Babis flou
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2016
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Επίσης, έχει κανείς εμπειρία από αυτά:
Συνάντηση με την κυρία. Ναταλία, 40 και κάτι ψιλά χρονών, ψηλή ελληνορωσσίδα, καλό μασάζ και εκτόνωση στα 30 (25+5). Οι πιο παλιοί μπορούν να ενημερώσουν αν πρόκειται για τη γνωστή Ναταλία-magic massage? Μοιάζει στη φώτο του site αλλά δεν είμαι και σίγουρος και το τηλ είναι άλλο. Α! Επίσης φλυαρεί διαρκώς για το πόσο γαμάτη θεραπεύτρια είναι, τι σπουδές έχει κάνει και πως στην Ελλάδα το μασάζ είναι παρεξηγημένο (όποτε ακούω αυτό το τελευταίο ξέρω ότι η γκόμενα προχωράει!!)
σε δικο της χωρο? και αν ναι σε ποια περιοχη?Συνάντηση με την κυρία. Ναταλία, 40 και κάτι ψιλά χρονών, ψηλή ελληνορωσσίδα, καλό μασάζ και εκτόνωση στα 30 (25+5). Οι πιο παλιοί μπορούν να ενημερώσουν αν πρόκειται για τη γνωστή Ναταλία-magic massage? Μοιάζει στη φώτο του site αλλά δεν είμαι και σίγουρος και το τηλ είναι άλλο. Α! Επίσης φλυαρεί διαρκώς για το πόσο γαμάτη θεραπεύτρια είναι, τι σπουδές έχει κάνει και πως στην Ελλάδα το μασάζ είναι παρεξηγημένο (όποτε ακούω αυτό το τελευταίο ξέρω ότι η γκόμενα προχωράει!!)
Συνάντηση με την κυρία. Ναταλία, 40 και κάτι ψιλά χρονών, ψηλή ελληνορωσσίδα, καλό μασάζ και εκτόνωση στα 30 (25+5). Οι πιο παλιοί μπορούν να ενημερώσουν αν πρόκειται για τη γνωστή Ναταλία-magic massage? Μοιάζει στη φώτο του site αλλά δεν είμαι και σίγουρος και το τηλ είναι άλλο. Α! Επίσης φλυαρεί διαρκώς για το πόσο γαμάτη θεραπεύτρια είναι, τι σπουδές έχει κάνει και πως στην Ελλάδα το μασάζ είναι παρεξηγημένο (όποτε ακούω αυτό το τελευταίο ξέρω ότι η γκόμενα προχωράει!!)
Αυτή φίλε μου είναι ο θηλυκός ΚουασιμόδοςΗ Ναταλία που συναντησες ειναι αυτη εδω?
Μετά το δρακουμέλ έχουμε και τον Κουασιμόδο τώρα?Αυτή φίλε μου είναι ο θηλυκός Κουασιμόδος
Eleonora, 60€ μασάζ και 100€ φουλ πρόγραμμα. Ενημέρωση τηλεφωνικά.
Εχει γευτεί κάποιος το φαινομενικά εκλεκτό τεμάχιο;
Όλα τα κουκλάκια μαζεμένα...Μετά το δρακουμέλ έχουμε και τον Κουασιμόδο τώρα?![]()
![]()
![]()
Στον αγωνα πως ηταν?Επικοινωνία με την Eleonora για επιβεβαίωση της πληροφορίας με μία μικρή διαφορά όσο αφορά το μασάζ στο οποίο έχει προστεθεί η εκτόνωση που ποικίλει στα 70 για μία ώρα.Ποικίλει όσον αφορά τον τρόπο.Και το φούλ πρόγραμμα 100 με μασάζ και ερωτική επαφή για μία ώρα πάντα με προφύλαξη(για να φυλάμε τα ρούχα μας) δίχως anal...Φωνή ερωτική,φιλική,άνετη με διάθεση για επεξήγηση τυχόν αποριών στα πλαίσια της λογικής!
Μάλλον έμεινε στην επικοινωνία.Στον αγωνα πως ηταν?
Αν θες να βοηθήσεις λίγο.... Δε νομίζω να λες την Έλενα (Φερών, πλ. Βικτωρίας κλπ?) που έχει πάει Περιστέρι?..... Δεν παλεύω να πάω με αυτήν.... δε λέω καλό μασαζ αλλά... με το ζόρι το 2ο μέρος....
βικη Στεφανία αδερφέ
Ήρθε σπίτι. Διάρκεια μία ώρα γεμάτη, ωραίο σώμα. Ψηλή με μακριά πόδια. Μασάζ αρκετά καλό και μετά δεχτηκε χουφτώματα. Ούτε από το fb μπορώ να πω με σιγουριά αν είναι η ίδια! Πάντως ήταν ψηλή. Μπορεί και 1.80, οπότε μάλλον δεν!
Σου έστειλα εγώ αλλά δεν θα γαμησω την Καρολίνα, μόνο τις Ταυλανδες.
Υπομονή μέχρι να βάλει αγγελίατελικα την καριολινα πως θα την βρουμε να την φυστικοσουμε
Tην είδα. Πραγματικά δε μπορώ να πω με σιγουριά αν είναι η ίδια! Επίσης δε νομίζω ότι μένει στο φραπέ. Δεν ψηνόμουν για παραπάνω και δε ρώτησα. Αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι προχωράει.στο fb εχει φωτο που φαινεται καθαρα με μαγιο
εκει θα την αναγνωρισεις!!!
απο την τιμη και απο το οτι μονο φραπε κανει
πιστευω πως ειναι αυτη.