ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βουλγαρα milf επ ονοματι ιουλια!!!καλο μασαζ και ικανοποιητικος χρονος συνεδρειας!!!παρεχει μονο φραπε.Μετα το πρωτο ραντεβου δεχεται και στο σπιτιτης!!!αυτα τα ολιγα!!!
Βουλγαρα milf επ ονοματι ιουλια!!!καλο μασαζ και ικανοποιητικος χρονος συνεδρειας!!!παρεχει μονο φραπε.Μετα το πρωτο ραντεβου δεχεται και στο σπιτιτης!!!αυτα τα ολιγα!!!
Γλωσσα δε βαζει μασα η χρυσα!!!Τα αναλυει ολα τιποτα δεν αφηνει να πεσει κατω!!!!κοντη...κωλαρου..με μικρο βυζι...40αρα..περιπου..
δεν βαζει γλωσσα μεσα της...
μασαζ μετριο...και στον φραπε μου συζητουσε για τις σχεσεις αντρων-γυναικων...
ενα 50αρι...ηρθε σε χωρο μου...
είχε χαθεί αυτή, μάλλον σφίξαν οι κώλοι και επέστρεψε,από εμφάνιση τι λέει ;
Μπάζακι είναι με μικρό βυζι και μεγάλο κολο, μελαχρινη και εχει μέτριοτατο πρόσωπο γύρω στο 1,60 χωρίς παπούτσια. Είναι πάντως ευγενεστατη και νιώθεις άνετα. Μασάζ μέτριο και κερνάει φραπεδακι.εμένα μου είπε για b2b στα 100, τώρα αν προσφέρει μπριζόλα δεν ξέρω (έτσι κι αλλιώς αυτά δεν λέγονται από το τηλέφωνο), γιατί δεν έχω δοκιμάσει. Πάντως αν κάποιος έχει δοκιμάσει ας ενημερώσει και κυρίως τι λέει από εμφάνιση.
Ρε συ Μπουκα...μία απορία. Αφού χεις το φίλο σου όπως λες, να σου πει λεπτομέρειες, περιγραφή και τιμή... τηλ αφού την πήρε κιόλας σπίτι του... Τι ρωτάς εδώ μέσα ?εχει παρει κανεις μια Ιβα βουλγαρα?μενει καπου κεντρο.
απο φιλο εμαθα πως κανει πολυ καλο μαζαζ αλλα μαλλον οχι τιποτα παραπανω.σπιτι του την πηρε.
mature-progilf μου ειπε ειναι
Μπάζακι είναι με μικρό βυζι και μεγάλο κολο, μελαχρινη και εχει μέτριοτατο πρόσωπο γύρω στο 1,60 χωρίς παπούτσια. Είναι πάντως ευγενεστατη και νιώθεις άνετα. Μασάζ μέτριο και κερνάει φραπεδακι.
Μαλακία είναι το στήσιμο, αλλά αν το καλοσκεφτείς εκείνη εχασε παρά εσυ
Δεν εmφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού... just for your info!...
θα φοβηθηκε...Μαλακία είναι το στήσιμο, αλλά αν το καλοσκεφτείς εκείνη εχασε παρά εσυ
θα φοβηθηκε...
100 συνολο?www.mylist.gr/?view=showad&adid=72565&cityid=2]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=72565&cityid=2[/url]
Ρουμανακι, 23-25, μελαχροινο, κατι σε τσιγγανικα χαρακτηριστικα έχει..
Λεπτό κορμακι, με μικρο προς κανονικο βυζι και έναν κόλο ποίημα σκέτο που δεν τον δίνει όμως..Δεν της αρέσει λέει..
Ήρθε στην ώρα της, λίγο κουβεντουλα..Εκανε ντούς και πριν και μετα, χωρις δική μου προτροπή,πράγμα που μου άρεσε..
Πριν ξεκινησουμε μου ειπε οτι για να μην το συζηταμε μετα, να της δώσω αλλα εικοσι και να κανουμε οτι θέλω..
Ότι κανει, το κάνει με σκούφο. Και την πίπα ακόμα..
Πίπα για αρχη, καλή αλλα οχι να τρελλαινεσαι..Παιρνει αρκετη βελτίωση.
Οτι σταση ζητησα, με καλη συμμετοχη, πολύ υγρή, με τελειωμα πανω στο φοβερο της κολαρακι πισωκολητα
(που μου έδωσε την εντυπωση οτι της αρεσε..), αν ήταν προσποιητό προσποιείται καλά παντως..
Ευχαριστη ώρα..
100 συνολο?
μονη της δουλευει η ειναι γραφειο?.....