σερβίρεις και ποτάκια Αντζελα ή μονο Ροφήματα?το τσαι ομως το χεις αδειασει!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ουτε ενας αντρας μπορει να ειναι καλυτερος απ αυτο!!!!!!!
Και νομιζα οτι ειναι μονο αντρικη φαντασιωση αυτο!!!!!
εγω δεν ειπα οτι ειναι φαντασιωση μου!ειπα οτι ειναι καλυτερο.... το γνωστο σε ολους μασαζ με 4 χερια!τι να το κανω τον αντρα αμα εχω αυτο!αλλα κατ οικον που να το βρεις ειναι το θεμα....Και νομιζα οτι ειναι μονο αντρικη φαντασιωση αυτο!!!!!
ποσο μαλακες μπορει να εισαστε ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ποσο μαλακες μπορει να εισαστε ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Πολύ! Λίγο λίγότερο από σένα βέβαια
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
θελω κοπελα γιατι αν προκειψει και κατι αλλο ωραια θα ναι αλλα για φαντασου να του προκειψει του λεβεντη τη ωρα που θα με τριβει και να χει κανει και κανενα tantrik σε κανεναν πριν!
Εχω ακούσει και εγώ για κοπέλα που δουλεύει σε μασατζιδικο οτι κάνει καλό yoni μασαζ!!
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εχω ακούσει και εγώ για κοπέλα που δουλεύει σε μασατζιδικο οτι κάνει καλό yoni μασαζ!!
Θα πεις σε μάς τους αδαείς τι είναι το yoni μασάζ;
ελα σε περιμενα πως και πως!λοιπον εσυ που εισαι πιο δραστηριος δε μας δινεις καμια πληροφορια?ποσο μαλακες μπορει να εισαστε ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
καλα έχουν χάσει εντελως την επαφη με την πραγματικότητα και ψάχνουν για κορόιδα. κοιτάξτε τις τιμές
Εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι βέβαιος (η άποψη των ειδικών στα city tours προφανώς θα είναι εγκυρότερη από τη δική μου) ότι το συγκεκριμένο site αντιστοιχεί σε γραφείο με κοπέλες που κάνουν "αστικό τουρισμό".
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Θα πεις σε μάς τους αδαείς τι είναι το yoni μασάζ;
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εξαιρετικά χρήσιμα links για κάτι που αγνοούσα πλήρως -ευχαριστώ! (τελικά εδώ μέσα πλουτίζω και τις γνώσεις μου)
Τι να λέμε, η ινδική υπο-ήπειρος είναι ένας "άλλος κόσμος" τόσο διαφορετικός από το δικό μας...
ναι ναι!πολυ μεγαλη επιστημη!μονο που μετα απο μερικες χιλιαδες χρονια βρεθηκε ενας τρελος που ανεπτηξε τη λεγομενη ανατομια αν την εχετε ακουστα....και πλεον σε ολο το πολιτισμενο κοσμο ξερουμε οτι η μαλαξη των γεννητικων οργανων εχει ως αποτελεσμα την εκσπερματωση και φυσικα την εκτωνωση του οργανισμου!τωρα γιατι αυτο ειναι κακο και πρεπει να το λεμε αλιως δε ξερω!ας το λεμε yoni ωραιο ακουγετε!Εξαιρετικά χρήσιμα links για κάτι που αγνοούσα πλήρως -ευχαριστώ! (τελικά εδώ μέσα πλουτίζω και τις γνώσεις μου)
Τι να λέμε, η ινδική υπο-ήπειρος είναι ένας "άλλος κόσμος" τόσο διαφορετικός από το δικό μας...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
!τωρα γιατι αυτο ειναι κακο και πρεπει να το λεμε αλιως δε ξερω!ας το λεμε yoni ωραιο ακουγετε!
Ετσι δεν θα κινδυνευουμε κι απο το ΕΣΡ οταν το λεμε.....
Ξενοs οροs....Επιστημονικοs.....
Yoni λοιπον για την υγεια
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ναι ναι!πολυ μεγαλη επιστημη!μονο που μετα απο μερικες χιλιαδες χρονια βρεθηκε ενας τρελος που ανεπτηξε τη λεγομενη ανατομια αν την εχετε ακουστα....και πλεον σε ολο το πολιτισμενο κοσμο ξερουμε οτι η μαλαξη των γεννητικων οργανων εχει ως αποτελεσμα την εκσπερματωση και φυσικα την εκτωνωση του οργανισμου!τωρα γιατι αυτο ειναι κακο και πρεπει να το λεμε αλιως δε ξερω!ας το λεμε yoni ωραιο ακουγετε!
Ποσα μαθαινουμε εδω μεσα!!!!!!
(ετσι οπως κραζεις εσυ) : Πες αλευρι.....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.875
- Πόντοι
- 46.232
πππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ ουάου που θα έλεγε και ένας φίλος μουναι ναι!πολυ μεγαλη επιστημη!μονο που μετα απο μερικες χιλιαδες χρονια βρεθηκε ενας τρελος που ανεπτηξε τη λεγομενη ανατομια αν την εχετε ακουστα....και πλεον σε ολο το πολιτισμενο κοσμο ξερουμε οτι η μαλαξη των γεννητικων οργανων εχει ως αποτελεσμα την εκσπερματωση και φυσικα την εκτωνωση του οργανισμου!τωρα γιατι αυτο ειναι κακο και πρεπει να το λεμε αλιως δε ξερω!ας το λεμε yoni ωραιο ακουγετε!
δε το πιασα
Ποσα μαθαινουμε εδω μεσα!!!!!!
(ετσι οπως κραζεις εσυ) : Πες αλευρι.....
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δε το πιασα
Οπως το πας ο ntinos69 (οπου να 'ναι θα) σε γυρευει....!!!!!
α ναι εχουμε και τον super man!κι επειδη ξανατσουτσουριασα καληνυχτα σας!Οπως το πας ο ntinos69 (οπου να 'ναι θα) σε γυρευει....!!!!!
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
α ναι εχουμε και τον super man!κι επειδη ξανατσουτσουριασα καληνυχτα σας!
Καληνυχτα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63