Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 699K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μονο μια ? ? ?
Μια χαρα εισαι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο ειναι "καθημερινο" φαινομενο για τις δικες μου.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
    Ξέρεις CHEYENNE, επειδή γράφω λίγο καιρό στο φόρουμ, δεν έδινα σημασία στις ψήφους κριτικών. Μόλις παρατήρησα το φαινόμενο των κατά συρροή αρνητικών ψήφων, μου φάνηκε πολύ αστείο και παράξενο, γιατί όπως φαίνεται, μερικοί μπερδεύουν το φόρουμ με την πραγματική ζωή. Όχι βέβαια ότι στην πραγματική ζωή μία αντίστοιχη ενέργεια θα ήταν ηθική και αντρίκια ασφαλώς. Καλά, τους πιτσιρικάδες δεν τους κατηγορώ, δεν μεγάλωσαν στις αλάνες με φίλους, αλλά μέσα στα φόρουμ με διαδικτυακούς φίλους, οπότε σίγουρα ο πραγματικός τους κόσμος συγχέεται σε μεγάλο βαθμό με τον διαδικτυακό. Όσο για τους κάποιας μεγαλύτερης ηλικίας τι να πω...είναι κι αυτοί εγκλωβισμένοι στον ψηφιακό τους μικρόκοσμό απ’οτι φαίνεται!  :2funny:

Εχω φτασει κοντα στις 14.000 ψηφους συνολικα.
Ευκολα βγαινω βουλευτης.....
    CHEYENNE είσαι το πρότυπο μου, θα σε φτάσω κάποια στιγμή! Σε μερικά χρόνια, που ο πραγματικός μου κόσμος θα έχει συγχωνευθεί με τον διαδικτυακό, ίσως ν’αρχίσω να ψηφίζω κι εγώ τον εαυτό μου αρνητικά! Ποιος ξέρει ίσως κάποια μέρα να κάνουμε άγρια φαγοπότια και όργια σε κανένα υπουργείο!  :2funny: :2funny:

Σκοτεινές δυνάμεις υπονομεύουν το έργο σου... (Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Σιωνιστές, Εξωγήινοι. κ.α.)
Ψάξε, επίσης, τα πράγματά σου και το χώρο σου.
Μήπως υπάρχουν παράξενες τρίχες ή φυλλαράκια ύποπτης προέλευσης;
Μήπως υπάρχουν βελόνες, που να διαπερνόυν πάνινα κουκλάκια είτε μόνες τους;
Ίσως πρέπει να φωνάξεις εξορκιστή.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eκτός αν είναι οικονομικοί κύκλοι (Βundesbank, Goldman Sachs κ.α. ) που φοβούνται ότι θα φας τα λεφτά σου στις πουτάνες και δεν θα προλάβουν να στα φάνε αυτοί... :think: :think: :think:
    Jopino, είδα κάτι παράξενες τρίχες, στην αρχή νόμισα ότι ήταν επειδή έχω να καθαρίσω ένα μήνα (σκέτο μπουρδέλο έχει γίνει το σπίτι), αλλά τώρα που το λες... :think:
Δεν ξέρω τι θα κάνω, μάλλον θα φωνάξω καμιά γριά γύφτισσα ξεδοντιάρα, να ρίξει κατάρες στα τσουτσούνια αυτών που με μαυρίζουν. :2funny: :2funny:
Όσο για την τρόικα, δεν γίνεται, όλο και κάποιον κλώνο θα έχουν στο bourdela!

Nα πας για βουλευτής. Να γαμάς τσάμπα, τώρα που σφίγγουν τα πράγματα.
Θα κατέβουμε στις εκλογές με το κόμμα Σ.Π.Α.Μ  (Συμμαχία Πουτανιάρηδων Αδικημένων Μπουρδελοκριτικών). Ο CHEYENNE θα είναι πρόεδρος!  :2funny: :2funny:

Συνεχίστε δυναμικά κι αντρίκια πάνω απ’όλα!
Ρίξε κι εσύ μια αρνητική ψήφο, μπορείς!.-

:rockon: :rockon: :rockon:
  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Προς τον άγνωστο συναγωνιστή που μαυρίζει συστηματικά τις κριτικές μου[/size][/size][/size]

Δεν άντεξες χθες και τις πέρασες όλες από μία αρνητική ψήφο; Ε;   :2funny:

Πάντως μπορείς να ρίξεις κι άλλες αρνητικές ψήφους, το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάζεις κάθε φορά ip και είσαι έτοιμος.

Μάλλον σε στεναχώρησα με κάτι που είπα και αποφάσισες να με χτυπήσεις εκεί που πονάει...στο μαύρισμα των κριτικών μου! :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά σου κάνει που του γαμάς τις γκόμενες... Καθίκι! :tooth:

Jopino, είδα κάτι παράξενες τρίχες, στην αρχή νόμισα ότι ήταν επειδή έχω να καθαρίσω ένα μήνα (σκέτο μπουρδέλο έχει γίνει το σπίτι), αλλά τώρα που το λες... :think:
Δεν φταίει το καθάρισμα... από τα σεντόνια του Μεταξιού τις μαζεύεις... Μην τις πετάξεις, φέρουν αντισώματα απέναντι σε κάθε μορφής ασθένεια :2funny:

Επισκέπτης
Καλά σου κάνει που του γαμάς τις γκόμενες... Καθίκι! :tooth:
Λες να είναι κρυφοαγαπούλης... :think:

Δεν φταίει το καθάρισμα... από τα σεντόνια του Μεταξιού τις μαζεύεις... Μην τις πετάξεις, φέρουν αντισώματα απέναντι σε κάθε μορφής ασθένεια
:2funny: :2funny: :2funny:
Είναι εισαγόμενες απ'το μπουρδέλο HOSTEL

Είναι νέα κατηγορία αυτή τύπε... Παλιά είχαμε τις κρυφές αδερφές φερ' ειπείν, αλλά τώρα που το έχουνε τιμή τιυς και καμάρι τους και τα βγάλανε στη φόρα, δώσανε τη θέση τους στους κρυφούς αγαπητικούς ;)
Μπορεί να 'χεις δίκιο, θέλουν μάλλον να με καταστρέψουν, σαν τον Κούρκουλο στο "Ορατότης Μηδέν" επειδή είμαι φανεροαγαπούλης!  :2funny:

Επισκέπτης
Είναι νέα κατηγορία αυτή τύπε... Παλιά είχαμε τις κρυφές αδερφές φερ' ειπείν, αλλά τώρα που το έχουνε τιμή τιυς και καμάρι τους και τα βγάλανε στη φόρα, δώσανε τη θέση τους στους κρυφούς αγαπητικούς ;)

Επισκέπτης
Άλλη φορά να προσέχεις τύπε!
Να φτιάχνεις ψηφοφορία πριν από κάθε τσάρκα, για να βλέπεις στη σφυγμομέτρηση κοινού σε ποιες ιερόδουλες επιτρέπονται οι ερωτοτροπίες με τρίτους :2funny:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.085
Πόντοι
7.195
ρε μεγαλε πριν πεις κατι να βουτας την γλωσσα στο μυαλο σου......
μαθε να διαβαζεις δες της ημερομηνιες κ μετα πες οτι θες να πεις.....

σωωωώπααα.. και ποιός σου είπε ότι ενδιαφέρουν κριτικές 4 μήνες μετά ?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
    Ξέρεις CHEYENNE, επειδή γράφω λίγο καιρό στο φόρουμ, δεν έδινα σημασία στις ψήφους κριτικών. Μόλις παρατήρησα το φαινόμενο των κατά συρροή αρνητικών ψήφων, μου φάνηκε πολύ αστείο και παράξενο, γιατί όπως φαίνεται, μερικοί μπερδεύουν το φόρουμ με την πραγματική ζωή. Όχι βέβαια ότι στην πραγματική ζωή μία αντίστοιχη ενέργεια θα ήταν ηθική και αντρίκια ασφαλώς. Καλά, τους πιτσιρικάδες δεν τους κατηγορώ, δεν μεγάλωσαν στις αλάνες με φίλους, αλλά μέσα στα φόρουμ με διαδικτυακούς φίλους, οπότε σίγουρα ο πραγματικός τους κόσμος συγχέεται σε μεγάλο βαθμό με τον διαδικτυακό. Όσο για τους κάποιας μεγαλύτερης ηλικίας τι να πω...είναι κι αυτοί εγκλωβισμένοι στον ψηφιακό τους μικρόκοσμό απ’οτι φαίνεται!  :2funny:
    CHEYENNE είσαι το πρότυπο μου, θα σε φτάσω κάποια στιγμή! Σε μερικά χρόνια, που ο πραγματικός μου κόσμος θα έχει συγχωνευθεί με τον διαδικτυακό, ίσως ν’αρχίσω να ψηφίζω κι εγώ τον εαυτό μου αρνητικά! Ποιος ξέρει ίσως κάποια μέρα να κάνουμε άγρια φαγοπότια και όργια σε κανένα υπουργείο!  :2funny: :2funny:
Δεν ξέρω τι θα κάνω, μάλλον θα φωνάξω καμιά γριά γύφτισσα ξεδοντιάρα, να ρίξει κατάρες στα τσουτσούνια αυτών που με μαυρίζουν. :2funny: :2funny:
Όσο για την τρόικα, δεν γίνεται, όλο και κάποιον κλώνο θα έχουν στο bourdela!
Θα κατέβουμε στις εκλογές με το κόμμα Σ.Π.Α.Μ  (Συμμαχία Πουτανιάρηδων Αδικημένων Μπουρδελοκριτικών). Ο CHEYENNE θα είναι πρόεδρος!  :2funny: :2funny:

Συνεχίστε δυναμικά κι αντρίκια πάνω απ’όλα!
Ρίξε κι εσύ μια αρνητική ψήφο, μπορείς!.-

Εγω σταματησα να δινω σημασια στις ψηφους, απο τοτε που διαπιστωσα οτι μπορει καποιος/καπιοι με καποια τεχνασματα να ψηφισει πολλες φορες θετικα ή αρνητικα μια κριτική. :P

Ευχομαι να με φτασεις και να με ξεπερασεις.
Ομως δεν ειμαι τιποτα σημαντικο για να το προσπαθησεις κιολας. :grin:

Μπορουμε να κάνουμε άγρια φαγοπότια και όργια και εκτος υπουργειου. Καλη διαθεση χρειαζεται. ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
να ευχαριστησω κι εγω τους 6375 οπαδους μου.....ειμαι βαθια συγκινημενος.....

στην επομενη κριτικη μου οποιος ψηφιζει θετικα να κανει σχολιο απο κατω και θα εχει μια ισοβια συνδρομη σε λινκς των πορνοταινιων του σιρινα :birdman:

οποιος ψηφιζει αρνητικα να μην του ξανασηκωθει σε μπουρδελο για τα επομενα τριαντα χρονια..... :birdman:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.754
Πόντοι
46.232
σωωωώπααα.. και ποιός σου είπε ότι ενδιαφέρουν κριτικές 4 μήνες μετά ?
καλα εσυ αλλου για αλλου
πρωτον αφου δεν ενδιαφερουν γιατι διαβαζεις και
δευτερον δεν ξερω αν το πηρες χαμπαρι αλλα εγινε μια νεα προσπαθεια με το θεμα τον μασαζ και απλα εκανα αντιγραφη τις κριτικες
που ειχα στα μασατζηδικα , τωρα τι ζορι τραβας εσυ δικαιωμα σου....καλες γιορτες.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μεσα απ το σαο παολο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Eιναι η κλασικη γυφτοπουλα που δουλευει στο πανω μαγαζακι τυπε.
Ειναι εκει καθε μα καθε βραδυ!
δηλαδη δεν ειναι βραζιλιανα τυπε?
λεει τιποτα?την εχεις πηδηξει?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
δηλαδη δεν ειναι βραζιλιανα τυπε?
λεει τιποτα?την εχεις πηδηξει?

Αυτη ειναι για περιεργα γουστα δικε μου!
Οταν θα εχω απογοητευτει τοσο πολυ απο τη ζωη μου θα παω να την παρω!

Κοντα ειμαι στο να την επιλεξω παντως!  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτη ειναι για περιεργα γουστα δικε μου!
Οταν θα εχω απογοητευτει τοσο πολυ απο τη ζωη μου θα παω να την παρω!

Κοντα ειμαι στο να την επιλεξω παντως!  :grin:
για να λες ετσι εσυ πρεπει να ειναι τρομερη μουτσουνα τυπε :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985