Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
19-20 και σε περίπτωση χιονιά τότε το πάω 21-22.
16-20 ανάλογα την εξωτερική θερμοκρασία, δηλ όσο ζεστάνει ο αφυγραντήρας με ζεόλιθο!
Θεωρητικά δεν είναι υγιεινό πάνω από 20 με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις υγρασία.
Για μένα πάνω από 22 είναι ανυπόφορο.
Τυπε ο αφυγραντηρας δεν ειναι θερμαντικο σωμα- αντε ν ανεβασει τη θερμοκρασια 1 βαθμο, αν το σπιτι εχει 10 βαθμους σε καμια περιπτωση ο αφυγραντηρας δεν θα την παει 16 :S :S :S
naiτύπε εσκιμώος???
Νομίζω έχει να κάνει και με την υγρασία εκτός απο την θερμοκρασία , το ξερό κρύο παίζει να αντέχετε περισσότερο απο λιγότερο κρύο με πολυ υγρασία.Συναγωνιστές κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα το χειμώνα τον δαγκώνω. Εν τω μεταξύ φίλοι και συγγενείς με δουλεύουν, νομίζω πως όσοι μένετε μόνιμα Ελλάδα έχετε συνηθίσει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.
καλησπερα ο θερμοστάτης του ανθρωπου εχει να κανει με την ψυχολογια του το νευρικο του συστημα και αφετέρου τον θυροειδή του Αν εχεις δυνατο νευρικο συστημα δηλαδη μπακαλαστικα να το πω ψυχολογια καλη εχεις και θυροειδή καλο γιατι ο θυροειδης ειναι ο θερμοστατης του σωματος Το αγχος η κακη ψυχολογια η στεναχωρια η θληψη εξουδετερωνει το ανοσοποιητικο συστημα του ανθρωπου και κατα επεκταση δυσλειτουργει ο θυροειδης του . Οποτε... αν ενας ανθρωπος δεν εχει καλο ανοσοποιητικο συστυμα η θερμοκρασια του σωματος του να είναι διαφορετικη.. από καποιον που <χονδρικα> να το πω η ψυχολογια του είναι καλη και δουλευουν όλα τελεια. (ετσι… δηλαδή μονο τοτε..) ο καθε ανθρωπος εχει τον δικο του θερμοστατη Σε ιδανικες συνθηκες ψυχολογικης καταστασης ολοι οι ανθρωποι κρυωνουμε και ζεστενομαστε το ιδιο.Υπάρχουν άνθρωποι που κρυωνουν ή ζεσταινονται λιγοτερο ή περισσότερο,
Το σώμα έχει το δικό του θερμοστάτη και δεν έχει σχεση με το θερμοστατη της θέρμανσης,
Σε διαφορες συνθήκες αντιλαμβανόμαστε τη θερμοκρασια αλλιώς,
Και στα δελτία καιρου λένε τη θερμοκρασια του αερα και τη θερμοκρασία που θα νιωθουμε που θα ειναι διαφορετική
Αν εισαι εξω με άπνοια και πεντε βαθμους δεν κρυωνεις πολύ, αν ειναι πεντε βαθμοι με αέρα τότε παγώνεις.
Προτείνω η ρύθμιση του θερμοστάτη να μην ειναι σταθερη και να την αλλαζουμε ανάλογα με τη διαθεσή μας,
Ειδικά στην ελλαδα που το πρωι ειναι χειμώνας το μεσημερι ανοιξη και το βραδυ παλι χειμωνας
Για να κάνεις μπάνιο, ανάβεις θρμοσίφωνα;Στο σπίτι της οικογένειάς μου, έχει 19 βαθμούς, ανάβει συνέχεια κλιματισμός.
Σε δύο δικούς μου χώρους, έναν προσωπικό κοντά σε αυτόν που είναι η οικογένειά μου
που είμαι τον περισσότερο χρόνο μόνος μου και έναν άλλο που κλείστηκα τώρα με τον ιό μόνος μου, δεν ανάβω ποτέ τίποτε.
Οπότε ανάλογα την εξωτερική θερμοκρασία ... παίζει πολύ ... από 16 μέχρι .... 10 .
Όταν συναντώ κάποιες γνωστές ... κάνω εξαίρεση και ανάβω κλιματισμό , οπότε ανεβάζω τη θερμοκρασία στους 20-21,
αλλά τότε είμαι χωρίς σώβρακο . Το ίδιο και όταν έρχονται φίλοι, επειδή γκρινιάζουν , την ανεβάζω στους 18.
Η ζέστη μου προκαλεί γενικά μια νωθρότητα.
Στο σπίτι της οικογένειάς μου, έχει 19 βαθμούς, ανάβει συνέχεια κλιματισμός.
Σε δύο δικούς μου χώρους, έναν προσωπικό κοντά σε αυτόν που είναι η οικογένειά μου
που είμαι τον περισσότερο χρόνο μόνος μου και έναν άλλο που κλείστηκα τώρα με τον ιό μόνος μου, δεν ανάβω ποτέ τίποτε.
Οπότε ανάλογα την εξωτερική θερμοκρασία ... παίζει πολύ ... από 16 μέχρι .... 10 .
Όταν συναντώ κάποιες γνωστές ... κάνω εξαίρεση και ανάβω κλιματισμό , οπότε ανεβάζω τη θερμοκρασία στους 20-21,
αλλά τότε είμαι χωρίς σώβρακο . Το ίδιο και όταν έρχονται φίλοι, επειδή γκρινιάζουν , την ανεβάζω στους 18.
Η ζέστη μου προκαλεί γενικά μια νωθρότητα.
Μένω σε μια πολύ καλτ αποθήκη και αυτές τις μέρες έχει γύρω στους 10 βαθμούς .Γενάρη και φλεβάρη είχε μέσο όρο από 5 έως 8 βαθμούς .Φυσικά δεν έχω καμία θέρμανση για χειμώνα ούτε και κλιματισμό για καλοκαίρι,καλίλα πάνω απ'όλα μύστες
τον θυρεοειδη τον ρυθμιζεις με χαπι, ειναι αλλο θεμακαλησπερα ο θερμοστάτης του ανθρωπου εχει να κανει με την ψυχολογια του το νευρικο του συστημα και αφετέρου τον θυροειδή του Αν εχεις δυνατο νευρικο συστημα δηλαδη μπακαλαστικα να το πω ψυχολογια καλη εχεις και θυροειδή καλο γιατι ο θυροειδης ειναι ο θερμοστατης του σωματος Το αγχος η κακη ψυχολογια η στεναχωρια η θληψη εξουδετερωνει το ανοσοποιητικο συστημα του ανθρωπου και κατα επεκταση δυσλειτουργει ο θυροειδης του . Οποτε... αν ενας ανθρωπος δεν εχει καλο ανοσοποιητικο συστυμα η θερμοκρασια του σωματος του να είναι διαφορετικη.. από καποιον που <χονδρικα> να το πω η ψυχολογια του είναι καλη και δουλευουν όλα τελεια. (ετσι… δηλαδή μονο τοτε..) ο καθε ανθρωπος εχει τον δικο του θερμοστατη Σε ιδανικες συνθηκες ψυχολογικης καταστασης ολοι οι ανθρωποι κρυωνουμε και ζεστενομαστε το ιδιο.