Επισκέπτης
ανοιξτε ενα θρεντ για τις φιλοσοφικες-ψυχολογικες αναζητησεις σας ρε παιχτες..
Υ.Γ. Angela καπου στις προηγουμενες σελιδες εγραφες για την επισκεψη του συναθλητη στη Σοφια!!!
Δεν με απασχολει το τι εγινε και ποιος εφταιγε.....για μενα και οι 2 εχουν τα δικια τους αλλα και τα αδικα τους!!!!
Αλλο ομως συγκρατησα εγω, εγραψες οτι αφου ειχαν ξεκινησει το sex μετα της ξαναζητησε στοματικο "το οποιο δεν ηταν υποχρεωμενη να κανει"!!!Μου το εξηγεις σε παρακαλω αυτο?
Με 15 ευρω μπορεις να το θεωρησεις μεν κακη συμπεριφορα της κοπελας να μην σου ξανακανει στοματικο αν χρειαστει επειδη δεν υπαρχει και μεγαλο περιθωριο(ανεση) χρονου.τι να στο εξηγησω βρε μωρο?
οσες φορες εσυ ή ο οποιοςδηποτε αλλος μετα απο σεξ εχετε ξαναζητησει στοματικο το εχουν δεχτει ολες οι κοπέλες να το κανουν?
εγω αποτι διαβαζω εδω μεσα ενα σημαντικο ποσοστο δεν δεχετε να το ξανακανει και αυτο δε σημαινει οτι δεν εκαναν σωστα τη δουλεια τους γιατι πρωτοι εσεις θα γραφατε οτι ξερεις κατι η ταδε δεν το δεχτηκε, με κοροιδεψε, μου εφαγε τα χρηματα κτλ
τωρα αν καποιες το κανουμε απλα το κανουμε γιατι εχουμε τους λογους μας
απλα καποια πραγματα ειναι πανω στο χερι της καθε κοπέλας και αυτη πρατει κατα το δοκουν
οπως και το δαχτυλο καποια δεν το δεχετε καποια το δεχετε αυτο δε σημαινει ομως οτι αυτη που δεν το δεχετε κανει λαθος τη δουλεια της οτι κοροιδευει τους πελατες της.
το ιδιο γινετε και με αυτες που μπορει να δωσουν καποια φιλια στο στηθος του πελατη, μπορει να παιξουν με τη γλωσσα τους στους ορχεις του πελατη κτλ το κανουν επειδη ειμαι μερος του προγραμματος του το οποιο αυτες φτιαχνουν, πολλες κοπέλες δεν θελουν να κανουν κατι τετοιο και δεν ειναι και υποχρεωμενες να το κανουν
οπως δηλ αν καποιος μπει αυριο σε εναν οικο και ζητησει να κανει σεξ με τη κοπέλα στα ορθια στη καρεκλα στο πατωμα στη ντουζιερα ή δεν ξερω και εγω που αλλου δεν ειναι υποχρεωμενη η κοπέλα να το δεχτει ,ειναι καθαρα στη κριση της και στα ορια που βαζει η καθε μια οσον αφορα τον εαυτο της μεσα στη δουλεια της
γιαυτο αλλωστε υπαρχουν και οι υπηρεσιες για να εξηγουν στον πελατη το προγραμμα της εκαστοτε κοπέλας πριν περασει, δεν ειναι κακο λοιπον αν καποιος σωνει και καλα θελει τετοιες υπηρεσιες να ρωτησει απο πριν ;)
η δουλεια της καθε κοπέλας ειναι συγκεκριμενη και την οριζει πρωτα απ ολα η ιδια
πολλα φιλακια
Δεν διαφωνουμε πουθενα.....Με συγχωρείς, Ακόρεστε, αλλά είσαι λάθος.
Όταν δίνεις περισσότερα χρήματα, τα δίνεις για συγκεκριμένους λόγους:
πιο ωραία κοπέλα
πιο ωραίος/καθαρός/πολυτελής χώρος
μεγαλύτερη άνεση χρόνου
και άλλα πολλά
Δεν μιλάμε για γεωμετρική αναλογία, ότι δηλαδή όσο περισσότερα δίνεις, τόσο πιο δεκτική είναι η κοπέλα.
Στο θέμα του προφυλακτικού, τώρα, πιστεύω ότι η κοπέλα πρέπει να συνεχίζει, αλλά εφόσον θέλει η ίδια να αλλάζει προφυλακτικό, πρέπει να το κάνει.
Δεν γίνεται κανένας να την πιέσει με το ζόρι για οτιδήποτε.
Αυτο που ειπα ειναι οτι στο στουντιο με τα 40-100 ευρω εχεις παραπανω χρονο και ετσι το να σου ξανακανει πιπα ειναι το φυσιολογικο και το αυτονοητο.
Δεν μπηκα στην ουσια της κριτικης, δηλαδη οτι του ζητησε να ξανααλαξει προφυλακτικο για να του κανει παλι στοματικο. Εφοσον η κοπελα τηρει τους κανονες υγιεινης, καλως το κανει αυτο...
Αλλα δεν θα μας πει η καθε Αντζελα ότι αυτο το αυτονοητα επαφύεται στα κεφια της κοπελας
και μαλιστα εχω δει τον τελευταιο καιρο ενα κλιμα(όχι απο την αντζελα, γενικα...) ότι ειμαστε ζωα ολοι οι πελατες που κρινουμε τις υπηρεσιες τους και που κραζουμε κοπελες που δεν προσφερουν τα αυτονοητα, δηλαδη να σε ξεπετανε στο 5λεπτο(οπως κανουν σε ολους συγκεκριμενες)και το να τρωνε το κραξιμο τους και στο δωματιο και εδω μεσα, να ειναι κατακριτεο...
μπορεις να το διευκρινησεις λιγο?Jessica: όχι κακή αλλά ούτε τίποτα το ιδιαίτερο, Παρασκευή 22 Ιαν 2010, στις 16:49
Γράφτηκε από τον rozkrotalias
Συνολική βαθμολογία 7.8
Εμφάνιση κοπέλας 7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 8.0
Πρόσβαση/Parking 9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
Πήγα 19/1. Εμφάνηση: Ομορφούλι, χαμογελαστό και ευχάριστο γκομενάκι με καλούτσικο σωματάκι και απαλό δερματάκι. Με άλλα λόγια καλούλα εμφανησιακά αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Κρεβάτι: Λίγο γλειψιματάκι στο σώμα, λίγο στα αρχίδια, μετά πιπούλα καλή και μετά πηδηματάκι. Κλασικές υπηρεσίες studio δηλαδή. Στα μείον ότι ήταν λίγο βρώμικη. Για f.f. δεν κάνει. Δεν έκλαψα το πενηνταρικάκι μου αλλά ούτε και την προτείνω και φυσικά ούτε θα ξαναπάω. Το πάρκινγκ το απόγευμα είναι πανεύκολο μιά και παρκάρεις απ΄έξω αλλά το πρωί μάλλον είναι διαφορετικά τα πράγματα
Για fifa, μονο fafoutes της Κωλοκύνθους καβλιαρετζο μου