tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Λοιπόν από καιρό ήθελα να γραφτώ αλλά βαριόμουνα και ούτε είχα κάτι να πω... να βάλει μια κριτική γυναίκα εδώ δεν λέει. Και δεν ενημερώνομαι απο δω για τον τρίτο αυχενικό σπόνδυλο απλά μου αρέσει να διαβάζω τις κριτικές σας πού είναι το περίεργο ....
στην αρχή διάβαζα κριτικές για στριπτιτζάδικα γιατί πήγαινα για την πλάκα μου ε μετα κύλησα στα υπόλοιπα.. νομίζω είναι ένα site που δεν πρέπει να νιώθω ενοχές επειδή γουστάρω να διαβάζω πως περνάτε και τι κάνετε.. Κατα άλλα μια χαρά σεξουαλική ζωή έχω και εμφανίσημη είμαι δεν είμαι μπάζο που δεν έχει τι να κάνει και φτιαχνεται με τις ΄΄περιπετειές'' σας.
Στο θέμα μας τώρα μια κανόνική ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ σπουδάζει 4χρόνια στην ανώτατη σχολή και κάνει νοσοκομειακή πρακτική. Αυτά έκανα και εγώ. Λόγω ότι απολύθηκα από κέντρο αποκατάστασης αποφάσισα να ασχοληθώ σε κατ'οίκον θεραπείες ε και τότε συνειδητοποίησα ότι εσείς έχετε μπερδέψει τη φυσικοθεραπεία με τη φραπεδες,καλαμάκι κτλ..
Τώρα όσοι θέλετε καθήστε και κράξτε με δεν με ενδιαφέρει εγώ απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι.
δεν σε κράζουμε βρε παιδάκι μου .. μην αρπάζεσαι...
απλά συμβουλές επαγγελματικού προσανατολισμού δίνουμε..