Νέα

Σε τι χρησιμευει αυτη η συσκευη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nono
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Manual οχι φιλε, αν ειχα manual δεν θα ρωτουσα :)

Κατσε φιλε μου  :grin:

Μην βιαζεσαι.... γιατι και μανουαλ να ειχες αν πετουσε ορους μεσα
που δεν γνωριζες μιας και δεν ασχολεισαι με αυτα...θα ρωτουσες...

Βλεπω ζητατε μεν βοηθεια αλλα ειστε και αποτομοι ετσι?  ;)

λες και ειμαστε υποχρεωμενοι να βοηθησουμε..  :2funny:

OP
OP
N

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν καταλαβες ....

Δεν σου ειπα ποσο θα την δωσεις .....

Αυτο που σου ειπα ειναι οτι ειναι δυσκολο να βρεις αγοραστη για τοσο εξειδικευμενο προιον
δεν ενδιαφερει πολλους.....

Ειπες "60-100 ποιος να στα δωσει γιαυτο?" κι εγω βεβαια σου απαντησα οτι θα τα δωσει οποιος ενδιαφερεται να το παρει.

Εξαρταται σε τι κατασταση ειναι η συσκευη!Συνηθως παει στο μισο της αρχικης της αξιας
Σε κατασταση "καινουργιο στο κουτι του".

αυτο το βιβλιαρακι που εχει η συσκευασια δεν λεει τιποτα ?

Η συσκευη αυτη  δεν εχει ονομα μαρκα κτλ ?

Ειπαμε, υπαρχει μονο ενα cd και το ονομα της συσκευης ειναι Uniplat-I

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κατσε φιλε μου  :grin:

Μην βιαζεσαι.... γιατι και μανουαλ να ειχες αν πετουσε ορους μεσα
που δεν γνωριζες μιας και δεν ασχολεισαι με αυτα...θα ρωτουσες...

Βλεπω ζητατε μεν βοηθεια αλλα ειστε και αποτομοι ετσι?  ;)

λες και ειμαστε υποχρεωμενοι να βοηθησουμε..  :2funny:
Ρε μαλακα ...εχεις να πεις κατι επι του θεματος?...μην μας ζαλιζεις τα παπαρια μερα που ειναι...  :2funny:

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Eξυπακουεται οτι εψαξα στο νετ χωρις να βρω κατι ιδιαιτερο.
δηλαδη θες να μου πεις οτι googl- αρες οτι γραφει στο κουτι (μαρκα , κωδικος προιοντος , ser.nr , κωδικος εταιρειας κλπ κλπ κλπ) και δεν σου εβγαλε αποτελεσματα ε? δεν ξερεις τι κανει το κουτι ε ? αυτο μου λες? δηλαδη τα 41400 αποτελεσματα αναζητησης που βγαζει το gοogle ετσι στο χαλαρο για την αναζητηση <<uniplat-i>>... τι ειναι ? κατι <<οχι ιδιαιτερο>>?

Τα υπολοιπα που λες ειναι απαραδεκτα :(
ενω εσυ που μας λες οτι στο εδωσε ενας <<φιλος>> σου (<<τζαμπα>> να υποθεσω ?) και θες να το πουλησεις να βγαλεις 60-100 ευρω χαρτζηλικακι απο κανενα αμερικανακι εδω μεσα... ειναι <<παραδεκτο>> ???

...και μη μου πεις οτι ο <<φιλος>> σου , στο πουλησε ! γιατι αν αγοραζεις και δεν ξερεις τι αγοραζεις, μαλλον εισαι μπουφος . αρα , το τσακωσες τζαμπε! και θελεις τωρα εις βαρος των υποψηφιων κοροιδων να δικαιολογησεις τι ? την εξυπναδα σου?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μαλακα ...εχεις να πεις κατι επι του θεματος?...μην μας ζαλιζεις τα παπαρια μερα που ειναι...  :2funny:

Αν δεν δωσει ολα τα στοιχεια που πρεπει.. οχι.  ;)

Υπαρχουν ηλιθιες ερωτησεις και εξυπνες ερωτησεις...

