Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Φυλής 86 κάτω:
{Κρίμα, κουκλί τσιγγανάκι μεν, ΚΟΜΟΔΙΝΟ δε, μακριά!!!, Κυριακή 17 Ιαν 2010, στις 07:31
Γράφτηκε από τον Womanaholic...}
δεν ειναι κομοδινο η σαμανθα. κομοδινο ειναι τυπισσες οπως ηταν η αντελα για παραδειγμα. η σαμανθα οπως και η ιρις ειναι απλα απατεωνισες :rockon:

οσο αφορα καπου για το γλυψιμο που ειπε το μελος...να πω πως αμα τη προσεξει και ζυγωσει κανεις,ειναι πολυ βρωμικη,πρεπει να κανει μπανιο μονο καθε πασχα ετσι οπως μυριζει.παρολα αυτα ειναι απιστευτο μουνι.η μεση ελληνιδα αμα μπει στο φ86 και δει το κορμι της, ειναι σιγουρο πως θα αυτοκτονησει

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΔΥΤΗ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι ρε καβλερμαν κανε δουλεια σου  :zfuck: :zfuck: :pipa2: :fuck2: , η Αθήνα σαν μπουρδελομανα ενδεικνυται για πορνοεκδρομες  :rockon: .

Και εγω οταν ερχομαι,ριχνω οσους μπορω  :zfuck: :zfuck: :sperm: .

Παντως σε συμβουλευω να μην υποτιμας και την φυλης  ;) .

Θα βρεις διαμαντακια αμα πας καμια μπουρδελοτσαρκα...

Εγω περα απο 2 στσνταρακια στουντιακες που εχω, οι περισσοτερες μου βγαινουν φωλες, πιο καλα περναω στα ταπεινα ρδελακια  :P
συμφωνω ....αλλιως θα λειτουργουσα κι εγω αν εμενα μονιμα εδω και σιγουρα δεν θα φευγαν τοσα λεφτα σε τοσες λιγες μερες....μαζεμενα ;)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
antistheni στα προκαταρκτικά εκτος απο τις 2 επιλογες ναι και οχι πρεπει να μπει και το ''λιγα'' ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
CHEYENNE Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟ
Ναι και οχι μονο εκει.
Δουλευει επισης και Φραντζη 47, Ελευθεριου Βενιζελου 40, Αγιου Μελετιου 37, Βουλιαγμενης 68.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227

0 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Αφροδίτη...The big Come back, Δευτέρα 18 Ιαν 2010, στις 00:45
Γράφτηκε από τον babis007   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Μετά από περίπου ένα χρονικό διάστημα απουσίας(περίπου ένα χρόνο),επισκέφθηκα εκ νέου το συγκεκριμένο μαγαζί. Για καλή μου τύχη πέτυχα ξανά μια παλιά γνωστή. Η Αλεξάνδρα (πρώην Εβιτα) πλέον επέστρεψε από την χώρα της και είναι εδώ να μας ανεβάσει στα ύψη. Πλέον η κοπέλα δίνει κάνει και full πρόγραμμα. Πήρα το πρόγραμμα 80Ε (ελεύθερο και 69). Η κοπέλα είναι ολα τα λεφτά. Αρχίζει με πολύ καλά προκαταρκτικά και όσο περνάει η ώρα γίνεται ολο και πιο θερμή.Υπομονετική και Πεντακάθαρη η κοπέλα όπως και ο χώρος.Εχει βελτιωθεί πάρα πολύ από την προηγούμενη φορά που την είχα συναντήσει.Πέρασα μαζι της 20-25 λεπτά χωρίς κανείς να μας ενοχλήσει.Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα και επιπλέον σας λέω ότι αξίζει μέχρι και τελευταίο σεντς...Για εμένα είναι πλέον μια από τις πιο ΤΟP επιλογές του χώρου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show
Προκαταρκτικά: Ναι
Όνομα κοπέλας: Αφροδίτη
Ημερ/νια επίσκεψης: 18.01.2010
Βάρδια επίσκεψης: 2η (απογευματινή)
..............................................................................

Καθώς διάβαζα την κριτική διαπίστωσα μια εναλλαγή σε ονόματα... Οκ! Η Εβίτα επέστρεψε αλλά αποφασίστε με τι όνομα! Αλεξάνδρα (που αναφέρεται μέσα στην κριτική) ή Αφροδίτη (που έχει τσεκαριστεί στο "όνομα κοπέλας") ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

0 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Αφροδίτη...The big Come back, Δευτέρα 18 Ιαν 2010, στις 00:45
Γράφτηκε από τον babis007   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Μετά από περίπου ένα χρονικό διάστημα απουσίας(περίπου ένα χρόνο),επισκέφθηκα εκ νέου το συγκεκριμένο μαγαζί. Για καλή μου τύχη πέτυχα ξανά μια παλιά γνωστή. Η Αλεξάνδρα (πρώην Εβιτα) πλέον επέστρεψε από την χώρα της και είναι εδώ να μας ανεβάσει στα ύψη. Πλέον η κοπέλα δίνει κάνει και full πρόγραμμα. Πήρα το πρόγραμμα 80Ε (ελεύθερο και 69). Η κοπέλα είναι ολα τα λεφτά. Αρχίζει με πολύ καλά προκαταρκτικά και όσο περνάει η ώρα γίνεται ολο και πιο θερμή.Υπομονετική και Πεντακάθαρη η κοπέλα όπως και ο χώρος.Εχει βελτιωθεί πάρα πολύ από την προηγούμενη φορά που την είχα συναντήσει.Πέρασα μαζι της 20-25 λεπτά χωρίς κανείς να μας ενοχλήσει.Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα και επιπλέον σας λέω ότι αξίζει μέχρι και τελευταίο σεντς...Για εμένα είναι πλέον μια από τις πιο ΤΟP επιλογές του χώρου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show
Προκαταρκτικά: Ναι
Όνομα κοπέλας: Αφροδίτη
Ημερ/νια επίσκεψης: 18.01.2010
Βάρδια επίσκεψης: 2η (απογευματινή)
..............................................................................

Καθώς διάβαζα την κριτική διαπίστωσα μια εναλλαγή σε ονόματα... Οκ! Η Εβίτα επέστρεψε αλλά αποφασίστε με τι όνομα! Αλεξάνδρα (που αναφέρεται μέσα στην κριτική) ή Αφροδίτη (που έχει τσεκαριστεί στο "όνομα κοπέλας") ?
αφροδιτη ετσι μου την ειπαν και μενα...μαζι με τον συναγωνιστη πρεπει να ημασταν χτες,ιδια ωρα...και επεσε και παραλληλη κριτικη....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επίσης εδώ:
Μήπως τσεκαρίστηκε καταλάθος η επιλογή "πρωκτικό σεξ" ?  :think: :think: :think:
μπορει να μπερδευτηκα με το φουλ....αλλα κατι τετοιο νομιζω ακουσα στο σαλονι....τεσπα μεχρι νεωτερας μην το λαμβανετε υποψην.αν παει αλλος να μας πει...

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.404
Πόντοι
456
Πρώτη φορά που ο Cheyenne πιάστηκε αδιάβαστος.
:2funny:

babis007

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Παιδιά Αφροδίτη την λένε πλέον την Εβιτα. Απλά το έγραψα λάθος χθες στην κριτική. :jerking: :jerking: Σημειώνω επίσης ότι και εμένα μου είπε για πρωκτικό στα 120 με full πρόγραμμα :rockon: :rockon:.Αρα το κάνει απλά εγώ πήρα πρόγραμμα 80Ε.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε ποιο θεμα αναφερεσαι?

:think: :think: :think: :think:
Αν αναφερεσαι στην κριτικη του gl για την Μαρια ο πρωτος ημουν που ειπα τι η Μαρια δεν κανει πρωκτικο.
Και απ΄οτι λεει και ο ιδιος δεν ειναι 100% σιγουρος.

Που με βρισκεις αδιαβαστο λοιπον?
Εκτος εαν αναφερεσαι σε καποιο αλλο θεμα.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
στο θεμα της μαριας δεν ειναι αδιαβαστος ο Cheyenne. Η μαρια οντως δεν κανει πρωκτικο ή τουλαχιστον δεν εκανε στο παρελθον :grin:

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.035
Επίσης εδώ:
Μήπως τσεκαρίστηκε καταλάθος η επιλογή "πρωκτικό σεξ" ?  :think: :think: :think:

Νομιζω για πρωκτικο ειπε,ναι...εγω δεν το ζητησα ετσι κι αλλιως γιατι δεν πολυγουσταρω...ζητησα εναν συνδυασμο 69 και σεξσοου που μου βγηκε τελικα στα 70ευρω !ορκο δεν παιρνω γιατι εχω ενα μειον δεν συγκρατω λεπτομερειες που δεν με αφορουν ιδιαιτερα...

θα σταθω σε ενα σημειο μονο που μου κανει μεγαλη εντυπωση, στην κριτικη  του διακεκριμενου gl :

Επισκεφτηκα σημερα κατά τις 12 το στουντιο της οδου φρατζη 47 αναζητωντας την αννα μαρια/γνωστη και ως σαλονικια από περιγραφες και πραγματι δεν βγηκα ζημιωμενος.η πινακιδα του στουντιο κατω κλειστη αλλα πανω ευτυχως ανοιχτο.στο πολυτελες σαλονακι ετερος συναγωνιστης,τα δωματια όλα φουλ και στην τιβι να παιζει τσοντουλα των 90ς και το χριστουγεννιατικο δεντρο ακομη στολισμενο….χαχα/η τσατσα εξαφανιστηκε και τα προγραμματα μου τα εξηγησε η μαρια η οποια βγηκε πολύ ναζιαρα στο σαλονι και με καυλωσε προκαταβολικα.50 απλο,70 με σεξσοου ή 69 και [size=15pt]μεχρι πρωκτικο με 100[/size].τεσπα μπαινοντας προς το δωματιοτης ζητησα ένα φουλ με σεξσοου και 69 και δεν με χρεωσε παραπανω η κοπελα παρα 70......

H Αννα-Μαρια πρωκτικο ?
Θυμασαι καλα?
Επειδη δεν το αναφερεις σαν παρεχομενη προς εσενα υπηρεσια στο δωματιο, μηπως παρανοησες τα λεγομενα της κατα την παρουσιαση?
Μηπως ειπε φουλ προγραμμα και το παρερμηνευσες, γιατι απο οσο ξερω η Μαρια δεν το κανει.
Εκτος εαν αλλαξαν τα πραγματα απο την τελευταια φορα που την ειδα.

Καλήμερα ζουζούνια μουυυυυυυυυυυυυ......

Λοιπόν....για να ξεκαθαρίσω το συννεφάκι :) :) το πέδη δεν λέει "ΨΈΜΑΤΆ"......
Εγώ μπερδεύουμε με λέξης (ΑΥΤΑΡΧΙΚΌ ΜΕ ΠΡΩΚΤΙΚΌ)και δεν είναι και πρώτη φορά που κάνω λάθος, άπλα τώρα δημοσιεύτηκε το λάθος μου για πρωκτικό!!!! ΞΈΡΩ, ΞΈΡΩ((((το λάθη πληρώνονται)))ΧΑ :2funny:ΧΑ

Θα σκεβτό  :huh: :huh: :huh: :huh: : ίσως για μελών... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tits2:        

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλήμερα ζουζούνια μουυυυυυυυυυυυυ......

Λοιπόν....για να ξεκαθαρίσω τα συννεφάκι :) :) το πέδη δεν λέει "ΨΈΜΑΤΆ"......
Εγώ μπερδεύουμε με λέξης (ΑΥΤΑΡΧΙΚΌ ΜΕ ΠΡΩΚΤΙΚΌ)και δεν είναι και πρώτη φορά που κάνω λάθος, άπλα τώρα δημοσιεύτηκε το λάθος μου για πρωκτικό!!!! ΞΈΡΩ, ΞΈΡΩ((((το λάθη πληρώνονται)))ΧΑ :2funny:ΧΑ

Θα σκεβρό  :huh: :huh: :huh: :huh: : ίσως για μελών... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tits2:        

καλημερα μαρια!πιθανον απο την κριτικη να καταλαβες και ποιος ειμαι απο χτες !ησουν τελεια και υπεροχη και περασα φοβερα!εισαι αψογη επαγγελματιας!οσο για την παρανοηση γραψε λαθος...θα τα πουμε οταν ξανακατεβω σιγουρα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Να ευχαριστησουμε την Μαρια για την παρεμβαση της.

Και ο gl ακουσα καλα και εκανε σωστη ενημερωση, και η απορια μου ειχε βαση μιας και η Μαρια δεν κανει το συγκεκριμενο προγραμμα.

Τελος καλο - ολα καλα, λοιπον......

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Aυτό είναι έχουμε άμεση απάντηση και ενημέρωση για όλα... :rockon: :rockon: :rockon:

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.035
καλημερα μαρια!πιθανον απο την κριτικη να καταλαβες και ποιος ειμαι απο χτες !ησουν τελεια και υπεροχη και περασα φοβερα!εισαι αψογη επαγγελματιας!οσο για την παρανοηση γραψε λαθος...θα τα πουμε οταν ξανακατεβω σιγουρα
Καλησπέρα μωρό μου!
Ναι μωρό,σε αναγνώρισα άπω κριτική...... Καλά είσαι;;και σου ζήτω συγγνώμη για το μπέρδεμα...δεν νομίζω να με τιμωρήσεις εεεεεεε?????? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Πρέπει να τιμωρηθείς με πολύ sex :rockon: :rockon: :rockon:

Leftover

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε σεις... φωτος της μαριας σε ποιο studio εχει...?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom