Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ναι φίλε, στο λόγο της μασάζοαγωνιστικής μου τιμηςυπόσχεση;
Ναι φίλε, στο λόγο της μασάζοαγωνιστικής μου τιμηςυπόσχεση;
Ναι φίλε, στο λόγο της μασάζοαγωνιστικής μου τιμης
Για εδω έχει δοκιμασει κανείς;
οχι μονο εσυ ρε pilo και εγω θα την γαμαω και αλλοι παικτες,που τους αρεσει η καρολιναρα.και γαμω τις τυπισες.Μη στέλνετε πμ για τη Καρολίνα ρε κερατάδες! Θα τη γαμαω μόνο ΕΓΩ!
πολυ σωστα τα λες.και εγω δεν δινω κινητο,γιαυτον τον λογο.ασε που μου ειχε πει,να την ρωτησω πρωτα ,αν καποιος το ζητησει.Ωραία! Να σας πω πέρα απο τη πλάκα η Καρολίνα δεν εχει αγγελία (προς το παρόν ) οποτε εγω δεν μπορώ να δωσω κινητο. Κ επειδή δεν θέλω να γινει μπέρδεμα για κανένα λόγο θα πρέπει να απευθυνθείτε αλλου για το κινητο της. Μερσι
εγω δεν ξερω που ειναι τωρα.την εχω συναντησει στο ξενοδοχειο που εμεινα,εχω γραψει δε και τα της συναντησης.εχω ενημερωσει δηλαδει.τωρα πληροφοριες για το τωρα δεν ξερω.πληροφορια για το κινητο της θα την ρωτησω και θα πραξω αναλογα.Ωραία, ρωτήστε τότε. Αλλά ποιος ο λόγος να αναφέρετε στους υπόλοιπους ότι ξέρετε που είναι η Καρολίνα αν δεν έχετε σκοπό να δώσετε πληροφορίες;
διοτι ηταν μπακνανα,ηταν συγγρου,εγινε ανεξαρτητη με αγγελια κ φορα παρτιδα τηλεφωνο...terry δεν εχω κανεαν προβλημα μαζι σου ,γραφεις παντα κοσμια κ σωστα. αλλα θα αρχισουμε τα ποιος σου εδωσε τηλ,ποιος ειναι αυτος,ποιος ειναι ο αλλος,συνθηματα,παρασυνθηματα.καταστασεις που δε κανω καθολου κεφι!Ωραία, ρωτήστε τότε. Αλλά ποιος ο λόγος να αναφέρετε στους υπόλοιπους ότι ξέρετε που είναι η Καρολίνα αν δεν έχετε σκοπό να δώσετε πληροφορίες;
ειναι παλτο απ τα λιγα κ πονηρω! ο μεγας gari εχει κανει παραστατικοτατη κριτικη αρκετες σελιδες πιο πισωΈχω το κινητό της ( αλλά με την συγκεκριμένη δεν έχω πάει και δεν ξέρω αν ειναι καλή όσο η Καρολίνα και επίσης δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα )
νο μορ πιτσα φορ μι μιστερκυριοι για να μην γινονται παρεξηγησεις..ο πιλοφορις,ειναι για ολα τα ερωτηματα,που διαβαζω.στειλτε του πμ.απανταει.μην κουραζομαι το νημα,για την καρολινα.
Υ.Γ.καρολινα αι λαβ γιουυυυυυυυυυυυ!!!!!
βεεεεεβαια..τωρα πλεον ειμαστε των δημοσιων σχεσεων.....παντως εισαι αξιος..μετα απο τρια χρονια προσπαθειες,τελικα την ξαπλωσες...νο μορ πιτσα φορ μι μιστερ
Εγω καταλαβα οτι παει να γινει σεριφισαεγω δεν ξερω που ειναι τωρα.την εχω συναντησει στο ξενοδοχειο που εμεινα,εχω γραψει δε και τα της συναντησης.εχω ενημερωσει δηλαδει.τωρα πληροφοριες για το τωρα δεν ξερω.πληροφορια για το κινητο της θα την ρωτησω και θα πραξω αναλογα.
δεν ειναι και ασχημη αναβαθμιση..Εγω καταλαβα οτι παει να γινει σεριφισα