Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ανοιξτε ενα θρεντ για τις φιλοσοφικες-ψυχολογικες αναζητησεις σας ρε παιχτες..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
0 στους 5 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Πέρασα υπέροχα!, Τετάρτη 20 Ιαν 2010, στις 22:17

Γράφτηκε από τον Νικήτας   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Συνολική βαθμολογία 6.5
Εμφάνιση κοπέλας 7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 6.0
Πρόσβαση/Parking 7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 5.0

Καλημέρα παιδιά. Τίμησα την Όλγα όπου έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια.
Ητάν το κάτι άλλο. Ξεκίνησε με χάδια και φιλάκια, μετά με πίπα στα 4 και ακολούθησε Ισπανικό στο υπέροχο στήθος της.
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Όλγα)
Συνολική βαθμολογία 6.5
Εμφάνιση κοπέλας 7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 6.0
Πρόσβαση/Parking 7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 5.0

Σορυ...... η κριτικη ειναι για τη "θεια Ολγα"?Απο ποτε δινει κωλο αυτη?
Αν τελευταια εχει φυγει απο εκει και εχει παει Μεταξι!!!!

Υ.Γ. Angela καπου στις προηγουμενες σελιδες εγραφες για την επισκεψη του συναθλητη στη Σοφια!!!
Δεν με απασχολει το τι εγινε και ποιος εφταιγε.....για μενα και οι 2 εχουν τα δικια τους αλλα και τα αδικα τους!!!!
Αλλο ομως συγκρατησα εγω, εγραψες οτι αφου ειχαν ξεκινησει το sex μετα της ξαναζητησε στοματικο "το οποιο δεν ηταν υποχρεωμενη να κανει"!!!Μου το εξηγεις σε παρακαλω αυτο? :think:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση το "πρωκτικό" για τη θεία Όλγα.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Υ.Γ. Angela καπου στις προηγουμενες σελιδες εγραφες για την επισκεψη του συναθλητη στη Σοφια!!!
Δεν με απασχολει το τι εγινε και ποιος εφταιγε.....για μενα και οι 2 εχουν τα δικια τους αλλα και τα αδικα τους!!!!
Αλλο ομως συγκρατησα εγω, εγραψες οτι αφου ειχαν ξεκινησει το sex μετα της ξαναζητησε στοματικο "το οποιο δεν ηταν υποχρεωμενη να κανει"!!!Μου το εξηγεις σε παρακαλω αυτο? :think:

τι να στο εξηγησω βρε μωρο?
οσες φορες εσυ ή ο οποιοςδηποτε αλλος μετα απο σεξ εχετε ξαναζητησει στοματικο το εχουν δεχτει ολες οι κοπέλες να το κανουν?
εγω αποτι διαβαζω εδω μεσα ενα σημαντικο ποσοστο δεν δεχετε να το ξανακανει και αυτο δε σημαινει οτι δεν εκαναν σωστα τη δουλεια τους γιατι πρωτοι εσεις θα γραφατε οτι ξερεις κατι η ταδε δεν το δεχτηκε, με κοροιδεψε, μου εφαγε τα χρηματα κτλ
τωρα αν καποιες το κανουμε απλα το κανουμε γιατι εχουμε τους λογους μας
απλα καποια πραγματα ειναι πανω στο χερι της καθε κοπέλας και αυτη πρατει κατα το δοκουν
οπως και το δαχτυλο καποια δεν το δεχετε καποια το δεχετε αυτο δε σημαινει ομως οτι αυτη που δεν το δεχετε κανει λαθος τη δουλεια της οτι κοροιδευει τους πελατες της.
το ιδιο γινετε και με αυτες που μπορει να δωσουν καποια φιλια στο στηθος του πελατη, μπορει να παιξουν με τη γλωσσα τους στους ορχεις του πελατη κτλ το κανουν επειδη ειμαι μερος του προγραμματος του το οποιο αυτες φτιαχνουν, πολλες κοπέλες δεν θελουν να κανουν κατι τετοιο και δεν ειναι και υποχρεωμενες να το κανουν
οπως δηλ αν καποιος μπει αυριο σε εναν οικο και ζητησει να κανει σεξ με τη κοπέλα στα ορθια στη καρεκλα στο πατωμα στη ντουζιερα ή δεν ξερω και εγω που αλλου δεν ειναι υποχρεωμενη η κοπέλα να το δεχτει ,ειναι καθαρα στη κριση της και στα ορια που βαζει η καθε μια οσον αφορα τον εαυτο της μεσα στη δουλεια της
γιαυτο αλλωστε υπαρχουν και οι υπηρεσιες για να εξηγουν στον πελατη το προγραμμα της εκαστοτε κοπέλας πριν περασει, δεν ειναι κακο λοιπον αν καποιος σωνει και καλα θελει τετοιες υπηρεσιες να ρωτησει απο πριν ;)
η δουλεια της καθε κοπέλας ειναι συγκεκριμενη και την οριζει πρωτα απ ολα η ιδια

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:  

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τι να στο εξηγησω βρε μωρο?
οσες φορες εσυ ή ο οποιοςδηποτε αλλος μετα απο σεξ εχετε ξαναζητησει στοματικο το εχουν δεχτει ολες οι κοπέλες να το κανουν?
εγω αποτι διαβαζω εδω μεσα ενα σημαντικο ποσοστο δεν δεχετε να το ξανακανει και αυτο δε σημαινει οτι δεν εκαναν σωστα τη δουλεια τους γιατι πρωτοι εσεις θα γραφατε οτι ξερεις κατι η ταδε δεν το δεχτηκε, με κοροιδεψε, μου εφαγε τα χρηματα κτλ
τωρα αν καποιες το κανουμε απλα το κανουμε γιατι εχουμε τους λογους μας
απλα καποια πραγματα ειναι πανω στο χερι της καθε κοπέλας και αυτη πρατει κατα το δοκουν
οπως και το δαχτυλο καποια δεν το δεχετε καποια το δεχετε αυτο δε σημαινει ομως οτι αυτη που δεν το δεχετε κανει λαθος τη δουλεια της οτι κοροιδευει τους πελατες της.
το ιδιο γινετε και με αυτες που μπορει να δωσουν καποια φιλια στο στηθος του πελατη, μπορει να παιξουν με τη γλωσσα τους στους ορχεις του πελατη κτλ το κανουν επειδη ειμαι μερος του προγραμματος του το οποιο αυτες φτιαχνουν, πολλες κοπέλες δεν θελουν να κανουν κατι τετοιο και δεν ειναι και υποχρεωμενες να το κανουν
οπως δηλ αν καποιος μπει αυριο σε εναν οικο και ζητησει να κανει σεξ με τη κοπέλα στα ορθια στη καρεκλα στο πατωμα στη ντουζιερα ή δεν ξερω και εγω που αλλου δεν ειναι υποχρεωμενη η κοπέλα να το δεχτει ,ειναι καθαρα στη κριση της και στα ορια που βαζει η καθε μια οσον αφορα τον εαυτο της μεσα στη δουλεια της
γιαυτο αλλωστε υπαρχουν και οι υπηρεσιες για να εξηγουν στον πελατη το προγραμμα της εκαστοτε κοπέλας πριν περασει, δεν ειναι κακο λοιπον αν καποιος σωνει και καλα θελει τετοιες υπηρεσιες να ρωτησει απο πριν ;)
η δουλεια της καθε κοπέλας ειναι συγκεκριμενη και την οριζει πρωτα απ ολα η ιδια

Με 15 ευρω μπορεις να το θεωρησεις μεν κακη συμπεριφορα της κοπελας να μην σου ξανακανει στοματικο αν χρειαστει επειδη δεν υπαρχει και μεγαλο περιθωριο(ανεση) χρονου.

Με 40 εως 100 ευρω δεν μπορεις να λες οτι αμα δεν δεχτει ξανα στοματικο εκανε καλα τη δουλεια της...Για αυτο θα φατε και το κραξιμο στην κριτικη να ξερουν και οι υπολοιποι(για οποιες δεν δουλευουν σωστα).

Με κοπελα στα 15 λεπτα ειδα ότι πολυυυυ δυσκολο να τα καταφερω και της λεω αστο...και μου λεει αμα δεν τελειωσεις δεν φευγω(φυλης με 20 ευρω). Αυτη οντως δεν ηταν υποχρεωμενη να μου το κανει, αλλα εκει βλεπεις και διαφορές συμπεριφορων.

Τελος απο την στιγμη που καποιος ειναι πεντακαθαρος και σεβεται τις κοπελες οταν ειναι στον ιδιο χωρο μαζι τους και αυτες στο 5 λεπτο θελουν να σε ξεπεταξουν ή δεν δεχονται ουτε να ακουμπας το στηθος ας πουμε ή να της φιλας το λαιμο, έπειτα θα φανε το κραξιμο τους στην κριτικη και θα γραφτουν τα περιστατικα(αυτο δεν παει για σενα, γενικα παει....)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Με συγχωρείς, Ακόρεστε, αλλά είσαι λάθος.
Όταν δίνεις περισσότερα χρήματα, τα δίνεις για συγκεκριμένους λόγους:
πιο ωραία κοπέλα
πιο ωραίος/καθαρός/πολυτελής χώρος
μεγαλύτερη άνεση χρόνου
και άλλα πολλά

Δεν μιλάμε για γεωμετρική αναλογία, ότι δηλαδή όσο περισσότερα δίνεις, τόσο πιο δεκτική είναι η κοπέλα.
Στο θέμα του προφυλακτικού, τώρα, πιστεύω ότι η κοπέλα πρέπει να συνεχίζει, αλλά εφόσον θέλει η ίδια να αλλάζει προφυλακτικό, πρέπει να το κάνει.
Δεν γίνεται κανένας να την πιέσει με το ζόρι για οτιδήποτε.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
:thumbsup: η συγκεκριμενη την εχει δει κοφτηρι χρηματος . ειχα αυτην την εντυπωση και ηρθε επιβεβαιωση.την εχω παρει 2 φορες,τη πρωτη μετρια πραματα(πρωτες μερες στη δουλεια),τη δευτερη(μετα απο κανα μηνα) ειχε τασεις ξεπετας(εμαθε :grin:).

επισης,η τσατσα εκει ειναι με το ρολοι στο χερι,δε σου χαριζει δευτερολεπτο, οτι ωρα και αν ειναι ,εχει δεν εχει κοσμο.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Με συγχωρείς, Ακόρεστε, αλλά είσαι λάθος.
Όταν δίνεις περισσότερα χρήματα, τα δίνεις για συγκεκριμένους λόγους:
πιο ωραία κοπέλα
πιο ωραίος/καθαρός/πολυτελής χώρος
μεγαλύτερη άνεση χρόνου
και άλλα πολλά

Δεν μιλάμε για γεωμετρική αναλογία, ότι δηλαδή όσο περισσότερα δίνεις, τόσο πιο δεκτική είναι η κοπέλα.
Στο θέμα του προφυλακτικού, τώρα, πιστεύω ότι η κοπέλα πρέπει να συνεχίζει, αλλά εφόσον θέλει η ίδια να αλλάζει προφυλακτικό, πρέπει να το κάνει.
Δεν γίνεται κανένας να την πιέσει με το ζόρι για οτιδήποτε.
Δεν διαφωνουμε πουθενα.....

Αυτο που ειπα ειναι οτι στο στουντιο με τα 40-100 ευρω εχεις παραπανω χρονο και ετσι το να σου ξανακανει πιπα ειναι το φυσιολογικο και το αυτονοητο.

Δεν μπηκα στην ουσια της κριτικης, δηλαδη οτι του ζητησε να ξανααλαξει προφυλακτικο για να του κανει παλι στοματικο. Εφοσον η κοπελα τηρει τους κανονες υγιεινης, καλως το κανει αυτο...

Αλλα δεν θα μας πει η καθε Αντζελα ότι αυτο το αυτονοητα επαφύεται στα κεφια της κοπελας και μαλιστα εχω δει τον τελευταιο καιρο ενα κλιμα(όχι απο την αντζελα, γενικα...) ότι ειμαστε ζωα ολοι οι πελατες που κρινουμε τις υπηρεσιες τους και που κραζουμε κοπελες που δεν προσφερουν τα αυτονοητα, δηλαδη να σε ξεπετανε στο 5λεπτο(οπως κανουν σε ολους συγκεκριμενες)και το να τρωνε το κραξιμο τους και στο δωματιο και εδω μεσα,  να ειναι κατακριτεο...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αυτο που ειπα ειναι οτι στο στουντιο με τα 40-100 ευρω εχεις παραπανω χρονο και ετσι το να σου ξανακανει πιπα ειναι το φυσιολογικο και το αυτονοητο.

τιποτα δεν ειναι αυτονοητο ματια μου γιατι τιποτα δεν ειναι επισημα καθορισμενο απο κανεναν
εγω δεν αντιλεγω οτι μια κοπέλα ειναι υπερ της να ξανακανει στοματικο στο πελατη
και εγω το κανω και οι περισσοτερες κοπέλες στο μαγαζι
αλλα δεν ειναι αυτονοητο
η υπηρεσια στο σαλονι σε οποιοδηποτε μαγαζι θα σου πει στοματικο+ σεξ οχι τα χιλια μυρια οσα μπορει να κανει η καθε κοπέλα μεσα στο δωματιο ή τα χιλια μυρια οσα μπορει να ζητησει καποιος να του κανει η κοπέλα στο δωματιο

Δεν μπηκα στην ουσια της κριτικης, δηλαδη οτι του ζητησε να ξανααλαξει προφυλακτικο για να του κανει παλι στοματικο. Εφοσον η κοπελα τηρει τους κανονες υγιεινης, καλως το κανει αυτο...

για το παιδι ομως που εγραψε τη κριτικη το αυτονοητο ηταν η κοπέλα να μην του ξαναλαξει προφυλακτικο
οπως βλεπεις ο καθενας σας εχει τα δικα του αυτονοητα και η καθε κοπέλα εχει το ελευθερο να πραξει αναλογα

Αλλα δεν θα μας πει η καθε Αντζελα ότι αυτο το αυτονοητα επαφύεται στα κεφια της κοπελας

εμενα δεν ειναι δουλεια μου να σας πω τι ειναι αυτονοητο και τι οχι
εμενα δουλεια μου ειναι στο δωματιο να ακουσω τα αυτονοητα σας (ξερεις ποσα τελειος διαφορετικα αυτονοητα εχω ακουσει) και τι θα ζητησει ο καθενας σας και αναλογα αν ειναι στο κεφι μου οπως λες ή οχι να πραξω

και μαλιστα εχω δει τον τελευταιο καιρο ενα κλιμα(όχι απο την αντζελα, γενικα...) ότι ειμαστε ζωα ολοι οι πελατες που κρινουμε τις υπηρεσιες τους και που κραζουμε κοπελες που δεν προσφερουν τα αυτονοητα, δηλαδη να σε ξεπετανε στο 5λεπτο(οπως κανουν σε ολους συγκεκριμενες)και το να τρωνε το κραξιμο τους και στο δωματιο και εδω μεσα,  να ειναι κατακριτεο...

αν καποια κοπέλα ματια μου σε παρατησει στο δωματιο σε 5 λεπτα ας σε πει και οτι θελει
τι σε νοιαζει?
κακο του κεφαλιου της
αυτη σε λιγους μηνες θα σχολαει χωρις μεροκαμματο
εσυ μια χαρα τελος του μηνα θα πληρωνεσε απ τη δουλεια σου και θα κανεις τη ζωη σου
αυτηνης ο οτε, η δεη η ευδαπ το κινητο το ενοικιο κτλ θα μαζευοντε στοιβες απληρωτα

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606

αν καποια κοπέλα ματια μου σε παρατησει στο δωματιο σε 5 λεπτα ας σε πει και οτι θελει
τι σε νοιαζει?
κακο του κεφαλιου της
αυτη σε λιγους μηνες θα σχολαει χωρις μεροκαμματο (ναι αλλά τα φράγκα θα στα έχει κλέψει εκείνη την στιγμή σωστά? και για να μην αναφερθώ στα νεύρα που θα έχεις?!!?!)
εσυ μια χαρα τελος του μηνα θα πληρωνεσε απ τη δουλεια σου (στον ιδιωτικό τομέα μια μέρα να μην δουλέψεις σωστά απολύθηκες χωρίς αποζημίωση, χωρίς δικαιώματα- υπογράφεις λευκά χαρτιά στην πρόσληψη ή καθόλου-σε οίκους τι εμποδίζει την ίδια ξεπέτα σαβούρα να τα ξανακάνει σε άλλο σπίτι? ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ? η λύση είναι μία, φασαρία στην κοπέλα στο δωμάτιο, φασαρία στο σαλόνι, φασαρία σε όσους πάνε να μπουν και κράξιμο στο σιτε, όταν πας για γαμημένο ψωμί το πληρώνεις και το τρως, γιατί να μην είναι καλή και η υπηρεσία σου σε πληρωμένη γυναίκα?? )και θα κανεις τη ζωη σου
αυτηνης ο οτε, η δεη η ευδαπ το κινητο το ενοικιο κτλ θα μαζευοντε στοιβες απληρωτα

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten: :-

[/quote]

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
:smitten: :smitten: :grouphug: :smitten: :smitten:

respect-057.GIF

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227

Αξίζει να τον πιείς (περαστικά μας)
Γράφτηκε από τον Καβλιάρης

Παίδες καλησπέρα,
Τρίτη βράδυ και μοναξιές με οδήγησαν στην 'φωλιά' της Βουλιαγμένης.Ο γύπας πρόθυμος και το θύμα ονόματι καρολάιν(μπορεί όμως να συμβαίνει και το ανάποδο καθ' οτι το 100μπαλο έτσουξε)σκυλί ξανθό 1.65 και κάτι...με κάτι τιτανοτεράστια βυζόμπαλα κυκλοφορεί αδέσποτο σε πολυτελές σαλόνι,έχοντας το κατοικίδιο της να γαβγίζει σεκόντο απο το δωμάτιο της υπηρεσίας(μωρό ντόπερμαν λέει αυτή,εγώ νομίζω οτι την είδανε ξανθιά και της πασάρανε τσιουάουα).Προτελευταίος πελάτης ήμουν αφού μου φάγανε την σειρά 2 μάγκες που ήταν γνωστοί??? του αφεντικού.Τέσπα περίμενα και περίμενα,κάποια στιγμή ήρθε το εργαλείο.[size=13pt]Το είχα ξαναπάρει σε τριγγέτα και Συγγρού[/size] και ήταν απίστευτο,οπότε είπα να πάρω φουλ πρόγραμμα με κουλούρι για κάτι πιο καινούργιο.Ωραία προκαταρκτικά,καθ ότι το τσιμπούκι με μπίλια στην γλώσσα είναι το μεγάλο χαρτί της γκόμενας.Απο πάνω κουρασμένα(λογικό)αλλά ανέλαβα εγώ την κατάσταση και τό 'σωσα.Γυρισμα στα τέσσερα και μετά απο αναμονή και υπομονή μέχρι να βάλει αλοιφές κρέμες και τσιμεντογωνία κοντεύει να μου πέσει,πιάνει το εργαλείο και το βάζει στο πάτο της.'Η μουνί πήδαγα ή κόλο ή την χούφτα της το ίδιο πράμα...οπότε την πετάω μπρούμητα και χλάπα χλούπα απο πάνω χτυπιέμαι μέχρι τέλους.
Γενικά η φάση ήταν αν εξαιρέσεις λίγο κουβεντούλα και κανα χαμογελάκι όταν καταλάβαινε τι τις έλεγα?!?!τελείως βιομηχανοποιημένη...μηχανικοί ήχοι ααα,ουουου και γάμα να φύγουμε.
Ο χώρος καθαρός..μάλιστα ήταν δύο κυρίες που καθαρίζανε(λογικό αφού έπεσα στην αλλαγή βάρδιας)η 'ξεναγός' πολύ αξιοπρεπής και επαγγελματίας.
Η πρόσβαση είναι ένα μεγάλο αγκάθι εκτός κι αν γουστάρεις να πηγαίνεις να πηδήξεις με το μετρό και αντέχεις μετά την όλη διαδικασία να περπατήσεις μέσ στο ψωλόκριο κανα χιλιόμετρο για να φτάσεις πάλι στο σταθμό.Εγώ ήμουν τυχερός σε αυτό το κομμάτι γιατί παρκάρισα απο κάτω σε ένα συνεργείο μοτο(το να βγαίνεις τρίτη βράδυ με κρύο έχει και τα καλά του).Μετά όμως πηγαίνωντας για το σπίτι όλως τυχαίως?!?! πέρασα απο στούντιο kamasoutra στην φραντζή(δείτε κι αυτό...αξίζει)
Adios
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ
Προκαταρκτικά: Ναι
Όνομα κοπέλας: [size=13pt]Καρολάιν[/size]
Ημερ/νια επίσκεψης: 19.01.2010
Βάρδια επίσκεψης: 2η (απογευματινή)

.....................................................................
Μήπως η κριτική έχει περαστεί σε λάθος "ίδρυμα" ??????? Το Ισμήνης 2 θέλει να ονομάζεται Studio Vouliagmenis... οπότε μήπως έγινε κάποιο μπέρδεμα?

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Γυρισε η Καρολάιν ρε συνάδελφοι? Καταλαβαίνω καλά? Αντε γιατί την ...πεθύμησα.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Jessica: όχι κακή αλλά ούτε τίποτα το ιδιαίτερο, Παρασκευή 22 Ιαν 2010, στις 16:49
Γράφτηκε από τον rozkrotalias

Συνολική βαθμολογία  7.8
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  8.0
Πρόσβαση/Parking  9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Πήγα 19/1. Εμφάνηση: Ομορφούλι, χαμογελαστό και ευχάριστο γκομενάκι με καλούτσικο σωματάκι και απαλό δερματάκι. Με άλλα λόγια καλούλα εμφανησιακά αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Κρεβάτι: Λίγο γλειψιματάκι στο σώμα, λίγο στα αρχίδια, μετά πιπούλα καλή και μετά πηδηματάκι. Κλασικές υπηρεσίες studio δηλαδή. Στα μείον ότι ήταν λίγο βρώμικη. Για f.f. δεν κάνει. Δεν έκλαψα το πενηνταρικάκι μου αλλά ούτε και την προτείνω και φυσικά ούτε θα ξαναπάω. Το πάρκινγκ το απόγευμα είναι πανεύκολο μιά και παρκάρεις απ΄έξω αλλά το πρωί μάλλον είναι διαφορετικά τα πράγματα
μπορεις να το διευκρινησεις λιγο?
γιατι απο την μια να ειναι βρωμικη και απο την αλλη τοσο καλη βαθμολογια...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Κρεβάτι: Λίγο γλειψιματάκι στο σώμα, λίγο στα αρχίδια, μετά πιπούλα καλή και μετά πηδηματάκι. Κλασικές υπηρεσίες studio δηλαδή. Στα μείον ότι ήταν λίγο βρώμικη. Για f.f. δεν κάνει. Δεν έκλαψα το πενηνταρικάκι μου αλλά ούτε και την προτείνω και φυσικά ούτε θα ξαναπάω. Το πάρκινγκ

ti ειναι αυτο το f.f.  :huh: :huh: :huh: :dunno:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Stories