Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μια απ' τα ίδια...

Άμα δεις καμιά καλή στον ύπνο σου ρίξε έναν πούτσο και για 'μενα...
Ώρα καλή!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
οποια ιεροδουλη ενδιαφερεται να της γραψω εγκωμιαστικη κριτικη με ανταλλαγμα ,να μου στειλει πμ παρακαλω :sunglasses:

τωρα που ειμαι στους τοπ 100 ειναι ευκαιρια...μολις παω τοπ 50 θα γινω πιο ακριβος,κανονιστε :sunglasses:

Επισκέπτης
Να τους λείπει καλύτερα... άμα γράψεις εσύ εγκωμιαστική κριτική για καμία, θα νομίζουν όλοι ότι είναι χοντρή και δεν θα πατά άνθρωπος :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
οποια ιεροδουλη ενδιαφερεται να της γραψω εγκωμιαστικη κριτικη με ανταλλαγμα ,να μου στειλει πμ παρακαλω :sunglasses:

τωρα που ειμαι στους τοπ 100 ειναι ευκαιρια...μολις παω τοπ 50 θα γινω πιο ακριβος,κανονιστε :sunglasses:
Πες μου οτι κανεις πλακα???...Δεν μπορει να εισαι εσυ ο Νωντας!!!...Ο Νωντας ηταν καλο παιδι και δεν πηγαινε με τανες...μονο τον επαιζε :bigdick: που και που!! :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κατοπιν ενος π.μ., που ελαβα σημερα.... κλονιστηκα με αυτα που διαβασα και εχουν σχεση με εδω μεσα, για πολλους!!!!Ανακατευτηκα μεσα μου με αηδια, αλλα και λυπη!!!...Οχι μονο σταματαω να γραφω τις πουτανοεμπειριες μου...αλλα σταματω και την συμμετοχη μου στο forum!!!!Νομιζα με την ιδια εντιμοτητα και αγνοτητα που εχω σαν στουντιο-μπουρδελιαρης ...υπηρχαν εδω μεσα και αλλα ατομα!!!!....Δυστυχως ημουνα ηλιθιος!!!!...Ελαχιστοι υπαρχουν που ειναι σαν και μενα και τους ευχομαι καλη συνεχεια!!!!Τον λογαριασμο μου, δεν θα τον απενεργοποιησω!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κατοπιν ενος π.μ., που ελαβα σημερα.... κλονιστηκα με αυτα που διαβασα και εχουν σχεση με εδω μεσα, για πολλους!!!!Ανακατευτηκα μεσα μου με αηδια, αλλα και λυπη!!!...Οχι μονο σταματαω να γραφω τις πουτανοεμπειριες μου...αλλα σταματω και την συμμετοχη μου στο forum!!!!Νομιζα με την ιδια εντιμοτητα και αγνοτητα που εχω σαν στουντιο-μπουρδελιαρης ...υπηρχαν εδω μεσα και αλλα ατομα!!!!....Δυστυχως ημουνα ηλιθιος!!!!...Ελαχιστοι υπαρχουν που ειναι σαν και μενα και τους ευχομαι καλη συνεχεια!!!!Τον λογαριασμο μου, δεν θα τον απενεργοποιησω!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
η ντάρια άραγε συμφωνεί?  :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ διάβασα αυτή την κριτική... "Δώρον- Αδωρον" νομίζω. Τη διάβασα μια στιγμή, φευγαλέα, αφού μετά σβήστηκε.
Και δεν καταλαβαίνω το γιατι.
Ο τύπος έγραφε βέβαια που κατανάλωσε τα χρήματα του δώρου που πήρε. Ισως πλάτιασε και ξέφυγε απο το θέμα του, αφού για την Ελβίρα έγραψε δυο σειρές.
Δεν διέκρινα κάτι υστερόβουλο, ή ψεύτικο. Απλά μια μελαγχολική διάθεση, και ένα παράπονο που δεν του έμειναν χρήματα.

Απορώ πως παλιά και δοκιμασμένα μέλη, φοβούνται κριτικες σαν και αυτές. Τι φοβάστε? Τον ανταγωνισμό? Το ψέμα? Δεν είδα ψέματα. Αν είναι επειδή ξέφυγε του θέματος νομίζω σαν πολύ αυστηρά κριτήρια ισχύουν τελευταία.

Ψέματα και μουφες κριτικές πάντα θα γράφονται. Τι σας ενδιαφέρει? Διαβάστε τις όλες. Πάρτε μια σφαιρική εικόνα, και μετά ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ μπορείτε να διαπιστώσετε την αξιοπιστία μιας κριτικής. Μόνο εκει. Δεν είναι τυφλοσούρτης οι κριτικές..
Οσο για τους γενικούς αφορισμούς...δε βλέπω τη χρησιμότητα τους..

Και κάτι τελευταίο. Οι ιερόδουλες μπαίνουν στο σαιτ, και διαβάζουν τις κριτικές. Αν κάποιος γράψει μια συγκεκριμένη εμπειρία, και τον αναγνωρίσει απο τα λεγόμενα του (γραφόμενα μάλλον) η κοπέλα, και την επόμενη φορά που θα πάει, το σχολιάσει? Τι θα γίνει? Δεν πρέπει ο συναγωνιστής να ξαναγράψει κριτική για την κοπέλα? Δεν πρέπει να ξαναπατήσει στο μπουρδελο/στούντιο? Ή  να σταματήσει να γράφει κριτικές?

Επισκέπτης
Ψέματα και μουφες κριτικές πάντα θα γράφονται. Τι σας ενδιαφέρει? Διαβάστε τις όλες. Πάρτε μια σφαιρική εικόνα, και μετά ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ μπορείτε να διαπιστώσετε την αξιοπιστία μιας κριτικής.

Ἰσοδύναμος πρότασις: Νοθευθέντα καὶ ἠλλοιωμένα τρόφιμα θὰ ὑπάρχωσι πάντα. Διατὶ νὰ ἁπαγορεύηται ἡ διάθεσὶς των; Ἀς πωλοῦνται ἐλευθέρως καὶ ἐὰν ὁ καταναλωτὴς ἀπωλεσῃ τὰ χρήματὰ του ἤ καὶ τὴν ὑγεία του θὰ τὰ ἀποφύγῃ εἰς τὸ μέλλον.

:rolleyes:

Επισκέπτης
Προφανως παιζουν και free fuck καταστασεις φιλε.
Ολα στο προγραμμα ειναι.

Αρκετά αθώα προσέγγιση.Στό πληρωμένο γαμήσι παίζονται πολλά χρήματα καί μάλιστα εντελώς αφορολόγητα.Οι πουτάνες όπως και οι πολιτικοί  έχουν κάθε λόγο να επενδύσουν στήν δημόσια εικόνα τους.
Οι διαμορφωτές κοινής γνώμης ή συντάκτες κριτικών είναι έμμισθα πρόσωπα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Ἀναγνώρισις τοῦ κριτικογράφου ὑπὸ τῆς ἐργαζομένης ἤ - ἔτι χειρότερον - ἐκουσία δήλωσις τῆς ταυτότητὸς του ἀχρηστεύει αὐτομάτως τὴν κριτικήν.

'εεεετσι....!
και είναι αρκετοί αυτοί που συστήνονται με το νικνειμ τους στις πουτανες οταν πανε να γαμήσουν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom