Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Ἐσεῖς κ. Cheyenne παρὰ τὴν ἀξιοθαύμαστον συνέπεια καὶ ἐργατικότητὰ σας θὰ καταστῆτε ἀξιόπιστος μόνον ὅταν ἀποβάλητε τὸν μέχρι κατανύξεως σεβασμὸν σας πρὸς τᾶς «κοπέλες»

Νομίζω ότι απλά είναι πιο συναισθηματικός...
Συμφωνώ και εγώ όμως στον προκαταβολικό σεβασμό προς όλες τις κοπέλες, εώς ότου όμως προκύψει ζήτημα για το αντίθετο.

Επισκέπτης
Νομίζω ότι απλά είναι πιο συναισθηματικός...
Συμφωνώ και εγώ όμως στον προκαταβολικό σεβασμό προς όλες τις κοπέλες, εώς ότου όμως προκύψει ζήτημα για το αντίθετο.
Ὁ καθεῖς κερδίζει τὸν σεβασμὸν ἐν τῷ βίῳ μὲ τὰς πράξεις του. Ἐν πάσῃ περιπτώσει ἕκαστος ἔχει τᾶς ἀπόψεις του. Ἐδῶ ὅμως αἱ ἐργαζόμεναι ἀντιμετωπίζονται ὠς περίπου ἄγγελοι κατελθόντες ἐπὶ γῆς καὶ τυραννούμενοι ὑπὸ τῶν ἀναλγήτων πελατῶν (δηλ. ἡμῶν). Ὀλίγη αὐτοσυγκράτησις δὲν βλάπτει.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Σε αυτη την περιπτωση θεωρω οτι ΔΕΝ πρεπει να αναφερονται στις κριτικες, διοτι δικαιως ο οποιοσδηποτε θα το ζητουσε, και με τον τροπο αυτο κανουμε "ζημια" στις κοπελες.
Πιστευω οτι υπαρχουν καποιοι "αγραφοι κανονες" στην συγγραφη των κριτικων.
Καποια πραγματα "μενουν" στο δωματιο και δεν δημοσιοποιουνται.
αν και παρομοια συζητηση ειχε γινει και λιγες μερες νωριτερα..
να προσθεσω εγω κατι στα λεγομενα του φιλου cheyenne οτι δεν κανει κακο μονο στις κοπελες αλλα και σε μας διοτι εαν λαμβανουμε μια τετοια παραπανω περιποιηση και μετα αυτο μαθευτει τοτε πολυ απλα η κοπελα θα σταματισει να το παρεχει ΓΕΝΙΚΑ περιελαμβανοντας και εμας. ;) αρα κατ'επεκταση αυτο ζημιωνει και εμας.

εκτος αυτου. σαν γενικη τοποθετηση σε ολα αυτα που εγιναν με την κριτικη για την σοφια.
δεν κατακρινω τον φιλο που την εγραψε διοτι ετσι ενοιωσε. ειναι στην κριση του καθενος να αποφασισει εαν θα αφισει την κριτικη αυτη να τον επηρεασει. σε γενικες γραμμες εγω θα πω αυτο που εχω πει και σε μερικες κοπελες του χωρου σε συζητηση που ειχαμε εκτος δωματιου. εαν μια γυναικα νοιωθει οτι δεν θα δωσει αυτο που μπορει καλυτερα να μην λεει στον πελατη να περασει στο δωματιο. (αυτο βεβαια το λεω για αναλογη περιπτωση που ειναι κοντα στην αλλαγη της βαρδιας)
ο λογος που το λεω αυτο ειναι η γνωστη παροιμια που λεει "καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα" και σε αυτο το επαγγελμα πιστευω οτι ισχυει στο 100%. αυτο που πρεπει να καταλαβουν (οσες δεν το εχουν ηδη καταλαβει) ειναι οτι εαν ειναι καλη στο δωματιο τοτε δεν κερδιζει ενα πελατη αλλα 2-3-4, διοτι ο καθενας απο εμας θα το πει και στον φιλο του να παει. αντιστοιχα εαν χασει εναν πελατη θα χασει 2-3-4.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ἐσεῖς κ. Cheyenne παρὰ τὴν ἀξιοθαύμαστον συνέπεια καὶ ἐργατικότητὰ σας θὰ καταστῆτε ἀξιόπιστος μόνον ὅταν ἀποβάλητε τὸν μέχρι κατανύξεως σεβασμὸν σας πρὸς τᾶς «κοπέλες»
Φιλτατε Bakalhs,

