Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
οταν καποιο μελος εχει αλλαξει νικ ,οι κριτικες εμφανιζονται παντα με το πρωτο,το παλιο του νικ.ομως τα ποστ εμφανιζονται παντα με το δευτερο νικ ,αυτο που ειναι το τελευταιο!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οταν καποιο μελος εχει αλλαξει νικ ,οι κριτικες εμφανιζονται παντα με το πρωτο,το παλιο του νικ.ομως τα ποστ εμφανιζονται παντα με το δευτερο νικ ,αυτο που ειναι το τελευταιο!
:o :o :o

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

αφου ειχεσ διαβασει κ αλλεσ κριτικες της τα ηθελε ο κωλος σου :grin:

το συγκεκριμενο σπιτι εχω παψει να το επισκεπτομαι.ολο μπουρουχες φερνει.σε αντιθεση με τα γειτονικα που μεγαλουργουν :rockon:

Επισκέπτης
Ακριβώς! Έτσι συμβαίνει και μ' εμένα.

το συγκεκριμενο σπιτι εχω παψει να το επισκεπτομαι.ολο μπουρουχες φερνει.σε αντιθεση με τα γειτονικα που μεγαλουργουν :rockon:
Μπουρούχα η Τζούλια;;; :s&m_3:

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ακριβώς! Έτσι συμβαίνει και μ' εμένα.
Μπουρούχα η Τζούλια;;; :s&m_3:
ειναι δευτερο σε σχεση με τα διπλανα.(τησ αντριαννας και το 16 το κενουριο :cum:). ακομα κ οιτσατσαδεσ χοντρες ειναι στην κωλουπογα:grin:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ξερω εγω τι λεω!!!!!!!να με ακουτε!!!!!!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Στα αξιοσημείωτα το ότι το πρόγραμμα "στάση 69" ναι μεν το κάνει, αλλά πρέπει ο πελάτης να είναι καλά ξυρισμένος (έτσι εγώ αποκλείστηκα από την τσατσά).

Οπως το γράφεις είναι σαν να εννοείς πως πέραασες εξέταση απο την τσατσα για να δει αν ταρχιδια σου είναι ξυρισμένα...

άργησα λίγο να το δω.
όπως γράφει και κάποιος άλλος, αν επρόκειτο για τ' αρχίδια μου, δεν θα μου έπαιρνε ούτε πίπα. στο πρόσωπο ήμουν αξύριστος και μάλλον φοβάται  τα τσιμπήματα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Η κοροϊδία είναι κοροϊδία ανεξαρτήτου περιόδου και η τιμολογιακή πολιτική των στούντιο είναι υποτιμητική για τον πελάτη με το να του πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Άσχετα αν αγοράζει ή όχι, η αισχροκέρδεια είναι γεγονός.
Η αναφορά μου στην κρίση ήταν για να συμπεράνω πως εφόσον τώρα ισχύει αυτό το χάλι, φαντάσου που μπορεί να φτάσει αν δεν διανύαμε δύσκολη περίοδο.

Τα μπουρδέλα κοστίζουν 10,15 και 20 ευρώ. Κανείς δεν μίλησε για τέτοιες τιμές σε στούντιο, αλλά όπως δεν χρειάζεται να είμαστε του βάθους ας μην είμαστε ούτε του ύψους.
Κατ' αρχήν υπάρχουν όλες κι όλες τέσσερις υπηρεσίες. Απλό πρόγραμμα, ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.
Όχι! Το ισπανικό δεν είναι υπηρεσία.
Όχι! Το 69, το 76 και το 94 δεν αποτελούν υπηρεσίες. Ούτε το 394...
Όχι! Το μασάζ είναι μια μαλακία και μισή γιατί όλοι ξέρουμε ότι το τρίψιμο δύο λεπτών στην πλάτη δεν είναι μασάζ.
Όλα τα παραπάνω, εφόσον δεν είναι υπηρεσίες, συμπεριλαμβάνονται στο απλό πρόγραμμα.
Κι ερχόμαστε τώρα στο να το τιμολογήσουμε.
Στο Μεταξουργείο, το απλό πρόγραμμα κοστίζει 10 ευρώ, στα κάπως καλύτερα μαγαζιά 15 ενώ στη Φυλής που είναι πιο ανθρώπινες οι συνθήκες, κοστίζει 20.
Και πάμε στο στούντιο που μου το κοστολογούν 50! Ορίστε; 150% πάνω από το πιο ακριβό μπουρδέλο; Γιατί; Επειδή έχουν καλά δωμάτια και καθαρίστριες κλπ κλπ θα μου πεις. Μα τότε κοστολογούν αυτές τις ανέσεις 30 ευρώ! Σκέψου, περισσότερα και από την υπηρεσία καθεαυτή!
Αυτό είναι αισχροκέρδεια.
Το απλό πρόγραμμα πρέπει να κοστίζει όσο το ακριβό μπουρδέλο συν ένα ποσό που δικαιολογεί τις ανέσεις. Ε 50% παραπάνω στο εικοσάευρο είναι υπεραρκετό για να τα δικαιολογήσει. Εδώ το πεντάστερο ξενοδοχείο από το τετράστερο δεν κοστίζει 50% παραπάνω, ενώ σε ένα γαμιστροξενοδοχείο να πας για τρεις ώρες και όχι για 10 λεπτά, 20 ευρώ δίνεις και ξοδεύεις νερό, ρεύμα, κωλόχαρτο, πετσέτες, σεντόνια κλπ κλπ.
Άρα μ' αυτά και μ' αυτά, έχουμε το απλό πρόγραμμα στα 30 ευρώ. Μερικά στούντιο το 'χουν εφαρμόσει παρεμπιπτόντως.
Και όπως κοστίζουν 10 ευρώ επιπλέον η καθαριότητα και οι πετσέτες, έτσι κοστολογούνται και τα επιπλέον προγράμματα. 10 ευρώ το καθένα.
Άρα αν θες φουλ πρόγραμμα πληρώνεις 60 ευρώ και είσαι κύριος, το οποίο αντιστοιχεί σε 300% της τιμής του μπουρδέλου. Ε μην μου πείτε ότι είναι λίγα. Οτιδήποτε πάνω απ' αυτά είναι σιχαμερή αισχροκέρδεια και αηδιαστική κοροϊδία!
Τώρα για βιτσιόζικα γούστα κλπ κλπ, δεν ξέρω τι καλά, καλά εμπεριέχουνε και δεν τα βρίσκουμε στα μπουρδέλα, οπότε γι' αυτά ας εκφέρει άποψη κάποιος γνώστης του αντικειμένου.
Ρεζουμέ λοιπόν.
α) Απλό πρόγραμμα 30 ευρώ. Εμπεριέχονται, ισπανικό, 69 και όλες, όλες, μα όλες οι στάσεις (αν κουράζεσαι κυρία μου να ανεβαίνεις από πάνω, πήγαινε καλύτερα στο Φωκαίας 19 να κάνεις παρέα στη Ρωξάννα που είναι ευαισθητούλα).
β) Ελεύθερο στοματικό +10, άρα 40 ευρώ.
γ) Τελειωτικό 50 ευρώ επειδή προϋποθέτει το ελεύθερο στοματικό αναγκαστικά.
δ) Πρωκτικό +10 επιπλέον του απλού, άρα 40 ευρώ για όποιαν κάνει φυσικά.
ε) Πλήρες πρόγραμμα 60 ευρώ που εμπεριέχει όλα τα παραπάνω.
Από 'κει και πέρα, γλωσσόφιλα, γλειφοκωλάδες, ποδολαγνείες κλπ, ας κανονίζονται σε κάθε περίπτωση με τις κοπέλες που τα παρέχουν.
Επίσης, εννοείται ότι το στούντιο πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο κοπέλες σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί παρτούζα, όπου η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα.
Αυτά για την ώρα...
Σου φαίνονται τραγικά φίλε saruman; :)

ρόκαβλον ακόμα και αν συμφωνώ με αυτα που λές (που συμφωνώ στην γενικότερη ιδέα της μείωσης των τιμών) θα ήθελα να σου επισημάνω κάτι. Εμείς ως καταναλωτές/πελάτες δεν είμαστε οι αρμόδιοι για να καθορίσουμε τον τιμοκατάλογο των στούντιο. Γιατι όπως βγαίνεις και λές τον δικό σου τιμοκατάλογο μπορει η κάθε κοπέλα/υπευθυνη να σου πετάξει επειχειρηματα γιατι πρέπει να είναι ακριβότερα.  :( Εμείς όμως καθορίζουμε με την στάση μας αν συμφωνούμε η όχι.

Απλά κατάλαβε οτι η κάθε κοπέλα κοστολογεί τον εαυτό της όσο θέλει. Εγώ ως πελάτης αποφασίζω αν αξίζει τα λεφτά που ζητάει και άν όχι μπορώ να βρώ μια καλύτερη προσφορά. Παζάρια δεν κάνω γιατι μαζι με το παζάρεμα της τιμής, γίνεται και παζάρεμα της προσφερόμενης υπηρεσίας. Απο 'κεί και ύστερα αν κάποια θεωρεί οτι χάνει πελάτες ας το χειριστεί όπως θέλει: να μειώσει την τιμή της ή να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες ή ότι αλλο πιστευει οτι θα φέρει κόσμο.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλησπερα και καλες εορτες σε ολους!!!Σταματω να γραφω κριτικες για τον εξης λογο....το τελευταιο διαστημα στο site, εχω την εντυπωση οτι οι μουφα κριτικες εχουν αυξηθει κατα πολυ(περισσοτερο με μυθιστορηματα-διαφημηση και υμνους απο υπερβολες.... μοιαζουν μερικες, παρα για κριτικες)!!!!....Καθοτι τις διαβαζω σχεδον ολες, για να σχηματιζω εικονα, για καποιες εργαζομενες που θελω να τιμησω στο μελλον!!!Αν κανω λαθος στην εκτιμηση μου,δηλ. οτι οι μουφα κριτικες εχουν αυξηθει ....ας τοποθετηθει ο Αντισθενης και ας μου απαντησει δημοσια!!!!....Εγω σταματω να γραφω κριτικες, μην παρασυρθω και εγω και αρχισω να γραφω κριτικες που δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα...χαχαχα!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπερα και καλες εορτες σε ολους!!!Σταματω να γραφω κριτικες για τον εξης λογο....το τελευταιο διαστημα στο site, εχω την εντυπωση οτι οι μουφα κριτικες εχουν αυξηθει κατα πολυ(περισσοτερο με μυθιστορηματα-διαφημηση και υμνους απο υπερβολες.... μοιαζουν μερικες, παρα για κριτικες)!!!!....Καθοτι τις διαβαζω σχεδον ολες, για να σχηματιζω εικονα, για καποιες εργαζομενες που θελω να τιμησω στο μελλον!!!Αν κανω λαθος στην εκτιμηση μου,δηλ. οτι οι μουφα κριτικες εχουν αυξηθει ....ας τοποθετηθει ο Αντισθενης και ας μου απαντησει δημοσια!!!!....Εγω σταματω να γραφω κριτικες, μην παρασυρθω και εγω και αρχισω να γραφω κριτικες που δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα...χαχαχα!!!!
συμφωνω οτι αυξηθηκαν οι προμοτερικες κριτικες....ακομα και στα σιτυ τουρς....πλακα εχει που καποιος ελεγε καποτε σε ενα θρεντ οτι ειναι οι μονες κριτικες που εμπιστευεται....

συμφωνω οτι το σαιτ εν γενει αρχιζει να γινεται γνωστο,η δυναμη και η επιρροη του μεγαλη και πιθανως στο μελλον ολοενα και περισσοτερο καποια σεβαστα ή γνωστα μελη ακομα και αν γραφαν εν γενει μεχρι τωρα αμεροληπτα υπαρχει κινδυνος να πεσουν θυματα εκβιασμων ή και δωροδοκιων πασης φυσεως προκειμενου  να γραψουν μια καλη κριτικη(αν δεν γινεται ηδη αυτο δλδ).....ασε που μερικοι μπορει να μην ειναι καν θυματα αλλα εκβιαστες οι ιδιοι.....

