Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σου λέω από την αρχή ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται όλα αυτά τα κορίτσια σαν ζώα ή μηχανές.

Φιλε μου θα συμφωνησω απολυτα. Για κρεας στον χασαπη. Αλλα τι περιμενεις οταν βλεπεις σε κριτικες τον αλλον να καμαρωνει οτι πονεσε την κοπελα στο πρωκτικο σεξ και χαρηκε γιατι ηθελε να της δειξει πως βγαινουν λεει τα 100 ευρω! Μιλαμε για ζωα. Μεγαλο κατορθωμα να κανεις την αλλη να σου λεει βγες γιατι ποναω.

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.286
Πόντοι
2.257
παιδια, για μένα ανθρωπος = αγωγή+διαγωγή
προσωπική εκτίμηση, ενδεχομένως και να σφάλλω

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Φιλε μου θα συμφωνησω απολυτα. Για κρεας στον χασαπη. Αλλα τι περιμενεις οταν βλεπεις σε κριτικες τον αλλον να καμαρωνει οτι πονεσε την κοπελα στο πρωκτικο σεξ και χαρηκε γιατι ηθελε να της δειξει πως βγαινουν λεει τα 100 ευρω! Μιλαμε για ζωα. Μεγαλο κατορθωμα να κανεις την αλλη να σου λεει βγες γιατι ποναω.

ενταξυ μωρε μωρο τι περιμενεις?
αφου το γενικο συμπερασμα ειναι οτι....''σιγα τη δουλεια που κανει μια ιεροδουλη, σεξ κανει, μακαρι να καναμε και εμεις σεξ και να μας πληρωναν, ασε που μια ιεροδουλη βγαζει σε μια μερα οσα βγαζουμε εμεις σε ενα μηνα''
λογια που εχουν γραφτει πανω κατω τα ιδια και απαραλαχτα σε 100αδες ποστ εδω μεσα και σε 10αδες διαφορετικα θεματα
βεβαια σε αυτους τους ιδιους που πανω στην παρορμηση τους δεν ξερω και εγω γιατι τα γραφουν ,αν τους πεις........
αφου η δουλεια της ιεροδουλης ειναι τοσο ευκολη και τα λεφτα που βγαζει υπερ του δεον καλα...
γιατι δεν λετε στην αδελφη σας, στη ξαδελφη σας, σε μια φιλη σας ακομα και στην κοπέλα σας να γινουν ιεροδουλες? :huh:
ασχημα ειναι να βγαλουν τοσα λεφτα ξεκουραστα?
ασχημο ειναι να ενισχυθει με τοσα χρηματα το οικογενειακο ταμειο?
ξερεις τι θα σου πουνε?
απαπαπαπααπαπαπαπ δεν θελουμε καμια σχεση
εμεις μονο πηγενουμε στις ιεροδουλες να κανουμε το κεφι μας
οχι να μας αφτοσουν τη αδελφη μας , την κοπέλα μας ή ακομα και τη μανα μας (γιατι πολλες κοπέλες καλιστα θα μπορουσαν ηλικιακα να ειναι μητερες αρκετων παιδιων που πηγενουν στους οικους ανοχης και εχουν αυτη τη λαθος νοοτροπια) :cheesy:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Κατ'αρχήν καλησπέρα!

ενταξυ μωρε μωρο τι περιμενεις?
αφου το γενικο συμπερασμα ειναι οτι....''σιγα τη δουλεια που κανει μια ιεροδουλη, σεξ κανει, ...
Δεν είναι έτσι.  Δεν είναι σωστό το ειδικό να το γενικεύεις.
Κακοί άνθρωποι υπάρχουν και από την δική σας και από την δική μας πλευρά.
Έχω και εγώ άπειρα ποστ να σου πω με παραδείγματα για το πρώτο.
Θα ήταν δίκαιο να γενικεύσω και να σκεφτώ ισοπεδωτικά για όλες τις κοπέλες;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Κατ'αρχήν καλησπέρα!

Αυτο ξαναπεστο. Υπαρχει μεγαλο ευρος ποιοτητας ανθρωπων σε ολους τους χωρους. Και ξεχωριζουν. Εχω πιασει κουβεντα με υπηρεσια σε στουντιο, η οποια ηταν ενας πολυ σοβαρος ανθρωπος, μορφωμενος και με επιπεδο. Ευγενεστατη. Σπανιο μεν αλλα τυχαινει. Οι κοπελες τωρα αλλες φορες ειναι αδιαφορες ή σε αντιμετωπιζουν αρνητικα απο την αρχη. Χωρις λογο κατα την γνωμη μου, γιατι οταν εισαι νεος, εμφανισιμος και ευγενικος μαζι τους αξιζεις κατι παραπανω. Μερικες ομως ειναι χαμογελαστες, ευγενικες και πολυ φιλικες και σου προσφερουν πολυ ομορφες στιγμες. Φυσικα αξιζουν και με το παραπανω και το δικο μας χαμογελο και την καλη μας συμπεριφορα. Ετσι ολοι βγαινουν κερδισμενοι. Ολοι ειναι χαρουμενοι.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Κατ'αρχήν καλησπέρα!

ναι συγουρα
ισως το γενικο επρεπε να μπει εντος '' '' πραγμα που αμελησα να βαλω
αλοιμονο και αν ηταν ολοι οι πελατες ετσι, συγουρα οι μισες απο εμας μπορει και να τα ειχαν παρατησει
οπως επισης υπαρχουν και πολλες κοπελες με λαθος λογικη σε αυτο το χωρο, απλα αυτες αργα η γρηγορα την χασουρα τους θα την αντικρυσουν και στις απολαβες τους και ισως τους χτυπησει και ενα καμπανακι
μακαρι να χτυπησει και ενα καμπανακι και για οσους πελατες για το χ ή τον ψ δικο τους λογο αντιμετωπιζουν την κατασταση με λαθος οπτικη γωνια

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
θα μιλησω λιγο γενικοτερα.
Διαβαζω καιρο τωρα κριτικες και ιδιεταιρη εντυπωση μου κανει οτι μερικοι συναγωνιστες, ζητανε (για να μην πω απαιτουν) απο τις κοπελες γλωσσοφιλα και δακτυλο στον κολπο ή τον πρωκτο.

Κατ΄αρχην και κυριοτερο, αφ΄ενος ειναι εναντιον σε ολους τους στοιχειωδεις κανόνες υγειηνής. Αφ' ετερου δεν νομιζω να αναφερεται απο τις υπηρεσιες στο σαλονι τετοιου ειδους παροχη απο τις κοπελες ωστε να το ζηταμε.

Σαφως υπαρχουν κοπελες που το δεχονται και το κανουν.Δεν νομιζω ομως οτι το κανουν με ΟΛΟΥΣ τους πελατες, αλλα με καποιους που ή ειναι τακτικοι, ή εχουν ξεχωριστη χημεια.
Σε αυτη την περιπτωση θεωρω οτι ΔΕΝ πρεπει να αναφερονται στις κριτικες, διοτι δικαιως ο οποιοσδηποτε θα το ζητουσε, και με τον τροπο αυτο κανουμε "ζημια" στις κοπελες.
Πιστευω οτι υπαρχουν καποιοι "αγραφοι κανονες" στην συγγραφη των κριτικων.
Καποια πραγματα "μενουν" στο δωματιο και δεν δημοσιοποιουνται.

Με κινδυνο να γινω κουραστικος, θα ξαναναφερω οτι τα κοριτσια δεν ειναι μηχανες για να επαναλαμβανονται ακριβως με τον ιδιο τροπο σε καθε επισκεπτη.
Οι κριτκες δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ απο την καταθεση προσωπικων στιγμων του καθενος μας, που σιγουρα μπορει να διαφερει απο ατομο σε ατομο με την ιδια κοπελα.
Το εαν περασα εγω καλα με καποια κοπελα, δεν σημαινει οτι και αλλος θα περασει εξ΄ισου καλα, ή το αντιθετο.Παιζουν πολλα ρολο.
Και πιστευω πως μεγαλο μεριδιο "ευθυνης" για το εαν θα περασουμε καλα, 'η οχι, στο δωματιο εχουμε και εμεις με την καθαριοτητα και την συμπεριφορα μας.

Να τονισω οτι το σχολιο μου δεν εχει σκοπο να "θιξει" ή να προσβαλει την κριτικη οποιουδηποτε συναγωνιστη.

Συγνωμμη εαν σας κουρασα.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Ο φίλος cheyenne έθεσε το θέμα πάρα πολύ σωστά. Ας σκεφτούμε λίγο παραπάνω και εμείς όταν στην δουλειά του καθενός γίνονται στραβές και γιατί, εάν κάθε ημέρα δουλεύουμε με το ίδιο κέφι και κάθε ώρα της ημέρας επίσης. Μην ξεχνάμε ακριβώς ότι είμαστε απίστευτα πολύ και με απίστευτα διαφορετικούς χαρακτήρες και ψυχοσύνθεση.
:rockon: :rockon: :rockon:   

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Ο φίλος cheyenne έθεσε το θέμα πάρα πολύ σωστά. Ας σκεφτούμε λίγο παραπάνω και εμείς όταν στην δουλειά του καθενός γίνονται στραβές και γιατί, εάν κάθε ημέρα δουλεύουμε με το ίδιο κέφι και κάθε ώρα της ημέρας επίσης. Μην ξεχνάμε ακριβώς ότι είμαστε απίστευτα πολύ και με απίστευτα διαφορετικούς χαρακτήρες και ψυχοσύνθεση.
:rockon: :rockon: :rockon:   
δεν παιρνεις 50 ευρω το 10/λεπτο ομως.....

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Πόσα βάζουν στην τσέπη τους όμως? Κατάλαβε ότι διαφωνώ με τους κομπλεξικούς και τους ηλίθιους.  :rockon: :rockon: :rockon:

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Κάποια στιγμή της ημέρας που θα είμαι λίγο  πιο χαλαρός εργασιακά θα σου απαντήσω, η ουσία είναι ότι εάν δεις τα δαχτυλά σου κανένα δεν είναι ίδιο. Το έπιασες το υπονοούμενο που λέει και ο άλλος.... :rockon: :rockon: :rockon:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Κάποια στιγμή της ημέρας που θα είμαι λίγο  πιο χαλαρός εργασιακά θα σου απαντήσω, η ουσία είναι ότι εάν δεις τα δαχτυλά σου κανένα δεν είναι ίδιο. Το έπιασες το υπονοούμενο που λέει και ο άλλος.... :rockon: :rockon: :rockon:
σε αυτο δικιο εχεισ. αν και το τριτο μου δαχτυλο ειναι το μεγαλυτερο. το επιασες και εσυ το υπονοουμενο νομιζω........

Επισκέπτης
θα μιλησω λιγο γενικοτερα.
Διαβαζω καιρο τωρα κριτικες και ιδιεταιρη εντυπωση μου κανει οτι μερικοι συναγωνιστες, ζητανε (για να μην πω απαιτουν) απο τις κοπελες γλωσσοφιλα και δακτυλο στον κολπο ή τον πρωκτο.

Κατ΄αρχην και κυριοτερο, αφ΄ενος ειναι εναντιον σε ολους τους στοιχειωδεις κανόνες υγειηνής. Αφ' ετερου δεν νομιζω να αναφερεται απο τις υπηρεσιες στο σαλονι τετοιου ειδους παροχη απο τις κοπελες ωστε να το ζηταμε.

Σαφως υπαρχουν κοπελες που το δεχονται και το κανουν.Δεν νομιζω ομως οτι το κανουν με ΟΛΟΥΣ τους πελατες, αλλα με καποιους που ή ειναι τακτικοι, ή εχουν ξεχωριστη χημεια.
Σε αυτη την περιπτωση θεωρω οτι ΔΕΝ πρεπει να αναφερονται στις κριτικες, διοτι δικαιως ο οποιοσδηποτε θα το ζητουσε, και με τον τροπο αυτο κανουμε "ζημια" στις κοπελες.
Πιστευω οτι υπαρχουν καποιοι "αγραφοι κανονες" στην συγγραφη των κριτικων.
Καποια πραγματα "μενουν" στο δωματιο και δεν δημοσιοποιουνται.

Με κινδυνο να γινω κουραστικος, θα ξαναναφερω οτι τα κοριτσια δεν ειναι μηχανες για να επαναλαμβανονται ακριβως με τον ιδιο τροπο σε καθε επισκεπτη.
Οι κριτκες δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ απο την καταθεση προσωπικων στιγμων του καθενος μας, που σιγουρα μπορει να διαφερει απο ατομο σε ατομο με την ιδια κοπελα.
Το εαν περασα εγω καλα με καποια κοπελα, δεν σημαινει οτι και αλλος θα περασει εξ΄ισου καλα, ή το αντιθετο.Παιζουν πολλα ρολο.
Και πιστευω πως μεγαλο μεριδιο "ευθυνης" για το εαν θα περασουμε καλα, 'η οχι, στο δωματιο εχουμε και εμεις με την καθαριοτητα και την συμπεριφορα μας.

Να τονισω οτι το σχολιο μου δεν εχει σκοπο να "θιξει" ή να προσβαλει την κριτικη οποιουδηποτε συναγωνιστη.

Συγνωμμη εαν σας κουρασα.

Ἐσεῖς κ. Cheyenne παρὰ τὴν ἀξιοθαύμαστον συνέπεια καὶ ἐργατικότητὰ σας θὰ καταστῆτε ἀξιόπιστος μόνον ὅταν ἀποβάλητε τὸν μέχρι κατανύξεως σεβασμὸν σας πρὸς τᾶς «κοπέλες»

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Mάστερ Ιωάννη νομίζω ότι το τραβάς αρκετά αστο λοιπόν μαζί μου, δεν κάνει...οκ ευχαριστώ... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom