Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ἀκριβὴ μου Σοφία, Κυριακή 24 Ιαν 2010, στις 23:54
Γράφτηκε από τον bakalhs

Ἀκριβὴ μου Σοφία

Μολονότι δὲν γράφω δευτέραν κριτικὴν διὰ τὴν ἰδίαν πόρνην ἠσθάνθην ὅτι δι ἐσὲ θὰ ἐδῃ νὰ κάνω μίαν ἐξαίρεσιν. Κατὰ πρῶτον ἔχει παρέλθει σχεδὸν ἕν καὶ ἥμισυ ἔτος ἐκ τῆς τελευταίας συνευρέσεὼς μας εἰς τὸ πορνεῖον τῆς Φ200. Κατὰ δεύτερον ἡ περίπτωσὶς σου ἀξίζει ὀλῖγον περισσοτέρας προσοχῆς ὄχι διότι εἶσαι ξεχωριστὴ (μολονότι διαθέτεις καὶ ἐμφάνισιν καὶ μόρφωσιν καὶ κοινωνικότητα) ἀλλὰ διότι εἶσαι τυπική. Τυπικὴ καὶ συνήθης περίπτωσις (σχετικῶς) νεαρᾶς γυνῆς ἐκ Ρωσσίας.

Εἰς τὸν προθάλαμον τοῦ …παραδοσιακοῦ πορνείου τοῦ Μεταξουργείου μᾶς ἐνηγκαλίσθης καὶ μᾶς ἠσπάσθης καὶ εἶναι βέβαιον ὅτι αἱ ἐκδηλώσεις σου αύταὶ ἦσαν είλικρινεῖς. Δὲν ἠμπόρεσα νὰ μὴν θαυμάσω καὶ πάλιν τὸ σῶμα σου – δεδομένης τῆς προτιμήσεὼς μου εἰς τὰς μεγαλοσώμους – τὸ ὁποίον πάντως ἔχεις ἐγκαταλείψει εἰς τὴν τύχην του. Μόνον ἀόμματος δὲν θὰ διεπίστωνε τὴν πικρίαν σου ὅταν μᾶς παρεκίνεις εἰς εἴσοδον λέγουσα «περᾶστε, μεγᾶλες ἐκπτώσεις, μόνον 15 εὐρώ». Καὶ φυσικὰ ἐπεράσαμε.

Θὰ ἦτο ψεῦδος ὅτι δὲν ἀπήλαυσα τὴν συνουσίαν. Προκαταρκτικά – πεολειχία – διείσδυσις, ὅλα ἀρκετὰ καλά. Ἡ διάθεσὶς σου ὑπελείπετο ἐν σχέσει πρὸς τὸ παρελθόν. Θὰ ἠρῶτα τις τὶ θὰ ἤθελον μὲ τὸ ἀντίτιμον πινακίου κρέατος εἰς λαϊκὸν ἑστιατόριον. Ἀληθῶς δὲν πταὶς εἰς τίποτε διὰ νὰ συνουσιάζεσαι μὲ οἰονδήποτε ἀντὶ 15 εὐρώ. Δὲν πταίομεν ὅμως οὕτε ἡμεῖς εἰς τίποτε διὰ νὰ ὑφιστάμεθα τὰς συνεπείας τῆς πολιτικοκοινωνικῆς παραφροσύνης ἡ ὁποία ἐξεπήγαζε καὶ ἀκόμη ἐκπηγάζει ἐκ τῆς χώρας σου.

Καὶ ἐν τέλει πολλὰ δὲν θὰ ἔπρεπε νὰ συμβαίνουσι, πλὴν ὅμως συμβαίνουσι.

Ένα τραγούδι για τη Σοφία:

Επισκέπτης
Διδύμου 8 άνω:Ντενίσα από Φυλής 134 όροφος
{Απαράδεκτη, Δευτέρα 25 Ιαν 2010, στις 10:49
Γράφτηκε από τον tasmania  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου
Λιγα λογια!!
Μπηκε μεσα στο δωματιο ρουφοντας τη μυτη τησ.Τη ροτω τι συμβαινει και μου απαντα ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ μολισ επεινα ενα τσαγακι.
Τησ λεω λοιπον καλυτερα να φυγω,απαντα οχι δεν υπαρχει προβλημα.
Ξαπλωνει βαζει προφυλακτικο και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΟΥΜΕΝΗ. Λεω δεν γινεται μου κανει πλακα η γκομενα,μετα απο 20 χρονια στα μπουρδελα να μου κανουν τετοια πλακα!!Τη κοιτουσα και λεω τωρα τι να της κανω!!Με τα χιλια ζωρια μου ψιλοσηκωθηκε,τησ λεω γυρνα να τελοιωνουμε.Τησ το βαζω και αυτη ρουφαγε τη μυτη τησ και εβηχε.Σταματω και τησ λεω φυγε καλυτερα δεν γινεται κοριτσακι μου!
Και τι μου λεει ρε παιδια...Ελπιζω να μην φταιω εγω!!!!!!!
ΟΧΙ εγω φταιω που μπηκα ο μαλακας και δεν εφυγα της απαντω!!
Πηγαινε σπιτι σου να ξαπλωσεις τησ λεω!!
Α ΟΧΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΚΑΤΣΑ ΧΤΕΣ!!!}

Έλπιζε να μην ζητήσεις τα μισά λεφτά πίσω...
Να γαμάς και να σου θυμίζει συνέχεια οτι κάνει αγγαρεία βήχοντας και ρουφώντας την μύτη της και να την λυπάσαι.Σ'αυτήν την περίπτωση,κατ'ευθείαν από την αρχή παίρνεις τα 20 ευρώ και φεύγεις.

Επισκέπτης
Ένα τραγούδι για τη Σοφία:
Μὲ κίνδυνον νὰ κατηγορηθώμεν διὰ γλυκανάλατον συναισθηματισμόν:

There's a light that shines on Persephone,
Always a fire in her eyes,
And the last time that I went to her
I could tell things weren't right.

I just don't care to see your years go wasting,
There's no longer magic in your eyes.

In your time, you could outshine everybody else around,
But your off-stage ways might be a bore -
You take a bow, you take a fall.

I came to be here in the footlights,
To live with you through every song,
And your face displays a peaceful field.
I can't believe the curtain has to fall.

Now I know your years were never wasted,
Tonight I saw the magic in your eyes.

Επισκέπτης
{Ἀκριβὴ μου Σοφία, Κυριακή 24 Ιαν 2010, στις 23:54
Γράφτηκε από τον bakalhs....} 

Άτιμε Γκορμπατσώφ!.Μέγα εκπορνευτή των γυναικών της χώρας σου!
Φανταστείτε τι βίζιτες γίνονταν στα 80 "κλειστά" χρόνια Σοβιετικής Ένωσης επί πινακίου φακής!.

Επισκέπτης
Ήταν για τσάγια η κοπέλα...όχι από το σπέρμα στον οισοφάγο αλλά από το κρύωμα...η και από τα δύο...ποιος ξέρει...

Επισκέπτης
Αλκαμένους 117:
{*Φωτεινή* μέσα στο σκοτάδι, Δευτέρα 25 Ιαν 2010, στις 17:30
Γράφτηκε από τον Power cool   
Καλησπερα συναδελφοι.μεσημεριανη καρφωτη επισκεψη στο 117 και πετυχα την φωτεινη.Ωραιο μιλφ με πεσμενο βυζακι,ξανθο καρε,καβλε φατσουλα,25ευρω και εισοδος στοδωματιο.Μετα απο 5 λεπτα ηρθε,εβγαλε το σουτιεν και μου εδωσε το βυζι στο στομα,(ημουν ορθιος γιατι ετσι το γουσταρω),χαδακια και φιλια στον λαιμο και τις ρωγες,και εγω δακτυλο στο τιγκα απο κρεμα μουνι.Στηθηκε στα 4και αρχισε μια καταπληκτικη πιπα χωρις χερια, και μετα απο λιγο της γαμαγα το στομα με τα χερια μου στο κεφαλι της για ρυθμο.Την γυρισα στα 4 και τον εβαλα στην κρεμα συγνωμη στο μουνι οπου και καταθεσα αφου την ταλαιπωρησα λιγο. Υ.Γ.Η τσατσα ηταν ευγενικη αλλα σε παλαιοτερη επισκεψη μου ηταν ΑΝΑΓΩΓΗ!!}

Μέσα στα σκοτάδια του παραπετάσματος βρήκες την Φωτεινή εξαίρεση!
Αφού το είχε τίγκα στην κρέμα το μουνί,έπρεπε να τελειώσεις στο στόμα της ακάποτα.Κάνει και τελειωτικό.
Η τσατσά ήταν και είναι προσποιητά ευγενική αποκαλύπτοντας κατά διαστήματα το ανάγωγο του χαρακτήρα της.Από Λ.Καραγιάννη 35,Πιπίνου 118,Αριστομένους 72,Φυλής 69 άνω με το Χριστινάκι και βέβαια Αλκαμένους 117 τώρα.Κλασική φάτσα χοντρής γριάς.Γκρίζο κοντό μαλλί με τα ματογυάλια.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παρενθεση...φιλε μπακαλης οι wishbone ash θα παιξουν στο rodeo...αλλα πιστευω θα εισαι ηδη ενημερως γι'αυτο...

Επισκέπτης
Φυλής 92:
{Αλεξάνδρα, το παλεύει..., Πέμπτη 28 Ιαν 2010, στις 17:48
Γράφτηκε από τον amadeus_gr
Η Αλεξάνδρα, μια ξανθιά (με κότσο) λυγερόκορμη, αδύνατη, εμφανίσιμη νεαρά.
Χαμογελαστή γενικά, αλλά γρί Ελληνικο-Αγγλικών.
Μπαίνει στο δωμάτιο και μου κάνει κομπλιμέντο για την κολόνια μου. Μου παραπονέθηκε ότι πολλοί λίγοι φοράνε και συνήθως βρωμάνε.
Τέλος πάντων, ξεκινάει με μια στριφογυριστή πιπούλα. Την σταματάω λίαν συντόμως για την περιποιηθώ και εγώ.
Ωραίο μικρό, στητό, σκληρό, στήθος με κάτι θηλές μεγάλες και χορταστικές. Αφού την φίλησα παντού, με ενημέρωσε ότι σύντομα θα μας κτυπήσουν την πόρτα. Πράγματι, έχει ένα θεματάκι με τον χρόνο η κοπελιά. Πάραυτα, έκατσε ώρα στο δωμάτιο χωρίς περαιτέρω αναστολές και βιασύνες. Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικο & συνεχίσαμε με πισοκολλητό με ωραία στησίματα και ψεύτικους αναστεναγμούς. Πυκνά συχνά κοίταγε το ρολόι της & τον καθρέπτη για να ελέγξει το βάψιμο και τον κότσο.
Δεν είναι για GFE καταστάσεις. Βγαίνεις με ένα κενό. Βέβαια, νέα ακόμα στο χώρο, μπορεί να στρώσει. Πάντως, για μια αλλαγή σε ξανθιά (τα δυνατά πρωινά χαρτιά: Μπιάνκα, Χριστίνα, Βανέσσα είναι μαυρομάλλες) είναι καλή για μια δοκιμή. Μπορεί να ξαναπεράσω πολύ αργότερα.}

1.Σε ποια γλώσσα σου μίλαγε;
2.Είναι η "ξανθιά μουνάρα κωλάρα" που περιέγραψα στην ενημέρωσή μου;
3.Πυκνά συχνά κοίταγε το ρολόι της,σου είχε πει οτι θα κτυπήσουν πόρτα και θα ξαναπάς;;;;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Η Αλεξάνδρα είναι μια ψηλή αδύνατη ξανθιά, με μικρο πεταχτό κολαράκι.
Έχει και ένα piercing στο κάτω χείλος.
Δεν ξέρω τα γούστα σου και τι για σένα είναι κολάρα.

