Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης

A rebel mind & a gypsy heart
DirtyLiving (όπως David Lynch)

Παραθέτω φωτογραφικό ντοκουμέντο από τη συνεύρεση:
(Η σκηνή του φιλιού «Σε κάποια φάση της έδωσα ένα φιλί στο στόμα και μου είπε ναζιάρικα:
"Την αγάπη σου πρέπει να φιλάς έτσι.", χαιδεύοντας με στα χείλη)

Συνημμένα

• baccio.jpg
    baccio.jpg
    50,2 KB · Εμφανίσεις: 41

Επισκέπτης

Xρόνου φείδου
bakalhs

Αυθαιρετώντας ακόμα μια φορά, προχωρώ σε φανταστική απεικόνιση του χρόνου-φιδιού που μας εγκλωβίζει.
Πλην του ονόματος του δημοφιλούς συναθλητού, οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι τελείως φανταστική.

Συνημμένα

• Time.jpg
    Time.jpg
    120,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Ναί, εἰς τὴν προκειμένην περίπτωσιν δὲν γνωρίζομεν τὶ θὰ ἀπεκόμιζε συνάδελφος μὴ θέλων νὰ ἐξοικονομήσῃ χρόνον...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.607
Πόντοι
46.232

(Η σκηνή του φιλιού «Σε κάποια φάση της έδωσα ένα φιλί στο στόμα και μου είπε ναζιάρικα:
"Την αγάπη σου πρέπει να φιλάς έτσι.", χαιδεύοντας με στα χείλη)
εισαι κορυφη......

• Like
Αντιδράσεις: viator

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Στα αξιοσημείωτα το ότι το πρόγραμμα "στάση 69" ναι μεν το κάνει, αλλά πρέπει ο πελάτης να είναι καλά ξυρισμένος (έτσι εγώ αποκλείστηκα από την τσατσά).

Οπως το γράφεις είναι σαν να εννοείς πως πέραασες εξέταση απο την τσατσα για να δει αν ταρχιδια σου είναι ξυρισμένα...

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny:

Πολύ καλή επιλογή φωτό. Βέβαια με παρουσιάζεις κι εμένα λίγο τσιγγάνο, αλλά δεν πειράζει.  :2funny:

:offtopic:
Ωραίος ο David Lynch. Απ'τους αγαπημένους μου σουρεαλιστές σκηνοθέτες, αν και φοβάμαι πως δεν έχει να δείξει κάτι παραπάνω πλέον.
Απ΄τις ελάχιστες μη σουρεαλιστικές του ταινίες:

...και η αγαπημένη μου
:offtopic:

Xρόνου φείδου
bakalhs

Αυθαιρετώντας ακόμα μια φορά, προχωρώ σε φανταστική απεικόνιση του χρόνου-φιδιού που μας εγκλωβίζει.
Πλην του ονόματος του δημοφιλούς συναθλητού, οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι τελείως φανταστική.

Συμφωνώ. Ακόμη ένα φοβερό χειροποίητο πόστερ (αν το λέω σωστά)!  :rockon: :rockon: :rockon:
Ενδείκνυται και για avatar.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Στα αξιοσημείωτα το ότι το πρόγραμμα "στάση 69" ναι μεν το κάνει, αλλά πρέπει ο πελάτης να είναι καλά ξυρισμένος (έτσι εγώ αποκλείστηκα από την τσατσά).

Οπως το γράφεις είναι σαν να εννοείς πως πέραασες εξέταση απο την τσατσα για να δει αν ταρχιδια σου είναι ξυρισμένα...
:tooth:

Επισκέπτης

Δηλαδή αν είναι αξύριστα, πέρνει πίπα και δεν κάνει 69;
Επίσης, σε περίπτωση πολύ μαλλιαρού άντρα (έχω δει να βγαίνουν τριχάρες απο μακρυμάνικο πουκάμισο, από μανίκια και γιακά) ποιό είναι το όριο που πρέπει να ξυρίζεται,αν θέλει 69;
Στους μουσάτους τί παίζει; Υφίστανται εμπάργκο;
Θεωρούν εξ ορισμού τις πουτσότριχες βρώμικες;
(και θέλουνε και 60 ευρώ...)
:2funny:

Επισκέπτης
@ n.smirni: Thnk

@ DirtyLiving:
Thnk
Ο «τσιγγάνος» είναι μεξικανός. Εκτός αν πήγαν τσιγγάνοι στο Μέξικο. Δύσκολο να το αναγνωρίσεις, αλλά είναι από μια πολύ σπουδαία ταινία, το Los Olvidados, του Μπουνουέλ της εποχής του Μεξικού.
Έχω αναρτήσει και αυτο-φωτορεπορταζ. Ε, εντάξει, μεταχρονολογημένο ήταν. :rolleyes: Διάλεξα κάποιες παλιότερες φωτό από τότε που ήμουν νέος (και ώραίος). Ματαιοδοξία βλέπεις...:

Του Λιντς, μου άρεσε το Mulholland drive. Tον Ελέφαντα δεν τον έχω δει. Τη Λεωφόρο, δεν θυμάμαι, μάλλον όχι. Θα το κατεβάσω να το δω. Το μπερδεύω με ένα άλλο με τον Νικολας Γκέιτζ, που είχε πει σε μια δεσποινίδα την φοβερή ατάκα «το κορμί σου καίει σαν την άσφαλτο της Τζώρτζια». (Της Πολιτείας Τζώρτζια) Που να ήξερε και την Πατησίων...

Η εικονίτσα για το bakalhs δεν είναι δική μου. Μικροπαρεμβάσεις έκανα, ασήμαντες. (Θα γράφω jopinomix εφεξής)

Επισκέπτης
[size=12pt]Τι έγινε ρε παιδιά...πως την πάτησα έτσι;[/size]

Δυστυχώς οι αγορές είναι τόσο άπληστες όσο και αχάριστες. Τόσα χρόνια στηρίζεις με επενδύσεις τον κλάδο και σε αντμετωπίζουν έτσι...  :knuppel:

Όπως είχε πει και ο bakalhs, «οι αποτυχίες είναι στο πρόγραμμα».
Έχω πολλές φορές εκφράσει την αποψη να πιστοποιούνται με ISO τα μπουρδέλα, να ξέρουμε τι μας γίνεται. :sunglasses:

Συνημμένα

• nk.jpg
    nk.jpg
    40,7 KB · Εμφανίσεις: 37

Επισκέπτης
Δυστυχώς οι αγορές είναι τόσο άπληστες όσο και αχάριστες. Τόσα χρόνια στηρίζεις με επενδύσεις τον κλάδο και σε αντμετωπίζουν έτσι...  :knuppel:

Όπως είχε πει και ο bakalhs, «οι αποτυχίες είναι στο πρόγραμμα».
Έχω πολλές φορές εκφράσει την αποψη να πιστοποιούνται με ISO τα μπουρδέλα, να ξέρουμε τι μας γίνεται. :sunglasses:
:2funny: :2funny: (φοβερή φωτό...)

Επισκέπτης
[size=12pt]Κριμα το κορμι πατριωτη ![/size]

"Θυμησες απο κατι μπουρδελοτσαρκες πριν σχεδον 1/4 του αιωνα, και ο αυταρχισμος των -τοτε- ελληνιδων κοριτσιων στο μεγαλειο του: με το που παω να τη χουφτωσω (παντα ηρεμα απαλα και κοσμια) μη εδω, κατσε εκει, οχι τοσο πολυ"

"Ολα τα σχεδια για στασεις και κολπα στα ορθια κλπ που σχεδιαζα οσο τη περιμενα περικοπηκαν αυστηρα"

Γι' αυτό τα κόψαμε τα 50αρικά αδελφέ.

Υ.Γ.: Και μετά βρίζουμε την (κάθε) Ρουσλάνα...

(Jopinιάδα έγινε το θρεντάκι... :2funny:)

Επισκέπτης
(Jopinιάδας συνέχεια...)

[size=12pt]Ναταλι![/size]

Κριτική-Ύμνος

Λίγα στατιστικά:
Περίληψη - gaxpox
Ημερομηνία εγγραφής: 16/07/08, 01:01 (3 χρόνια)
Σύνολο χρόνου σε σύνδεση: 8 ώρες και 26 λεπτά.
Σύνολο μηνυμάτων: 0 μηνύματα
Σύνολο θεμάτων: 0 θέματα
Σύνολο δημιουργημένων ψηφοφοριών: 0 ψηφοφορίες

2 Κριτικές-Ύμνοι για το /ίδιο στούντιο:
09-12-2011  και 25-11-2011

Έχω ξαναδιαβάσει τέτοιου είδους κριτικές-ύμνους, υπό διαφορετικά nick name, με το ίδιο γλυκανάλατο ύφος.

Αντί να κοιμάμε, τι κάθομαι και κοιτάζω, γαμώ την αϋπνία μου μέσα...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
σιγα μην αρχισε...

θα του γλειψε κορμο πουτσας και το λεει ελευθερο στοματικο :idiot:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.257
Πόντοι
5.595
Η κοροϊδία είναι κοροϊδία ανεξαρτήτου περιόδου και η τιμολογιακή πολιτική των στούντιο είναι υποτιμητική για τον πελάτη με το να του πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Άσχετα αν αγοράζει ή όχι, η αισχροκέρδεια είναι γεγονός.
Η αναφορά μου στην κρίση ήταν για να συμπεράνω πως εφόσον τώρα ισχύει αυτό το χάλι, φαντάσου που μπορεί να φτάσει αν δεν διανύαμε δύσκολη περίοδο.

Τα μπουρδέλα κοστίζουν 10,15 και 20 ευρώ. Κανείς δεν μίλησε για τέτοιες τιμές σε στούντιο, αλλά όπως δεν χρειάζεται να είμαστε του βάθους ας μην είμαστε ούτε του ύψους.
Κατ' αρχήν υπάρχουν όλες κι όλες τέσσερις υπηρεσίες. Απλό πρόγραμμα, ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.
Όχι! Το ισπανικό δεν είναι υπηρεσία.
Όχι! Το 69, το 76 και το 94 δεν αποτελούν υπηρεσίες. Ούτε το 394...
Όχι! Το μασάζ είναι μια μαλακία και μισή γιατί όλοι ξέρουμε ότι το τρίψιμο δύο λεπτών στην πλάτη δεν είναι μασάζ.
Όλα τα παραπάνω, εφόσον δεν είναι υπηρεσίες, συμπεριλαμβάνονται στο απλό πρόγραμμα.
Κι ερχόμαστε τώρα στο να το τιμολογήσουμε.
Στο Μεταξουργείο, το απλό πρόγραμμα κοστίζει 10 ευρώ, στα κάπως καλύτερα μαγαζιά 15 ενώ στη Φυλής που είναι πιο ανθρώπινες οι συνθήκες, κοστίζει 20.
Και πάμε στο στούντιο που μου το κοστολογούν 50! Ορίστε; 150% πάνω από το πιο ακριβό μπουρδέλο; Γιατί; Επειδή έχουν καλά δωμάτια και καθαρίστριες κλπ κλπ θα μου πεις. Μα τότε κοστολογούν αυτές τις ανέσεις 30 ευρώ! Σκέψου, περισσότερα και από την υπηρεσία καθεαυτή!
Αυτό είναι αισχροκέρδεια.
Το απλό πρόγραμμα πρέπει να κοστίζει όσο το ακριβό μπουρδέλο συν ένα ποσό που δικαιολογεί τις ανέσεις. Ε 50% παραπάνω στο εικοσάευρο είναι υπεραρκετό για να τα δικαιολογήσει. Εδώ το πεντάστερο ξενοδοχείο από το τετράστερο δεν κοστίζει 50% παραπάνω, ενώ σε ένα γαμιστροξενοδοχείο να πας για τρεις ώρες και όχι για 10 λεπτά, 20 ευρώ δίνεις και ξοδεύεις νερό, ρεύμα, κωλόχαρτο, πετσέτες, σεντόνια κλπ κλπ.
Άρα μ' αυτά και μ' αυτά, έχουμε το απλό πρόγραμμα στα 30 ευρώ. Μερικά στούντιο το 'χουν εφαρμόσει παρεμπιπτόντως.
Και όπως κοστίζουν 10 ευρώ επιπλέον η καθαριότητα και οι πετσέτες, έτσι κοστολογούνται και τα επιπλέον προγράμματα. 10 ευρώ το καθένα.
Άρα αν θες φουλ πρόγραμμα πληρώνεις 60 ευρώ και είσαι κύριος, το οποίο αντιστοιχεί σε 300% της τιμής του μπουρδέλου. Ε μην μου πείτε ότι είναι λίγα. Οτιδήποτε πάνω απ' αυτά είναι σιχαμερή αισχροκέρδεια και αηδιαστική κοροϊδία!
Τώρα για βιτσιόζικα γούστα κλπ κλπ, δεν ξέρω τι καλά, καλά εμπεριέχουνε και δεν τα βρίσκουμε στα μπουρδέλα, οπότε γι' αυτά ας εκφέρει άποψη κάποιος γνώστης του αντικειμένου.
Ρεζουμέ λοιπόν.
α) Απλό πρόγραμμα 30 ευρώ. Εμπεριέχονται, ισπανικό, 69 και όλες, όλες, μα όλες οι στάσεις (αν κουράζεσαι κυρία μου να ανεβαίνεις από πάνω, πήγαινε καλύτερα στο Φωκαίας 19 να κάνεις παρέα στη Ρωξάννα που είναι ευαισθητούλα).
β) Ελεύθερο στοματικό +10, άρα 40 ευρώ.
γ) Τελειωτικό 50 ευρώ επειδή προϋποθέτει το ελεύθερο στοματικό αναγκαστικά.
δ) Πρωκτικό +10 επιπλέον του απλού, άρα 40 ευρώ για όποιαν κάνει φυσικά.
ε) Πλήρες πρόγραμμα 60 ευρώ που εμπεριέχει όλα τα παραπάνω.
Από 'κει και πέρα, γλωσσόφιλα, γλειφοκωλάδες, ποδολαγνείες κλπ, ας κανονίζονται σε κάθε περίπτωση με τις κοπέλες που τα παρέχουν.
Επίσης, εννοείται ότι το στούντιο πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο κοπέλες σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί παρτούζα, όπου η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα.
Αυτά για την ώρα...
Σου φαίνονται τραγικά φίλε saruman; :)

Επειδη αρχισε και στο θεμα "Ανεξαρτητες" συζητηση απο καποιους "τεχνοκρατες" για τις τιμες ("ετσι ειναι η αγορα", "θελετε να γαμησετε μοντελα με 20 ευρω" κλπ), να πω οτι συμφωνω με τον Ροκαβλον και να παραθεσω το δικο μου ποστ, που θαφτηκε μεσα στον "αυθορμητο" χαβαλε...

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Εχει γίνει κάποιο μπέρδεμα προφανώς. Την συγκεκριμένη κριτική την θυμόμουν και τελικά δεν είχα άδικο!

Τιτλος: Καρλα η πατσαβουρα.
Συγγραφέας κριτικής: achro1416

Ποστ μελους "Florian186":

Προφανώς ο achro1416 είναι ο Florian186 και εχει γινει μπερδεμα με το screen name!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom