Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
συμφωνω οτι αυξηθηκαν οι προμοτερικες κριτικες....ακομα και στα σιτυ τουρς....πλακα εχει που καποιος ελεγε καποτε σε ενα θρεντ οτι ειναι οι μονες κριτικες που εμπιστευεται....

συμφωνω οτι το σαιτ εν γενει αρχιζει να γινεται γνωστο,η δυναμη και η επιρροη του μεγαλη και πιθανως στο μελλον ολοενα και περισσοτερο καποια σεβαστα ή γνωστα μελη ακομα και αν γραφαν εν γενει μεχρι τωρα αμεροληπτα υπαρχει κινδυνος να πεσουν θυματα εκβιασμων ή και δωροδοκιων πασης φυσεως προκειμενου  να γραψουν μια καλη κριτικη(αν δεν γινεται ηδη αυτο δλδ).....ασε που μερικοι μπορει να μην ειναι καν θυματα αλλα εκβιαστες οι ιδιοι.....
αυτο που λες δυστηχος συνβαινει και το μονο που δειχνει ειναι το επιπεδο αυτου που το κανει
το ακομα χειροτερο ειναι οτι δεν περιορειζεται σε ατομικο επιπεδο αυτο αλλα υπαρχουν παρεες παρεες που το κανουν....

οι κριτικογραφοι καθε ειδους παντα θα ειναι στοχοποιημενοι αφενος και ευαλωτοι σε επιθεσεις καθε ειδους ειδικα απο την στιγμη που το φορουμ πλεον δεν ειναι κλειστο κλαμπ μπουρδελιαρηδων αλλα μπαινουν καθε λογης φρουτα,μπαινουν οι ιδιες οι κοπελες,οι νταβατζηδες τους κλπ κλπ....πραγμα που μπορει να ειναι αποδεκτο με δημοκρατικα κριτηρια αλλα το βλεπω και με καποιον σκεπτικισμο θα μου επιτρεψετε να πω

απο την αλλη ενας κριτικογραφος οταν αποκαλυφθει ακουσια ή για μερικους σκοπιμα και ηθελημενα δεν θα εχει μια διαφορετικη αντιμετωπιση απο την τσατσα και την πουτανα πιο καλη ας το πουμε;δεν ειναι λογικο;.....αν ειχες εστιατοριο και περιμενες τον μποτρινι θα εβγαζες το πιο χαλια σου πιατο;αρα και εδω η κριτικη μπορει και να πασχει σε χρησιμοτητα....

εν τελει συμφωνω με το ποστ σου,κραταω μια επιφυλαξη για το αν πρεπει να σταματησουμε να γραφουμε ή οχι,ειναι φυσικα δικαιωμα του καθενος να πραξει οτι θελει αλλα ισως πρεπει συλλογικα τα πιο εμπειρα και αναγνωρισμενα μελη να επαναπροσδιορισουν τι ειδους σαιτ,ενημερωση και μπουρδελοφορουμ θελουμε.....
εγω πιστευω οτι παρολο τον πολεμο που δεχονται καποιοι(και εγω με πμ)δεν πρεπει να σταματησουμε να γραφουμεμην ξεχνατε οτι εδω ειναι ενα σαιτ που μπορει να ξεκινησε ως φορουμ ανταλλαγης αποψεων/εμπειριων/πληροφοριων μπουρδελιαρηδων ΑΛΛΑ οπως ολα τα παρομοια κλειστα κλαμπ αλληλοβοηθειας μελων οσο πιο πολυ μαζικοποιειται και παραλληλα εμπορευματοποιειται στα πλαισια οτι αφορα και ενα χωρο οπως η πορνεια που κατεξοχην ειναι χωρος παραγωγης κερδους για καποιους,επωφελειων και μαυρου χρηματος τοσο πιο πολυ χανει την αυθεντικοτητα και την αγνοτητα του- αν υπηρξε ποτε αυτη-και εκφυλιζεται.....

με αλλα λογια και η σεβαστη κατα τα αλλα διοικηση του σαιτ εχει σιγουρα καθημερινα φανταζομαι καθε ειδους πιεσεις και οχλησεις απο οικους/ιδιοκτητες και κοπελες που στην τελικη διαφημιζονται με λεφτα κιολας εδω και απαιτουν μια καλυτερη προβολη της δουλειας τους....παλι καλα να λεμε που και οι αρνητικες κριτικες οσο σκληρες και αν ειναι εν τελει βρισκουν διοδο δημοσιευσης.....και ο κοσμος ενημερωνεται....

απο κει και περα αυτο ας κρατησει ο καθενας ...με κριτικο δλδ πνευμα να διαβαζει και με κριτικο πνευμα και διαθεση να εισπραττει το καθετι ......εξαλλου και οι κρινοντες κρινονται......
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΥΓ1 προσωπικα αν και ειμαι εξαρχης κριτικογραφος τις περισσοτερες αλλες κριτικες αλλων συναδελφων τις διαβαζω παντα με επιφυλαξεις για οσες δεν ξερω εκτος αν μαζευονται για καποια πολλες θετικες ή αρνητικες,οποτε αρχιζει να φαινεται που παει το πραγμα.....κραταω μικρο καλαθι που λενε.....

ΥΓ2 ΟΙ νταβατζοκριτικες κανουν μπαμ......γνωμη μου....οσο για μελη που ειναι μεν παλια και γνωστα αλλα πεσαν χαμηλα ωστε να γραφουν πιθανως επ ανταλλαγματι ή επι χρημασι αν συμβαινει ειναι αξιολυπητοι .....αλλα και αυτο το φαινομενο δεν θα με εξεπλητε.....κραχτες υπαρχουν σε ολες τις δουλειες....και ενα περιοδικο μοδας ή αυτοκινητων να ανοιξεις κραχτες θα δεις και εκει.....

• Like
Αντιδράσεις: viator

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
οσο για μελη που ειναι μεν παλια και γνωστα αλλα πεσαν χαμηλα ωστε να γραφουν πιθανως επ ανταλλαγματι ή επι χρημασι αν συμβαινει ειναι αξιολυπητοι .....αλλα και αυτο το φαινομενο δεν θα με εξεπλητε.....κραχτες υπαρχουν σε ολες τις δουλειες....και ενα περιοδικο μοδας ή αυτοκινητων να ανοιξεις κραχτες θα δεις και εκει.....
Μέσα είσαι. Έχουν παταχτεί ανάλογα φαινόμενα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Εμένα γιατί δεν μου την εμφανίζει την κριτική; :think:
Την κατεβάσανε;
οταν μπηκα και εγω πριν απο καμμια ωρα υπηρχε αυτη η κριτικη και αναφεροταν κλασσικα σε τι αλλο στο φ104 αλλα οταν πηγα να την διαβασω ελειπε .....

• Like

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
πάντως μου φαίνεται μεγάλη αφέλεια να τα τσεπώνουν μερικοι για να γράφουν καλές κριτικές.
δεν ειναι αφελεια , κουτοπονηρια και τζαμπα μαγες ειναι.....

• Like

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δεν ειναι αφελεια , κουτοπονηρια και τζαμπα μαγες ειναι.....

κοίτα να σου πώ κάτι ακόμα και κατι τέτοιο να γίνει αν μια γκόμενα είναι μάπα, θα μαθευτεί με τον Α ή Β τρόπο. Εντάξυ, διαβάζουμε τις κριτικές αλλα δεν είμαστε τελείως πρόβατα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Επίσης υπάρχουν κι άλλα "εργαλεία" που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για συμπεράσματα. Κλικ στο προφίλ του μέλους, πότε γράφτηκε, αν έχει άλλες κριτικές, τί κριτικές είναι αυτές, στατιστικά, συμμετοχή στο φόρουμ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
κοίτα να σου πώ κάτι ακόμα και κατι τέτοιο να γίνει αν μια γκόμενα είναι μάπα, θα μαθευτεί με τον Α ή Β τρόπο. Εντάξυ, διαβάζουμε τις κριτικές αλλα δεν είμαστε τελείως πρόβατα.
συμφωνω μαζι σου ,γι αυτο το λογο δεν συμφωνω με τους συναγωνιστες που λενε οτι θελουν να σταματησουν να γραφουν....

• Like

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λοιπόν είναι γεγονός ότι μερικές κριτικές ξεφεύγουν. Δεν τις διαβάζω πάντα όλες για να είμαι ειλικρινής. Βλέπω μεγάλο κείμενο και λέω "τί διάααολο κάτι θα έγραψε αυτός"  :S.  Παράδειγμα οι κριτικές-κατεβατά ενός καλού κατά τα λοιπά συναδέλφου που μετά από παράπονα τις κατέβασα. Και αυτή που λέει ο τώρα Παιχτουρας δίκιο έχει. Ουσιώδη πράματα στην κριτική υπήρχαν ελάχιστα έως καθόλου. Και κατέβηκε.

Κατά τα άλλα γίνεται το καλύτερο δυνατό φιλτράρισμα. Βεβαιωμένοι κλώνοι-προμότορες κλπ. κόβονται. Αλλά να μη μπερδεύουμε τις "στημένες" κριτικές με αυτές που δε μας αρέσουν ή που δε συμφωνούμε μαζί τους.
Σωστός !!!

:thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πάντως μου φαίνεται μεγάλη αφέλεια να τα τσεπώνουν μερικοι για να γράφουν καλές κριτικές.
Προφανως παιζουν και free fuck καταστασεις φιλε.
Ολα στο προγραμμα ειναι.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
συμφωνω μαζι σου ,γι αυτο το λογο δεν συμφωνω με τους συναγωνιστες που λενε οτι θελουν να σταματησουν να γραφουν....

κοίτα, εγώ γράφω συχνά-πυκνά κυρίως αν πρόκειται για κοπελούδα με την οποία δεν εχω ξαναπάει, αν και τους τελευταίους μήνες πάω σε στανταράκια. Προσωπικά δεν με νοιάζει αν κοιτάζει κανεις τις κριτικές μου, εννοώ είναι θετικό αν τις βρίσκουν χρησιμες κάποιοι αλλα απο την αλλη δεν καίγομαι κιόλας. Απλά το θεωρώ καθήκον απο την στιγμή που κριτικές άλλων με έχουν βοηθήσει πολλές φορές. Πάντως ας μήν ξεχνάμε οτι η κριτική πάντα είναι υποκειμενική πράγμα που σημαίνει οτι διαβάζουμε προσεκτικά και βγάζουμε συμπεράσματα δικά μας.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
συμφωνω οτι αυξηθηκαν οι προμοτερικες κριτικες....ακομα και στα σιτυ τουρς....πλακα εχει που καποιος ελεγε καποτε σε ενα ...
gl καλησπέρα

Όλοι (σχεδόν) θα πουν ότι επειδή είσαι φίλος μου σε υποστηρίζω ...

Όμως, οφείλω να πω ότι αυτά που γράφεις είναι απόλυτα και αντικειμενικά σωστά.  :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl καλησπέρα

Όλοι (σχεδόν) θα πουν ότι επειδή είσαι φίλος μου σε υποστηρίζω ...

Όμως, οφείλω να πω ότι αυτά που γράφεις είναι απόλυτα και αντικειμενικά σωστά.  :thumbsup:
τα σεβη μου στρατηγε.....

νομιζω την κοινη λογικη του μεσου αναγνωστη υπηρετω....

Επισκέπτης
Ἀναγνώρισις τοῦ κριτικογράφου ὑπὸ τῆς ἐργαζομένης ἤ - ἔτι χειρότερον - ἐκουσία δήλωσις τῆς ταυτότητὸς του ἀχρηστεύει αὐτομάτως τὴν κριτικήν.
Αν η εργαζόμενη αναγνωρίσει τον κριτικογράφο - ή ακόμα χειρότερα - της υποδηλώσει ο ίδιος την ταυτότητά του, η κριτική αυτόματα αχρηστεύεται.

Απλή μετάφραση στη νεοελληνική μόνο και μόνο γι' αυτούς που βαριούνται να διαβάσουν τα καθαρευουσιάνικα.
Παρακαλώ αυτό το post να τοποθετηθεί σε banner σε περίοπτη θέση του site!

Επισκέπτης
εχω την εντυπωση οτι δεν ισχυει αυτο που λες , αν μπορει καποιος απο το σαιτ να δωσει τα φωτα του....
παντος εμενα μου κανει εντυπωση εστω και με αλλο νικνειμ γιατι ανεβασε παλι την ιδια κριτικη....
Ισχύει φίλε. Εγώ στο forum φαίνομαι ως Ροκαβλόν ενώ στις κριτικές ως Πύρκαυλος γι' αυτόν τον λόγο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Nαι. Όποιος θέλει αλλαγές, pm.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μετα την απολυτα σωστη τοποθετηση του Αντισθενη, αλλα και αλλων μελων-συναγωνιστων, που τοποθετηθηκαν με σωστο και υποδειγματικο τροπο....πιστευω να περιοριστουν τα φαινομενα αυτου του ειδους!!!

Επισκέπτης
μην ξεχνατε οτι εδω ειναι ενα σαιτ που μπορει να ξεκινησε ως φορουμ ανταλλαγης αποψεων/εμπειριων/πληροφοριων μπουρδελιαρηδων ΑΛΛΑ οπως ολα τα παρομοια κλειστα κλαμπ αλληλοβοηθειας μελων οσο πιο πολυ μαζικοποιειται και παραλληλα εμπορευματοποιειται στα πλαισια οτι αφορα και ενα χωρο οπως η πορνεια που κατεξοχην ειναι χωρος παραγωγης κερδους για καποιους,επωφελειων και μαυρου χρηματος τοσο πιο πολυ χανει την αυθεντικοτητα και την αγνοτητα του- αν υπηρξε ποτε αυτη-και εκφυλιζεται.....

Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια.

κραταω μια επιφυλαξη για το αν πρεπει να σταματησουμε να γραφουμε ή οχι,ειναι φυσικα δικαιωμα του καθενος να πραξει οτι θελει αλλα ισως πρεπει συλλογικα τα πιο εμπειρα και αναγνωρισμενα μελη να επαναπροσδιορισουν τι ειδους σαιτ,ενημερωση και μπουρδελοφορουμ θελουμε.....

Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;
Τελικά, αν οι μούφες είναι πολλοί, η συμμετοχή των μελών που έχουν ουσιαστική προσφορά παίζει άθελα της δύο ρόλους: Από τη μια δίνει στο φόρουμ αιτία ύπαρξης, από την άλη αποτελεί το καλλιεργημένο χωράφι που περεισφύουν τα τρωκτικά προς αναζήτηση αφελών (και όχι μόνο) θυμάτων.
Η κατάσταση σώζεται αν έχεις κάποιο διάστημα συμμετοχής στο φόρουμ και αξιολογείς αυτους που διαβάζεις.
Γνώμη μου ότι ο προβληματισμός του παίχτουρα έχει ουσιαστική βάση. Απάντηση, προς ώρας, δεν έχω.

Επισκέπτης
Κάντε [size=30pt]Bam![/size]
Από τo ξαδερφάκι μου τον Joppino:
[move]Kάθε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι απολύτως φανταστική.[/move]

Συνημμένα

• bam.jpg
    bam.jpg
    353,8 KB · Εμφανίσεις: 74

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom