Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Μηνύματα
949
Κριτικές
4
Like
16
Πόντοι
6
Σημερα επισκεφθηκα την Μαγια(πρωην Στουρναρη, Ιουλιανου) για πρωτη φορα. Μπορει να γραψει καποιος κριτικη εδω;
Δεν ξερω επισης αν επειδη ειμαι καινουργιος σ'αυτο το φορουμ και σε ενα βαθμο ασχετος με το αθλημα αν κατι τετοιο επιτρεπεται. 
Τελος ισως δεν εχει και καποιο ιδιαιτερο νοημα καθως τοσο η Μαγια οσο και οι περισσοτεροι απο εσας εισαστε παλιες καραβανες κι'ως εκ τουτου καλοι γνωστες για το περι τινος προκειται..
Αν θες να γράψεις, γράψε εδώ: στο σχετικό θέμα της Μάγιας
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Μηνύματα
55
Like
0
Πόντοι
0
Eπισκεψη χθες στο σπιτι της Μαγιας. Εφθασα λιγο αγχωμενος καθως ειχα αργησει κανα 10λεπτο. Με καλωσορισε οδηγωντας με στο υπνοδωματιο, στην συνεχεια με ρωτησε αν ηθελα να κανω ντους κι'αμεσως μετα γδυθηκε αφηνοντας μονο ενα κοκκινο στριγκακι πανω στο κορμι της. Επειδη καταλαβα πως επροκειτο για το υπνοδωματιο της και πως το μασαζ θα γινοταν πανω στο κρεββατι της αισθανθηκα καπως αμηχανα να ξαπλωσω τελειως γυμνος οποταν μου λει βγαλε το βρακι σου και ξαπλωσε μπρουμητα.
Για να πω την αληθεια ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα στο σπιτι μασαζοκοριτσου για μασαζ και για :fuck1: Να προσθεσω επισης πως η θεα των προσωπικων της αντικειμενων(φωτογραφιες αγαπημενων προσωπων κλπ) κιεγω ξαπλωμενος στο κρεββατι με μια γυναικα που πρωτη φορα εβλεπα στην ζωη μου κι'η οποια σημειωτεον δεν ηταν και ο τυπος της γυναικας που θα με εφτιαχνε προκειμενου να συνευρεθω με την πρωτη συναντηση μαζι της, με εκαναν να σκεφτομαι καθολη την διαρκεια του πρωτου γυρου της συνεδριας(μασαζ) πως οταν θα φθαναμε στο τελευταιο μερος του προγραμματος θα επρεπε ισως να ευρισκα μια ευγενικη δικαιολογια για να φυγω απραγος. Ευτυχως ομως που το μασαζ που μου εκανε εδειχνε να το γνωριζει πολυ καλα σαν μια επαγγελματιας φυσιοθεραπευτρια  με αποτελεσμα να με κανει να νιωθω ανετα πως τα 60 ευρω και στην απιθανη περιπτωση ακομη που δεν θα υπηρχε σεξ στο προγραμμα, χαμενα δεν θα πηγαιναν.
Εκει λοιπον που ημουν απολυτα σιγουρος πως ο,τι κι αν θα προσπαθουσε να μου κανει η Μαγια για να με καυλωσει δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να τα καταφερει, αρχισε ενα απιστευτο γλυψιμο απο την επιμαχη περιοχη και την περιοχη του πρωκτου ως τον λαιμο απο πανω ως κατω, οσο βρισκομουν ακομη μπρουμητα κατι που ακομη κι' ενενηντα χρονων να ηταν καποιος, θα του ηταν αδυνατον να μην διεγερθει σεξουαλικα. Στην συνεχεια ακολουθησε γυμνο στοματικο μετα εκατσε απο πανω μου οπου περασε το μοριο μου μεσα απο μια σχισμη που εχει κανει στην μεση του στινγκ της χωρις να το αφαιρεσει απο το σωμα της για να ακολουθησει και παλι γυμνη πιπα και καταληξη στο στομα... που δυστυχως ομως την τελευταια στιγμη απομακρυνθηκε εκεινη αφηνοντας το σπερμα να κυλησει αναμεσα στην παλαμη της και στην κοιλια μου πραγμα που μου χαλασε καπως την ολη ευχαριστηση της ολοκληρωσης...
Συμπερασματικα παρα το γεγονος οτι προσωπικα εγω εμπνεομαι πολυ περισσοτερο απο καταστασεις οπου δεν ειναι καθολου δεδομενο η προφανες  οτι το προγραμμα περιλαμβανει καποιας μορφης σεξουαλικη δραστηριοτητα (το βρισκω πολυ πιο καυλωτικο οταν μια τετοια δραστηριοτητα πλαναται απλα σαν υπονοουμενο η σαν κατι το απαγορευμενο μεσα στο δικο μου η και μεσα στο μυαλο της κοπελας), μπορω να πω πως η Μαγια λογω της πειρας της στο πως να ευχαριστησει σεξουαλικα τον πελατη της σε συνδυασμο με την πολυ καλη γνωση της στο μασαζ, οσο δυσκολη περιπτωση κι'αν ειναι καποιος δεν θα φυγει ποτε δυσαρεστημενος. Αλλωστε με ρωτουσε πολλες φορες να της πω χωρις φοβο τι ειναι εκεινο που δεν μ'αρεσει και τι ειναι αυτο που προτιμω καθως ηταν η πρωτη μου φορα και δεν ηξερε τα χουγια μου.
Στα θετικα ο καθαρος χωρος, η ειλικρινης της διαθεση να κανει ο,τι ξερει να κανει καλα  για να σ'ευχαριστησει, η αριστη γνωση του μασαζ.
Στα αρνητικα η αναποφευκτη παραβιαση του προσωπικου της χωρου( συντομα ομως κι'αυτο θα διορθωθει μου ειπε καθως ψαχνει ν'αλλαξει σπιτι), το οτι χρησιμοποιει παραφινη για το τριψιμο( σκεφτεται ομως να το αλλαξει κι'αυτο)καθως επισης και μια φαινομενικη σκληραδα που εχει στα εξωτερικα της χαρακτηριστικα αλλα και στον τροπο που μιλα κυριως λογω της φωνης της, (προσωπικα θα προτιμουσα μια τετοια συνευρεση να γινοταν με μια γυναικα που να ηταν η που εστω να τ'οπαιζε πως ειναι καπως πιο γατουλα, αυτο ομως εχει να κανει περισσοτερο με τα υποκειμενικα γουστα του καθενος).
Θα προτιμουσα επισης αντι για ραδιοφωνο( 92.60FM επαιζε στο δωματιο)να επαιζε χαλαρωτικη μουσικη και να μην μου θυμιζει η ανακοινωση της ωρας απο τον σταθμο στην πιο κρισιμη στιγμη της συναντησης πως θ'απρεπε μαλλον να τελειωνω συντομα...
Παρολα αυτα επειδη τα λεφτα που δινεις αξιζουν με το παραπανω για αυτα που σου δινει η Μαγια σκοπευω να την επισκεφτω ξανα οταν θα εχει αλλαξει σπιτι.        
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Eπισκεψη χθες στο σπιτι της Μαγιας.

Μπράβο συναγωνιστή. Μία αναλυτική και πλήρως εμπεριστατωμένη κριτική. Πάντα τέτοια.

Σε περίπτωση που έχεις ευχέρεια χρόνου, ανήρτησε την παρούσα και στο νήμα της Μάγιας, όπως προτείνει έτερος μαχητής άνωθεν. Εδώ το νήμα είναι γενικό και κάποια στιγμή ίσως θα είναι δύσκολο να βρεθεί και να διαβαστεί και από άλλους δυννητικούς πελάτες.
 

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
400
Πόντοι
36
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά από την περιγραφή του συναγωνιστή, το sex ήταν άνευ προφύλαξης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί έτσι μου φαίνεται από τις λέξεις του και αυτό με ανησυχεί πολύ με τόσα που ακούμε. Και είχα σκοπό να την επισκευθώ το συντομότερο. Αν θέλει ο συναγωνιστής ας μας δώσει περισσότερες εξηγήσεις...
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά από την περιγραφή του συναγωνιστή, το sex ήταν άνευ προφύλαξης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Το στοματικό παίκτη, το στοματικό μόνο!!!

Παράλειψη του συναγωνιστή να αναφέρει ότι η μάχη συνεχίστηκε με όλες τις προφυλάξεις.
 

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Μηνύματα
949
Κριτικές
4
Like
16
Πόντοι
6
Παντως αν αναζητούμε μασάζ κατ' οίκον δεν μπορεί να είναι αρνητικό το ότι μας δέχεται στο σπίτι της...

Η δική μου εμπειρία με την Μάγια ήταν ξενοδοχείο όπου δεν υπάρχουν τα "αρνητικά" που ανέφερε ο κωλοφαρδος πιο πάνω.
Τώρα επειδή έχω αναφερθεί πάλι στο παρελθόν για την Μάγια τι να πω? Το μασάζ της ίσως το καλύτερο που μπορείς να βρεις στην Αθήνα αυτή τη στιγμή. Η συνέχεια το ίδιο πολύ καλή και πάντα με προφύλαξη. (αλήθεια δεν νομίζω ότι ο κωλοφαρδος  αναφέρει για sex αλλά μόνο για πίπα ή όχι?)

 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Στην συνεχεια ακολουθησε γυμνο στοματικο μετα εκατσε απο πανω μου οπου περασε το μοριο μου μεσα απο μια σχισμη που εχει κανει στην μεση του στινγκ της χωρις να το αφαιρεσει απο το σωμα της για να ακολουθησει και παλι γυμνη πιπα και καταληξη στο στομα... που δυστυχως ομως την τελευταια στιγμη απομακρυνθηκε εκεινη αφηνοντας το σπερμα να κυλησει αναμεσα στην παλαμη της και στην κοιλια μου πραγμα που μου χαλασε καπως την ολη ευχαριστηση της ολοκληρωσης...

Η συνέχεια το ίδιο πολύ καλή και πάντα με προφύλαξη. (αλήθεια δεν νομίζω ότι ο κωλοφαρδος  αναφέρει για sex αλλά μόνο για πίπα ή όχι?)

Πλήρη συνεδρία, από κάθε άποψη προσφέρει η Μάγια! :-*
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.524
Πόντοι
26.470
ένα μασαζάκι το χρειάζομαι...
 

ZIX

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2008
Μηνύματα
18
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Διαβαζω καιρο οτι γραφετε και σε γενικες γραμμες εχω να πω οτι ειστε κοροιδα.Εδω και καμποσο καιρο καλω στο σπιτι μασεζ σε παρα πολυ οικονομικες τιμες και απορω με ολους εσας που δινετε 70 και 100 ευρω για μασαζ ή πηδημα.
Εχω καλεσει πανω απο 10 διαφορετικες γκομενες μασεζ στο σπιτι μου.
Γενικα παιζει το εξης.
Τιμη απο 20 - 25 ευρω για μια ωρα -μονο μασαζ-ακρως απολαυστικο σε ολο το σωμα εκτος πουτσας.
Τιμη 30 για μια ωρα μασαζ και ΙΣΩς το τελευταιο 15λεπτο σου βαραει μαλακια και χυνεις στα χερια της.
Τιμη 40 ευρω για μια ωρα μασαζ και σιγουρα σου βαραει μαλακια και χυνεις στο χερι της ενω εσυ ταυτοχρονα τη χαμουρευεις.Ιως και πηδημα
Τιμη  50 ευρω εδω κανεις οτι θελεις-μασαζ μια ωρα και πηδημα σιγουρα-

Οπως ειπα εχω καλεσει περιπου 10 διαφορετικες κ εχω να πω οτι οι 8 ειτε με μαλακια ειτε με γαμησι ενεδωσαν.
Κατα εμε το να σου κανει καποια μασαζ με λαδια κανα 40λεπτο και μετα να σου βαρεσει μαλακια ειναι πιο απολαυστικο ακομη και απο πηδημα-οσοι εχουν δοκιμασει ξερουν.
Και υποψιν ολα αυτα στο χωρο σου.
Αυτο εχει πολλα πλεονεκτηματα -οπως βιντεοσκοπηση του ολου σκηνικου με κρυφη καμερα--εχω 4-5 κασετες βιντεο και με βλεπω σε δραση χεχε...

Γενικα οι μασεζ δεν ειναι επαγγελματιες 100% αλλα γυναικες που το κανουν ως εξτρα απασχοληση.
Εχω γνωρισει μια απ αυτες η οποια με 100 ευρω μου παρεχει το εξης.
Τον ευατο της 35 ετων βουλγαρα- μια φιλη της επισης βουλγαρα 50 ετων και μια ακομη φιλη τους 25 ετων-μουναρα για τριο.
Και παμε στο σπιτι της μιας οταν τελειωνουν τη δουλεια απο το σουβλατζιδικο που τελειωνουν.
Για να παρω αυτη μονη της μου λεει ''οτι εχεις 20-30 ευρω μπορεις?''
Και τη ξεσκιζω στη πουτσα....Δεν ειναι μουναρα που θα κανεις ουαου αλλα ειναι αδυνατη μελαχροινη....και τη κανεις οτι θελεις στο κρεβατι.

Μη γελατε αυτα ειναι η καυλα---τα στυλ ερασσιτεχνικα...και οχι οι ψυχρες επαγγελματιες πουτανες που εχουν πειρα και σου συμπεριφερονται περιεργα.
ΜΑΖΕΖ ΔΙΠΑΛΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ...
Το να τρεξω σε ενα στουντιο δε λει τιποτα...οπως και το να φωναξω ενα call girl με 90 ευρω και παλι δε μου λεει...
θελω μασαζ να μου κανει 40 λεπτα με λαδια να ξεκουρασω το..βασανισμενο μου κορμι....και το επομενο 20λεπτο να κουρασω το μεγαλο μου καυλι!!!

χαχα
πρεπει να εχεις χαλασει πανω απο χιλιαρικο.....με τοσες δοκιμες
αλλα μια χαρα σε βρισκω ΑΡΧΗΓΟ
 

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Μηνύματα
949
Κριτικές
4
Like
16
Πόντοι
6
"ωραία τα λέει" αλλά αυτά εχουν γραφτεί  το 2006, δηλαδή 6 χρόνια πριν....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom