Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα στους συναγωνιστες της πρωτευουσας....!!!!

Φαγωθηκατε με το spam της ΑΤΖΕΛΑΣ και το topic εχει πιασει αραχνες!!!!!!  :grin:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλημερα στους συναγωνιστες της πρωτευουσας....!!!!

Φαγωθηκατε με το spam της ΑΤΖΕΛΑΣ και το topic εχει πιασει αραχνες!!!!!!  :grin:

Εχεις ακούσει που λένε "έλλειψη χρημάτων,στάσις εμπορίου"? αυτό συμβαίνει τελευταία στην πρωτεύουσα,δεν ξέρω εκεί που μένεις εσυ πως είναι τα πράγματα.....
Μην ανησυχείς πάντως,το τόπικ αυτό είναι δημοφιλέστατο....για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.....
Οσο για την ΑΤΖΕΛΑ,δεν έκανε spam νομίζω....μιά masseuse ζήτησε που να κάνει μασαζ σε κυρίες...
Κάτι σαν κι αυτό ας πούμε....

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ναι ναι!πολυ μεγαλη επιστημη!μονο που μετα απο μερικες χιλιαδες χρονια  βρεθηκε ενας τρελος που ανεπτηξε τη λεγομενη ανατομια αν την εχετε ακουστα....και πλεον σε ολο το πολιτισμενο κοσμο ξερουμε οτι η μαλαξη των γεννητικων οργανων εχει ως αποτελεσμα την εκσπερματωση και φυσικα την εκτωνωση του οργανισμου!τωρα γιατι αυτο ειναι κακο και πρεπει να το λεμε αλιως δε ξερω!ας το λεμε yoni ωραιο ακουγετε!

yoni σημαινει μητρα

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
"Yoni, which literally means vagina, is more than just a sexual reproductive organ in Hindu mythology. Hinduism recognizes the importance of the feminine in the spiritual world and it's always a combination of the male and female which transmutates energy"

Σε ελεύθερη μετάφραση.....το yoni,πέρα απο την "κυριολεκτική" του μετάφραση,έχει μιά ευρύτερη σημασία στην Ινδουιστική μυθολογία.Ο Ινδουισμός αναγνωρίζει την σπουδαιότητα του "θηλυκού" στον πνευματισμό,με την έννοια οτι πάντοτε υπάρχει μια "ανταλλαγή" ενέργειας μεταξύ του αρσενικού και του θηλυκού....

Ετσι,για να ανεβάσουμε λίγο το επίπεδο μας..... :2funny: :2funny:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
pαντως η αντζελα δυστηχως δεν απαντα... δεν προλαβα ο καημενος να την δοκιμασω...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
andy51

Τά σέβη μου άγαπητέ !!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Και τα δικά μου σέβη μέγιστε padron....διαβάζω σε άλλο τοπικ ότι έχετε κάποια προβλήματα....εύχομαι ολόψυχα περαστικά.....

Όλεθρος λέμε , κόλησε καί τό πεκινουά μου
άναζητώ λύση..........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εχεις ακούσει που λένε "έλλειψη χρημάτων,στάσις εμπορίου"? αυτό συμβαίνει τελευταία στην πρωτεύουσα,δεν ξέρω εκεί που μένεις εσυ πως είναι τα πράγματα.....
Μην ανησυχείς πάντως,το τόπικ αυτό είναι δημοφιλέστατο....για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.....
Οσο για την ΑΤΖΕΛΑ,δεν έκανε spam νομίζω....μιά masseuse ζήτησε που να κάνει μασαζ σε κυρίες...
Κάτι σαν κι αυτό ας πούμε....

Συμφωνω, τα ιδια περιπου ισχυουν και εδω στη Θεσσαλονικη, με λιγοτερες ισως οικ. δυνατοτητες και λιγοτερες βεβαια επιλογες......

Δεν εκανε spam,για τους αλλους συναδελφους το γραφω που παραπονιουνται, μια χαρα κανουμε την κουβεντουλα και το χαβαλε μας, γιατι ενοχλουνται?????

Μηπως να της ανοιξουμε ενα θεμα να τα λεμε εκει με την ησυχια μας???  :rolleyes:

FREEBIRD

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω, τα ιδια περιπου ισχυουν και εδω στη Θεσσαλονικη, με λιγοτερες ισως οικ. δυνατοτητες και λιγοτερες βεβαια επιλογες......

Δεν εκανε spam,για τους αλλους συναδελφους το γραφω που παραπονιουνται, μια χαρα κανουμε την κουβεντουλα και το χαβαλε μας, γιατι ενοχλουνται?????

Μηπως να της ανοιξουμε ενα θεμα να τα λεμε εκει με την ησυχια μας???  :rolleyes:
εγω πιστευω οτι το "σολο μασεζ" ειναι το ποιο σχετικο.να ανοιξουμε αλλο με τι θεμα?εμενα?δε στεκει.τοτε θα πρεπει ολα τα μελη να εχουν το δικο τους θεμα....

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Όλεθρος λέμε , κόλησε καί τό πεκινουά μου
άναζητώ λύση..........

Μετά τον andy51, απευθύνω κι εγώ προς εσένα τα περαστικά μου και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση  :2funny:

Βέβαια, το ερώτημά μου για το ...φύλο σου παραμένει. Κάποτε σε είχα ρωτήσει αν είσαι άντρας, γυναίκα, transexual, shemale ή κάτι άλλο, αλλά απάντηση δεν πήρα  :2funny:

Sorry guys για το off-topic!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μετά τον andy51, απευθύνω κι εγώ προς εσένα τα περαστικά μου και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση  :2funny:

Βέβαια, το ερώτημά μου για το ...φύλο σου παραμένει. Κάποτε σε είχα ρωτήσει αν είσαι άντρας, γυναίκα, transexual, shemale ή κάτι άλλο, αλλά απάντηση δεν πήρα  :2funny:

O amjik? 2 μέτρα άντρας είναι.....και το προσωνύμιο padron το έχει κερδίσει επάξια.....ασε που έχει κάψει καρδιές.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232

καλησπέρα....καλή η πλακιτσά αν δεν προσβάλει.....
μπορει να μην είναι 2 μέτρα όπως λέει ο φίλος andy51, αλλα ναι ο amjik είνα άντρας....

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
καλησπέρα....καλή η πλακιτσά αν δεν προσβάλει.....
μπορει να μην είναι 2 μέτρα όπως λέει ο φίλος andy51, αλλα ναι ο amjik είνα άντρας....

Όντως έκανα πλάκα (απόδειξη τα emoticons που χρησιμοποίησα). Ζητώ συγγνώμη, πριν απ' όλα από τον ίδιο τον amjik, αν αυτά που έγραψα θεωρήθηκαν προσβλητικά. Σε καμμιά περίπτωση δεν ήθελα να προσβαλλω κάποιον (άλλωστε δεν έχουμε και να χωρίσουμε κάτι).

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
O amjik είναι ανθρωπος που πολλές φορές αυτοσαρκάζεται....έχει μια δικιά του αίσθηση του χιουμορ και πολλές φορές πηγαίνει τα πράγματα στα άκρα.....σε κάθε περίπτωση είναι αγαπητός φίλος και εκλεκτό μέλος του φόρουμ.....

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.295
Πόντοι
3.172
Περαστικά κ από μένα στον αγαπητό φίλο amjik , εύχομαι ταχεία αποκατάσταση της υγείας σου..

Ωστόσο παίδες το topic έχει κολλήσει εδώ και καιρό, πιο πολύ για chat μου μοιάζει παρά για το αντικείμενο που καλείται να υπηρετήσει κ να πληροφορήσει.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Μαράκι που κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων των φίλων με το νάζι κ την μυστηριώδη ερωτική της αύρα.... Απασχολεί το topic περίπου 100 σελίδες... Όλη αυτή η πελώρια ζύμωση όμως είναι κουραστική , λέγονται πολλά , άλλα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα , άλλα βολιδοσκοπούν αντιδράσεις , άλλα είναι ρεβανσισμοί της συμφοράς κ άλλα ενέχουν κρυμμένες αλήθειες για το σπόρο του σιναπιού που τινάζει απρόσμενα τον αμετακίνητο βράχο....

