therapistic
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Σουρα ησουν που δεν θυμασαι τιποτα.
θα την βρουμετελικα την καριολινα πως θα την βρουμε να την φυστικοσουμε
αν ειναι η γνωστή Ναταλια τα παραπανω τα έχει κόψει φραπεδακι μόνοTην είδα. Πραγματικά δε μπορώ να πω με σιγουριά αν είναι η ίδια! Επίσης δε νομίζω ότι μένει στο φραπέ. Δεν ψηνόμουν για παραπάνω και δε ρώτησα. Αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι προχωράει.
Το harmony μοιάζει με κλώνος του osmose...Επίσης, έχει κανείς εμπειρία από αυτά:
μπορει να ναι διακοπες οταν τελειωσουνΓνωρίζει κάποιος συναγωνιστής αν η Κάτια που έχει αναφερθεί πολλάκις σε παλαιότερα ποστ εξασκεί ακόμη το άθλημα; Δεν σηκώνει τηλέφωνο και φαίνεται εξαφανισμένη.
σου απαντησα χτες δεν βρηκες τιποτα ;Από χθες έχω ζητήσει κάποια πληροφορία για πρόταση ταλαντούχας μασαζοκόρης αλλά φαινομενικά οι πάντες έχουν τα στανταράκια τους και το νήμα κινείται σε ρυθμούς κοινοχρήστων εταίρων (περιττά τα ονόματα).
Φίλε υπάρχουν πάρα πολλές αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να τις ανακαλύψεις. Θέλεις καλό κύκλο και φυσικά τύχη. Το θέμα είναι ότι η πληροφορία μένει πάντα στο συρτάρι και ποτέ δεν μοιράζεται.Μα ετσι και αλλιως σε μια πολη 5εκ υπαρχουν μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου, αξιολογες επαγγελματιες.
αν ειναι η γνωστή Ναταλια τα παραπανω τα έχει κόψει φραπεδακι μόνο
Δοκιμασε καποιος να μαθουμε εντυπωσεις?Επικοινωνία με την Eleonora για επιβεβαίωση της πληροφορίας με μία μικρή διαφορά όσο αφορά το μασάζ στο οποίο έχει προστεθεί η εκτόνωση που ποικίλει στα 70 για μία ώρα.Ποικίλει όσον αφορά τον τρόπο.Και το φούλ πρόγραμμα 100 με μασάζ και ερωτική επαφή για μία ώρα πάντα με προφύλαξη(για να φυλάμε τα ρούχα μας) δίχως anal...Φωνή ερωτική,φιλική,άνετη με διάθεση για επεξήγηση τυχόν αποριών στα πλαίσια της λογικής!
Ωραίος φίλε! Λύθηκε το μυστήριο!Δεν ειναι η γνωστη Ναταλια..Την ρωτησα για το χωρο στη Γλυφαδα,για magic massage κλπ και μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση..
Όχι. έρχεται αυτή. Φτιάχνει μου είπε χώρο αλλά μου φάνηκε παπάτζα!Αυτή η Ναταλία έχει δικό της χώρο;
Τελικα εχει καποιος αποψη ακουγεται καλη περιπτωσηEleonora, 60€ μασάζ και 100€ φουλ πρόγραμμα. Ενημέρωση τηλεφωνικά.
Εχει γευτεί κάποιος το φαινομενικά εκλεκτό τεμάχιο;
η ναταλια η αδυνατη ξανθια που κανει με 30 καλο μασαζΔεν ειναι η γνωστη Ναταλια..Την ρωτησα για το χωρο στη Γλυφαδα,για magic massage κλπ και μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση..