1) γαμαω καμποσους μηνες μια γκομενα που κατω ηταν στεγνη λογω φαρμακων που επαιρνε, 35 ετων αυτη 30 εγω.
ε καπου στους 8-10 μηνες μεσα στο αμαξι μου λεει οτι της αρεσει να την πηγαινω στο χ μερος μου γιατι εκει την ξεπαρθενιασα.
τι???? κανω εγω...
την πιανουν τα κλαμματα και μου λεει εκεινα τα λιγα αιματα της πρωτης φορας δεν ηταν απο ερεθισμο λογω της ξηροτητας αλλα λογω της παρθενιας της... κουφαθηκα που ηταν 35 και παρθενα και που δεν το καταλαβα οταν πρωτομπηκα γιατι το απεδωσα στο θεμα υγειας της το πολυ αχβαχ της , την αντισταση και το ελαχιστο εως αμελητεο αιμα.
2) αλλη περιπτωση κλεινω τυφλο ραντεβου απο ιντερνετ mirc grnet hellas 2005 μεγαλη τεταρτη, με μια τρελη, πολυ κοντρα στις πιθανοτητες η κωλοφαρδια μου γιατι εμπαιναν ελαχιστες γυναικες, ακομη λιγοτερες απο θεσσαλονικη και ακομη πιο απιθανο να πετυχεις προθυμη. τελος παντων δινουμε κλασσικα ραντεβου καμαρα και κατεβαινουμε παραλια για τον πρωτο καφε. η τυπισα φοιτητρια αισθητικης τει, 19, βορειοηπειρωτισσα, εγω 24, μου λεει εχει μονιμη σχεση με φοιτητη πολυτεχνειου και τραβιεται οταν παω να κανω κινηση . μου λεει δεν εχει πολυ χρονο και την κανουμε περπατημα στον ξερχακο - παλιο ζωολογικο θεσσαλονικης 4 μεσημερι και εγω νομιζα ηταν μια αποτυχια και μιση τα παιζω ολα για ολα και της προτεινω ξενοδοχειο. δεν προλαβαινω μου κανει... να εδω στο παρκο!!! μπαινουμε και το κανουμε μεσα σε αυτους τους τεραστιους θαμνους και στα 50 μετρα να περνανε παππουδες, γουσταρε και ζηταγε να βριζω τον γκομενο της και σεξ χωρις προφυλακτικο!! τελικα απο οτι καταλαβα η τρελη ειχε κλεισει ραντεβου με πολλους, καθε 2 ωρες με αλλον, για αυτο δεν προλαβαινε .
3) αλλη περιπτωση , ραντεβου στην αθήνα 2009 απο σαητ γνωριμιων σινγκλς.γρ ή το αδερφο του ανταλτ.γρ δεν θυμαμαι ακριβως πλεον, στην λουτσα-αρτεμιδα με 19χρονο πιπινι, ωραιο κορμι και ωραιο σχετικα προσωπο στις φωτογραφιες. στις φωτογραφιες ομως δεν φαινεται το υφος και η κινηση. απο τα πρωτα 5 δευτερολεπτα φαινεται οτι κατι δεν παει καλα με τη γκομενα, ενω μιλουσαμε σε θεματα ενηλικων κοιταζε οπως κοιταζουν 10χρονα παιδια αδιακριτα και χωρις ντροπη καπως. το κανουμε 2 μερες και μου σκαει το στορυ, την βλεπει καθε παρασκευη ψυχιατρος για αυτο που εχει και παιρνει επιδομα επειδη δεν μπορει να δουλεψει ποτε της κλπ λογω της ψυχιατρικης παθησης της.