Προτείνω λοιπόν , για να μπορέσουμε να πάμε κ παρακάτω να ξεπεράσουμε το ''σύνδρομο Μαρία'' ( ας γράφουν όσοι ενδιαφέρονται στο σόλο μασέζ κ μην ανησυχούν για την προσωρινή απόσυρσή της , θα επανέλθει) κ να προχωρήσουμε σε ολική επαναφορά του αντικειμένου έτσι ώστε να αποκτήσει κ πάλι τη χρηστικότητα  που του αναλογεί...

Εν κατακλείδι εκφράζω προσωπική άποψη με όλες τις επιφυλάξεις του ΜΗ ειδικού...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Περαστικά κ από μένα στον αγαπητό φίλο amjik? , εύχομαι ταχεία αποκατάσταση της υγείας σου..

Ωστόσο παίδες το topic έχει κολλήσει εδώ και καιρό, πιο πολύ για chat μου μοιάζει παρά για το αντικείμενο που καλείται να υπηρετήσει κ να πληροφορήσει.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Μαράκι που κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων των φίλων με το νάζι , την τσαχπινιά κ την μυστηριώδη ερωτική της αύρα.... Απασχολεί το topic περίπου 100 σελίδες... Όλη αυτή η πελώρια ζύμωση όμως είναι κουραστική , λέγονται πολλά , άλλα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα , άλλα βολιδοσκοπούν αντιδράσεις , άλλα είναι ρεβανσισμοί της συμφοράς κ άλλα ενέχουν κρυμμένες αλήθειες για το σπόρο του σιναπιού που τινάζει απρόσμενα τον αμετακίνητο βράχο....

Προτείνω λοιπόν , για να μπορέσουμε να πάμε κ παρακάτω να ξεπεράσουμε το ''σύνδρομο Μαρία'' ( ας γράφουν όσοι ενδιαφέρονται στο σόλο μασέζ κ μην ανησυχούν για την προσωρινή απόσυρσή της , θα επανέλθει) κ να προχωρήσουμε σε ολική επαναφορά του αντικειμένου έτσι ώστε να αποκτήσει κ πάλι τη χρηστικότητα  που του αναλογεί...

Εν κατακλείδι εκφράζω προσωπική άποψη με όλες τις επιφυλάξεις του ΜΗ ειδικού...

Κρίτων,πίστεψες πραγματικά ότι ο amjik είναι αρρωστος?  :rockon: :rockon:
Στα άλλα που λές έχεις απόλυτο δίκιο.Με 2 ενστάσεις,για να είμαστε δίκαιοι....
Πρωτον,κανείς δεν εμπόδισε κανέναν να γράψει για άλλες,ανεξάρτητες μασεζ,για τις υπηρεσίες που προσφέρουν,κλπ.Απλά,φαίνεται ότι αυτή την εποχή δεν υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις,η,το πιθανότερο,οι καλές περιπτώσεις διακινούνται σε στενό κύκλο μεταξύ ανθρώπων που εκτιμούν και εμπιστευονται ο ένας τον άλλο.....τα εχω ξαναπει αυτά.
Δεύτερον,ο τελευταίος άνθρωπος που φέρει ευθυνη για το οτι το τοπικ κινείται συνεχως γύρω απο ένα πρόσωπο,είναι η ίδια η Μαρία....να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους....η Μαρία αναγκάσθηκε να γράψει στο φόρουμ για πρώτη φορά όταν έπρεπε να υπερασπισθεί τον εαυτό της απέναντι σε εκείνες τις γελοίες κατηγορίες για την υγεία της και έκτοτε παρεμβαίνει μόνον όταν πρέπει να αμυνθεί.Και πάντοτε σε ήπιους και χιουμοριστικούς τόνους....εντάξει,μπορεί να έγραψε και 3-4 ποστς παραπάνω,αλλά ποτέ δεν έγραψε κάτι για να περιαυτολογήσει η να προμοτάρει τη δουλειά της....σε αντίθεση με πολλούς άλλους....
Εν πάσει περιπτώσει,ας πάμε παρακάτω....Οποιος έχει κάτι καινούργιο να πει για ενημέρωση,εδω είμαστε να τον ακούσουμε και να ωφεληθούμε όλοι....

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
Ηθελα να ρωτησω αν θυμαται - ξερει κανεις μια Ταϊλανδεζα ονοματι Vimon που εκανε μασαζ (μονο χωρις χολιστερινες)... αν εχει τηλεφωνο ή αλλο τροπο επικοινωνιας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom