unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.313
- Πόντοι
- 1.056
Γιατί το λες αυτό μύστηΘα σε βρίζουν τα μικρά...
Πήγα χτες σουπερμάρκετ.
Στο ορκίζομαι ,πλήρωσα με ένα διευερω και σχεδόν όλα τα αλλα ηταν μέχρι πεντάλεπτα.
4.83 σύνολο.
Στα σουπερ μαρκετ....παρακαλανε...
Nαι. Σοβαρά παρακαλάνε.για σεντια;;
Φτωχος είμαι.πλεμπαιος μισθωτός. Και δεν έχω καν σαξο
Και τι θες σε αυτό το σάιτ ρε τύπε εδώ είναι για αρχοντουςΦτωχος είμαι.πλεμπαιος μισθωτός. Και δεν έχω καν σαξο
Να πάρω μυρουδιά χρήματος μιας και το μόνο μαρούλι που ξέρω είναι αυτό στη λαϊκήΚαι τι θες σε αυτό το σάιτ ρε τύπε εδώ είναι για αρχοντους
Μπα, τράπεζα είχα ρωτήσει πριν χρόνια, δεν τα παίρνουνΤότε δε νομίζω να σε εξυπηρετήσει κάποιο SM. Λογικά μόνο τράπεζα και αυτό με ραντεβού.
Νόμιζα τα άλλα πιο μεγάλης αξίας.
Αν υπολόγισα σωστά βασει του βαρους. Θα δείξει. Είναι 'κανα 5αρι χρόνια..Και έχεις 200 ευρώ ρε τύπε?
Δεν ταχείς τότε σε κουμπάρα αλλά σε μπαούλο
Λεφτά που παίρνουμε σε χαρτί, καλό είναι να φεύγει σε χαρτί..Tα μαζεύω για να πάρω c. girl
Σοβαρά τώρα, δεν μαζεύω πολλά κέρματα, γιατι χρησιμοποιώ κάρτα σχεδόν παντού ακομα και στα ξενοδοχεία (οχι στο ραντεβού προφανώς) στην ρεσεψιον εννοώ.
Με εξυπηρετεί πολύ καλύτερα η κάρτα απο το να κουβαλάω χαρτονομίσματα, κέρματα και πορτοφόλι. Για την ακρίβεια ούτε καν κάρτα δεν έχω μαζί μου, στο κινητό την έχω περασμένη, οπως την ταυτότητα , την άδεια οδήγησης κλπ , οποτε με αυτό τα κάνω ολα