Μιλάγαμε στην νοηματική και με τα ελάχιστα αγγλικά της.

Επειδή τελικά δεν μας ενόχλησε η τσα2, αλλά και η Αλεξ δεν δυσανασχέτησε με την όποια καθυστέρηση (παραμόνο κοίταγε το ρολόι) γιαυτό και θα ξαναπήγαινα κάποια στιγμή στο μέλλον.

Είπαμε ότι μπορεί να στρώσει. Θέλω να είμαι αισιόδοξος. 

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Διδύμου 8 άνω:Ντενίσα από Φυλής 134 όροφος
{Απαράδεκτη, Δευτέρα 25 Ιαν 2010, στις 10:49
Γράφτηκε από τον tasmania   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου
Λιγα λογια!!
Μπηκε μεσα στο δωματιο ρουφοντας τη μυτη τησ.Τη ροτω τι συμβαινει και μου απαντα ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ μολισ επεινα ενα τσαγακι.
Τησ λεω λοιπον καλυτερα να φυγω,απαντα οχι δεν υπαρχει προβλημα.
Ξαπλωνει βαζει προφυλακτικο και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΟΥΜΕΝΗ. Λεω δεν γινεται μου κανει πλακα η γκομενα,μετα απο 20 χρονια στα μπουρδελα να μου κανουν τετοια πλακα!!Τη κοιτουσα και λεω τωρα τι να της κανω!!Με τα χιλια ζωρια μου ψιλοσηκωθηκε,τησ λεω γυρνα να τελοιωνουμε.Τησ το βαζω και αυτη ρουφαγε τη μυτη τησ και εβηχε.Σταματω και τησ λεω φυγε καλυτερα δεν γινεται κοριτσακι μου!
Και τι μου λεει ρε παιδια...Ελπιζω να μην φταιω εγω!!!!!!!
ΟΧΙ εγω φταιω που μπηκα ο μαλακας και δεν εφυγα της απαντω!!
Πηγαινε σπιτι σου να ξαπλωσεις τησ λεω!!
Α ΟΧΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΚΑΤΣΑ ΧΤΕΣ!!!}

Έλπιζε να μην ζητήσεις τα μισά λεφτά πίσω...
Να γαμάς και να σου θυμίζει συνέχεια οτι κάνει αγγαρεία βήχοντας και ρουφώντας την μύτη της και να την λυπάσαι.Σ'αυτήν την περίπτωση,κατ'ευθείαν από την αρχή παίρνεις τα 20 ευρώ και φεύγεις.

Δεν είχα δει αυτή την κριτική. Πραγματικά ξεκαρδιστική η όλη φάση. Εγώ στη θέση του συναδέλφου θα έφευγα αμέσως από το φόβο μην κολήσω κάτι (εννοώ κρυολόγημα, γρίππη, κλπ).

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ισως η καλυτερη κριτικη ποθ εχω διαβάσει ever!
φοβερη!

Γάμα τα!!!! Τόσες προσπάθειες με τον λύκαρο να παραφυλάει!!!  :2funny: :2funny: :2funny: Και γαμώ τις συγγραφικές εμπνεύσεις. Τελικά ακόμα δεν έχει λυθεί το ερώτημα αν η ζωή μιμείται την τέχνη ή το αντίστροφο!!!! Πάντως χαρά στο κουράγιο και την υπομνή τους!!! Μετά από τόσες προσπάθειες συνέχιζαν. Εγώ έτσι κι έβλεπα το "σκοτεινό ζώο" ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) θα την είχα κοπανήσει και μην τον είδατε!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ισως η καλυτερη κριτικη που εχω διαβάσει ever!
φοβερη!

πρέπει απλά να υποκλιθούμε στο συγγραφικό του ταλέντο δεν νομίζω να έχει γραφτεί ξανά τέτοια κριτική στο bourdela.tv απλά τέλειος στον τρόπο που περιγράφει τα γεγονότα..................... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom