Περαστικά κ από μένα στον αγαπητό φίλο amjik? , εύχομαι ταχεία αποκατάσταση της υγείας σου..
Ωστόσο παίδες το topic έχει κολλήσει εδώ και καιρό, πιο πολύ για chat μου μοιάζει παρά για το αντικείμενο που καλείται να υπηρετήσει κ να πληροφορήσει.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Μαράκι που κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων των φίλων με το νάζι , την τσαχπινιά κ την μυστηριώδη ερωτική της αύρα.... Απασχολεί το topic περίπου 100 σελίδες... Όλη αυτή η πελώρια ζύμωση όμως είναι κουραστική , λέγονται πολλά , άλλα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα , άλλα βολιδοσκοπούν αντιδράσεις , άλλα είναι ρεβανσισμοί της συμφοράς κ άλλα ενέχουν κρυμμένες αλήθειες για το σπόρο του σιναπιού που τινάζει απρόσμενα τον αμετακίνητο βράχο....
Προτείνω λοιπόν , για να μπορέσουμε να πάμε κ παρακάτω να ξεπεράσουμε το ''σύνδρομο Μαρία'' ( ας γράφουν όσοι ενδιαφέρονται στο σόλο μασέζ κ μην ανησυχούν για την προσωρινή απόσυρσή της , θα επανέλθει) κ να προχωρήσουμε σε ολική επαναφορά του αντικειμένου έτσι ώστε να αποκτήσει κ πάλι τη χρηστικότητα που του αναλογεί...
Εν κατακλείδι εκφράζω προσωπική άποψη με όλες τις επιφυλάξεις του ΜΗ ειδικού...
Κρίτων,πίστεψες πραγματικά ότι ο amjik είναι αρρωστος?
Στα άλλα που λές έχεις απόλυτο δίκιο.Με 2 ενστάσεις,για να είμαστε δίκαιοι....
Πρωτον,κανείς δεν εμπόδισε κανέναν να γράψει για άλλες,ανεξάρτητες μασεζ,για τις υπηρεσίες που προσφέρουν,κλπ.Απλά,φαίνεται ότι αυτή την εποχή δεν υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις,η,το πιθανότερο,οι καλές περιπτώσεις διακινούνται σε στενό κύκλο μεταξύ ανθρώπων που εκτιμούν και εμπιστευονται ο ένας τον άλλο.....τα εχω ξαναπει αυτά.
Δεύτερον,ο τελευταίος άνθρωπος που φέρει ευθυνη για το οτι το τοπικ κινείται συνεχως γύρω απο ένα πρόσωπο,είναι η ίδια η Μαρία....να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους....η Μαρία αναγκάσθηκε να γράψει στο φόρουμ για πρώτη φορά όταν έπρεπε να υπερασπισθεί τον εαυτό της απέναντι σε εκείνες τις γελοίες κατηγορίες για την υγεία της και έκτοτε παρεμβαίνει μόνον όταν πρέπει να αμυνθεί.Και πάντοτε σε ήπιους και χιουμοριστικούς τόνους....εντάξει,μπορεί να έγραψε και 3-4 ποστς παραπάνω,αλλά ποτέ δεν έγραψε κάτι για να περιαυτολογήσει η να προμοτάρει τη δουλειά της....σε αντίθεση με πολλούς άλλους....
Εν πάσει περιπτώσει,ας πάμε παρακάτω....Οποιος έχει κάτι καινούργιο να πει για ενημέρωση,εδω είμαστε να τον ακούσουμε και να ωφεληθούμε όλοι....