Μια ηλιθια ερωτηση ειναι "Καλησπερα.... εχω αυτο το πραγμα.. ξερετε τι κανει?"

Μια εξυπνη ερωτηση ειναι " Καλησπερα... εχω εναν επεξεργαστη INtel CPU 2.6 GHZ με RAM τοσο... δεν εχω φτασει σε σημειο να χρησιμοποιω swap αλλα παρολαυτα μου κολλαει το συστημα... ξερετε γιατι?"

OP
OP
N

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη θες να μου πεις οτι googl- αρες οτι γραφει στο κουτι (μαρκα , κωδικος προιοντος , ser.nr , κωδικος εταιρειας κλπ κλπ κλπ) και δεν σου εβγαλε αποτελεσματα ε? δεν ξερεις τι κανει το κουτι ε ? αυτο μου λες? δηλαδη τα 41400 αποτελεσματα αναζητησης που βγαζει το ggogle ετσι στο χαλαρο... τι ειναι ? κατι <<οχι ιδιαιτερο>>?
ενω εσυ που μας λες οτι στο εδωσε ενας <<φιλος>> σου (<<τζαμπα>> να υποθεσω ?) και θες να το πουλησεις να βγαλεις 60-100 ευρω χαρτζηλικακι απο κανενα αμερικανακι εδω μεσα... ειναι <<παραδεκτο>> ???

...και μη μου πεις οτι ο <<φιλος>> σου , στο πουλησε ! γιατι αν αγοραζεις και δεν ξερεις τι αγοραζεις, μαλλον εισαι μπουφος . αρα , το τσακωσες τζαμπε! και θελεις τωρα εις βαρος των υποψηφιων κοροιδων να δικαιολογησεις τι ? την εξυπναδα σου?
Eιναι ντροπη να με προσβαλεις ετσι με τις φαντασιωσεις σου, αν ηξερα τι ειναι θα το εβαζα κατευθειαν σε αγγελια.
Ελπιζω να σε βαλει στη θεση σου ο mod... >:(

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαδη θες να μου πεις οτι googl- αρες οτι γραφει στο κουτι (μαρκα , κωδικος προιοντος , ser.nr , κωδικος εταιρειας κλπ κλπ κλπ) και δεν σου εβγαλε αποτελεσματα ε? δεν ξερεις τι κανει το κουτι ε ? αυτο μου λες?

Οχι περιμενει εσυ να το γκουκλαρεις... και να του πεις τι ακριβως κανει ενα μαυρο κουτι που σου εδωσε σε φωτογραφια  ;) μιλαμε για μαλακες δηλαδη  :grin: οχι αστεια....

ψαξτο μονος σου φιλε... να μαθεις κιολας.

Αντε μπαι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παίχτη πες μας πόσο στην πούλησε το πρεζόνι-πάκι-μαυράκι όταν έπινες την φραπεδούμπα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αν δεν δωσει ολα τα στοιχεια που πρεπει.. οχι.  ;)

Μια εξυπνη ερωτηση ειναι " Καλησπερα... εχω εναν επεξεργαστη INtel CPU 2.6 GHZ με RAM τοσο... δεν εχω φτασει σε σημειο να χρησιμοποιω swap αλλα παρολαυτα μου κολλαει το συστημα... ξερετε γιατι?"
Ρε παπαρα μισο γιατι αρχιζεις τις παπαριες σου παλι....ναι ρε μαλακα η ξερεις η δεν ξερεις.....σου εβαλε φωτο...αυτο ειναι ...ξερεις η δεν ξερεις...τι κανει το μηχανημα...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Τι εννοεις?
Ουτε κι αυτος ξερει σε τι χρησιμευει, ειναι ασχετος απο pc. Μου το εδωσε υποθετοντας οτι γνωριζω πως να το χρησιμοποιησω.

ουτε αυτος  ξερει.μαλιστα,και πως επεσε στα χερια του?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αν δεν δωσει ολα τα στοιχεια που πρεπει.. οχι.  ;)

Ρε μαλακααααααααααααααααααα σε ρωταει τι ειναι οανθρωπος....δεν σε ρωτησε να του αναλυσεις την μαλακια που σε δερνει...

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Ρε παιδια μην σφαζεστε! Οτι και ναναι η συσκευη πολοι λιγοι την χρειαζονται ποσο μαλλον να την αγορασουν! Εγω απλα ενημερωσα τον φιλο που ρωταει να ξερει τι του γινεται σιγα την μεγαλη αξιας συσκευη που θα ασχοληθει καποιος να κλεψει.

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Ελπιζω να σε βαλει στη θεση σου ο mod... >:(
εδω δεν εβαλε εσενα στη θεση σου ρε κλεπταποδοχε που ψαχνεις να βρεις αμερικανακι να πουλησεις αυτα που σουφρωσες ! που ταχα δηθεν δεν εχεις ιδεα τι ακριβως ειναι η συσκευη και ζητας και λεφτα ! ασταδιαλα . αντε τωρα μπες με αλλο νικ σαν κλωνος να πουλησεις κανενα τραπεζομαντηλο και κανα κλεμενο κινητο τηλεφωνο. κι αν δεν σ αρεσει που σε ειπα <<κλεπταποδοχο>> στα @@ μας . μαθε οτι αν θες να το πουλησεις να προσκομισεις και την αποιδειξη αγορας για να μας πεισεις οτι ειναι δικο σου η εχεις την νομιμη κυριοτητα . αμερικανακια ψαχνεις?

OP
OP
N

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ουτε αυτος  ξερει.μαλιστα,και πως επεσε στα χερια του?
Λογαριασμο θα σου δωσω ρε παπαρα?...

Αντε πια μου τα πρηξατε :2funny:
Δε φτανει που ειστε ασχετοι το παιζετε και ντεντεκτιβς... η πολυ  :jerking: αυτο κανει στη τελικη.

OP
OP
N

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εδω δεν εβαλε εσενα στη θεση σου ρε κλεπταποδοχε που ψαχνεις να βρεις αμερικανακι να πουλησεις αυτα που σουφρωσες ! που ταχα δηθεν δεν εχεις ιδεα τι ακριβως ειναι η συσκευη και ζητας και λεφτα ! ασταδιαλα . αντε τωρα μπες με αλλο νικ σαν κλωνος να πουλησεις κανενα τραπεζομαντηλο και κανα κλεμενο κινητο τηλεφωνο. κι αν δεν σ αρεσει που σε ειπα <<κλεπταποδοχο>> στα @@ μας . μαθε οτι αν θες να το πουλησεις να προσκομισεις και την αποιδειξη αγορας για να μας πεισεις οτι ειναι δικο σου η εχεις την νομιμη κυριοτητα . αμερικανακια ψαχνεις?
ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΛΕΧΡΙΤΗ !!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Λογαριασμο θα σου δωσω ρε παπαρα?...

Αντε πια μου τα πρηξατε :2funny:
Δε φτανει που ειστε ασχετοι το παιζετε και ντεντεκτιβς... η πολυ  :jerking: αυτο κανει στη τελικη.
Η μαλακια παει συνεφο τυπε μου στο μπου...

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
. μαθε οτι αν θες να το πουλησεις να προσκομισεις και την αποιδειξη αγορας για να μας πεισεις οτι ειναι δικο σου η εχεις την νομιμη κυριοτητα . αμερικανακια ψαχνεις?
Συνηθως αυτες οι συσκευες ειναι παρανομες δεν πωλουνται στο ευρυ εμποριο αλλα σε ειδικα καταστηματα ηλεκτρονικων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom