Νέα

Σε τι χρησιμευει αυτη η συσκευη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nono
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Kala re..pes ta dika soy..na glitoso apo esena...

ουπς!!γκρικλις? μπαν ο sinnerman  :grin:

περα απο την πλακα.ο αλλος γιατι δεν εψαξε στο google να δει τι ειναι?
ο μπολντ καλα κανει και δεν απανταει.ο τυπος nono  παραξενα μας τα λεει...
αυτα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ουπς!!γκρικλις? μπαν ο sinnerman  :grin:

ο μπολντ καλα κανει και δεν απανταει.ο τυπος nono  παραξενα μας τα λεει...
αυτα!

Κοιτα για να ειμαστε ειλικρινεις οχι δεν την ξερω την συσκευη αυτη.
Για αυτο και τον ρωτησα να μας πει τα χαρακτηριστικα της για να ψαξω να δω τι παιζει με αυτο το πραγμα
και αρχισε να απανταει ειρωνικα σε στυλ "αν ειχα μανιουαλ εσενα θα ρωτουσα?" προφανως ρε φιλε γιατι και μανιουαλ να εχεις αν εισαι παντελως ασχετος δεν θα ξερεις να το διαβασεις τι ακριβως σου φαινεται περιεργο δηλαδη και μου απαντας και με υφακι  :2funny: :2funny: :2funny:...στις εξυπναδες ειμαστε πρωτοι!!! Αντε να δωσω εγω τωρα ενα μανιουαλ σε καποιον που δεν εχει ασχοληθει ποτε... ενα HDD να δει μεσα δεν θα ξερει τι ειναι και τι λειτουργια επιτελει. Επειδη την εχω ξαναπαρει αυτη την απαντηση απο εδω "ΑΝ ειχαι αυτο θα ρωτουσα εσενα" για αυτο απαντησα και εγω αποτομα... την 1η φορα το αφησα δεν απαντησα.

Αλλα οχι... οποιος θελει βοηθεια... θα ρωταει σωστα αλλιως δεν γινεται ρε παιδια.

Π.Σ Ο τυπος δεν ρωτησε μονο τι ακριβως ειναι αυτο το πραγμα... ρωτησε και τι λειτουργια κανει  ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ουπς!!γκρικλις? μπαν ο sinnerman  :grin:

ο μπολντ καλα κανει και δεν απανταει.ο τυπος nono  παραξενα μας τα λεει...
αυτα!
Βαρεθηκα μωρε να το γυρισω στα ελληνικα...αλλο αυτο..αλλα ο μππολντις δεν απαντησε..γιατι δεν ηξερε τι ειναι η συσκευη..και τι να κανει?αρχισε να ριχνει μελανι να θωλωσει τα νερα...σαν χταποδι... :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ελα μαλακα παραδεξου σημερα εσυ μου την μπηκες παλι....

και δεν ξερω και δεν κανω.. μου πρηξες τα αρχιδια τωρα μην το παιζεις αδικημενος

ελα ελα παραδεξου το.
Ναι ρε στην μπηκα ,ειπα οχι...οταν αρχιζεις τα μπολνετμορτικα...θα στην λεω....οταν εισαι ο μορτης θα ειμαι φιλος...

Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Το μαραφέτι, αυτό που κάνει είναι να προγραμματίζει (εάν ξέρεις να το χρησιμοποιείς) δορυφορικές κάρτες, cable cards, κάρτες για κινητά (SIM Cards) και γενικώς οτιδήποτε smart cards. Σου βρίσκει αυτόματα τι τύπο κάρτας έχεις βάλει και συνδέεται μέσω USB στον υπολογιστή σου. Το γκατζετάκι σου είναι παλιό. Πάντως το ότι δεν έχεις manual είναι όντως πολύ περίεργο..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

OP
OP
N

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, η εννοια του λεχριτη ειναι διαχρονικη. Παντα θα υπαρχουν τετοιοι :grin:

Το μαραφέτι, αυτό που κάνει είναι να προγραμματίζει (εάν ξέρεις να το χρησιμοποιείς) δορυφορικές κάρτες, cable cards, κάρτες για κινητά (SIM Cards) και γενικώς οτιδήποτε smart cards. Σου βρίσκει αυτόματα τι τύπο κάρτας έχεις βάλει και συνδέεται μέσω USB στον υπολογιστή σου. Το γκατζετάκι σου είναι παλιό. Πάντως το ότι δεν έχεις manual είναι όντως πολύ περίεργο..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Γιατι ειναι περιεργο ρε μαστορα, εξηγησα οτι δεν το αγορασα, μου το δωσανε. Εσυ οτι εχεις παρει ηταν στο κουτι του? Εχω πουλησει μεσω αγγελιων πολλα πραγματα χωρις manual.
Απ αυτα που ειπες δεν καταλαβα τι κανει, τι ειναι οι smart cards? Σε τι χρησιμευουν, που πωλουνται, τι αξια εχουνε? Δηλαδη γεμιζουν?
Και εν τελει τι αξια εχει αυτη η συσκευη, πόσο θα την πουλαγες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom