Επισκέπτης
Εχω φτασει κοντα στις 14.000 ψηφους συνολικα.
Ευκολα βγαινω βουλευτης.....
Nα πας για βουλευτής. Να γαμάς τσάμπα, τώρα που σφίγγουν τα πράγματα.
Εχω φτασει κοντα στις 14.000 ψηφους συνολικα.
Ξέρεις CHEYENNE, επειδή γράφω λίγο καιρό στο φόρουμ, δεν έδινα σημασία στις ψήφους κριτικών. Μόλις παρατήρησα το φαινόμενο των κατά συρροή αρνητικών ψήφων, μου φάνηκε πολύ αστείο και παράξενο, γιατί όπως φαίνεται, μερικοί μπερδεύουν το φόρουμ με την πραγματική ζωή. Όχι βέβαια ότι στην πραγματική ζωή μία αντίστοιχη ενέργεια θα ήταν ηθική και αντρίκια ασφαλώς. Καλά, τους πιτσιρικάδες δεν τους κατηγορώ, δεν μεγάλωσαν στις αλάνες με φίλους, αλλά μέσα στα φόρουμ με διαδικτυακούς φίλους, οπότε σίγουρα ο πραγματικός τους κόσμος συγχέεται σε μεγάλο βαθμό με τον διαδικτυακό. Όσο για τους κάποιας μεγαλύτερης ηλικίας τι να πω...είναι κι αυτοί εγκλωβισμένοι στον ψηφιακό τους μικρόκοσμό απ’οτι φαίνεται!Μονο μια ? ? ?
Μια χαρα εισαι....
Αυτο ειναι "καθημερινο" φαινομενο για τις δικες μου.
CHEYENNE είσαι το πρότυπο μου, θα σε φτάσω κάποια στιγμή! Σε μερικά χρόνια, που ο πραγματικός μου κόσμος θα έχει συγχωνευθεί με τον διαδικτυακό, ίσως ν’αρχίσω να ψηφίζω κι εγώ τον εαυτό μου αρνητικά! Ποιος ξέρει ίσως κάποια μέρα να κάνουμε άγρια φαγοπότια και όργια σε κανένα υπουργείο!Εχω φτασει κοντα στις 14.000 ψηφους συνολικα.
Jopino, είδα κάτι παράξενες τρίχες, στην αρχή νόμισα ότι ήταν επειδή έχω να καθαρίσω ένα μήνα (σκέτο μπουρδέλο έχει γίνει το σπίτι), αλλά τώρα που το λες...Σκοτεινές δυνάμεις υπονομεύουν το έργο σου... (Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Σιωνιστές, Εξωγήινοι. κ.α.)
Ψάξε, επίσης, τα πράγματά σου και το χώρο σου.
Μήπως υπάρχουν παράξενες τρίχες ή φυλλαράκια ύποπτης προέλευσης;
Μήπως υπάρχουν βελόνες, που να διαπερνόυν πάνινα κουκλάκια είτε μόνες τους;
Ίσως πρέπει να φωνάξεις εξορκιστή.
Eκτός αν είναι οικονομικοί κύκλοι (Βundesbank, Goldman Sachs κ.α. ) που φοβούνται ότι θα φας τα λεφτά σου στις πουτάνες και δεν θα προλάβουν να στα φάνε αυτοί...
Θα κατέβουμε στις εκλογές με το κόμμα Σ.Π.Α.Μ (Συμμαχία Πουτανιάρηδων Αδικημένων Μπουρδελοκριτικών). Ο CHEYENNE θα είναι πρόεδρος!Nα πας για βουλευτής. Να γαμάς τσάμπα, τώρα που σφίγγουν τα πράγματα.
Καλά σου κάνει που του γαμάς τις γκόμενες... Καθίκι![size=10pt][size=10pt][size=10pt]Προς τον άγνωστο συναγωνιστή που μαυρίζει συστηματικά τις κριτικές μου[/size][/size][/size]
Δεν άντεξες χθες και τις πέρασες όλες από μία αρνητική ψήφο; Ε;
Πάντως μπορείς να ρίξεις κι άλλες αρνητικές ψήφους, το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάζεις κάθε φορά ip και είσαι έτοιμος.
Μάλλον σε στεναχώρησα με κάτι που είπα και αποφάσισες να με χτυπήσεις εκεί που πονάει...στο μαύρισμα των κριτικών μου!
Δεν φταίει το καθάρισμα... από τα σεντόνια του Μεταξιού τις μαζεύεις... Μην τις πετάξεις, φέρουν αντισώματα απέναντι σε κάθε μορφής ασθένειαJopino, είδα κάτι παράξενες τρίχες, στην αρχή νόμισα ότι ήταν επειδή έχω να καθαρίσω ένα μήνα (σκέτο μπουρδέλο έχει γίνει το σπίτι), αλλά τώρα που το λες...
Λες να είναι κρυφοαγαπούλης...Καλά σου κάνει που του γαμάς τις γκόμενες... Καθίκι!
Δεν φταίει το καθάρισμα... από τα σεντόνια του Μεταξιού τις μαζεύεις... Μην τις πετάξεις, φέρουν αντισώματα απέναντι σε κάθε μορφής ασθένεια
Μπορεί να 'χεις δίκιο, θέλουν μάλλον να με καταστρέψουν, σαν τον Κούρκουλο στο "Ορατότης Μηδέν" επειδή είμαι φανεροαγαπούλης!Είναι νέα κατηγορία αυτή τύπε... Παλιά είχαμε τις κρυφές αδερφές φερ' ειπείν, αλλά τώρα που το έχουνε τιμή τιυς και καμάρι τους και τα βγάλανε στη φόρα, δώσανε τη θέση τους στους κρυφούς αγαπητικούς ;)
ρε μεγαλε πριν πεις κατι να βουτας την γλωσσα στο μυαλο σου......
μαθε να διαβαζεις δες της ημερομηνιες κ μετα πες οτι θες να πεις.....
Ξέρεις CHEYENNE, επειδή γράφω λίγο καιρό στο φόρουμ, δεν έδινα σημασία στις ψήφους κριτικών. Μόλις παρατήρησα το φαινόμενο των κατά συρροή αρνητικών ψήφων, μου φάνηκε πολύ αστείο και παράξενο, γιατί όπως φαίνεται, μερικοί μπερδεύουν το φόρουμ με την πραγματική ζωή. Όχι βέβαια ότι στην πραγματική ζωή μία αντίστοιχη ενέργεια θα ήταν ηθική και αντρίκια ασφαλώς. Καλά, τους πιτσιρικάδες δεν τους κατηγορώ, δεν μεγάλωσαν στις αλάνες με φίλους, αλλά μέσα στα φόρουμ με διαδικτυακούς φίλους, οπότε σίγουρα ο πραγματικός τους κόσμος συγχέεται σε μεγάλο βαθμό με τον διαδικτυακό. Όσο για τους κάποιας μεγαλύτερης ηλικίας τι να πω...είναι κι αυτοί εγκλωβισμένοι στον ψηφιακό τους μικρόκοσμό απ’οτι φαίνεται!
CHEYENNE είσαι το πρότυπο μου, θα σε φτάσω κάποια στιγμή! Σε μερικά χρόνια, που ο πραγματικός μου κόσμος θα έχει συγχωνευθεί με τον διαδικτυακό, ίσως ν’αρχίσω να ψηφίζω κι εγώ τον εαυτό μου αρνητικά! Ποιος ξέρει ίσως κάποια μέρα να κάνουμε άγρια φαγοπότια και όργια σε κανένα υπουργείο!
Jopino, είδα κάτι παράξενες τρίχες, στην αρχή νόμισα ότι ήταν επειδή έχω να καθαρίσω ένα μήνα (σκέτο μπουρδέλο έχει γίνει το σπίτι), αλλά τώρα που το λες...
Δεν ξέρω τι θα κάνω, μάλλον θα φωνάξω καμιά γριά γύφτισσα ξεδοντιάρα, να ρίξει κατάρες στα τσουτσούνια αυτών που με μαυρίζουν.
Όσο για την τρόικα, δεν γίνεται, όλο και κάποιον κλώνο θα έχουν στο bourdela!
Θα κατέβουμε στις εκλογές με το κόμμα Σ.Π.Α.Μ (Συμμαχία Πουτανιάρηδων Αδικημένων Μπουρδελοκριτικών). Ο CHEYENNE θα είναι πρόεδρος!
Συνεχίστε δυναμικά κι αντρίκια πάνω απ’όλα!
Ρίξε κι εσύ μια αρνητική ψήφο, μπορείς!.-
καλα εσυ αλλου για αλλουσωωωώπααα.. και ποιός σου είπε ότι ενδιαφέρουν κριτικές 4 μήνες μετά ?
τυπε ηταν σιγουρα βραζιλιανα ή μηπως ηταν προς σαντα μπαρμπαρα και ζοφυρι μερια?
δηλαδη δεν ειναι βραζιλιανα τυπε?Eιναι η κλασικη γυφτοπουλα που δουλευει στο πανω μαγαζακι τυπε.
Ειναι εκει καθε μα καθε βραδυ!
Καί καλό παιδί .. νά συμπληρώσω.Eιναι η κλασικη γυφτοπουλα που δουλευει στο πανω μαγαζακι τυπε.
Ειναι εκει καθε μα καθε βραδυ!
δηλαδη δεν ειναι βραζιλιανα τυπε?
λεει τιποτα?την εχεις πηδηξει?
για να λες ετσι εσυ πρεπει να ειναι τρομερη μουτσουνα τυπεΑυτη ειναι για περιεργα γουστα δικε μου!
Οταν θα εχω απογοητευτει τοσο πολυ απο τη ζωη μου θα παω να την παρω!
Κοντα ειμαι στο να την επιλεξω παντως!
Καί καλό παιδί .. νά συμπληρώσω.
για να λες ετσι εσυ πρεπει να ειναι τρομερη μουτσουνα τυπε