Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Aχιλλέως 40:
Του Ασώτου, Κυριακή 31 Ιαν 2010, στις 21:28
Γράφτηκε από τον ΠΥΡΑΥΛΟΣ   

Κύριε Πύραυλε,κάνετε εκτενή αναφορά στις υπηρεσίες των κορασίδων και στα τεκτενόμενα του δωματίου αξιοποιώντας στο έπακρο τον αφηγηματικό σας λόγο.Και μην απαντήσετε οτι αυτά είναι προσωπικά.
Εμπειρίκο έχετε διαβάσει;

Κύριε Τζόκερεξ,
αισχυνόμεθα και ομολογούμε ότι ελάχιστα και αποσπασματικά έχουμε διαβάσει τον Ανδρέα Εμπειρίκο.
Τις προάλλες τον ακούγαμε στο γάμα πρόγραμμα να απαγγέλει ποιήματα με τη στεντόρια φωνή του.
Υποσχόμεθα ότι θα βελτιωθούμε όμως, ο Ανδρέας Εμπειρίκος θα αποτελέσει την επόμενη βιβλιοαγορά μας.

Επισκέπτης
Πιπίνου 65:
{Όμορφη αλλά πολύ σφιγμένη, Δευτέρα 01 Φεβ 2010, στις 10:10
Γράφτηκε από τον whowho
Επίσκεψη στην Αλίνα, την οποία η υπηρεσία μου παρουσίασε ως νέα στο χώρο κλπ. Γύρω στο 1,70, ξανθιά γαλανομάτα με πλατύ χαμόγελο, και βύζους 3μισάριδες σφιχτούς, σφιχτό κορμί με κάποια περιττά αλλά λειτουργικά ως πιασίματα, γενικά ασύμετρα βαλμένα... Μπήκε με μαντηλάκι και άρχισε να μου απολυμάνει την περιοχή, και κολλητά έσκυψε και τον τσάκωσε ακάποτο στο στόμα. Αφού την επανέφερα αμέσως στη τάξη, μου τον έντυσε και άρχισε μια τυπική πίπα. Το μουνάκι της ήταν σφιχτό και ζεστό σχετικά, και καταλήξαμε με εκείνη από πάνω με κασέτα βογγητών και τους βύζους στη μούρη μου. Πριν καλά καλά στραγγίσει ο πούτσος μου είχε φτάσει στη πόρτα. Καλή η εκτόνωση, δεν θα ξανατιμήσω τη κοπέλα
.}

Σήμερα το πρωί,στο Πιπίνου 65 ήταν η πάλαι ποτέ Ρουμάνα Αλίνα από Φώκαιας 24(ακόμα υπάρχουν φωτογραφίες της στον άλλον ιστότοπο),Περγάμου 1 και Αγ.Πέτρου 7.
Καστανόξανθη χαριτωμένη χαμογελαστή με κάποια λίγα ψωμάκια στην μέση.Την είχα πάρει στο Φώκαιας 24:
Πρέπει να μάθουμε αν είναι αυτή που πήρε ο whowho ξημερώματα.Δηλαδή αν συνέχισε και πρωϊνή βάρδια. 

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Φίλε ακόρεστε λίγο αργά αλλα΄αυτή είναι όπως συμφώνησε και ό φιλος cheyenne.... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Κύριε Τζόκερεξ,
αισχυνόμεθα και ομολογούμε ότι ελάχιστα και αποσπασματικά έχουμε διαβάσει τον Ανδρέα Εμπειρίκο.
Τις προάλλες τον ακούγαμε στο γάμα πρόγραμμα να απαγγέλει ποιήματα με τη στεντόρια φωνή του.
Υποσχόμεθα ότι θα βελτιωθούμε όμως, ο Ανδρέας Εμπειρίκος θα αποτελέσει την επόμενη βιβλιοαγορά μας.
Οι αφηγήσεις για τα πεπραγμένα στο δωμάτιο θα αποτελέσουν την κορύφωση της προσφοράς σας, κ.Πύραυλε.
Δεχθείτε μία πρόταση από εμένα:"Ο Μέγας Ανατολικός" του Ανδρέα Εμπειρίκου.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καμια εντσαση και αμφισβητισση στην κριτκη του Φιλου Play555 για την Λαουρα στο Αντιοχειας.

Μια μονο απορια

Ξεκινησε να κανει πρωκτικο η Λαουρα σαν παρεχομενη υπηρεσια (μιας και δεν την εχει επιλεξει στο προγραμμα που διαλεξε ο συναγωνιστης), ή ειναι "τικαρισμενο" στις υπηρεσιες κατα λαθος.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Καμια εντσαση και αμφισβητισση στην κριτκη του Φιλου Play555 για την Λαουρα στο Αντιοχειας.

Μια μονο απορια

Ξεκινησε να κανει πρωκτικο η Λαουρα σαν παρεχομενη υπηρεσια (μιας και δεν την εχει επιλεξει στο προγραμμα που διαλεξε ο συναγωνιστης), ή ειναι "τικαρισμενο" στις υπηρεσιες κατα λαθος.

Να υποθεσω πως αν οντως δινει κουλουρι θα την τιμησεις?Και εσυ μερακλης Cheyenne? :tooth: Φαντασου οτι εγω μενω πολυ κοντα στο συγκεκριμενο στουντιο και δεν το εχω τιμησει ακομα... :S

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Βεβαίως τύπε  :) :2on1: :zfuck: .

Alla δεν καταλαβα γιατι της εβαλε 6 στην συμμετοχη, αφου η κοπελα του προσφερε τα καλλη της απλοχερα και συμμετοχικα.

Γιατι αν και ''νεος'' στις κριτικες νομιζω οτι εχει δικαιωμα να βαλει μεχρι 7.

Εκτος αν δινει εμφαση σε πρωκτικες υπηρεσιες, οποτε ειναι για κΩΛΟκυνθους
URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βεβαίως τύπε  :) :2on1: :zfuck: .

Alla δεν καταλαβα γιατι της εβαλε 6 στην συμμετοχη, αφου η κοπελα του προσφερε τα καλλη της απλοχερα και συμμετοχικα.

Γιατι αν και ''νεος'' στις κριτικες νομιζω οτι εχει δικαιωμα να βαλει μεχρι 7.

Εκτος αν δινει εμφαση σε πρωκτικες υπηρεσιες, οποτε ειναι για κΩΛΟκυνθους http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_002.gif[/img[/URL]]
[/quote]αυτο πρεπει να μας το πει τυπε
αλλα δεν ξερω αν ειναι ετοιμος για κωλο-κυνθους,θα αντεξει την μερεντα? :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Να υποθεσω πως αν οντως δινει κουλουρι θα την τιμησεις?Και εσυ μερακλης Cheyenne? :tooth: Φαντασου οτι εγω μενω πολυ κοντα στο συγκεκριμενο στουντιο και δεν το εχω τιμησει ακομα... :S

Ο μονος λογος που δεν "τρωω" συχνοτερα κουλουρι ειναι καθαρα το οικονομικο φιλτατε........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ο μονος λογος που δεν "τρωω" συχνοτερα κουλουρι ειναι καθαρα το οικονομικο φιλτατε........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αστα να πανε στα στουντιο θες 100αρες για να κανεις το κομματι σου...και εγω μονο στουντιακι χτυπαω....Καταλαβαινω το δραμα σου....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μια απορια στην κριτικη του "Νικητα" για την Αντριαννα στο Διδυμου 18Α

Ξεκινησε η Αντριαννα το "πρωκτικο" και το "αυταρχικο" , οπως φαινεται στις παρεχομενες υπηρεσιες?

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165

Ξεκινησε η Αντριαννα το "πρωκτικο" και το "αυταρχικο" , οπως φαινεται στις παρεχομενες υπηρεσιες?

αποκλειετε.οι υπηρεσιες της  αντριαννας ειναι αρχοντικες οπως εχει γραφτει και απο καποιον.η μανταμ ειναι της παλαιας σχολης.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αποκλειετε.οι υπηρεσιες της  αντριαννας ειναι αρχοντικες οπως εχει γραφτει και απο καποιον.η μανταμ ειναι της παλαιας σχολης.
Αυτο ξερω και εγω, γι΄αυτο και η απορια.........

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Oχι παιδιά δεν κάνει τίποτα τετοιο ρώτησα πριν από λίγο .... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 

Επισκέπτης
Φώκαιας 25 ισόγειο:
{Πολύ όμορφη Ρουμάνα αλλά μακρυά....., Πέμπτη 04 Φεβ 2010, στις 16:02
Γράφτηκε από τον acon   -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου
Πέμπτη 04.02.2010 δεν συγκράτησα το όνομα της κοπέλας η οποία ήταν μεν πολύ όμορφη με καταπληκτικό κορμί , υπέροχα 3αρια φυσικά βυζιά και πολύ όμορφο μουνί . Τα όμορφα τελειώνουν εδώ γιατί απλά η κοπέλλα βαριέται που ζει, χασμουριέται συνέχεια και δεν νομίζω ότι κάνει για τη δουλειά. Αν εξαιρέσει κάποιος το ότι με 20 € βρίσκεται στο κρεβάτι με ένα πραγματικά πολύ όμορφο μωρό 20-22 ετών, όμως πρέπει να πάρει και το σαρκικό κομμάτι που περιλαμβάνει η τιμή και αυτό η κοπέλα ίσως το δίνει μόνο στο νταβά της. Πίπα αδιάφορη, προσπάθεια για πήδημα αδιάφορη με έντονη τη δυσαρέσκεια της να τελειώσω γρήγορα και όταν αυτό δεν συνέβαινε με απείλησε ότι ο χρόνος μου τελειώνει. Την έδιωξα γιατί παρόλο ότι πηδούσα μια πολύ όμορφη γυναίκα, το ξενέρωμα ήταν τόσο μεγάλο που αισθάνθηκα ότι εντέλει τα 20 € είναι πάρα πολλά. Ας προσέχουν οι επόμενοι μήπως και αλλάξει τακτική ή επιστρέψει στη πατρίδα της.
Προκαταρκτικά: Ναι}

Δεν πέρασα το πρωί από εκεί.Ήταν μελαγχροινή η ξανθιά;
Τι προκαταρκτικά έκανε η ξενέρωτη;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Να τος ετοιμος! Ακουσε για κουλουρι και του μπηκαν ιδεες....Γεια σου ρε μερακλη...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να τος ετοιμος! Ακουσε για κουλουρι και του μπηκαν ιδεες....Γεια σου ρε μερακλη...
τυπε μαλλον μπερδευτικε και τα εβαλε ολα στις υπηρεσιες :2funny:
παντως αν αρχισει η αντριαννα το κουλουρι θα ειναι μεγαλη ειδηση στην κοινοτητα των μπουρδελιαριδων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom