Εγώ διάβασα αυτή την κριτική... "Δώρον- Αδωρον" νομίζω. Τη διάβασα μια στιγμή, φευγαλέα, αφού μετά σβήστηκε.
Και δεν καταλαβαίνω το γιατι.
Ο τύπος έγραφε βέβαια που κατανάλωσε τα χρήματα του δώρου που πήρε. Ισως πλάτιασε και ξέφυγε απο το θέμα του, αφού για την Ελβίρα έγραψε δυο σειρές.
Δεν διέκρινα κάτι υστερόβουλο, ή ψεύτικο. Απλά μια μελαγχολική διάθεση, και ένα παράπονο που δεν του έμειναν χρήματα.
Απορώ πως παλιά και δοκιμασμένα μέλη, φοβούνται κριτικες σαν και αυτές. Τι φοβάστε? Τον ανταγωνισμό? Το ψέμα? Δεν είδα ψέματα. Αν είναι επειδή ξέφυγε του θέματος νομίζω σαν πολύ αυστηρά κριτήρια ισχύουν τελευταία.
Ψέματα και μουφες κριτικές πάντα θα γράφονται. Τι σας ενδιαφέρει? Διαβάστε τις όλες. Πάρτε μια σφαιρική εικόνα, και μετά ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ μπορείτε να διαπιστώσετε την αξιοπιστία μιας κριτικής. Μόνο εκει. Δεν είναι τυφλοσούρτης οι κριτικές..
Οσο για τους γενικούς αφορισμούς...δε βλέπω τη χρησιμότητα τους..
Και κάτι τελευταίο. Οι ιερόδουλες μπαίνουν στο σαιτ, και διαβάζουν τις κριτικές. Αν κάποιος γράψει μια συγκεκριμένη εμπειρία, και τον αναγνωρίσει απο τα λεγόμενα του (γραφόμενα μάλλον) η κοπέλα, και την επόμενη φορά που θα πάει, το σχολιάσει? Τι θα γίνει? Δεν πρέπει ο συναγωνιστής να ξαναγράψει κριτική για την κοπέλα? Δεν πρέπει να ξαναπατήσει στο μπουρδελο/στούντιο? Ή να σταματήσει να γράφει κριτικές?