Σας θεωρω εξυπνο και μορφωμενο ανθρωπο.
Ως εκ τουτου, δεν νομιζω οτι θα διαφωνηται πως ο σεβασμος ποτε δεν εκανε κακο.
Αυτο τουλαχιστον εχω μαθει μεχρι τωρα στην ζωη μου.
Οσο για τον χαρακρητισμο "ἀξιόπιστος" ποτε δεν ειχα την προθεση να πεισω κανεναν.
Απλα γραφω τις αποψεις μου. Σε αλλους ειναι αρεστες, σε αλλους οχι.
Ενδεχομενως ανηκεται στην δευτερη καταηγορια.
Σας εκτιμω το ιδιο..........

Ὁ καθεῖς κερδίζει τὸν σεβασμὸν ἐν τῷ βίῳ μὲ τὰς πράξεις του. Ἐν πάσῃ περιπτώσει ἕκαστος ἔχει τᾶς ἀπόψεις του. Ἐδῶ ὅμως αἱ ἐργαζόμεναι ἀντιμετωπίζονται ὠς περίπου ἄγγελοι κατελθόντες ἐπὶ γῆς καὶ τυραννούμενοι ὑπὸ τῶν ἀναλγήτων πελατῶν (δηλ. ἡμῶν). Ὀλίγη αὐτοσυγκράτησις δὲν βλάπτει.

Θα συμφωνησω απολυτα.

Δεν νομιζω οτι σε καποια δημοσιευση μου εχω αναφερει οτι ειμεθα ανάλγητοι πελαται, και σαφως υπαρχουν ιεροδουλες που δεν χριζουν τον σεβασμο μας.

Εκαστος εισπρατει αυτο που του αξιζει.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Πάντως με κάτι τέτοιες αντιπαραθέσεις ξεδιπλώνεται ο χαρακτήρας και η παιδεία του καθένα μας εδώ μέσα και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να αντιλαμβάνεσαι οτι η μειονότητα στην οποία ανήκεις δεν είναι τελικά και τόσο μειονότητα. Και γράφοντας παιδεία σαφέστατα δεν εννοώ το τι έχει σπουδάσει ο καθένας μας, αλλά τι έχει κληρονομήσει ως αρχές και αξίες από την οικογένεια και τις εμπειρίες του.
Συμφωνώ και επαυξάνω με τον CHEYENNE γιατί όλα αρχίζουν από τον αυτοσεβασμό.

Επισκέπτης
Απλα γραφω τις αποψεις μου. Σε αλλους ειναι αρεστες, σε αλλους οχι.

Δὲν τίθεται θέμα τὶ ἀρέσει εἰς ποῖον. Ὁ σκοπὸς τοῦ ἱστοτὀπου εἶναι ἡ παροχὴ ἀντικειμενικῆς πληροφορήσεως. Κατὰ μέγα μέρος τὸν ἔχει ἐπιτύχει. Ἄλλως θὰ τὸν ἐπεσκέπτοντο ...τρεῖς καὶ ὁ κοῦκος.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Εισαι σιγουρος φιλε οτι δινει το κωλιδιο της η Αλινα...? :think:  
Εγώ την εχω παρει μια και μοναδικη φορα τη συγκεκριμενη, γιατι μετα αλλαξε τις υπηρεσιες της  :zfuck: :zfuck: :tickedoff:

Πριν 1-1,5 χρονο λοιπον που πρωτοξεκινησε στην φυλης(φυλης 40), ηταν λιγο ψαρωμενη και συγκρατημενη στο δωματιο, ωστοσο ειχε ανεση χρονου και εδινε και το στενο κωλαρακι της
respect-037.gif

ε μετα που την ξαναειδα και την ρωτησα αν δινει πλεον κωλαρακι(που δεν εδινε πλεον), χλωμιασε και μου λεει ουχι κωλο  :grin:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Συμφωνώ λίγο πολύ με τις απόψεις του κύριου Cheyenne... και του mysterious...

Όσο για το θέμα της αντικειμενικής πληροφόρησης... εμ λίγο δύσκολο το βλέπω... μιας και μιλάμε για ανθρώπους και μην ξεχνάμε ότι οι κριτικές είναι καθαρά υποκειμενικές, προσωπικές εμπειρίες μας...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως με κάτι τέτοιες αντιπαραθέσεις ξεδιπλώνεται ο χαρακτήρας και η παιδεία του καθένα μας εδώ μέσα και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να αντιλαμβάνεσαι οτι η μειονότητα στην οποία ανήκεις δεν είναι τελικά και τόσο μειονότητα. Και γράφοντας παιδεία σαφέστατα δεν εννοώ το τι έχει σπουδάσει ο καθένας μας, αλλά τι έχει κληρονομήσει ως αρχές και αξίες από την οικογένεια και τις εμπειρίες του.
Συμφωνώ και επαυξάνω με τον CHEYENNE γιατί όλα αρχίζουν από τον αυτοσεβασμό.

Παιδια και εγω μαζι σας.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067

Θεωρώ δεδομένο ότι το γαμήσι είναι επαγγελματικού ύφους σε όλα τα σπίτια. Για αυτό και δεν πρέπει να αποκλείουμε το σεβασμό για τον 5λεπτο σύντροφό μας. Φυσικά αν δεν τηρηθούν αμοιβαία οι άγραφοι κανόνες συνδιαλλαγής, ο καθένας μπορεί να επιλέξει τις αντιδράσεις του.
Μπακάλη, καλά το λες, αλλά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Ξέρω κόσμο που πληρώνει τα γαμησιάτικα όχι για να γαμήσει αλλά για να κάτσει να συζητήσει στο δωμάτιο με μια πουτάνα...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

Ναί! Αυτό λέμε όλοι ,....
με τις πράξεις τις καθημερινές, τις τριτοκοσμικές,...
-τα φτυσίματα στους δρόμους ή στα μούτρα του μηχανόβιου που έτυχε να περνάει
-τα παρκαρίσματα με το έτσι θέλω, όπου βολεύει τον καθένα
-το σκουπιδαριό, που ανελέητα μας κυνηγάει σε κάθε μας βήμα
-τα σκατά του σκύλου, του κάθε ιδιοκτήτη
-την άγνοια των λέξεων, προτεραιότητα, ευγένεια, κατανόηση.

Μ αυτές τις πράξεις, που είναι η καθημερινή μας πραγματικότητα, χαρατκηριζόμαστε όλοι, σαν λαός , δυστυχώς,....Αρα φίλε Μπακάλη, με τέτοιους έχουν να κάνουν και τα κορίτσια και πολύ σωστα΄και τίμια μιλαέι ο Cheyenne και οι άλλοι, κι όποιος μπορεί καταλαβάινει,.... 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απο την περιγραφη, τις υπηρεσιες,  καθως και απο τις φωτογραφιες της Αννας στην κριτικη των συναγωνιστων στο Αθανασιας 3, συμπαιρενω οτι θα πρεπει να ειναι η ιδια κοπελα που εργαζεται και στο studio της οδου Μεγαλου Αλεξανδρου 133.

Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Απο την περιγραφη, τις υπηρεσιες,  καθως και απο τις φωτογραφιες της Αννας στην κριτικη των συναγωνιστων στο Αθανασιας 3, συμπαιρενω οτι θα πρεπει να ειναι η ιδια κοπελα που εργαζεται και στο studio της οδου Μεγαλου Αλεξανδρου 133.

Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει?
Η ιδια κοπελα ειναι!

Επισκέπτης
Δὲν τίθεται θέμα τὶ ἀρέσει εἰς ποῖον. Ὁ σκοπὸς τοῦ ἱστοτὀπου εἶναι ἡ παροχὴ ἀντικειμενικῆς πληροφορήσεως. Κατὰ μέγα μέρος τὸν ἔχει ἐπιτύχει. Ἄλλως θὰ τὸν ἐπεσκέπτοντο ...τρεῖς καὶ ὁ κοῦκος.
Διεξάγεται ένας διάλογος για το αν το ποτήρι είναι μισοάδειο η μισογεμάτο:
Καλώς έχει,αρκεί να μην σε πιάσει μαλάκα η ιερόδουλη.

Από την όλη παρουσία του bakalhs στον ιστότοπο διαφαίνεται οτι φυσικά σέβεται τα κορίτσια και δεν τα κακομεταχειρίζεται.Το ίδιο κάνει και ο CHEYENNE.
Ο bakalhs ρεαλιστής ων αντιλαμβάνεται την εμπορική-πελατειακή σχέση με την ιερόδουλη όχι μόνο με την λογική ("γιατί έτσι είναι") αλλά εν πλήρει συνειδήσει.Γι'αυτό οι κριτικές του είναι πιο εξορθολογισμένες.
Όλοι μα όλοι, την στιγμή που πηδάμε στους οίκους βιώνουμε την αυταπάτη ότι πάμε με μια γκόμενα και όχι με ιερόδουλη.Σίγουρα το κάνουμε αυτό από ένα σημείο και μετά της συνεύρεσης οπότε σταματάει η λογική και απολαμβάνουμε...

Ο bakalhs μετά την συνεύρεση, επανέρχεται πλήρως.Ο CHEYENNE επανέρχεται εν μέρει.Του αρέσει η αυταπάτη αλλά ταυτόχρονα έχει επίγνωση αυτής.

Ακραίο παράδειγμα αυταπατούντα συναγωνιστή ήταν ο ΒΑΒΥ με τις γραφικές αφιερώσεις του στην Σόνια-Κων/λεως 94.
Και για όσους ξέρουν,θυμίζω τι έγραφα σε στιγμές έξαρσης της "κτητικής αγαπουλίασης":
"Κάντε κράτει γιατί για τις Σόνιες,τις Πάολες και τις Ντάριες είμαστε 50 ευρώ."

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Διεξάγεται ένας διάλογος για το αν το ποτήρι είναι μισοάδειο η μισογεμάτο:
Καλώς έχει,αρκεί να μην σε πιάσει μαλάκα η ιερόδουλη.

Από την όλη παρουσία του bakalhs στον ιστότοπο διαφαίνεται οτι φυσικά σέβεται τα κορίτσια και δεν τα κακομεταχειρίζεται.Το ίδιο κάνει και ο CHEYENNE.
Ο bakalhs ρεαλιστής ων αντιλαμβάνεται την εμπορική-πελατειακή σχέση με την ιερόδουλη όχι μόνο με την λογική ("γιατί έτσι είναι") αλλά εν πλήρει συνειδήσει.Γι'αυτό οι κριτικές του είναι πιο εξορθολογισμένες.
Όλοι μα όλοι, την στιγμή που πηδάμε στους οίκους βιώνουμε την αυταπάτη ότι πάμε με μια γκόμενα και όχι με ιερόδουλη.Σίγουρα το κάνουμε αυτό από ένα σημείο και μετά της συνεύρεσης οπότε σταματάει η λογική και απολαμβάνουμε...

Ο bakalhs μετά την συνεύρεση, επανέρχεται πλήρως.Ο CHEYENNE επανέρχεται εν μέρει.Του αρέσει η αυταπάτη αλλά ταυτόχρονα έχει επίγνωση αυτής.

Ακραίο παράδειγμα αυταπατούντα συναγωνιστή ήταν ο ΒΑΒΥ με τις γραφικές αφιερώσεις του στην Σόνια-Κων/λεως 94.
Και για όσους ξέρουν,θυμίζω τι έγραφα σε στιγμές έξαρσης της "κτητικής αγαπουλίασης":
"Κάντε κράτει γιατί για τις Σόνιες,τις Πάολες και τις Ντάριες είμαστε 50 ευρώ."

σημασια εχει να περναει καθενας καλα εστω και στο ονειρο που εχει πλασει...ας μην ειμαστε τοσο κυνικοι...

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.286
Πόντοι
2.257
Αγαπητοί φίλοι,
θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες περί διαφορετικότητας της στάσης ζωής του καθενός μας.Εξίσου ο ορθολογισμός όσο και ο ρομαντισμός είναι στάσεις ζωής που έχουν επιβιώσει για αιώνες.
Ωστόσο, θα ήθελα να σταθώ σε κάτι το οποίο εγώ ο ίδιος παρατηρώ έκθαμβος καθημερινώς.Εργάζομαι στο χώρο της τριτοβάθμιας παιδείας.Βλέπω νέα παιδιά τα οποία έχουν απρεπή συμπεριφορά προς τον άνθρωπο του κυλικείου του πανεπιστημίου ή προς τον άνθρωπο που διανέμει τα συγγράματα των μαθημάτων.Η απρέπεια της στάσης βασίζεται στη λανθασμένη αντίληψη ορισμένων -νέων δυστυχώς -παιδιών οτι εφ'όσον καταβάλλουν ένα αντίτιμο για μία υπηρεσία ή προϊόν, απεμπολούν αυτομάτως την υποχρέωση του στοιχειώδους σεβασμού της προσωπικότητας του απέναντί τους.Παιδιά 20-28 ετών που θα μπορούσαν να είναι παιδιά μας κάλλιστα.
Αμέσως μετά την άσχημη εικόνα της συμπεριφοράς τους, προσερχόμενοι στις εξετάσεις, ενδύονται μανδύα αγαθοσύνης και σεβασμού, που προσωπικά με αφήνει αδιάφορο καθώς στην τάξη,αμφιθέατρο ,αίθουσα τα νέα παιδιά πρέπει να είναι <<απέναντι>> από τον διδάσκοντα ως κομιστές νέας και ρηξικέλευθης σκέψης.Στην έξω ζωή, στην ασεβή συμπεριφορά των νέων προς ανθρώπους που <<δεν έχουν ανάγκη>> και ενίοτε << τους πληρώνουν>> π.χ. ιερόδουλες,ταξί,καταστήματα,καφετέριες κ.λ.π.
εντοπίζω και το μεγάλο στοίχημα του αύριο.Εμείς,οι μεγαλύτεροι καλώς ή κακώς λίγα έχουμε πλέον να προσφέρουμε για τη βελτίωση των λανθασμένων νοοτροπιών. Τα πάντα βρίσκονται στα χέρια των νεώτερων παιδιών.
Συγγνώμη για την έκταση

Επισκέπτης
σημασια εχει να περναει καθενας καλα εστω και στο ονειρο που εχει πλασει...ας μην ειμαστε τοσο κυνικοι...
Όνειρα ζούμε και με τις γκόμενές μας και με τις πουτάνες.
Κάποια στιγμή,νομοτελειακά το όνειρο τελειώνει,οπότε τρία είναι τα ενδεχόμενα:

η ξυπνάς μόνος σου κάθε φορά (ομαλή ολική επαναφορά)
η τρως σφαλιάρα και ξυπνάς (ανώμαλη ολική επαναφορά)
η τρως σφαλιάρα αρνείσαι να ξυπνήσεις ολικά και το όνειρο γίνεται εφιάλτης.

Η αλήθεια τσούζει...Και τότε,στην ακραία περίπτωση, ο θαυμασμός γίνεται μίσος.

Κατά τα άλλα μέσα στην ερωτική συνεύρεση με την ιερόδουλη,φτιάξε όσα όνειρα και όσα σεξουαλικά σενάρια θες.Μέχρι εκεί όμως...για να μην σε πούνε και μαλάκα πίσω από την πλάτη σου.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Εγώ πιστεύω στο ότι:...
...δίχως το ψέμα θα'ταν μαύρη η αλήθεια!

Βέβαια, όπως είπε και ο προλαλλήσας, σημασία έχει όταν γυρίζεις από την μπουρδελότσαρκα να "γυρίζεις" και από τα ψέματά της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom