Υπόψιν 'Αντζελας, Κυριακή 24 Ιαν 2010, στις 23:51
Γράφτηκε από τον CIVIL111
οπως μου εγραψες και στο πμ σου μαναρι ηθελες τη γνωμη μου ;)
το θυμομουνα πολυ καλα το σχολιο σου παλιοτερα για τις γυψοσανιδες εξω απ τα κατω δωματια, ηταν στο προγραμμα και ηταν στα αρχικα αρχιτεκτονικα σχεδια να τις φτιαξουμε απλα το συνεργειο της ανακαινισης ηταν απ τα συνεργεια τα καπως αργα, απο εκει που το μαγαζι ηταν να κλησει για 12 μερες εμεινε κλειστο για 24 και για χαρη του χρονου που πιεζε πολλες δουλειες θυσιαστηκαν :-
την 2η πορτα που εχουμε την εχουμε για λογους ασφαλειας, στο προσφατο και στο μακρυνο παρελθον πολλα σπιτια στην περιοχη της φυλης ,στο μεξαξουργειο σε διαφορα στουντιο ανα την Αθηνα εχουν πεσει θυματα ληστειας, στο μαγαζι μας τοσα χρονια δοξα το θεο δεν ειχαμε τετοιο περιστατιο και ενας απο τους λογους ειναι και αυτος που γραφεις στην κριτικη σου....ο ληστης φοβαται να κανει οτιδηποτε μηπως και κατα την φυγη του εγκλωβιστει αναμεσα στις 2 πορτες ετσι ωστε μετα απο λιγο να τον παραλαβει η αστυνομια ;)
ο διακοσμητης βρε ειναι ο πλεον σχετικος σε αυτο το χωρο
το 104 μετα το στουντιο του παγκρατιου και μετα αυτο της κατεχακη ειναι το 3ο που εφτιαξε-σχεδιασε-διακοσμησε, ενω για αρκετα χρονια εχει δουλεψει και σαν υπηρεσια σε διαφορα μαγαζια οποτε ξερει και πως λειτουργει ενα αναλογο μαγαζι ;)
η Σουζανα ειναι οντος πολωνεζα ;)
το οτι δεν περασες καλα μαζι της με στεναχωρησε, καποιοι αλλοι εχουν περασει καλα καποιοι προκειτε να περασουν καλα μαζι της στο μελλον και καποιοι αλλοι δεν θα περασουν καλα μαζι της στο μελλον, ετσι συμβαινει με ολες τις κοπέλες ακομα και με εμενα
για το στοματικο της το χουν γραψει αλλοι 1-2 , θα της το επισυμανω να το προσεξει ;)
αυτο που καπως με οργιζει ειναι οτι απο τη στιγμη που φανταζομε πηρες προγραμμα μασαζ η υπηρεσια ειχε υποχρεωση να σε περασει στο δωμ νο 4 του πανω οροφου που ειναι και ο παγκος που χρησιμοποποιειτε και για μασαζ >
εγω δυστηχος δεν ειμαι συνεχεια στο μαγαζι, στα μεγαλα προγραμματα να απαιτειτε να μπαινετε στα πιο καλα δωματια, οι υπηρεσιες βαριουντε συνηθος να αναιβοτατεβενουν τις σκαλες και να φτιαχνουν τα δωματια πανω και θελουν τους περισσοτερους να τους βαζουν κατω, εσεις ομως απαξ και εχετε μεγαλο προγραμμα να ζητατε τα δωματια του επανω οροφου που και πιο ανετα ειναι απο αποψης τετραγωνικων αλλα και πολυ πιο διακριτικα σε σημειο που απαξ και μπεις επανω δεν ακους ουτε τον ηχο του κουδουνιου οταν χτηπησει
παρεπιπτοντος δεν ξερω τι γραφει το κουδουνι
πολλα φιλακια