Νέα

Σε τί δε μπορείτε ν' αντισταθείτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα annamaria88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
θα σου μιλαω και κοντα στο αυτι....για να [size=25pt]ΑΚΟΥΣ[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξερω ξερω......... θα μου λες ......

[size=40pt]ΑΧ  ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ   ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]

Υγ. απαντησε σε μιση ωριτσα να παω τουαλετα τωρα ....

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Eγω δεν μπορω να αντισταθω με τιποτα σε αυτην εδω την γυναικα!!!
Πραγματικα οταν την βλεπω κατι παθαινω,θα εδινα και το σπιτι μου να παω μαζι της!!!
Φοβερη και ανεπαναληπτη,τι Τζουλια τι Ντουβλη,δεν συγκρινονται αυτες μαζι της!!
:tits: :tits: :tits:
A ΡΕ ΑΣΛΕΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μη δει το βιντεάκι ο φανάτικ δεν γλυτώνεις τη διαπόμπευση στο νήμα με τους μπαζόφιλους :grin: Μη σε δει και η Λουκρητία ή καμία άλλη απο εδώ μέσα γιατί και πάλι δυστυχώς δε γλυτώνεις το χουνέρι.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Μη δει το βιντεάκι ο φανάτικ δεν γλυτώνεις τη διαπόμπευση στο νήμα με τους μπαζόφιλους :grin: Μη σε δει και η Λουκρητία ή καμία άλλη απο εδώ μέσα γιατί και πάλι δυστυχώς δε γλυτώνεις το χουνέρι.
Oχι και μπαζο ρε φιλε αυτη η Θεα!!!
Τελεια στηθη και ωραιο σφιχτο σωμα!!

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
"Μπορώ να αντισταθώ στα πάντα εκτός από τον πειρασμό." απο τον θειο oscar

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Oχι και μπαζο ρε φιλε αυτη η Θεα!!!
Τελεια στηθη και ωραιο σφιχτο σωμα!!

Δεν τη θεωρώ μπάζο. Ίσα ίσα. Τελευταία όμως διαβάζω πολλά για τα διάφορα "μπάζα" από διαφόρους και διάφορες

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
.....στις κωλαρες.....

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
.....στα ηρεμιστικα οταν συνειδητοποιω τις διαφορές μας με το <<αδύνατο>> φύλο

π.χ. διαβαστε αυτό =>

1.Το πρώτο απόσπασμα είναι από το ημερολόγιο γυναίκας.
2.Το δεύτερο είναι από το ημερολόγιο του άντρα.

1.. Aπόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΗΣ:

Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξ αιτίας μου...επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σ'ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό.

Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα.

Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά, χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα,δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός....δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη!

Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι
άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο.

Δε θα 'χαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα
αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί  εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος.

Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος.

Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο.

2.. Απόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΟΥ:

Έχασε ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα Τρίπολης...... αλλά τουλάχιστον γάμησα.

τι να λεμε τωρα κύριοι...τα πάντα όλα  ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Δεν τη θεωρώ μπάζο. Ίσα ίσα. Τελευταία όμως διαβάζω πολλά για τα διάφορα "μπάζα" από διαφόρους και διάφορες

αφου δεν εισαι κλωνος ποτε προλαβες και τα διαβασες ολα αυτα  :think: :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Υπάρχει νεοιδρυθέν νήμα για τους μπαζόφιλους.  Υπάρχει επίσης νήμα για την χορεύτρια από το Ελλάδα έχεις ταλέντο. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Το κάσιο είναι της ποικιλίας κάσιους ή καμια σχέση; δε γνωρίζω πολλά από ρολόγια από ξηρούς καρπούς όμως είμαι φωστήρας

και λες οτι δεν ξερεις .......

σου αρεσουν τα φυστικια μαλλον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
σε πόλλα δεν μπορώ να αντισταθώ

- στην θέα που έχεις από ένα σημείο στο χωριό μου στην Κεφαλλόνια
- στο απογευματινό αερακί που σε χαιδεύει μετά από μία πολύ ζεστή ημέρα
- στην γεύση ενός ψημένου στα κάρβουνα μπριζολικού ή ψαρικού