Καλοκαίριασε και επικρατεί μια νωχελικότητα. Όλοι οι συναγωνιστές χαμένοι σε αμμώδεις παραλίες απολαμβάνουν οφθαλμόλουτρο καλλίγραμων εταίρων. Όποιος έχει ξεμείνει στην τσιμεντούπολη μπορεί να ενημερώσει για αξιόλογες μασαζοκόρες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
donjuandestel
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 6
Στην ερώτηση μπαίνει ερωτηματικό μαστόρι
αμα δεν βλεπεις καλα δε φταιω εγω ανοιξε τα ματια σου κ δες!!!
Καλώς φίλε μου. Σίγουρα βλέπω και εγώ αλλά και οι άλλοι συναγωνιστές μια πούτσα ως εικόνα προφίλ κάθε φορά που ποστάρεις. Εξαιρετικά αντιαισθητικό θέαμα και ίσως μπορείς να το κοιτάξεις.αμα δεν βλεπεις καλα δε φταιω εγω ανοιξε τα ματια σου κ δες!!!
ΚΑλησπέρα συναγωνιστές,
Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτήν...οι φωτογραφίες βγαίνουν καθαρές
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
ΚΑλησπέρα συναγωνιστές,
Η παλια magic 48 απο mamba ....πηγαινε στο σχετικο νημα και διαβασε
Το τραβάς από τα μαλλιά χωρίς να υπάρχει λόγος. Σου έστειλα πμ όπως και σε άλλους συναγωνιστές μήπως και ανταλλάξουμε καμία πληροφορία της προκοπής. Αν αυτό με κάνει λούγκρα τότε συνέχισε να βρίζεις με την πούτσα ως σήμα κατατεθέν σου.εσυ την πουτσα μαλλον προσεχες γι αυτο δεν ειδες το ερωτηματικο!!!γι αυτο μου στελνες πμ..γεμισαμε με λουγκρες!!
gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
μεγάλη αντοχή στο πρωκτικό η θείαΚΑλησπέρα συναγωνιστές,
μεγάλη αντοχή στο πρωκτικό η θεία
Το κακο ειναι οτι μαζι και με το hotel ξεφευγει πολυ ψηλα η τιμη
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι. Η συγκεκριμένη ξεκίνησε την καριέρα της (σιγά την καριέρα) με ανάρτηση στο mamba. Αρχικώς δεχόταν στο χώρο της κοντά στη Θηβών. Την είχα επισκεφτεί 1 - 2 φορές. Δέλεαρ ήταν το γεγονός ότι την πηδούσες με ένα πακέτο μακαρόνια και 1/4 του κιλού καφέ λουμίδη. Μετά, όπως ήταν φυσικό, ξεψάρωσε. Είδε ότι η πουτανιά αποδίδει περισσότερο από το να ξυπνάς στις 6 και να εργάζεσαι από τις 8.00 έως τις 17.00 (και να σε πηδάνε και τζάμπα στη δουλειά) Διεγράφη από το mamba, έπαψε να δέχεται στο σπίτι της, δημιούργησε αγγελία για μασάζ, όπως το πνεύμα της εποχής επιτάσσει, και ανέβασε το κασέ της. Θυμάμαι ότι με φουλ πρόγραμμα, πρωκτικό, χύσιμο στα μούτρα, στόμα κλπ της έδινα κανα 25 αρι γιούρια στο σπίτι της. Άντε να της δώσει κανείς 40 γουάν. Οτιδήποτε παραπάνω για μία γκόμενα που είναι 50 ετών, με ύψος κάτω από 1.50, όπου για να την δεις πρέπει να διπλώσεις εσύ στα 4 και να κοιτάξεις στο πάτωμα, είναι κοροϊδία. Αλλά για αυτό όμως υπάρχουν τα κορόϊδα, για να κινείται το χρήμα....
και προσθεσε οτι και πριν απο τα μακαρονια δεν ελεγε οχι και για ενα καφεδακι απο το Μεγα Σκλαβενιτη. Αλλα ο τυπος εδω μεσα της ανοιξε τα ματια οπως αλλωστε εγινε και θα γινει με πολλες κοπελες-γυναικες.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι. Η συγκεκριμένη ξεκίνησε την καριέρα της (σιγά την καριέρα) με ανάρτηση στο mamba. Αρχικώς δεχόταν στο χώρο της κοντά στη Θηβών. Την είχα επισκεφτεί 1 - 2 φορές. Δέλεαρ ήταν το γεγονός ότι την πηδούσες με ένα πακέτο μακαρόνια και 1/4 του κιλού καφέ λουμίδη.
Ναι. Αυτή...Ηλια ποια ειναι αυτη; Η Magic;
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.074
- Πόντοι
- 1.706
Ναι thnx το ειδα πιο κατω κ το εσβυσα το δικο μουΝαι. Αυτή...
Με 50 την ειχα παρει
Τι λες ρε φιλε;..αμα τα ηξερα αυτα
Ασε που στο πρωκτικο ολο μη κ ποναω ηταν, αλλα κατι με επιασε κ οσο μου ελεγε μη τοσο της τον καρφωνα ..σαν να ηξερα
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι. Η συγκεκριμένη ξεκίνησε την καριέρα της (σιγά την καριέρα) με ανάρτηση στο mamba. Αρχικώς δεχόταν στο χώρο της κοντά στη Θηβών. Την είχα επισκεφτεί 1 - 2 φορές. Δέλεαρ ήταν το γεγονός ότι την πηδούσες με ένα πακέτο μακαρόνια και 1/4 του κιλού καφέ λουμίδη. Μετά, όπως ήταν φυσικό, ξεψάρωσε. Είδε ότι η πουτανιά αποδίδει περισσότερο από το να ξυπνάς στις 6 και να εργάζεσαι από τις 8.00 έως τις 17.00 (και να σε πηδάνε και τζάμπα στη δουλειά) Διεγράφη από το mamba, έπαψε να δέχεται στο σπίτι της, δημιούργησε αγγελία για μασάζ, όπως το πνεύμα της εποχής επιτάσσει, και ανέβασε το κασέ της. Θυμάμαι ότι με φουλ πρόγραμμα, πρωκτικό, χύσιμο στα μούτρα, στόμα κλπ της έδινα κανα 25 αρι γιούρια στο σπίτι της. Άντε να της δώσει κανείς 40 γουάν. Οτιδήποτε παραπάνω για μία γκόμενα που είναι 50 ετών, με ύψος κάτω από 1.50, όπου για να την δεις πρέπει να διπλώσεις εσύ στα 4 και να κοιτάξεις στο πάτωμα, είναι κοροϊδία. Αλλά για αυτό όμως υπάρχουν τα κορόϊδα, για να κινείται το χρήμα....
μόνο χοτελι πάει φιλαράκι?
πχ το.... 1,50 ύψος που λες εμένα προσωπικά με εξιτάρει,,,, χεχε... περι ορέξεως που λέμε...
αν έχει νορμαλ σώμα, είναι τάπα και με ένα 40αρι παίζει πρωκτικό, χυσια μάπα κλπ.... δεν είναι άσχημα...
βέβαια... από σώμα αν είναι σαν τις φώτο τρώγεται...
εσύ όμως την πήρες και σίγουρα ξέρεις κάτι παραπάνω..
σκέφτομαι να κάνω καμια καταδρομική.. αν την πείσω ίσως και για σπίτι
ποια πήρες από το beverly και το yourmassage gregor?Deluxe έχω πάρει φραπεδια και καλό μασάζ Yourmassage επίσης καλό μασάζ τα ίδια και απο Beverly μόνο μασαζ..οσμοσε ήρθε εξ Αλβανίας θεραπεύτρια μου πήρε τα 50 και έφυγε μετά από μια πολύ ανχωτικη συναντηση
nikos_poly1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Πλέον μένει Ρέντη μαζί με την κόρη της.οταν είναι μόνη κάνει κατοικούν αλλά προτιμά εκτός ή κ σε σπίτια αν σε ξέρειμόνο χοτελι πάει φιλαράκι?
πχ το.... 1,50 ύψος που λες εμένα προσωπικά με εξιτάρει,,,, χεχε... περι ορέξεως που λέμε...
αν έχει νορμαλ σώμα, είναι τάπα και με ένα 40αρι παίζει πρωκτικό, χυσια μάπα κλπ.... δεν είναι άσχημα...
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.074
- Πόντοι
- 1.706
Μα αυτο ακριβως λεμε..οτι το 40αρι δεν ισχυει πια κ οτι μεγαλοπιαστηκεμόνο χοτελι πάει φιλαράκι?
Idrag
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
ΧΡΥΣΑΝΝΑ **NEW** - Μασάζ στο σπίτι - Μασάζ κατ οίκον Αθήνα
Η Χρυσάννα είναι απόφοιτη της σχολής Αυγερινοπούλου με πολυετή εμπειρία στο χώρο του μασάζ.
massagedeluxe.gr
Papanotas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2017
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Αμα κάνει μονο αυτη δεν λέει
Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
συναγωνιστες ξερετε αν η ********** κανει ακομα μασαζακι ???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις