Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 699K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Και μετά να καταργηθεί το site, και μετά ο Αντισθένης να επανακυκλοφορήσει την εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος", όπου θα στέλνουμε χειρόγραφες επιστολές που θα δημοσιεύονται μετά από 3-4 ημέρες...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παιχτουρα φιλε μου εδω θα διαφωνησω μαζι σου.....

Οι κριτικες καλο ειναι να υπαρχουν για εννημερωση και δοκιμη....
Αλλωστε οι κριτικες δεν μπορουν θα θαφτουν οπως τα ποστ η τα θρεντ  ;)

Οι κραχτες δεν ειναι καλο να υπαρχουν, διοτι εκει παει αλλου η δουλεια......
και ειναι υπογεια και σκοτεινα τα συμφεροντα σε τετοιες περιπτωσεις !!!!!!!

Μου αρεσε η εκφραση σου ''παιχτουρισιο γαλα''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε εισαι φοβερος !!!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Tι σε κάνει να πιστεύεις ότι σε ένα θρεντ, όπως το θέλεις, οι συμμετέχοντες θα συμπεριφέρονταν διαφορετικά από ότι στις κριτικές;

Τα παπαγαλάκια, αργά ή γρήγορα, καρφώνονται.
Αυτα ειναι το ζουμι και συμφωνω απολυτα με αυτα !!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και μετά να καταργηθεί το site, και μετά ο Αντισθένης να επανακυκλοφορήσει την εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος", όπου θα στέλνουμε χειρόγραφες επιστολές που θα δημοσιεύονται μετά από 3-4 ημέρες...
Μην ειρωνευεσαι τον παιχτουρα φιλαρακο ....
Εχουν βαση πολλα απο οσα λεει  ;)

Επισκέπτης
1)  :2funny:

2) Ακούγετε όμορφο. Στη μπερζέρα δίπλα στη φωτιά, με την εφημερίδα! Ίσως ένας γάτος στα πόδια μας... Ράστερ αντί για πίξελ στις φωτογραφίες...
(Τα παπαγαλάκια θα είναι έντυπα. Αλλά αυτό είναι άλλο).

Επισκέπτης
Tι σε κάνει να πιστεύεις ότι σε ένα θρεντ, όπως το θέλεις, οι συμμετέχοντες θα συμπεριφέρονταν διαφορετικά από ότι στις κριτικές;
.
.
.
Να προσθέσω ότι μία κριτική είναι απλά μια κατάθεση της προσωπικής εμπειρίας κάποιου και δεν χρειάζεται να είναι συμβουλευτική. Γι'αυτό και είναι καλό να είμαστε λεπτομερείς, ώστε ο καθένας να μπορεί να κρίνει μόνος του και να μην βασίζεται σε συμβουλές τύπου "Πηγαίντε όλοι στην τάδε πόρνη γιατί..." ή "Μακρυά απ'την ξεπέτα γιατί...".
Οι κριτικές, όπως έχουμε συνηθίζει να τις λέμε, είναι χρήσιμες επιπλέον και για το λόγο ότι μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να βρει τις πληροφορίες που θέλει για μια κοπέλα, ενώ αντίθετα σε ένα θρεντ θα ήταν πολύ δύσκολο έως αδύνατο να το κάνει διότι ο όγκος της πληροφορίας θα ήταν τεράστιος, αλλά και επειδή ως γνωστό σε ένα θρεντ ανεξαρτήτου θεματολογίας ο καθένας γράφει ότι θέλει και όποτε θέλει, οπότε έχουμε να υπερνικήσουμε και τον παράγοντα "σπαμ".

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.063
Πόντοι
22.785

Επισκέπτης
Και τι σας εμποδίζει από το να την διατυπώσετε σωστά λοιπόν;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.063
Πόντοι
22.785
Και τι σας εμποδίζει από το να την διατυπώσετε σωστά λοιπόν;

Διευκρίνηση...... γιατί ή έρώτηση δέν διατυπώθηκε
σωστά έκ μέρους μου ... ?

Λοιπόν, έάν γιά λόγους(π.χ. άπόστασης ??)

Αποδεικνύεται, έτσι, ότι αύτό πού ήταν τό έπιδιωκόμενο
άπό μέρους μου ,χρησιμοποιείται πιά ώς έπιχείρημα γιά τήν άπόρριψή του !!!!

Επισκέπτης
...
είναι καλό να είμαστε λεπτομερείς, ώστε ο καθένας να μπορεί να κρίνει μόνος του
...
Έχουν ειθπωθεί(από πολλούς) αλλά ας το ξαναπούμε: Γενικότητες του στυλ «πέρασα υπέροχα» «ήταν χάλια» αν δεν συνοδεύονται από διευκρινήσεις δεν λένε τίποτα.
Το ότι π.χ. μια πουτάνα, για παράδειγμα, δεν αφήνει πιασίματα (το «μη πιάνεις βυζί» είχα χρόνια να το ακούσω) ή δεν τηρεί αυτά που υπόσχεται μπορεί να είναι καθοριστικά για κάποιον που διαβάζει την κριτική.
Μου αρέσει να υπάρχει προσωσπικός τόνος σε μία κριτική (δεν αντέχω την πλήξη) αλλά οι ουσιώδεις πληροφορίες πρέπει να δίνονται.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.063
Πόντοι
22.785
Εγώ λέω απλά ότι υπεκφεύγετε κύριε amjik.

Σε αύτό τό σημείο άξίζει νά διατυπωθεί ,
έστω καί μέ έπιφύλαξη άπό τήν πλευρά σας  ;)
ότι όλα αύτά άποτελούν άπό πλευράς amjikioy
προιόντα γλωσσικής τερατογένεσης !!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.063
Πόντοι
22.785
Έχουν ειθπωθεί(από πολλούς) αλλά ας το ξαναπούμε: Γενικότητες του στυλ «πέρασα υπέροχα» «ήταν χάλια» αν δεν συνοδεύονται από διευκρινήσεις δεν λένε τίποτα.
Το ότι π.χ. μια πουτάνα, για παράδειγμα, δεν αφήνει πιασίματα (το «μη πιάνεις βυζί» είχα χρόνια να το ακούσω) ή δεν τηρεί αυτά που υπόσχεται μπορεί να είναι καθοριστικά για κάποιον που διαβάζει την κριτική.
Μου αρέσει να υπάρχει προσωσπικός τόνος σε μία κριτική (δεν αντέχω την πλήξη) αλλά οι ουσιώδεις πληροφορίες πρέπει να δίνονται.
Τί μού θυμίζη ..........

Επισκέπτης
Σε αύτό τό σημείο άξίζει νά διατυπωθεί ,
έστω καί μέ έπιφύλαξη άπό τήν πλευρά σας  ;)
ότι όλα αύτά άποτελούν άπό πλευράς amjikioy
προιόντα γλωσσικής τερατογένεσης !!!!
Εμ με τα γλειφομούνια που κάνεις... :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.063
Πόντοι
22.785
Εμ με τα γλειφομούνια που κάνεις... :2funny:

Πληθυντικό ...παρακαλώ !!

Όπως φαίνεται έπιβεβαιώνεται άπό τήν μικρή σέ κλίμακα άλλά άποκαλυπτική σέ στοιχεία έρευνά σας !!!!

Τιμή μου νά μέ διαβάζετε !!!

Επισκέπτης
Πληθυντικό ...παρακαλώ !!
Η χρήση πληθυντικού στην εν λόγω πρόταση μπορεί να οδηγούσε σε διπλωματικό επεισόδιο με άλλους συναγωνιστές...

Όπως φαίνεται έπιβεβαιώνεται άπό τήν μικρή σέ κλίμακα άλλά άποκαλυπτική σέ στοιχεία έρευνά σας !!!!

Τιμή μου νά μέ διαβάζετε !!!
Πως αλλιώς θα σας την έλεγα στις κριτικές σας;

Επισκέπτης
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Προς τον άγνωστο συναγωνιστή που μαυρίζει συστηματικά τις κριτικές μου[/size][/size][/size]

Δεν άντεξες χθες και τις πέρασες όλες από μία αρνητική ψήφο; Ε;  :2funny:

Πάντως μπορείς να ρίξεις κι άλλες αρνητικές ψήφους, το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάζεις κάθε φορά ip και είσαι έτοιμος.

Μάλλον σε στεναχώρησα με κάτι που είπα και αποφάσισες να με χτυπήσεις εκεί που πονάει...στο μαύρισμα των κριτικών μου! :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Υπαρχει καποιο σημειο που μπορει να προκαλεσει παρεξηγησεις.
Στην εισαγωγη αναφερεται στο studio Cama Sutra, το οποιο εναι Φραντζη 47.
Το Φυλης 104 ειναι το Oriental.

Λεπτομεριες θα μου πειται.
Oχι ανταποαντω, διοτι και στο Cama Sutra υπαρχει εργαζομενη κοπελα Σαρα, η οποια δεν εχει καμια σχεση με την Σαρα του Oriental.

Ο φιλος προφανως μπερδεψε τις "εξ ανατολης" ονομασιες των studio.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Προς τον άγνωστο συναγωνιστή που μαυρίζει συστηματικά τις κριτικές μου[/size][/size][/size]

Δεν άντεξες χθες και τις πέρασες όλες από μία αρνητική ψήφο; Ε;   :2funny:

Πάντως μπορείς να ρίξεις κι άλλες αρνητικές ψήφους, το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάζεις κάθε φορά ip και είσαι έτοιμος.

Μάλλον σε στεναχώρησα με κάτι που είπα και αποφάσισες να με χτυπήσεις εκεί που πονάει...στο μαύρισμα των κριτικών μου! :2funny: :2funny: :2funny:
Μονο μια ? ? ?
Μια χαρα εισαι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο ειναι "καθημερινο" φαινομενο για τις δικες μου.
Εχω φτασει κοντα στις 14.000 ψηφους συνολικα.
Ευκολα βγαινω βουλευτης.....

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης

Δεν άντεξες χθες και τις πέρασες όλες από μία αρνητική ψήφο; Ε;   :2funny:

Σκοτεινές δυνάμεις υπονομεύουν το έργο σου... (Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Σιωνιστές, Εξωγήινοι. κ.α.)
Ψάξε, επίσης, τα πράγματά σου και το χώρο σου.
Μήπως υπάρχουν παράξενες τρίχες ή φυλλαράκια ύποπτης προέλευσης;
Μήπως υπάρχουν βελόνες, που να διαπερνόυν πάνινα κουκλάκια είτε μόνες τους;
Ίσως πρέπει να φωνάξεις εξορκιστή.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eκτός αν είναι οικονομικοί κύκλοι (Βundesbank, Goldman Sachs κ.α. ) που φοβούνται ότι θα φας τα λεφτά σου στις πουτάνες και δεν θα προλάβουν να στα φάνε αυτοί... :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom