alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Σαφως φιλε.Tό σχόλιό μου αναφέρεται σε κριτικές-μαιμού.Σε αυτές αναφερόταν καί ο alex71.
Σαφως φιλε.Tό σχόλιό μου αναφέρεται σε κριτικές-μαιμού.Σε αυτές αναφερόταν καί ο alex71.
πασο....αλλα ηταν λιγο αφοριστικο και γενικολογο......με υποσημειωση- ακα αστερισκο ως επι ανδρεα παπανδρεου σε ευρωπαικη συνοδο-το δεχομαι το σχολιο σου..... ;)Tό σχόλιό μου αναφέρεται σε κριτικές-μαιμού.Σε αυτές αναφερόταν καί ο alex71.
εγω πχ λεω οτι ειμαι ο τζο145......'εεεετσι....!
και είναι αρκετοί αυτοί που συστήνονται με το νικνειμ τους στις πουτανες οταν πανε να γαμήσουν....
Αρτι αφιχθείς απο Θεσσαλονικη???εγω πχ λεω οτι ειμαι ο τζο145......
πασο....αλλα ηταν λιγο αφοριστικο και γενικολογο......με υποσημειωση- ακα αστερισκο ως επι ανδρεα παπανδρεου σε ευρωπαικη συνοδο-το δεχομαι το σχολιο σου..... ;)
'εεεετσι....!
και είναι αρκετοί αυτοί που συστήνονται με το νικνειμ τους στις πουτανες οταν πανε να γαμήσουν....
'εεεετσι....!
Υπάρχουν κι άλλοι που εκφέρουν γνώμη και αναλύουν σχολαστικότατα τις κριτικές και τα μέλη, χωρίς οι ίδιοι να έχουν γράψει ούτε μισή κριτική.'εεεετσι....!
Υπάρχουν κι άλλοι που εκφέρουν γνώμη και αναλύουν σχολαστικότατα τις κριτικές και τα μέλη, χωρίς οι ίδιοι να έχουν γράψει ούτε μισή κριτική.
Γεια σου kaviros69, πώς πάει;
Σωστός. Πού να δείς τά μούτρα τους όταν κάποιες τούς γράφουν στό μουνί τους!!!
τζοπινο βλεπω ειμαι και χορηγος του προγραμματος σπουδων......glitsa.comΠρόκειται για άτεχνες προσπάθειες.
Είναι θέμα χειρισμού.
Aυτό το κενό έρχεται να καλύψει το πόνημα του ανωτέρω ποστ νο 7229 της 21/12/2011.
Να δοθεί, επιτέλους, η γνώση στο ευρύ κοινό.
Το ξαδερφάκι μου ο Joppino, που με έχει λοιδωρήσει πολλές φορές ως ιδεαλιστή (κοίταξα το ιατρικό λεξικό και δεν βρήκα τέτοια ασθένεια...), προσφέρει και πέρσοναλ τρέινινγκ. Εξαιρούνται οι πανύβλακες, με τους οποίους κανείς δεν μπορεί να επιτύχει τίποτε.
Τον ρώτησα: «Μα αν όλοι το κάνουν αυτό, ποιός θα πιστεύει ποιόν. Αφού όλοι θα ξέρουν ότι όλοι που γράφουν θα είναι ψέυτες και τελικά το εγχείρημα θα αποτύχει.»
«Ξάδερφε είσαι αφελής» μου απάντησε. «Πόσοι μπαίνουν και διαβάζουν;»
«Κάτι χιλιάδες»
«Πόσοι γράφουν;» με ξαναρωτά.
«Κάτι δεκάδες»
«Βλέπεις, λοιπόν;»
«Είσαι ανήθικος...»
Με ενόχλησε ιδιαίτερα η καπνούρα που μου έριξε στα μούτρα.
Ἰσοδύναμος πρότασις: Νοθευθέντα καὶ ἠλλοιωμένα τρόφιμα θὰ ὑπάρχωσι πάντα. Διατὶ νὰ ἁπαγορεύηται ἡ διάθεσὶς των; Ἀς πωλοῦνται ἐλευθέρως καὶ ἐὰν ὁ καταναλωτὴς ἀπωλεσῃ τὰ χρήματὰ του ἤ καὶ τὴν ὑγεία του θὰ τὰ ἀποφύγῃ εἰς τὸ μέλλον.
Ἰσοδύναμος πρότασις: Νοθευθέντα καὶ ἠλλοιωμένα τρόφιμα θὰ ὑπάρχωσι πάντα. Διατὶ νὰ ἁπαγορεύηται ἡ διάθεσὶς των; Ἀς πωλοῦνται ἐλευθέρως καὶ ἐὰν ὁ καταναλωτὴς ἀπωλεσῃ τὰ χρήματὰ του ἤ καὶ τὴν ὑγεία του θὰ τὰ ἀποφύγῃ εἰς τὸ μέλλον.
ατυχης η εκτιμηση σου για τον κο μπακαλη......που ειναι λακων και ευστοχος παντα......οπως τα λεει ειναι.....Επίσης η συνεχής διαθεση απαξίωσης σας δίνει ένα υπεροπτικό ύφος.
φυσικα.....λεπτομερειες για την αμοιβη-ωραριο σε πμ
ετσι ειμαι και εγω.......σωστα τα λεςκοίτα, εγώ γράφω συχνά-πυκνά κυρίως αν πρόκειται για κοπελούδα με την οποία δεν εχω ξαναπάει, αν και τους τελευταίους μήνες πάω σε στανταράκια. Προσωπικά δεν με νοιάζει αν κοιτάζει κανεις τις κριτικές μου, εννοώ είναι θετικό αν τις βρίσκουν χρησιμες κάποιοι αλλα απο την αλλη δεν καίγομαι κιόλας. Απλά το θεωρώ καθήκον απο την στιγμή που κριτικές άλλων με έχουν βοηθήσει πολλές φορές. Πάντως ας μήν ξεχνάμε οτι η κριτική πάντα είναι υποκειμενική πράγμα που σημαίνει οτι διαβάζουμε προσεκτικά και βγάζουμε συμπεράσματα δικά μας.
μακαρι..... ;)Μετα την απολυτα σωστη τοποθετηση του Αντισθενη, αλλα και αλλων μελων-συναγωνιστων, που τοποθετηθηκαν με σωστο και υποδειγματικο τροπο....πιστευω να περιοριστουν τα φαινομενα αυτου του ειδους!!!