Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Το εκανα ηδη(τηλεφωνο ομως η email της δεν ειδα πουθενα) και θα πρεπει να παραδεχθω πως ηταν επιπολαιο εκ μερους μου που ζητησα απο τον andy51 να μου στειλει τα στοιχεια επικοινωνιας της κοπελας με πμ καθως απ'οτι διαβασα εκ των υστερων, ο ιδιος το εχει ξεκαθαρισει πως ειναι κατι που δεν το κανει ποτε.
Γι'αυτο και μονον οφειλω  πραγματικα να του ζητησω συγγνωμη. Αλλο αυτο ομως και αλλο οι κατηγοριες περι δηθεν γνωστων πρακτικων και ολα τ'αλλα ασχετα που με τοση απολυτη σιγουρια μου προσαπτει και που ορισμενοι φιλοι του αμεσως σπευσατε να τον συγχαρειτε μονον και μονον επειδη τυχαινει να ειμαι καινουργιος αλλα και ασχετος στο σαιτ.
αν κοιτάξεις καλά , υπάρχουν αγγελίες με το τηλ της  στις πιο πίσω σελίδες  ;)

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Το οποιο τηλεφωνο της ομως σε μενα δεν το σηκωνει ποτε... ουτε στα σμσ σου απανταει...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Το οποιο τηλεφωνο της ομως σε μενα δεν το σηκωνει ποτε... ουτε στα σμσ σου απανταει...

Δεν βαριεσαι, δεν χαλασε δα ο κοσμος, εμενα τουλαχιστον μου εφυγε πια η ορεξη. Ολα ειναι στο μυαλο τελικα.
Αν πρεπει να περασεις απο 42 κυματα και μεσα απο συμπληγαδες για να περασεις 1 ωρα χαλαρωσης καπου στην Ν. Σμυρνη(δεν μενω και διπλα) αστο καλυτερα.
Βασικα μου κεντρισε το ενδιαφερον επειδη αναφερθηκε οτι ξερει καλο θεραπευτικο μασαζ κι'ετσι ακομα κι'αν δεν προεκυπτε κατι πονηρο τα λεφτα μου δεν θα πηγαιναν τουλαχιστον χαμενα.
Μηπως γνωριζει κανεις καμμια αλλη καλη περιπτωση κατα προτιμηση οχι σε μασατζιδικο αλλα που να κανει μασαζ κατ'οικον που  ομως πρωτιστως να γνωριζει να κανει καλο θεραπευτικο μασαζ με λογικη χρεωση υπηρεσιων;
Μηπως καμια ανατολιτισσα η ταυλανδεζα; Αυτες τουλαχιστον συνηθως ξερουν καλο θεραπευτικο μασαζ και οχι μονον..

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Μηπως γνωριζει κανεις καμμια αλλη καλη περιπτωση κατα προτιμηση οχι σε μασατζιδικο αλλα που να κανει μασαζ κατ'οικον που  ομως πρωτιστως να γνωριζει να κανει καλο θεραπευτικο μασαζ με λογικη χρεωση υπηρεσιων;
Θα σου έλεγα ότι πολλά ζητάς... αλλά τελικά εσύ είσαι όντως κωλόφαρδος !!!!!

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=147639.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=147639.0[/url]

μόλις το ζήτησες, και έγινε !!!!!  :grin: :grin: :grin: :rockon:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Το εκανα ηδη(τηλεφωνο ομως η email της δεν ειδα πουθενα) και θα πρεπει να παραδεχθω πως ηταν επιπολαιο εκ μερους μου που ζητησα απο τον andy51 να μου στειλει τα στοιχεια επικοινωνιας της κοπελας με πμ καθως απ'οτι διαβασα εκ των υστερων, ο ιδιος το εχει ξεκαθαρισει πως ειναι κατι που δεν το κανει ποτε.
Γι'αυτο και μονον οφειλω  πραγματικα να του ζητησω συγγνωμη. Αλλο αυτο ομως και αλλο οι κατηγοριες περι δηθεν γνωστων πρακτικων και ολα τ'αλλα ασχετα που με τοση απολυτη σιγουρια μου προσαπτει και που ορισμενοι φιλοι του αμεσως σπευσατε να τον συγχαρειτε μονον και μονον επειδη τυχαινει να ειμαι καινουργιος αλλα και ασχετος στο σαιτ.

Ενδεχομένως να σου οφείλω κι εγώ κάποια εξήγηση για την αντίδρασή μου,που μπορεί να ήταν υπερβολική.Λίγο πολύ γνωριζόμαστε όλοι εδω μέσα,ο καθένας έχει δείξει με τον τρόπο του ποιός είναι και πως λειτουργεί.Προσωπικά έχω αποστασιοποιηθεί εδω και αρκετό καιρό τόσο απο το site,όσο και απο τον συγκεκριμένο χώρο.Γνωρίζω όμως πάρα πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις,σου είπα και πριν,ο καθένας έχει δόσει το στίγμα του....Πάντοτε απέφευγα να εκθέτω ανθρώπους,και γενικά δεν μου αρέσει να γράφω δημόσια πολλές λεπτομέρειες.Εχω κάνει καλούς φίλους εδω μέσα και έχω γνωρίσει ατομα που είναι πολύ αξιόλογα,και με τιμούν κι αυτά με την φιλία τους και την εκτίμηση τους....

Μετά απο όλα αυτά,και αν ανατρέξεις σε παλαιότερα ποστς μου,θα καταλάβεις φαντάζομαι τους λόγους για τους οποίους αντιδρώ με τον συγκεκριμένο τρόπο κάποιες φορές....

Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ενδεχομένως να σου οφείλω κι εγώ κάποια εξήγηση για την αντίδρασή μου,που μπορεί να ήταν υπερβολική.Λίγο πολύ γνωριζόμαστε όλοι εδω μέσα,ο καθένας έχει δείξει με τον τρόπο του ποιός είναι και πως λειτουργεί.Προσωπικά έχω αποστασιοποιηθεί εδω και αρκετό καιρό τόσο απο το site,όσο και απο τον συγκεκριμένο χώρο.Γνωρίζω όμως πάρα πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις,σου είπα και πριν,ο καθένας έχει δόσει το στίγμα του....Πάντοτε απέφευγα να εκθέτω ανθρώπους,και γενικά δεν μου αρέσει να γράφω δημόσια πολλές λεπτομέρειες.Εχω κάνει καλούς φίλους εδω μέσα και έχω γνωρίσει ατομα που είναι πολύ αξιόλογα,και με τιμούν κι αυτά με την φιλία τους και την εκτίμηση τους....

Μετά απο όλα αυτά,και αν ανατρέξεις σε παλαιότερα ποστς μου,θα καταλάβεις φαντάζομαι τους λόγους για τους οποίους αντιδρώ με τον συγκεκριμένο τρόπο κάποιες φορές....

Πραγματι ο τροπος που γραφεις εδω δειχνει πως εισαι ανθρωπος διαλλακτικος, με καλλιεργεια και ευγενεια. Ηταν ισως λαθος μου που δεν ασχοληθηκα επαρκως, πριν κανω την παραθεση, ωστε να ενημερωθω μεσα απο τουτο το νημα για ολα εκεινα που εχουν σχεση με παρομοια θεματα καθως επισης και για την ξεκαθαρη θεση σου επι του συγκεκριμενου, οτι δηλαδη δεν δινεις σε κανεναν αγνωστο σε εσενα, στοιχεια επικοινωνιας σχετικα με κοπελες που εχεις γνωρισει και που εργαζονται στον χωρο του μασαζ κατ'οικον.
Το σαιτ τουτο το βρηκα τυχαια τις προαλλες γουγλαρωντας "επαγγελματικο μασαζ κατ'οικον" οπου η αναζητηση μ'εβγαλε στην συκεκριμενη σελιδα πανω σ'ενα ποστ σου, οπου αναφεροσουν πως την Μαρια την ειχες επισκεφθει 4-5 φορες επισημαινοντας μαλιστα καπου πως γνωριζει και κανει καλο θεραπευτικο μασαζ.
Αν το αρχικο λινκ στο mylist? που ειχε βαλει η κοπελα προκειμενου να προβληθει λειτουργουσε, πιστευω πως κι'εγω δεν θα βιαζομουν να αποτανθω με επιπολαιοτητα σε εσενα κατι που ομως εγινε τελειως καλοπροαιρετα απο την δικη μου πλευρα καθοτι τα περισσοτερα θετικα ποστς που διαβασα σ'αυτο το νημα για την Μαρια, μετα απο μια αρχικα γρηγορη αναγνωση, μου φανηκε πως ειχαν γινει απο εσενα, χωρις φυσικα να εδινα ιδιαιτερη σημασια στις αντιπαραθεσεις μεταξυ συμφορουμιτων που συχνα δημιουργουνται οταν καποιος μιλα μονο με θετικο τροπο για καποιον αλλον.

joepapa

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κανενα μασαζ για οικον θα πει κανενας ? η να πω εγω μια αισθητικο?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

christina12

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:pipa2:
και nuru κι ολας???
Μπράβο!
[/quoteΑυτη η αγγελια αφορα το κηφ 38 καιαπο σημερα και για μια βδομαδα μεχρι το αλλο σαβατο για οσους θελουν να γνωρισουν και να απολαυσουν το nuru ειδικη τιμη 100 ε :tits: τηλ6983321854

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
:pipa2:
και nuru κι ολας???
Μπράβο!
[/quoteΑυτη η αγγελια αφορα το κηφ 38 καιαπο σημερα και για μια βδομαδα μεχρι το αλλο σαβατο για οσους θελουν να γνωρισουν και να απολαυσουν το nuru ειδικη τιμη 100 ε :tits: τηλ6983321854

Και τι σκατά το γράφετε εδώ μέσα????????
Εδώ είναι για μασάζ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ.
Στα διάλα...........

Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα επισκεφθηκα την Μαγια(πρωην Στουρναρη, Ιουλιανου) για πρωτη φορα. Μπορει να γραψει καποιος κριτικη εδω;
Δεν ξερω επισης αν επειδη ειμαι καινουργιος σ'αυτο το φορουμ και σε ενα βαθμο ασχετος με το αθλημα αν κατι τετοιο επιτρεπεται.  
Τελος ισως δεν εχει και καποιο ιδιαιτερο νοημα καθως τοσο η Μαγια οσο και οι περισσοτεροι απο εσας εισαστε παλιες καραβανες κι'ως εκ τουτου καλοι γνωστες για το περι τινος προκειται..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom