n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.141
- Πόντοι
- 46.232
μουνόψειρες ....Κρίτων,πίστεψες πραγματικά ότι ο amjik είναι αρρωστος?
μουνόψειρες ....Κρίτων,πίστεψες πραγματικά ότι ο amjik είναι αρρωστος?
yoni σημαινει μητρα
Μετά τον andy51, απευθύνω κι εγώ προς εσένα τα περαστικά μου και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση
Βέβαια, το ερώτημά μου για το ...φύλο σου παραμένει. Κάποτε σε είχα ρωτήσει αν είσαι άντρας, γυναίκα, transexual, shemale ή κάτι άλλο, αλλά απάντηση δεν πήρα
Sorry guys για το off-topic!
Η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες δεν προδιαθέτουν για κάτι καλό....και αυτά που γράφει στα Ρώσσικα τι να λένε αραγε?
Εχει συναντήσει κάποιος αυτήν τήν κυρία
Την πήρα τηλέφωνο είναι 29 ετών καί κάνει χαλαρωτικό μασάζ μέ 60 ευρώ καί σώμα μέ σώμα στά 100 ευρώ.Αν τήν έχει συναντήσει κάποιος άς γράψει πληροφορίες περί εμφάνισης καί διάθεσης.αμα ψηνεσαι παρε αυτην καλυτερα, να μας πεις κ μας χαχχαχαααααααα
στο τηλεφωνο ακουγοταν, δυστηχως (???), πολυ ξηγημενη
Την πήρα τηλέφωνο είναι 29 ετών καί κάνει χαλαρωτικό μασάζ μέ 60 ευρώ καί σώμα μέ σώμα στά 100 ευρώ.Αν τήν έχει συναντήσει κάποιος άς γράψει πληροφορίες περί εμφάνισης καί διάθεσης.
Οντως 100 ευρώ δέν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό.Αν υπολογίσεις καί τό ξενοδοχείο έφτασες στά 120 ευρώ.Μπορεί νά τής ζητήσω συνάντηση από εβδομάδα,μέ συμφωνία να τήν δώ εκτός ξενοδοχείου καί άν δέν μ'αρέσει νά πάρει 10 ευρώ γιά τό ταξί της.
παίδες, αυτή η Δανάη που πηγαίνει κατ' οίκον τι παίζει?
ευχαριστώ
Για τη Βραζιλιάνα δεν λές? Νομίζω ότι είναι τίμια επιλογή. Πολύ καλή απόδοση στα πνευστά. Προσωπικός μου φίλος που την πήρε στο χώρο του, μετά από προτροπή μου, έμεινε πολύ ευχαριστημένος! Το δωράκι της κοστολογείται 80 ευρώ και αν διαθέτεις δικό σου χώρο, εκεί θα κυμανθεί το τελικό κόστος. Διάβασε και στο νήμα της για περισσότερα.
είναι Βραζιλιάνα? Εγώ την ακουσα να μιλάει απταιστα ελληνικά, μου είπε είναι αδύαντη, 1,65 ύψος, 2αράκι στηθος...επίσης μου ανέφερε οτι υπάρχουν 2 προγραμματα 80 & 100
μιλάμε για την ιδια?