Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
κανει εχει δικο της χωρο πλεον στα νοτια προαστειασυναγωνιστες ξερετε αν η ********** κανει ακομα μασαζακι ???
κανει εχει δικο της χωρο πλεον στα νοτια προαστειασυναγωνιστες ξερετε αν η ********** κανει ακομα μασαζακι ???
κανει εχει δικο της χωρο πλεον στα νοτια προαστεια
Και εγω θα ηθελα σε παρακαλω!!!εχεις pm
πες μας κι εσυ πρωτα τι εχεις παρει απ'αυτο και τα παρομοιαΠοιες προχωρανε σε φραπε απο deluxe
μπορείς πάντως να μας πεις ποια πήρες και αν σου έκανε τουλάχιστον καλό μασάζ!!!Εγω ρωταω δεν εχω πάρει μονο απο σταρ πηρα δεν κανουν κατι παραπάνω
δεν νομιζω, μαλλον καπου αλλου το εστειλεςΕχεις πμ
Απλά αντέχει το κωλαντερό της
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι. Η συγκεκριμένη ξεκίνησε την καριέρα της (σιγά την καριέρα) με ανάρτηση στο mamba. Αρχικώς δεχόταν στο χώρο της κοντά στη Θηβών. Την είχα επισκεφτεί 1 - 2 φορές. Δέλεαρ ήταν το γεγονός ότι την πηδούσες με ένα πακέτο μακαρόνια και 1/4 του κιλού καφέ λουμίδη. Μετά, όπως ήταν φυσικό, ξεψάρωσε. Είδε ότι η πουτανιά αποδίδει περισσότερο από το να ξυπνάς στις 6 και να εργάζεσαι από τις 8.00 έως τις 17.00 (και να σε πηδάνε και τζάμπα στη δουλειά) Διεγράφη από το mamba, έπαψε να δέχεται στο σπίτι της, δημιούργησε αγγελία για μασάζ, όπως το πνεύμα της εποχής επιτάσσει, και ανέβασε το κασέ της. Θυμάμαι ότι με φουλ πρόγραμμα, πρωκτικό, χύσιμο στα μούτρα, στόμα κλπ της έδινα κανα 25 αρι γιούρια στο σπίτι της. Άντε να της δώσει κανείς 40 γουάν. Οτιδήποτε παραπάνω για μία γκόμενα που είναι 50 ετών, με ύψος κάτω από 1.50, όπου για να την δεις πρέπει να διπλώσεις εσύ στα 4 και να κοιτάξεις στο πάτωμα, είναι κοροϊδία. Αλλά για αυτό όμως υπάρχουν τα κορόϊδα, για να κινείται το χρήμα....
Σωστή η παρατήρησή σου, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η ίδια εκτίθεται και δεν προστατεύει τον εαυτό της. Άβυσσος η ψυχή της "Βραζιλιάνας"Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε! χύμα τα ονόματα...δηλ αν έγραφες ΄΄η Καρολίνα η Βραζιλιάνα'' δεν θα ήταν κατανοητό?
συναγωνιστες ξερετε αν η ********** κανει ακομα μασαζακι ???
Για ποιά λέτε ;;;;;Τι λένε τα αστεράκια?
Καρολίνα ΒραζιλιάναΤι λένε τα αστεράκια?