Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
συμφωνω και εγω με αυτο παιδια. και ο λογος δεν ειναι για να μην χασουμε καποιο "σιγουρο" η κατι τετοιο αλλα γιατι οπως και να το κανουμε εαν καποιος πηγαινει σε μια συγκεκριμενη γυναικα για 2-3 χρονια ειναι πολυ λογικο να του προσφερει και κατι παραπανω. ειτε αυτο ειναι σε υπηρεσιες εξτρα ειτε ειναι με εξτρα χρονο στο δωματιο κτλ κτλ.
καλο λοιπον ειναι οτι παρομοιο γινετε να παραμενει στο δωματιο...
Εγω παντως σε 2 κοπελες (1 στουδιο+1 πορδελο) ήθελα να τις χυσω στο σώμα(ανεφερε η τσατσα τελειωμα στο σωμα στην μία περιπτωση) αλλά για να μην καθονται να σκουπιζονται και να χανουν χρονο, τα πηρανε στο στομα  :rockon: :rockon: .

Με τη στουδιακη μαλιστα ημασταν πολλη ωρα μεσα και φωναζε η τσατσα και οταν τα πηρε,απο την βιασυνη της καταπιε μερικα  :pipa1: :2funny: .

Εντάξει με ορισμενες τρελιαρες μπορει να παιξει και απο την 1η-2η φορα που θα την ''παρεις'' το cim, αλλά φυσικα και δεν ειναι προς ανακοινωση, εαν κανονικα δεν το κανει αυτο σε ολους...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Συμφωνώ μαζί σου πλην όμως εάν έχεις "πλεονέκτημα" με κάποια κοπέλα δε το βγάζεις φόρα παρτίδα!
Έτσι προστατεύεις και το κερασάκι και την τούρτα.
Πιστεύω ότι αν είσαι μάγκας και τζέντλεμαν το bonus το κρατάς για σένα και γι'αυτή που σου τό'δωσε.
Να γράψω χωρίς κανείς να με ξέρει ότι π.χ. πλήρώσα 50€ και μου έκανε η τάδε στο studio ...... πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό γιατι είμαι ωραίος?
Τώρα θα μου πεις τι ψάχνω μες στην ανωνυμία του καθένα......
Εκεί κολάει ο ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ.
Τα σέβη μου. ;)

Σωστος 100%

Λογικο ειναι καποιες κοπελες σε καποιους διακεκριμενους πελατες να κανουν το κατι παραπανω, λογω της μανροχρονιας γνωριμιας τους.

ΣΑΦΩΣ και αυτα τα πραγματα δεν αναφερονται..........

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εγώ το έχω ξαναπεί. Σε κριτικές και γενικά στις περιγραφές μας δεν χρειάζεται να ερχόμαστε σε πολλές λεπτομέριες. Δηλαδή πρέπει να γράφουμε τα πράγματα όπως έχουν αλλα κάποια σπέσιαλ δωράκια που μας κάνουν ακρετες επειδή μπορεί να μας γουστάρουν ή επειδή μπορεί αν τις έχουμε χρυσώσει ας τα κρατάμε για εμάς. Αλλωστε πολλές κοπέλες διαβάζουν το φόρουμ οπότε δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε μαλάκες.

Συμφωνω! Δεν χρειαζονται λεπτομερειες, πληροφοριες για τυχον ειδικη μεταχειριση, και χυδαιες εκφρασεις. Μακαρι ολοι μας να ειμασταν πιο προσεκτικοι στην γλωσσα που χρησιμοποιουμε και να σεβομασταν τις κοπελες. Η δουλεια τους ειναι πολυ δυσκολη, δεν ειναι παντα ολοι οι πελατες νεοι, εμφανισιμοι, ευγενικοι και με καλους τροπους. Κυκλοφορουν κατι μαλακες εκει εξω και εδω μεσα....
Νομιζω μια απλη ενημερωση με κομψο τροπο για τις υπηρεσιες, και το αν μειναμε ευχαριστημενοι ειναι αρκετα.
Κατι εκφρασεις του στυλ "την ξεκωλιασα" κτλ δεν νομιζω οτι μας κανουν περισσοτερο αντρες. Γελοιους μας κανουν να φαινομαστε! Προσωπικα δεν επιθυμω να γραφω κριτικες, αν και με κοπελες που πολλοι εδω μεσα εκθειαζεται δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος. Ενω αντιθετα με αλλες που οι περισσοτεροι εχετε για "παλτα" εχω περασει φανταστικα. Ισως ειναι θεμα χημειας. Δεν ξερω. Μπορει το site να ειναι για τον αγοραιο ερωτα, αλλα αυτο δεν σημαινει πως μπορει ο καθενας να μιλαει με τροπο υποτιμητικο και προσβλητικο για τις εργαζομενες στους οικους ανοχης.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σωστος 100%

Λογικο ειναι καποιες κοπελες σε καποιους διακεκριμενους πελατες να κανουν το κατι παραπανω, λογω της μανροχρονιας γνωριμιας τους.

ΣΑΦΩΣ και αυτα τα πραγματα δεν αναφερονται..........

Πολλα δεν αναφερονται.....και ετσι πρεπει.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Εν ολίγεις, περιμένουμε το κορόιδο που θα γράψει αυτά που δεν γράφουμε εμείς! Τόπιασες βλήτο?

Φιλε εγω δεν εχω φαει ολοκληρη πολυκατοικια σε επισκεψεις σε οικους ανοχης, αλλα ξερω οτι και οι ιεροδουλες ειναι ανθρωποι και αυτες και εχουν αναγκες οπως ολοι μας. Η συμπεριφορα του καθενος εδω μεσα δειχνει πολυ καλα το επιπεδο του, την μορφωση του, την ποιοτητα του. Το να επιτιθεσαι φραστικα σε αλλο μελος του φορουμ χωρις λογο και χωρις να τον ξερεις προσωπικα ειναι εντελως ΑΚΥΡΟ. Και δειχνει ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι.

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε εγω δεν εχω φαει ολοκληρη πολυκατοικια σε επισκεψεις σε οικους ανοχης, αλλα ξερω οτι και οι ιεροδουλες ειναι ανθρωποι και αυτες και εχουν αναγκες οπως ολοι μας. Η συμπεριφορα του καθενος εδω μεσα δειχνει πολυ καλα το επιπεδο του, την μορφωση του, την ποιοτητα του. Το να επιτιθεσαι φραστικα σε αλλο μελος του φορουμ χωρις λογο και χωρις να τον ξερεις προσωπικα ειναι εντελως ΑΚΥΡΟ. Και δειχνει ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι.
Α εσύ τους ξέρεις προσωπικά όλους!!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Α εσύ τους ξέρεις προσωπικά όλους!!!!

Για να τελειωνουμε επειδη χαλαμε και το thread, βρες ενα χομπυ και σταματα να ασχολεισαι με τους αλλους. Δεν παρακολουθω τον κοσμο τι κανει, ουτε και με νοιαζει. Σε αντιθεση με σενα, οπως δειχνει η συμπεριφορα σου.

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Για να τελειωνουμε επειδη χαλαμε και το thread, βρες ενα χομπυ και σταματα να ασχολεισαι με τους αλλους. Δεν παρακολουθω τον κοσμο τι κανει, ουτε και με νοιαζει. Σε αντιθεση με σενα, οπως δειχνει η συμπεριφορα σου.
Δηλαδή εσύ τι παρακολουθείς?? Τον ΑΝΤ1????

Επισκέπτης
Μακαρι ολοι μας να ειμασταν πιο προσεκτικοι στην γλωσσα που χρησιμοποιουμε και να σεβομασταν τις κοπελες. Η δουλεια τους ειναι πολυ δυσκολη, δεν ειναι παντα ολοι οι πελατες νεοι, εμφανισιμοι, ευγενικοι και με καλους τροπους. Κυκλοφορουν κατι μαλακες εκει εξω και εδω μεσα....

Λογικά κανένας τους πελάτης δεν πρέπει να είναι "νέος-εμφανίσιμος".
Με πουτάνες λογικό να πηγαίνουν όσοι δεν είναι έτσι.
Οι νέοι και εμφανίσιμοι γαμάνε τσάμπα!

Τώρα αν σκεφθείς πόσοι πελάτες μιλάνε άσχημα για πουτάνες
και πόσες πουτάνες τα παίρνουν χοντρά και δεν προσφέρουν ούτε το 1/20
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
τότε και πάλι καλοί ειναι οι πελάτες.
Λογικά θα έπρεπε να σκοτώνουν ή να σπάνε στο ξύλο το 70% των πουτάνων (και λίγο λέω).
Γιατί τα λεφτά που παίρνουν είναι πάρα πολλά!
Σε μια μέρα , παίρνουν όσα παίρνει ένας χειρουργός στη χώρα τους σε ένα 3μηνο.
Με ενός χρόνου γαμησιάρικα , αγοράζουν διαμέρισμα στη χώρα τους ,
αντίστοιχο με τα Κολωνακιώτικα εδώ!

Δεν μπορεί λοιπόν να τα παίρνει η κάθε πατσαβούρα
και μόλις τον βάζεις 2 λεπτά στον κώλο της
να σου λέει ότι "πονάει" ή ότι είναι "μεγάλος" !
Αν πόναγε να μη δεχόταν.
Κι αν φοβάται τους μεγάλους ,
να βγάζει μεζούρα/παχύμετρο να τον μετράει ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.

Θα συμπονέσουμε τώρα τις πουτάνες ....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Εγω προσωπικα εχω δει καθε κατηγοριας αντρες σε στουντιο. Απο νεαρους μια χαρα εμφανισιακα, μεχρι ....λιγοτερο νεαρους και λιγοτερο εμφανισιμους.
Παντως σαφως ειναι επιλογη των ιδιων των ιεροδουλων να κανουν αυτην την δουλεια, τα χρηματα ειναι πολλα κακα  τα ψεματα. Ομως σιγουρα ενας χαμογελαστος και ευγενικος πελατης εχει περισσοτερες πιθανοτητες να περασει καλα απο εναν αλλο. Εχω φαει και εγω φολες, ξερω πως ειναι. Αλλα με το να αρχισω τα κοσμητικα επιθετα δεν θα αλλαξει κατι. Το 50αρικο εχει ηδη φυγει...επιστροφες δεν γινονται!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Συμφωνώ μαζί σου πλην όμως εάν έχεις "πλεονέκτημα" με κάποια κοπέλα δε το βγάζεις φόρα παρτίδα!
Έτσι προστατεύεις και το κερασάκι και την τούρτα.
Πιστεύω ότι αν είσαι μάγκας και τζέντλεμαν το bonus το κρατάς για σένα και γι'αυτή που σου τό'δωσε.
Να γράψω χωρίς κανείς να με ξέρει ότι π.χ. πλήρώσα 50€ και μου έκανε η τάδε στο studio ...... πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό γιατι είμαι ωραίος?
Τώρα θα μου πεις τι ψάχνω μες στην ανωνυμία του καθένα......
Εκεί κολάει ο ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ.
Τα σέβη μου. ;)
ΣΩΣΤΟΣ !!!
+ 1000 !!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγω προσωπικα εχω δει καθε κατηγοριας αντρες σε στουντιο. Απο νεαρους μια χαρα εμφανισιακα, μεχρι ....λιγοτερο νεαρους και λιγοτερο εμφανισιμους.
Παντως σαφως ειναι επιλογη των ιδιων των ιεροδουλων να κανουν αυτην την δουλεια, τα χρηματα ειναι πολλα κακα  τα ψεματα. Ομως σιγουρα ενας χαμογελαστος και ευγενικος πελατης εχει περισσοτερες πιθανοτητες να περασει καλα απο εναν αλλο. Εχω φαει και εγω φολες, ξερω πως ειναι. Αλλα με το να αρχισω τα κοσμητικα επιθετα δεν θα αλλαξει κατι. Το 50αρικο εχει ηδη φυγει...επιστροφες δεν γινονται!
Οκ μονο που γυμνοι ολοι ιδιοι ειναι !!!
Δεν πα να εχουν εφταψηφιο λογ/σμο στην τραπεζα η καθολου λογ/σμο !!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Τώρα αν σκεφθείς πόσοι πελάτες μιλάνε άσχημα για πουτάνες
και πόσες πουτάνες τα παίρνουν χοντρά και δεν προσφέρουν ούτε το 1/20
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
τότε και πάλι καλοί ειναι οι πελάτες.
Λογικά θα έπρεπε να σκοτώνουν ή να σπάνε στο ξύλο το 70% των πουτάνων (και λίγο λέω).
Γιατί τα λεφτά που παίρνουν είναι πάρα πολλά!
Σε μια μέρα , παίρνουν όσα παίρνει ένας χειρουργός στη χώρα τους σε ένα 3μηνο.
Με ενός χρόνου γαμησιάρικα , αγοράζουν διαμέρισμα στη χώρα τους ,
αντίστοιχο με τα Κολωνακιώτικα εδώ!

Δεν μπορεί λοιπόν να τα παίρνει η κάθε πατσαβούρα
και μόλις τον βάζεις 2 λεπτά στον κώλο της
να σου λέει ότι "πονάει" ή ότι είναι "μεγάλος" !
Αν πόναγε να μη δεχόταν.
Κι αν φοβάται τους μεγάλους ,
να βγάζει μεζούρα/παχύμετρο να τον μετράει ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.

Θα συμπονέσουμε τώρα τις πουτάνες ....

παραληρημα θα ελεγα σαφως υπαρχουν πολλες κατηγοριες πελατον και μερικες ειναι σαν αυτες που λες..... σαφως υπαρχουν τα τυπακια που δεν μπορουν για προσωπικους λογους να βγαινουν καθε βραδυ και να βρισκουν μουνι! γιατι σε αυτην την περιπτοση πρεπει να εισαι η παρα πολυ ορεος η παρα πολυ mpazokiller!!!!   η απλως οι <γκομενες> που εχουν να μην προχωρανε μεχρι την 3-4 βδομαδα!      η απλως να μην εχουν κοπελα 1 χρονο συνεχωμενα!
οσο για το ξυλο και τα υπολοιπα ειναι γελοιοτητες για μενα τη να σου κανει μια κοπελια που θα εισαι ο νουμερο 40 πελατης της???????? θα εχει φαει φρικη και θα ειναι ετοιμη να καταρευση!  και με τη δυναμη αφου ξερει πως αμα βγαλει 1000 ευρο σε μια μερα  θα παρει το πολυ 300-400 και αμα τα παρει και εκεινα...... και σαφως τι να σου κανει η κοπελα αμα δεν ειναι επεγκελματιας......   το sex ειναι επεγκλελμα φιλε μου και δεν μπορεις στο ασχετο να γινεις ειδικος!
την επομενη φορα λοιπον που θα νιωσεις το ιδιο δειρε την τσατσα η οπιον εχει το μαγαζακι!  αυτοι κυριος σε κλεβουν εσενα και την κοπελα!!!!

σαφως ομως υπαρχουν και περιπτωσεις <κοπελας> οπως τα λες

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Χαχα ρε φιλε χωρής πλάκα η συνθήκες υγιεινής εκεί είναι γάμησε τα!!

Κανονικά, το συγκεκριμένο μαγαζί πρέπει να μεταφερθεί στην οδό Υγείας, παράλληλα στην Πιπίνου, στον Άγιο Παντελεήμονα  :rockon:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μόνικα)
Συνολική βαθμολογία 6.3
Εμφάνιση κοπέλας 7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 10.0
Πρόσβαση/Parking 1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 6.0

Για την Μόνικα πήγαινα ,σήμερα Παρασκευή 15.01.2010 και ώρα 17.10, για την οποία έχω διαβάσει τόσα και τόσα στο site μας. Αλλά βρήκα το φωτάκι σβηστό και την πόρτα κλειδωμένη. Είπα μέσα μου θα είναι πάνω στην αλλαγή της κοπέλλας ,γι'αυτό.(Σκάτζα βάρδια ) που λένε και οι ναυτικοί μας.Ας κάνω μια βόλτα στα πέριξ μέχρι να περάσει η ώρα να πάει 17.30. Αλλά τίποτα ούτε στις 17.30 ούτε στις 18.00. Εν τω μεταξύ βολτάροντας στην πέριξ περιοχή παρατήρησα ότι και όλοι οι άλλοι "οίκοι" ήσαν επίσης κλειστοί ήτοι με τις πόρτες κλειδαμπαρομένες και τα φωτάκια σβηστά. Αρχισα πλέον να απομακρύνομαι από την περιοχή ,σκοτίνιαζε,και οι οικονομικοί μετανάστες με κοιτούσαν περίεργα..... Ανεβαίνοντας πρός τα πάνω (Κυψέλη) παντού τα ίδια Ελλης - Φυλής κλπ κλπ. Να μην σας κουράζω άλλο παντού τα ίδια .Παράδοξα στην Αγαθουπόλεως το ένα ήταν ανοιχτό ,πήγα να μπώ και με έβγαλε έξω ο τσάτσος "κλείνουμε κύριε" είπε.Βγαίνοντας είδα απέναντι να παρατηρεί το σπιτάκι ένας μπ.... με πολιτικά μέσης ηλικίας προσποιούμενος ότι έπινε τον φραππέ του ,έκανε μπάμ από μακρυά. Πηγαίνοντας σπίτι ήταν ανοιχτό το στούντιο της Αγ.Μελετίου (μένω δίπλα) σε 10 λεπτά έκλεισε. Sorry , ξέρετε κάτι για όλα αυτά;; SERAPIS.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Προκαταρκτικά: Ναι
Όνομα κοπέλας: Μόνικα
Ημερ/νια επίσκεψης: 15.01.2010
Βάρδια επίσκεψης: 2η (απογευματινή)
Σας βοήθησε αυτή η κριτική;     
Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή

Φιλε αυτο ειναι ενημερωση και οχι κριτικη!!!! :-

Stories

Νέο!

Stories