You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε ποιά πόλη της Ευρώπης που έχετε επισκεφτεί θα θέλατε να μένετε μόνιμα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 238
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μαδρίτη... 600μ οροπέδιο, πεντακάθαρη, ήρεμη και ζωντανή ταυτόχρονα, τέχνη, πολιτισμό, Μουσειάρα (prado), τεχνολογία και το βασικότερο: άνθρωποι με την καλημέρα στο στόμα!!!
Έχω δεί αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις αλλά πιστεύω ότι σαν την εν λόγο για μόνιμα καμιά.
Ωραια ειναι στην Μαδριτη αλλα εχει ενα βασικο κακο...
Ειναι η εδρα της Ρεαλ,φτουουουουουουουουουουουουουουοου!!!!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
κωνσταντινουπολη πραγματι ειναι ωραια για τουριστας...για να μενεις εξαρταται ισως....δεν ξερω.....μουνιτσα εχεις υποψην σου ;παντως καλα πρεπει να ειναι για την πολυ πλουσια ταξη
εχω υποψην μου ναι Ειναι υπεροχη πολη καλοδιατηρημενη αλλα με κραυγαλεες φυσικα τις ταξικες διαφορες (κατι που δεν απεχει πολυ απο την ελληνικη πραγματικοτητα)...Κατα τ'αλλα οι ανθρωποι μου αρεσουν, η πολη μου αρεσει, η θαλασσα μου αρεσει και γενικοτερα η αυρα της Κωνσταντινουπολης ειναι μοναδικη...οσοι εχουν παει εκει το ξερουν...ποσο μαλλον οταν εισαι απο κει Δε θα το σκεφτομουν ουτε μερα για να παω....
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
εγω θελω στην Αθηνα γιατι εχει ελληνίδεσ ποθ ειναι οι καλιτερεσ παρθένεσ τοθ πλανητη ποθ τα εχοθν καμει ολα απο πριν και επισησ σοθ πρηζοθν και τα αρχιδια για να εχει ενδιαφερον και σασπενσ ο ερωτασ!
επισησ η αθηνα εχει τα καλιτερα πορδελλα διεθνωσ και παντοθ σε ολοθσ τοθ χωροθσ!!
vivaaaaaaaaa ATHINAAAAA!!asta lavista banana
επισησ η αθηνα εχει τα καλιτερα πορδελλα διεθνωσ και παντοθ σε ολοθσ τοθ χωροθσ!!
vivaaaaaaaaa ATHINAAAAA!!asta lavista banana
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααααααααααεμενα μου αρεσαν τα τρικαλα. ομορφη πολη και οι ανθρωποι πολυ καλοι. θα εμενα ευχαριστως εκει, αν διορθωναν λιγο την προφορα τους
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μ αρεσει παντως που επιμενεις ελληνικα σε ευρωπαικο θρεντ....ο επιμενων αλεκος νικα ;)εμενα μου αρεσαν τα τρικαλα. ομορφη πολη και οι ανθρωποι πολυ καλοι. θα εμενα ευχαριστως εκει, αν διορθωναν λιγο την προφορα τους
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
εχω υποψην μου ναι Ειναι υπεροχη πολη καλοδιατηρημενη αλλα με κραυγαλεες φυσικα τις ταξικες διαφορες (κατι που δεν απεχει πολυ απο την ελληνικη πραγματικοτητα)...Κατα τ'αλλα οι ανθρωποι μου αρεσουν, η πολη μου αρεσει, η θαλασσα μου αρεσει και γενικοτερα η αυρα της Κωνσταντινουπολης ειναι μοναδικη...οσοι εχουν παει εκει το ξερουν...ποσο μαλλον οταν εισαι απο κει Δε θα το σκεφτομουν ουτε μερα για να παω....
Συμφωνούμε. Αλλά η υγρασία της, όπως άλλωστε και της Βενετίας, είναι λίαν ενοχλητική.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εμενα ανετα Παρισι, Βαρκελωνη Κωνσταντινουπολη (η οποια ειναι πολυ πιο ευρωπαϊκη απο την Αθηνα )και Τουλουζη
Δε βρήκα Αηδονίδη...
Α-ρε Μουνίτσα μας ψυχοπλάκωσες...
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Αμβερσα ...
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Βαρκελώνη
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Συμφωνούμε. Αλλά η υγρασία της, όπως άλλωστε και της Βενετίας, είναι λίαν ενοχλητική.
Α εμενα δε με ενοχλει η υγρασια....οι αγενεις ανθρωποι μονο και εδω στας Αθηνας εχει πλεονασμα...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Δε βρήκα Αηδονίδη...
Α-ρε Μουνίτσα μας ψυχοπλάκωσες...
γιατι ψυχοπλακωθηκες? εγω δεν ψυχοπλακωθηκα....ετοιμαζω βαλιτσαααααααααα
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ!!!ΑΡΚΕΤΟ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΟΛΛΑΝΔΕΖΕΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΨΗΛΕΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΦΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥΣΑμστερνταμ
Η πολη με τα μουσεια των σεξ
Η πολη με τα ποδηλατα
Ριτ λαιτ γκαλερι και η πολη του ελευθερου ερωτα !
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Α εμενα δε με ενοχλει η υγρασια....οι αγενεις ανθρωποι μονο και εδω στας Αθηνας εχει πλεονασμα...
Λαμπρά! Θα με συνοδεύσετε στην Μαγιόρκα;
adistaktos mermygas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φασιστάκη δεν γουστάρει ομιλία που να θυμίζει φουστανέλα?εμενα μου αρεσαν τα τρικαλα. ομορφη πολη και οι ανθρωποι πολυ καλοι. θα εμενα ευχαριστως εκει, αν διορθωναν λιγο την προφορα τους
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23