Επισκέπτης
πολλα λες..δοξα το θεο υπαρχουν τοσες κοπέλες και σε τοσα μαγαζια και με το μισο αντιτοιμο των 40ε που ειναι το απλο μας προγραμμα που τα δεχοντε αυτα ;)
με 10-15 στο μεταξι δεχονται τα ΠΑΝΤΑ..
πολλα λες..δοξα το θεο υπαρχουν τοσες κοπέλες και σε τοσα μαγαζια και με το μισο αντιτοιμο των 40ε που ειναι το απλο μας προγραμμα που τα δεχοντε αυτα ;)
Πρέπει όμως και ο πελάτης να δεχτεί να τον γαργαλάνε τα ποντίκιαπολλα λες..
με 10-15 στο μεταξι δεχονται τα ΠΑΝΤΑ..
Σου λέω από την αρχή ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται όλα αυτά τα κορίτσια σαν ζώα ή μηχανές.
Φιλε μου θα συμφωνησω απολυτα. Για κρεας στον χασαπη. Αλλα τι περιμενεις οταν βλεπεις σε κριτικες τον αλλον να καμαρωνει οτι πονεσε την κοπελα στο πρωκτικο σεξ και χαρηκε γιατι ηθελε να της δειξει πως βγαινουν λεει τα 100 ευρω! Μιλαμε για ζωα. Μεγαλο κατορθωμα να κανεις την αλλη να σου λεει βγες γιατι ποναω.
Δεν είναι έτσι. Δεν είναι σωστό το ειδικό να το γενικεύεις.ενταξυ μωρε μωρο τι περιμενεις?
αφου το γενικο συμπερασμα ειναι οτι....''σιγα τη δουλεια που κανει μια ιεροδουλη, σεξ κανει, ...
Κατ'αρχήν καλησπέρα!
Δεν είναι έτσι. Δεν είναι σωστό το ειδικό να το γενικεύεις.
Κακοί άνθρωποι υπάρχουν και από την δική σας και από την δική μας πλευρά.
Έχω και εγώ άπειρα ποστ να σου πω με παραδείγματα για το πρώτο.
Θα ήταν δίκαιο να γενικεύσω και να σκεφτώ ισοπεδωτικά για όλες τις κοπέλες;
Κατ'αρχήν καλησπέρα!
Δεν είναι έτσι. Δεν είναι σωστό το ειδικό να το γενικεύεις.
Κακοί άνθρωποι υπάρχουν και από την δική σας και από την δική μας πλευρά.
Έχω και εγώ άπειρα ποστ να σου πω με παραδείγματα για το πρώτο.
Θα ήταν δίκαιο να γενικεύσω και να σκεφτώ ισοπεδωτικά για όλες τις κοπέλες;
δεν παιρνεις 50 ευρω το 10/λεπτο ομως.....Ο φίλος cheyenne έθεσε το θέμα πάρα πολύ σωστά. Ας σκεφτούμε λίγο παραπάνω και εμείς όταν στην δουλειά του καθενός γίνονται στραβές και γιατί, εάν κάθε ημέρα δουλεύουμε με το ίδιο κέφι και κάθε ώρα της ημέρας επίσης. Μην ξεχνάμε ακριβώς ότι είμαστε απίστευτα πολύ και με απίστευτα διαφορετικούς χαρακτήρες και ψυχοσύνθεση.
για καντο λιανα για να παρεισ απαντηση.......Πόσα βάζουν στην τσέπη τους όμως? Κατάλαβε ότι διαφωνώ με τους κομπλεξικούς και τους ηλίθιους.
σε αυτο δικιο εχεισ. αν και το τριτο μου δαχτυλο ειναι το μεγαλυτερο. το επιασες και εσυ το υπονοουμενο νομιζω........Κάποια στιγμή της ημέρας που θα είμαι λίγο πιο χαλαρός εργασιακά θα σου απαντήσω, η ουσία είναι ότι εάν δεις τα δαχτυλά σου κανένα δεν είναι ίδιο. Το έπιασες το υπονοούμενο που λέει και ο άλλος....
θα μιλησω λιγο γενικοτερα.
Διαβαζω καιρο τωρα κριτικες και ιδιεταιρη εντυπωση μου κανει οτι μερικοι συναγωνιστες, ζητανε (για να μην πω απαιτουν) απο τις κοπελες γλωσσοφιλα και δακτυλο στον κολπο ή τον πρωκτο.
Κατ΄αρχην και κυριοτερο, αφ΄ενος ειναι εναντιον σε ολους τους στοιχειωδεις κανόνες υγειηνής. Αφ' ετερου δεν νομιζω να αναφερεται απο τις υπηρεσιες στο σαλονι τετοιου ειδους παροχη απο τις κοπελες ωστε να το ζηταμε.
Σαφως υπαρχουν κοπελες που το δεχονται και το κανουν.Δεν νομιζω ομως οτι το κανουν με ΟΛΟΥΣ τους πελατες, αλλα με καποιους που ή ειναι τακτικοι, ή εχουν ξεχωριστη χημεια.
Σε αυτη την περιπτωση θεωρω οτι ΔΕΝ πρεπει να αναφερονται στις κριτικες, διοτι δικαιως ο οποιοσδηποτε θα το ζητουσε, και με τον τροπο αυτο κανουμε "ζημια" στις κοπελες.
Πιστευω οτι υπαρχουν καποιοι "αγραφοι κανονες" στην συγγραφη των κριτικων.
Καποια πραγματα "μενουν" στο δωματιο και δεν δημοσιοποιουνται.
Με κινδυνο να γινω κουραστικος, θα ξαναναφερω οτι τα κοριτσια δεν ειναι μηχανες για να επαναλαμβανονται ακριβως με τον ιδιο τροπο σε καθε επισκεπτη.
Οι κριτκες δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ απο την καταθεση προσωπικων στιγμων του καθενος μας, που σιγουρα μπορει να διαφερει απο ατομο σε ατομο με την ιδια κοπελα.
Το εαν περασα εγω καλα με καποια κοπελα, δεν σημαινει οτι και αλλος θα περασει εξ΄ισου καλα, ή το αντιθετο.Παιζουν πολλα ρολο.
Και πιστευω πως μεγαλο μεριδιο "ευθυνης" για το εαν θα περασουμε καλα, 'η οχι, στο δωματιο εχουμε και εμεις με την καθαριοτητα και την συμπεριφορα μας.
Να τονισω οτι το σχολιο μου δεν εχει σκοπο να "θιξει" ή να προσβαλει την κριτικη οποιουδηποτε συναγωνιστη.
Συγνωμμη εαν σας κουρασα.
παρακαλω.....Mάστερ Ιωάννη νομίζω ότι το τραβάς αρκετά αστο λοιπόν μαζί μου, δεν κάνει...οκ ευχαριστώ...
σε αυτο δικιο εχεισ. αν και το τριτο μου δαχτυλο ειναι το μεγαλυτερο. το επιασες και εσυ το υπονοουμενο νομιζω........