οι κριτικογραφοι καθε ειδους παντα θα ειναι στοχοποιημενοι αφενος και ευαλωτοι σε επιθεσεις καθε ειδους ειδικα απο την στιγμη που το φορουμ πλεον δεν ειναι κλειστο κλαμπ μπουρδελιαρηδων αλλα μπαινουν καθε λογης φρουτα,μπαινουν οι ιδιες οι κοπελες,οι νταβατζηδες τους κλπ κλπ....πραγμα που μπορει να ειναι αποδεκτο με δημοκρατικα κριτηρια αλλα το βλεπω και με καποιον σκεπτικισμο θα μου επιτρεψετε να πω

απο την αλλη ενας κριτικογραφος οταν αποκαλυφθει ακουσια ή για μερικους σκοπιμα και ηθελημενα δεν θα εχει μια διαφορετικη αντιμετωπιση απο την τσατσα και την πουτανα πιο καλη ας το πουμε;δεν ειναι λογικο;.....αν ειχες εστιατοριο και περιμενες τον μποτρινι θα εβγαζες το πιο χαλια σου πιατο;αρα και εδω η κριτικη μπορει και να πασχει σε χρησιμοτητα....

εν τελει συμφωνω με το ποστ σου,κραταω μια επιφυλαξη για το αν πρεπει να σταματησουμε να γραφουμε ή οχι,ειναι φυσικα δικαιωμα του καθενος να πραξει οτι θελει αλλα ισως πρεπει συλλογικα τα πιο εμπειρα και αναγνωρισμενα μελη να επαναπροσδιορισουν τι ειδους σαιτ,ενημερωση και μπουρδελοφορουμ θελουμε.....

μην ξεχνατε οτι εδω ειναι ενα σαιτ που μπορει να ξεκινησε ως φορουμ ανταλλαγης αποψεων/εμπειριων/πληροφοριων μπουρδελιαρηδων ΑΛΛΑ οπως ολα τα παρομοια κλειστα κλαμπ αλληλοβοηθειας μελων οσο πιο πολυ μαζικοποιειται και παραλληλα εμπορευματοποιειται στα πλαισια οτι αφορα και ενα χωρο οπως η πορνεια που κατεξοχην ειναι χωρος παραγωγης κερδους για καποιους,επωφελειων και μαυρου χρηματος τοσο πιο πολυ χανει την αυθεντικοτητα και την αγνοτητα του- αν υπηρξε ποτε αυτη-και εκφυλιζεται.....

με αλλα λογια και η σεβαστη κατα τα αλλα διοικηση του σαιτ εχει σιγουρα καθημερινα φανταζομαι καθε ειδους πιεσεις και οχλησεις απο οικους/ιδιοκτητες και κοπελες που στην τελικη διαφημιζονται με λεφτα κιολας εδω και απαιτουν μια καλυτερη προβολη της δουλειας τους....παλι καλα να λεμε που και οι αρνητικες κριτικες οσο σκληρες και αν ειναι εν τελει βρισκουν διοδο δημοσιευσης.....και ο κοσμος ενημερωνεται....

απο κει και περα αυτο ας κρατησει ο καθενας ...με κριτικο δλδ πνευμα να διαβαζει και με κριτικο πνευμα και διαθεση να εισπραττει το καθετι ......εξαλλου και οι κρινοντες κρινονται......

ΥΓ1 προσωπικα αν και ειμαι εξαρχης κριτικογραφος τις περισσοτερες αλλες κριτικες αλλων συναδελφων τις διαβαζω παντα με επιφυλαξεις για οσες δεν ξερω εκτος αν μαζευονται για καποια πολλες θετικες ή αρνητικες,οποτε αρχιζει να φαινεται που παει το πραγμα.....κραταω μικρο καλαθι που λενε.....

ΥΓ2 ΟΙ νταβατζοκριτικες κανουν μπαμ......γνωμη μου....οσο για μελη που ειναι μεν παλια και γνωστα αλλα πεσαν χαμηλα ωστε να γραφουν πιθανως επ ανταλλαγματι ή επι χρημασι αν συμβαινει ειναι αξιολυπητοι .....αλλα και αυτο το φαινομενο δεν θα με εξεπλητε.....κραχτες υπαρχουν σε ολες τις δουλειες....και ενα περιοδικο μοδας ή αυτοκινητων να ανοιξεις κραχτες θα δεις και εκει.....

Επισκέπτης
απο την αλλη ενας κριτικογραφος οταν αποκαλυφθει ακουσια ή για μερικους σκοπιμα και ηθελημενα δεν θα εχει μια διαφορετικη αντιμετωπιση απο την τσατσα και την πουτανα πιο καλη ας το πουμε;δεν ειναι λογικο;.....

Ἀναγνώρισις τοῦ κριτικογράφου ὑπὸ τῆς ἐργαζομένης ἤ - ἔτι χειρότερον - ἐκουσία δήλωσις τῆς ταυτότητὸς του ἀχρηστεύει αὐτομάτως τὴν κριτικήν.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πάντως μου φαίνεται μεγάλη αφέλεια να τα τσεπώνουν μερικοι για να γράφουν καλές κριτικές.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
συγνωμη ρε φιλαρακι δηλαδη αν δεν εισαι ωραιος δεν θα περασεις καλα μαζι της?
με εσενα το "μοντελο"ανοιχτηκε....εκτός αν εννοεις ωραιος ως συμπεριφορα οπωτε παω πασσο

• Like
Αντιδράσεις: viator

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Χαιρομαι που ο εκλεκτος "gl", εχει παρατηρησει την διαφορα που εχει παρουσιαστει στις κριτικες, το τελευταιο διαστημα!!Για να μην αναφερθω σε καποιες κριτικες, καποιων που γραφουν συχνα γιατι δεν αξιζει ο κοπος να μου ανεβει η πιεση....θα αναφερθω σε μια κριτικη που διαβασα σημερα.... με τιτλο .."δωρον αδωρον"....και ας μου πειτε την γνωμη σας.... αν βγαζετε κανενα συμπερασμα!!!!...Ηθελα να ηξερα...αυτες τις αηδιες... δεν τις ελεγχουν οι υπευθυνοι...πριν τις δημοσιευσουν!!!!...Διαβαστε την κριτικη την συγκεκριμενη, που και μουφα να μην ειναι.... πειτε μου, αν αναφερει πουθενα, εκτος μιας σειρας μονο...για την σεξουαλικη πραξη???....Περι ανεμων και υδατων γραφει ο συναγωνιστης!!!....Υ.Σ(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ, ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ......ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.... ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.... ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.... ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ)!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
εχω την εντυπωση οτι δεν ισχυει αυτο που λες , αν μπορει καποιος απο το σαιτ να δωσει τα φωτα του....
παντος εμενα μου κανει εντυπωση εστω και με αλλο νικνειμ γιατι ανεβασε παλι την ιδια κριτικη....

• Like

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
καλες γιορτες και σε σενα , εχει ξανασυζητηθει αυτο το θεμα , εμενα η γμωμη μου ειναι οτι ναι μεν διαβαζεις μια κριτικη...αλλα πρεπει να εχεις προσωπικη εμπειρια μονο τοτε θα καταλαβεις αν ηταν πραγματικα μουφα η κριτικη η οχι ,

• Like

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Λοιπόν είναι γεγονός ότι μερικές κριτικές ξεφεύγουν. Δεν τις διαβάζω πάντα όλες για να είμαι ειλικρινής. Βλέπω μεγάλο κείμενο και λέω "τί διάααολο κάτι θα έγραψε αυτός"  :S.  Παράδειγμα οι κριτικές-κατεβατά ενός καλού κατά τα λοιπά συναδέλφου που μετά από παράπονα τις κατέβασα. Και αυτή που λέει ο τώρα Παιχτουρας δίκιο έχει. Ουσιώδη πράματα στην κριτική υπήρχαν ελάχιστα έως καθόλου. Και κατέβηκε.

Κατά τα άλλα γίνεται το καλύτερο δυνατό φιλτράρισμα. Βεβαιωμένοι κλώνοι-προμότορες κλπ. κόβονται. Αλλά να μη μπερδεύουμε τις "στημένες" κριτικές με αυτές που δε μας αρέσουν ή που δε συμφωνούμε μαζί τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom