Νέα

Σε ποιά πόλη της Ευρώπης που έχετε επισκεφτεί θα θέλατε να μένετε μόνιμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σε ποια πολη της Ευρωπης που εχετε επισκεφτει θα θελατε να μενετε μονιμα?

• ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Ψήφοι: 33 15,7%
  • ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Ψήφοι: 29 13,8%
  • ΛΟΝΔΙΝΟ

Ψήφοι: 23 11,0%
  • ΠΡΑΓΑ

Ψήφοι: 26 12,4%
  • ΠΑΡΙΣΙ

Ψήφοι: 20 9,5%
  • ΑΛΛΟ

Ψήφοι: 79 37,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

Ijs

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η Βιέννη είναι με διαφορά από τις ποιοτικότερ πόλεις. Πολλά θετικά έχουν οι Βαρσοβία, Λουμπλιάνα

Σύμφωνα με το Μercers Quality Living

City Country
1 Vienna Austria
2 Zurich Switzerland
3 Geneva Switzerland
4 Auckland New Zealand
5      Vancouver  Canada
6 Düsseldorf Germany
7 Frankfurt Germany
8      Munich Germany
9 Bern Switzerland
10 Sydney Australia

Τυχαίο ότι από τις 10 καλύτερες πόλεις να ζει κανείς για το 2011 7/10 είναι ευρωπαϊκές?  Δεν το νομίζω

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Άμστερνταμ - κέντρο Ευρώπης, όμορφη, για πολλά γούστα, μικρό κέντρο που το γυρνάς με πόδια ή ποδήλατο, ωραίες γκόμενες
Βαρσοβία - φθηνή, καλός κόσμος, ωραίες, προσιτές γκόμενες, σε ανάπτυξη
Αμβέρσα - παρόμοια προσόντα με Άμστερνταμ, πολυπολιτισμική και πλούσια πόλη
Λισαβόνα - όμορφη πόλη, μεσογειακό κλίμα και στυλ που θυμίζει αρκετά Ελλάδα, καλός κόσμος

Γερμανία είναι καλή μόνο για δουλειές, μπορεί να έχει πολλά μέρη για διασκέδαση αλλά με τις πολλές ώρες δουλειάς δε σου μένει χρόνος να τα απολαύσεις συν το χάλια καιρό που σου χαλάει τη διάθεση
Η Κύπρος είναι βαρετή, καλή μόνο για αργοπορημένες καλοκαιρινές διακοπές λόγω ζέστης  :grin:
Ελβετία πανάκριβη
Η Μαδρίτη επίσης καλούτσικη, μοιάζει αρκετά με Ελλάδα
Κωνσταντινούπολη μόνο για διακοπές
Ιταλία πολύ εντυπωσιακή για διακοπές, δεν πάω ιδιαίτερα τους Ιταλούς
Λονδίνο - Παρίσι δεν έχω πάει(ακόμη), δεν έχω άποψη

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλο το Μοναχο,αλλα ψιλο-βαρετο...εχει ομορφιες,αλλα βαριεσαι γρηγορα...δεν εχει τον παλμο του Βερολινου...βεβαια το Βερολινο δεν εχει την ομορφια της Βααυριας....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
MOCKΒΑ μοσχα
χωρις αμφισβητηση επειδη εχω παει σε ρωμη μιλανο μαδριτη βαρκελωνη αμστερνταμ λονδινο παρισι βρυξελλες κολονια βερολινο σοφια κωνσταντινουπολη τιρανα βπυκουρεστι σκοπια βαρσοβια πραγα βουδαπεστη μινσκ βιλνιους μπορω να εχω μια μικρη αποψη !!
και σε γυναικες και σε εσκορτ γκερλ ειναι ο παραδεισος και μιλαμε για πραγματικα εσκορτ γκερλσ!!!!!!!!!!!
το κακο ειναι οτι ειναι πανακρυβη και χαοδης αλλα τα μουνια που κυκλοφορουν εξω ειναι σαν νεραιδες!!!!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
μαγιορκα για 2 λογους.ζεστη και λατινες πουτανες

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Βερολίνο.

Εννοείται.

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
:rockon: Μιλάνο :thumbsup: for ever!! και όταν βαρεθείς πας στο σταθμό cadorna παίρνεις το τρένο(1/30' ώρα)και βρίσκεσαι στο μαγευτικό Κόμο!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Berlin , μακράν νο 1 προορισμός.
Βαριεμαι τώρα να αναλύσω τους λόγους.
(κλάψε Yorgos!! :2funny:)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Απο πρωτευουσες , εχω επισκεφτει καμια 10αριά. Μου αρεσαν πολυ Ρωμη και Βουδαπεστη. Θα ξαναπηγαινα για βολτα αλλά οχι για να μείνω. Γουσταρω Ελλαδα με την ζωη της. Δεν υπαρχει η Ελληνικη διασκεδαση πουθενα αλλόυ  :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 HELSINBORG. Σουηδία.

Πολύ μεγάλο ποσοστό ωραίων γυναικών. Το 90% εξ αυτών είναι μουναροι. Το υπόλοιπο 10% είναι αρκετά γαμήσιμο.

Είναι το μοναδικό μέρος στον πλανήτη, που να είδα μία γυναίκα στο δρόμο και να πω πως δεν την πηδάω.

Έχω πάει 3 φορές και μακάρι να με αξιώσει ο Θεούλης να ξαναπάω.

Είναι ίσως το μόνο μέρος μετά την Ελλάδα, που θα μπορούσα να μείνω μόνιμα.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
επειδη ειμαι στο ψαξιμο να βρω καποια πολη για να κανω μεταπτυχιακο και ειστε κοσμογυρισμενοι ολοι εδω μεσα μπορειτε να μου προτεινετε καμια???? ευρωπη!! να ειναι οι γκομενες προσεγγισιμες και να σου μιλανε και μονες τους κιολας αμα λαχει και το πανεπιστημιο σχετικα καλο!! σκεφτομουν για καπου στην ολλανδια αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος οτι οι ολλανδοι ειναι αυτο που λεμε "προσεγγισιμοι"

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
επειδη ειμαι στο ψαξιμο να βρω καποια πολη για να κανω μεταπτυχιακο και ειστε κοσμογυρισμενοι ολοι εδω μεσα μπορειτε να μου προτεινετε καμια???? ευρωπη!! να ειναι οι γκομενες προσεγγισιμες και να σου μιλανε και μονες τους κιολας αμα λαχει και το πανεπιστημιο σχετικα καλο!! σκεφτομουν για καπου στην ολλανδια αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος οτι οι ολλανδοι ειναι αυτο που λεμε "προσεγγισιμοι"

LUND  Σουηδία. Τεραστια Πανεπιστημιούπολη.  Θα βαρεθείς να γαμάς. Σίδερο στη μέση σου παλικάρι μου.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
σκεφτομουν για καπου στην ολλανδια αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος οτι οι ολλανδοι ειναι αυτο που λεμε "προσεγγισιμοι"
δυστηχως δεν ξερω να σου προτεινω πανεπηστημιο,απλα οι Ολλανδοι ειναι μεγαλοι μαλακες κ αλλαζονες....μακρυα...

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
θα ελεγα Βιέννη ...γιατί εχει τα πάντα ,ωραίο κόσμο ,πανεπιστήμια ,περιβάλλον,ειναι Φιλέλληνες η πλειοψηφία ,πολιτισμό ,κουλτούρα ,νεολαία κ νυκτερινή ζωή Π.Σ.Κ ,επίσης ...........πας κ γαμάς με ποδήλατο ........στην Μπρατισλάβα ......της Σλοβακίας ......οικονομικά κ ποιοτικά ..........

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
βιεννη εχω παει ειναι στα υπ οψιν!! αν κ δεν ειμαι σιγουρος οτι οι αυστριακοι ειναι (σε αυτη τη φαση) φιλελληνες δυστυχως

dimmits θες να γινεις λιγο πιο σαφης? να μας πεις καμια εμπειρια σ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom