η ηλιθια απο την βραζιλια που ειναι μελος κ εδω ειναι αυτη?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Σε προσφατη τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μαζι της μου ειπε οτι κανει μονο θεραπευτικο και χαλαρωτικο μασαζ τιποτε αλλο δε ρωτησα και πολλα αλλα νομιζω οτι αυτο ισχυει διοτι και εγω επιδιωξα ραντεβου και δεν τα καταφερα.H Μαρια απο Ν σμυρνη κανει ραντεβου αυτον τον καιρο;
η ηλιθια απο την βραζιλια που ειναι μελος κ εδω ειναι αυτη?
Ο χαρακτηρισμός, θα μπορούσε να αποφευχθεί....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.141
- Πόντοι
- 46.232
δίκιο έχεις αλλά ο καθένας έχει την άποψη του... λανθασμένη ή όχι , φυσικά αν το δικαιολογούσε θα ήταν καλύτερα...Ο χαρακτηρισμός, θα μπορούσε να αποφευχθεί....
πάντως επείδη την έχω γνωρίσει απο κοντά , δεν την έκοψα για ηλίθια.....
δίκιο έχεις αλλά ο καθένας έχει την άποψη του... λανθασμένη ή όχι , φυσικά αν το δικαιολογούσε θα ήταν καλύτερα...
Συμφωνώ!
πάντως επείδη την έχω γνωρίσει απο κοντά , δεν την έκοψα για ηλίθια.....
Κι'εγώ την έχω γνωρίσει από κοντά (όχι από "πολύ" κοντά για να λέμε την αλήθεια) αλλά έχω την ίδια αίσθηση με εσένα.
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εγώ που επίσης την έχω γνωρίσει θα συμβιβαζόμουνα με ένα "idiot savant"Συμφωνώ!
Κι'εγώ την έχω γνωρίσει από κοντά (όχι από "πολύ" κοντά για να λέμε την αλήθεια) αλλά έχω την ίδια αίσθηση με εσένα.
κωλοφαρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε προσφατη τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μαζι της μου ειπε οτι κανει μονο θεραπευτικο και χαλαρωτικο μασαζ τιποτε αλλο δε ρωτησα και πολλα αλλα νομιζω οτι αυτο ισχυει διοτι και εγω επιδιωξα ραντεβου και δεν τα καταφερα.
Αν δεν σου κανει κοπο κι'επειδη απ' ο,τι διαβαζω φαινεται πως εχεις επισκεφτει την Μαρια αρκετες φορες κατα το προσφατο παρελθον, γνωριζεις αν κανει καποιο συγκεκριμενο θεραπευτικο μασαζ πχ σουηδικο, ταυλανδεζικο, λεμφικο, κλπ;
Ρωταω γιατι απο την στιγμη που δεν κανει πια σεξ, κι'εφοσον αποφασισω να την επισκεφτω γνωριζοντας εκ των προτερων πως αν παω, παω μονο για τις υπηρεσιες μασαζ, θα ηθελα τουλαχιστον να ξερω αν ειναι εξισου καλη στο μασαζ που κανει ωστε ν'αξιζει τα λεφτα που σου ζηταει;
To χαλαρωτικο μασαζ που κανει ειναι με λαδια;
Δεν παιζει πια ουτε καν happy ending; Επιτρεπεται εστω και να υπονοησεις κατι τετοιο σε περιπτωση που κατα την διαρκεια του χαλαρωτικου μασαζ συμβει να σου σηκωθει η υπαρχει ο κινδυνος να σε διωξει με τις κλωτσιες;
Πως μπορει να την βρει καποιος στο τηλεφωνο? Εχει μηπως email;
Δημοσιευει καπου αγγελια της για να την βρω;
Εφοσον απαγορευεται η δημοσιευση μεσα απο το φορουμ των στοιχειων επικοινωνιας της, θα μπορουσες μηπως να μου στειλεις κατι με πμ;
Ευχαριστω προκαταβολικα
Ξερεις κάτι φίλε μου? πρακτικές σαν τις δικές σου είναι γνωστές εδω και πααααρα πολύ καιρό στο φόρουμ.....και όλες αυτές οι δήθεν ερωτήσεις που κάνεις,αλλά και όσα υπονοείς για το παρελθόν,είναι εκ του πονηρού.....
Εν πάσει περιπτώσει,δεν είμαι εκπρόσωπος της κοπέλλας....Εγραψα ότι ξέρω......απευθύνσου αλλού για απαντήσεις στις ερωτήσεις σου.....
Εν πάσει περιπτώσει,δεν είμαι εκπρόσωπος της κοπέλλας....Εγραψα ότι ξέρω......απευθύνσου αλλού για απαντήσεις στις ερωτήσεις σου.....
Ξερεις κάτι φίλε μου? πρακτικές σαν τις δικές σου είναι γνωστές εδω και πααααρα πολύ καιρό στο φόρουμ.....και όλες αυτές οι δήθεν ερωτήσεις που κάνεις,αλλά και όσα υπονοείς για το παρελθόν,είναι εκ του πονηρού.....
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.141
- Πόντοι
- 46.232
έχουν γνώση οι φύλακες ... ;)Ξερεις κάτι φίλε μου? πρακτικές σαν τις δικές σου είναι γνωστές εδω και πααααρα πολύ καιρό στο φόρουμ.....και όλες αυτές οι δήθεν ερωτήσεις που κάνεις,αλλά και όσα υπονοείς για το παρελθόν,είναι εκ του πονηρού.....
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
κωλοφαρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Με ποιο δικαιωμα μιλας για γνωστες πρακτικες, δηθεν δηθεν ερωτησεις, δηθεν υπονοουμενα για το παρελθον που ολα αυτα ειναι δηθεν εκ του πονηρου;
Οφειλω να σου πω πως κανεις μεγαλο λαθος στην εκτιμηση σου. Πως ειναι ποτε δυνατον να εκτιθεσαι με τοση σιγουρια οτι ταχα αλλα εννοουσα κι' αλλα εγραψα κι'οτι εισαι σε θεση να γνωριζεις εσυ καλυτερα απο εμενα τι εννουσα πραγματικα;
Θα'θελα αληθεια να'ξερα τι ακριβως απ'ολα οσα εγραψα δικαιολογει αυτο το υφος στην απαντηση σου κι'επειδη εγω εχω μεσανυχτα για οσα αοριστα μου καταμαρτυρεις σε προκαλω να μου τα κανεις πιο λιανα κι'ασε κατα μερος τα αποσιωπητικα.
Δεν σου φταιω εγω σε τιποτα αν εισαι εσυ μπριζωμενος με καποιους αλλους απο τουτο εδω το σαιτ.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.141
- Πόντοι
- 46.232
ρε φιλαράκι μας δουλεύεις????Αν δεν σου κανει κοπο κι'επειδη απ' ο,τι διαβαζω φαινεται πως εχεις επισκεφτει την Μαρια αρκετες φορες κατα το προσφατο παρελθον, γνωριζεις αν κανει καποιο συγκεκριμενο θεραπευτικο μασαζ πχ σουηδικο, ταυλανδεζικο, λεμφικο, κλπ;
Ρωταω γιατι απο την στιγμη που δεν κανει πια σεξ, κι'εφοσον αποφασισω να την επισκεφτω γνωριζοντας εκ των προτερων πως αν παω, παω μονο για τις υπηρεσιες μασαζ, θα ηθελα τουλαχιστον να ξερω αν ειναι εξισου καλη στο μασαζ που κανει ωστε ν'αξιζει τα λεφτα που σου ζηταει;
To χαλαρωτικο μασαζ που κανει ειναι με λαδια;
Δεν παιζει πια ουτε καν happy ending; Επιτρεπεται εστω και να υπονοησεις κατι τετοιο σε περιπτωση που κατα την διαρκεια του χαλαρωτικου μασαζ συμβει να σου σηκωθει η υπαρχει ο κινδυνος να σε διωξει με τις κλωτσιες;
Πως μπορει να την βρει καποιος στο τηλεφωνο? Εχει μηπως email;
Δημοσιευει καπου αγγελια της για να την βρω;
Εφοσον απαγορευεται η δημοσιευση μεσα απο το φορουμ των στοιχειων επικοινωνιας της, θα μπορουσες μηπως να μου στειλεις κατι με πμ;
Ευχαριστω προκαταβολικα
διάβασε μερικές σελίδες πίσω και θα βρείς αυτά που ψάχνεις....
κωλοφαρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε φιλαράκι μας δουλεύεις????
διάβασε μερικές σελίδες πίσω και θα βρείς αυτά που ψάχνεις....
Το εκανα ηδη(τηλεφωνο ομως η email της δεν ειδα πουθενα) και θα πρεπει να παραδεχθω πως ηταν επιπολαιο εκ μερους μου που ζητησα απο τον andy51 να μου στειλει τα στοιχεια επικοινωνιας της κοπελας με πμ καθως απ'οτι διαβασα εκ των υστερων, ο ιδιος το εχει ξεκαθαρισει πως ειναι κατι που δεν το κανει ποτε.
Γι'αυτο και μονον οφειλω πραγματικα να του ζητησω συγγνωμη. Αλλο αυτο ομως και αλλο οι κατηγοριες περι δηθεν γνωστων πρακτικων και ολα τ'αλλα ασχετα που με τοση απολυτη σιγουρια μου προσαπτει και που ορισμενοι φιλοι του αμεσως σπευσατε να τον συγχαρειτε μονον και μονον επειδη τυχαινει να ειμαι καινουργιος αλλα και ασχετος στο σαιτ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις