Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λοιπόν από καιρό ήθελα να γραφτώ αλλά βαριόμουνα και ούτε είχα κάτι να πω... να βάλει μια κριτική γυναίκα εδώ δεν λέει. Και δεν ενημερώνομαι απο δω για τον τρίτο αυχενικό σπόνδυλο απλά μου αρέσει να διαβάζω τις κριτικές σας  :rolleyes: πού είναι το περίεργο ....
στην αρχή διάβαζα κριτικές για στριπτιτζάδικα γιατί πήγαινα για την πλάκα μου ε μετα κύλησα στα υπόλοιπα.. :2funny: νομίζω είναι ένα site που δεν πρέπει να νιώθω ενοχές επειδή γουστάρω να διαβάζω πως περνάτε και τι κάνετε.. Κατα άλλα μια χαρά σεξουαλική ζωή έχω και εμφανίσημη είμαι δεν είμαι μπάζο που δεν έχει τι να κάνει και φτιαχνεται με τις ΄΄περιπετειές'' σας.
Στο θέμα μας τώρα μια κανόνική ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ σπουδάζει 4χρόνια στην ανώτατη σχολή και κάνει νοσοκομειακή πρακτική. Αυτά έκανα και εγώ. Λόγω ότι απολύθηκα από κέντρο αποκατάστασης αποφάσισα να ασχοληθώ σε κατ'οίκον θεραπείες ε και τότε συνειδητοποίησα ότι εσείς έχετε μπερδέψει τη φυσικοθεραπεία με τη φραπεδες,καλαμάκι κτλ..
Τώρα όσοι θέλετε καθήστε και κράξτε με δεν με ενδιαφέρει εγώ απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι.

δεν σε κράζουμε βρε παιδάκι μου .. μην αρπάζεσαι...

απλά συμβουλές επαγγελματικού προσανατολισμού δίνουμε..

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
521
Πόντοι
306
Λοιπόν από καιρό ήθελα να γραφτώ αλλά βαριόμουνα και ούτε είχα κάτι να πω... να βάλει μια κριτική γυναίκα εδώ δεν λέει. Και δεν ενημερώνομαι απο δω για τον τρίτο αυχενικό σπόνδυλο απλά μου αρέσει να διαβάζω τις κριτικές σας  :rolleyes: πού είναι το περίεργο ....
στην αρχή διάβαζα κριτικές για στριπτιτζάδικα γιατί πήγαινα για την πλάκα μου ε μετα κύλησα στα υπόλοιπα.. :2funny: νομίζω είναι ένα site που δεν πρέπει να νιώθω ενοχές επειδή γουστάρω να διαβάζω πως περνάτε και τι κάνετε.. Κατα άλλα μια χαρά σεξουαλική ζωή έχω και εμφανίσημη είμαι δεν είμαι μπάζο που δεν έχει τι να κάνει και φτιαχνεται με τις ΄΄περιπετειές'' σας.
Στο θέμα μας τώρα μια κανόνική ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ σπουδάζει 4χρόνια στην ανώτατη σχολή και κάνει νοσοκομειακή πρακτική. Αυτά έκανα και εγώ. Λόγω ότι απολύθηκα από κέντρο αποκατάστασης αποφάσισα να ασχοληθώ σε κατ'οίκον θεραπείες ε και τότε συνειδητοποίησα ότι εσείς έχετε μπερδέψει τη φυσικοθεραπεία με τη φραπεδες,καλαμάκι κτλ..
Τώρα όσοι θέλετε καθήστε και κράξτε με δεν με ενδιαφέρει εγώ απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι.

Μια χαρα σεξουαλικη ζωη εχουμε κι εμεις ποιος σου ειπε οτι οσοι μπενουν εδω δεν εχουν καλη σεξουαλικη ζωη, και τι γυναικα μας ικανοποιουμε και μας αρεσει και της γειτονισας δεν νομιζω να ειναι κακο!

annie27mile

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλά από όσα διαβασα εδώ μέσα δεν αντιλέγω... μια χαρά περνάτε  :rolleyes:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Καλά από όσα διαβασα εδώ μέσα δεν αντιλέγω... μια χαρά περνάτε  :rolleyes:

υποθέτω ότι ήδη θα έχεις απαντήσει πολλά pm μέχρι στιγμής που σε ρωτάνε πληροφορίες

εγώ λοιπόν θα σε ρωτήσω απευθείας:

τι υπηρεσίες προσφέρεις και τιμές

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Παρακολουθώ αυτό το site μήνες τώρα γιατί μου αρέσει να διαβάζω κριτικές... τυχάνει να είμαι φυσικοθεραπεύτρια με τη ''βούλα'' όμως..πτυχίο ανώτατης σχολής κτλ. και μόλις είδα αυτό το θέμα με μασάζ κατόικον κατάλαβα γιατί κάθε φορά
ενώ γράφω στην αγγελία ότι η φυσικοθεραπείες κατ'οίκον απευθύνονται σε νευρολογικά και ορθοπεδικά περιστατικά μου παίρνουν τηλ. πολλοί και μου ζητάνε  ........ :think: 
αμάν βρε παιδιά προσέχτε λίγο τι λέει η αγγελία και μην ζητάτε εκτονώσεις από όπου να ''ναι... γιατί νιώθω ότι σπούδασα λάθος αντικείμενο ωρες ωρες... :rolleyes:
E sorry μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά ήθελα να το πω!!!!
στ'αρχίδια μας

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.143
Πόντοι
46.232
υποθέτω ότι ήδη θα έχεις απαντήσει πολλά pm μέχρι στιγμής που σε ρωτάνε πληροφορίες

εγώ λοιπόν θα σε ρωτήσω απευθείας:

τι υπηρεσίες προσφέρεις και τιμές
:grin: :grin: :grin: κυνικότατος....κατευθείαν στο ψητό.... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
:grin: :grin: :grin: κυνικότατος....κατευθείαν στο ψητό.... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ούτε τις υπηρεσίες της δεν ξέρει να διαφημίζει...

κατευθείαν να πει, η εμφάνιση μου είναι αυτή, προσφέρω αυτά, κοστίζουν τόσα, θα με βρείτε εκεί

πρέπει να το κουράζουμε δηλαδή;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.143
Πόντοι
46.232
σου έχει περάσει από το μυαλό ότι είναι παλιά επαγγελματίας με νέο nick name

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
σου έχει περάσει από το μυαλό ότι είναι παλιά επαγγελματίας με νέο nick name

αχά...

τότε ξέρουμε  :grin:

και επειδή μάλλον το έχουμε ρίξει στην παπαρολογία, μήπως πρέπει οι αντμίνορες να διαγράψουν τα τελευταία μηνύματα;

annie27mile

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα γιατί το έχω μετανιωσει που ανακατεύτηκα στον αρχιδόκαμπο.. Καλά να περνάτε.  :rolleyes:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.143
Πόντοι
46.232
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα γιατί το έχω μετανιωσει που ανακατεύτηκα στον αρχιδόκαμπο.. Καλά να περνάτε.  :rolleyes:
απο τον αρχιδόκαμπο...όμως έκοψες και πήρες τα αρχίδια μας... :grin: :grin:
επίσης καλά να περνάς.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
η κοπελλα ειπε το θρυλικο

οτι βαζει αγγελια στην εφημεριδα σαν ορθοπεδικος που κανει μασαζζζζ

και την παιρνουν τηλ για βιζιτες

!!!!!!!!!!

ουτε ο αχαχουχας δεν θα εψαχνε για βιζιτα στο ιατρικο μερος της εφημεριδας

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα γιατί το έχω μετανιωσει που ανακατεύτηκα στον αρχιδόκαμπο.. Καλά να περνάτε.  :rolleyes:

Δηλαδή κοπέλα μου, εδώ μέσα που μπήκες τι είδους συζήτηση ήθελες να βρεις?
Ακόμα και το καλαμπούρι είναι αυτού του είδους.
Μπαίνεις εδώ, μια κοπέλα νέα,σοβαρή, επαγγελματίας που δεν έχεις καμμία σχέση με το αντικείμενο του αυτού site, σου την λένε, με τον καλύτερο τρόπο (πίστεψε με), και έχεις παράπονο από την αντιμετώπιση που συνάντησες και αποκαλείς την παρέα μας ΑΡΧΙΔΟΚΑΜΠΟ?
Υπάρχουν κι άλλοι κάμποι κοπελιά!
Υπάρχουν σκυλόκαμποι, αφού σου αρέσουν τα κατοικίδια...
Υπάρχουν μουνόκαμποι τύπου Cosmopolitan, οπου μπορείς να μπεις και να πεις τον όποιο πόνο σου...
Εδώ τι θέλεις δεν μπορώ να καταλάβω....

ΥΓ. Οι ψαράδες όταν δεν μπορούν να ψαρέψουν ούτε λέπι, τους φταίει η ...θάλασσα..........

annie27mile

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλά τελικά μόνο να ειρωνεύεστε ξέρετε εδώ περά ?! Είπα εγώ κάτι το οποίο σας προσέβαλλε για να μου επιτίθεστε έτσι?! Μπορείτε παρακαλώ να σβήσετε τα μνμ... να σας πω μια αλήθεια ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ τώρα με όλο αυτό. αλλά βεβαια τι να σας ενδιαφέρει....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.143
Πόντοι
46.232
Καλά τελικά μόνο να ειρωνεύεστε ξέρετε εδώ περά ?! Είπα εγώ κάτι το οποίο σας προσέβαλλε για να μου επιτίθεστε έτσι?! Μπορείτε παρακαλώ να σβήσετε τα μνμ... να σας πω μια αλήθεια ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ τώρα με όλο αυτό. αλλά βεβαια τι να σας ενδιαφέρει....
σωστά δεν μας ενδιαφέρει......καλό βράδυ....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

κατσε κυρια μου

δεν μας τα λες καλα

σου γαμηθηκε η ψυχολογια επειδη σ ενα site για πουτανες, 2-3 σου εγραψαν 2-3 μαλακιες:;;;

μηπως τα παιρνεις πολυ σοβαρα;;;

*και επειδη ειμαι μαλακοπιτουρας εγω σκεφτομαι οτι μπηκες με καλες διαθεσεις

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1