Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
πρέπει απλά να υποκλιθούμε στο συγγραφικό του ταλέντο δεν νομίζω να έχει γραφτεί ξανά τέτοια κριτική στο bourdela.tv απλά τέλειος στον τρόπο που περιγράφει τα γεγονότα..................... :rockon: :rockon: :rockon:

Οντως κορυφαια περιγραφη. Αξιος!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
πρέπει απλά να υποκλιθούμε στο συγγραφικό του ταλέντο δεν νομίζω να έχει γραφτεί ξανά τέτοια κριτική στο bourdela.tv απλά τέλειος στον τρόπο που περιγράφει τα γεγονότα..................... :rockon: :rockon: :rockon:
Μη λες μεγάλα λόγια.
Δεν έχεις προλάβει το Nitro και το Germaon

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μη λες μεγάλα λόγια.
Δεν έχεις προλάβει το Nitro και το Germaon

σωστό και αυτό αλλά διαβάζοντας την κριτική του συνάδελφου ΠΥΡΑΥΛΟΣ πραγματικά εξεπλάγην από τα γραφομενά του αλλά και τον τρόπο που έχει αφηγηθεί τα κωμικοτραγικά που συνέβησαν :grin: :grin:

Επισκέπτης
Γάμα τα!!!! Τόσες προσπάθειες με τον λύκαρο να παραφυλάει!!!  :2funny: :2funny: :2funny: Και γαμώ τις συγγραφικές εμπνεύσεις. Τελικά ακόμα δεν έχει λυθεί το ερώτημα αν η ζωή μιμείται την τέχνη ή το αντίστροφο!!!! Πάντως χαρά στο κουράγιο και την υπομνή τους!!! Μετά από τόσες προσπάθειες συνέχιζαν. Εγώ έτσι κι έβλεπα το "σκοτεινό ζώο" ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) θα την είχα κοπανήσει και μην τον είδατε!
O κ.Πύραυλος εγείρεται σεξουαλικά (σύμφωνα με εξομολόγησή του στον ιστότοπο) βιώνοντας την χαμένη παραμυθένια αθωότητα των παιδικών-προεφηβικών χρόνων.
Πράγματι είναι εξαιρετικώς αφροδισιακές οι κορασίδες που προσφέρουν αυτήν την αυταπάτη.
Όταν λοιπόν είδε τον λύκο νύχτα,ερωτικές αναρριγές κυρίευσαν τον κ.Πύραυλο οδηγώντας τον ενστικτωδώς στην αθώα απροστάτευτη κοκκινοσκουφίτσα (ιερόδουλη) που περίμενε μέσα στην πλινθόκτιστη καλύβα (μπουρδέλο).Κανένας λύκος δεν ήταν δυνατόν να τον σταματήσει!
Ούτε βέβαια το γεγονός οτι η κοκκινοσκουφίτσα προέκυψε μελαμψή απο Λατινική Αμερική.

Ο κ.Πύραυλος χρησιμοποιεί πληθυντικό για να δηλώσει τις δράσεις του, συγγραφική αδεία.
Μόνος ήταν και πάλευε με τον εαυτό του και τον κακό λύκο.
Όσο για την τέχνη και την ζωή...η μία τροφοδοτεί την άλλη.Διαλεκτικά δεμένες.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
www.bourdela.tv/content/view/402/225/#jreview_12792]Αχιλλέως 40 - Μια περιπέτεια, by ΠΥΡΑΥΛΟΣ[/url]

Καλημέρα σας κύριοι!
Οι επιδοκιμασίες σας και τα άλλα σχόλιά σας στην εν λόγω κριτική μας, μας συντροφεύουν εξαιρετικά, μας δίνουν δύναμη, χαρά, μας ευχαριστούν και μας διασκεδάζουν αληθινά!

Ωστόσο, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να αναφερθούμε σε αυτούς που με τα βιβλία τους επηρέασαν τη σκέψη μας, την αντίληψή μας για τη ζωή, είδαμε εικόνες που δε μπορούσαμε να δούμε πριν τα διαβάσουμε, μας έκαναν να καυλώσουμε άγρια, να ονειρευτούμε τρελά, να εμπνευστούμε, να προβληματιστούμε, να σκεφτούμε, να γράψουμε, να ξεκαρδιστούμε στα γέλια, να ζήσουμε καλύτερα τελικά.

Χωρίς αυτούς, η ζωή θα ήταν χειρότερη, θα της έλειπαν πολλά πράγματα, κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και να γράψουμε τίποτε άλλο πέρα από αυτά που θα μας επέτρεπαν τα ελεεινά, μισητά, σιχαμερά, άθλια, γελοία, διαστροφικά, τιποτένια, μιαρά, βδελυρά, αποκρουστικά, κοπρώδη, τοξικά, σχολικά βιβλία-σκουπίδια του ΟΕΔΒ.

Είναι όλοι βιολογικά νεκροί αλλά θα είναι για πάντα ζωντανοί και επίκαιροι.
Παραθέτουμε όσους έρχονται στο νου πρόχειρα:
Ηλίας Πετρόπουλος
Τσαρλς Μπουκόφσκι
Μπορίς Βιάν
Μίλαν Κούντερα
διάφορα άλλα μεμονωμένα (π.χ. Συντίπας, αγνώστου Άραβα συγγραφέα)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Το "Ταχυδρομείο" - Μπουκόφσκι, και το "Η ζωή είναι αλλού" - Κούντερα με έχουν σημαδέψει όσο λίγα. Συνέχισε την καλή δουλειά και να μας προσφέρεις πάντοτε τέτοιες κριτικές!!!
www.bourdela.tv/content/view/402/225/#jreview_12792]Αχιλλέως 40 - Μια περιπέτεια, by ΠΥΡΑΥΛΟΣ[/url]

Καλημέρα σας κύριοι!
Οι επιδοκιμασίες σας και τα άλλα σχόλιά σας στην εν λόγω κριτική μας, μας συντροφεύουν εξαιρετικά, μας δίνουν δύναμη, χαρά, μας ευχαριστούν και μας διασκεδάζουν αληθινά!

Ωστόσο, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να αναφερθούμε σε αυτούς που με τα βιβλία τους επηρέασαν τη σκέψη μας, την αντίληψή μας για τη ζωή, είδαμε εικόνες που δε μπορούσαμε να δούμε πριν τα διαβάσουμε, μας έκαναν να καυλώσουμε άγρια, να ονειρευτούμε τρελά, να εμπνευστούμε, να προβληματιστούμε, να σκεφτούμε, να γράψουμε, να ξεκαρδιστούμε στα γέλια, να ζήσουμε καλύτερα τελικά.

Χωρίς αυτούς, η ζωή θα ήταν χειρότερη, θα της έλειπαν πολλά πράγματα, κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και να γράψουμε τίποτε άλλο πέρα από αυτά που θα μας επέτρεπαν τα ελεεινά, μισητά, σιχαμερά, άθλια, γελοία, διαστροφικά, τιποτένια, μιαρά, βδελυρά, αποκρουστικά, κοπρώδη, τοξικά, σχολικά βιβλία-σκουπίδια του ΟΕΔΒ.

Είναι όλοι βιολογικά νεκροί αλλά θα είναι για πάντα ζωντανοί και επίκαιροι.
Παραθέτουμε όσους έρχονται στο νου πρόχειρα:
Ηλίας Πετρόπουλος
Τσαρλς Μπουκόφσκι
Μπορίς Βιάν
Μίλαν Κούντερα
διάφορα άλλα μεμονωμένα (π.χ. Συντίπας, αγνώστου Άραβα συγγραφέα)

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Μιλάμε η γυναίκα δεν παίζεται...Είναι Θεά..., Δευτέρα 25 Ιαν 2010, στις 14:43

Την Εύα την γνωρίζω 1,5 χρόνο περίπου. Μετα την Μαρίνα στην Μαγνησίας από Αργεντινή η οποία απ'ότι έμαθα σταμάτησε, είναι ότι καλύτερο. Κάνει όλες τις στάσεις, δεν βιάζεται, έχει υπομονή.
Χτες ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Καταρχήν με το που μπαίνει στο δωμάτιο μου σηκώθηκε. Μου παίρνει μία 5λέπτη πίπα που δεν το έχει ξανακάνει και στη συνέχεια ανεβάινω από πάνω εγώ της τον βάζω μέσα για 2 λεπτά, μετά από μόνη ανεβαίνει αυτή από πάνω. Το ευχαριστήθηκα και εγώ και αυτή. Μετά έκατσε μαζί μου για ένα τσιγάρο και μου ζήτησε και ενα πισοκολλητο. Αν και κουρασμένος της τον έβαλα.
Όσο για την ηλικία της η Έυα είναι 45 χρονών.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show
Προκαταρκτικά: Ναι
Όνομα κοπέλας: Eύα
Ημερ/νια επίσκεψης: 24.01.2010
Βάρδια επίσκεψης: 2η (απογευματινή)

Πρόκειται για την ίδια ή απλά είναι θέμα συνονυμίας ?

Εύα, Παρασκευή 29 Ιαν 2010, στις 16:22
Γράφτηκε από τον kav69 

Καλησπέρα συναγωνιστές, Παρασκευή νωρίς το μεσημέρι ήμουν στό κέντρο και είπα νε περάσω μια βολτα από τα σωστά μέρη. Στην Αντριάννα γινόταν πανικός και είπα να πάω στο 16Γ. Η Εύα παρούσα και μου φάνηκε καύλα. Πήρα το φουλ πακέτο και μπήκα. Για την ηλικία της milf μουνάρα η Εύα. Πίπα σούπερ γλύψιμο @@ καλό, 69 πρός το καλό και μετά φουλ στα 4 και κόλο. Σφιχτός παρα την κρέμα και σφυροκόπημα κοιτάζοντας στον καθρέφτη την πατούρα της. τελείωσα μετά στο στόμα της. Ηταν μια καύλα. Η τσατσά ευγενική, ο χώρος μετριότατος, και στο πάρκινγκ 10 γιατί πήγα με μετρό. Γενικά πολύ καλή κατάθεση. Συνιστάται/....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Εύα
Ημερ/νια επίσκεψης: 29.01.2010
Βάρδια επίσκεψης: 1η (πρωινή)

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Εμφανίζεται η Μαρία. Κατά δήλωση Βουλγάρα. Είναι γελοίο να γίνονται τέτοιες δηλώσεις. Πρόκειται για γυναίκα της μαύρης φυλής, προερχόμενη είτε από την Αφρική είτε από τη Νότιο Αμερική.Λεπτή, ψηλή, καλλίπυγος, με χρυσό δόντι στο χαμόγελο.
Εξέδιδε τα πάντα.
ρε φιλαράκο και ο emanuel olisadebe δεν ήταν Πολωνός....Οτι δηλώσει ο καθένας .

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Γράφτηκε από τον kav69  

Καλησπέρα συναγωνιστές, Παρασκευή νωρίς το μεσημέρι ήμουν στό κέντρο και είπα νε περάσω μια βολτα από τα σωστά μέρη. Στην Αντριάννα γινόταν πανικός και είπα να πάω στο 16Γ. Η Εύα παρούσα και μου φάνηκε καύλα. Πήρα το φουλ πακέτο και μπήκα. Για την ηλικία της milf μουνάρα η Εύα. Πίπα σούπερ γλύψιμο @@ καλό, 69 πρός το καλό και μετά φουλ στα 4 και κόλο. Σφιχτός παρα την κρέμα και σφυροκόπημα κοιτάζοντας στον καθρέφτη την πατούρα της. τελείωσα μετά στο στόμα της. Ηταν μια καύλα. Η τσατσά ευγενική, ο χώρος μετριότατος, και στο πάρκινγκ 10 γιατί πήγα με μετρό. Γενικά πολύ καλή κατάθεση. Συνιστάται/....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Εύα
Ημερ/νια επίσκεψης: 29.01.2010
Βάρδια επίσκεψης: 1η (πρωινή)

...,.......,.......

Ευκαιριας δοθεισης και εγω ηθελα να ρωτησω για αυτην την κριτικη.

Μιλαμε για την Ευα που ηταν φυλης92?  Μια ψηλη Ρωσσιδα-Λιθουανη(κατι τετοιο τελος παντων) με αξιοπροσεχτα βυζια?

Επειδη διαβαζω στην κριτικη για κουλουρι και καταθεση στο στομα, πόσο παει το μαλλι για αυτα?

Ευχαριστω  :zfuck: :cum:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γράφτηκε από τον kav69  

Ευκαιριας δοθεισης και εγω ηθελα να ρωτησω για αυτην την κριτικη.

Μιλαμε για την Ευα που ηταν φυλης92?  Μια ψηλη Ρωσσιδα-Λιθουανη(κατι τετοιο τελος παντων) με αξιοπροσεχτα βυζια?

Επειδη διαβαζω στην κριτικη για κουλουρι και καταθεση στο στομα, πόσο παει το μαλλι για αυτα?

Ευχαριστω  :zfuck: :cum:

Αυτη ειναι συναγωνιστη.

Η Ευα απο Φ92 εχει μεταφερθει πλεον Αλκιβιαδου16Γ στην πρωινη βαρδια.

Με τα ιδια ακριβως προγραμματα και τιμες.

40 ευρω [size=15pt]ή[/size] για κουλουρι, [size=15pt]ή[/size] για ελευθερο απ΄οσο θυμαμαι απο την τελευταια μου επισκεψη,

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αυτη ειναι συναγωνιστη.

Η Ευα απο Φ92 εχει μεταφερθει πλεον Αλκιβιαδου16Γ στην πρωινη βαρδια.

Με τα ιδια ακριβως προγραμματα και τιμες.

40 ευρω [size=15pt]ή[/size] για κουλουρι, [size=15pt]ή[/size] για ελευθερο απ΄οσο θυμαμαι απο την τελευταια μου επισκεψη,
Ωραια τοτε για να μην την εχω στα υποψιν  :badair: :badair: :badair: .

Όταν ειχα παει με εγλειφε για κανα 6λεπτο και νομιζα οτι επεσα σε καλη περιπτωση που εχει ανεση χρονου.

Όταν ομως ξεκινησαμε τη διεισδυση, μετα απο 2 λεπτα αρχισε να μου πρηζει τα αρχιδια οτι πρεπει να φυγει και <<αντε τελειωνε>>.
Πολλη μουρμουρα η φωλα  :tickedoff:...

Επισκέπτης
Από τότε που την πήρα στο Αλκιβιάδου 16Γ:20 απλό
                                                                 30 Ελεύθερο στοματικό
                                                                 40 πρωκτικό
                                                                 50 πλήρες πρόγραμμα
Και λογικά  δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Ωραια τοτε για να μην την εχω στα υποψιν     .
Όταν ειχα παει με εγλειφε για κανα 6λεπτο και νομιζα οτι επεσα σε καλη περιπτωση που εχει ανεση χρονου.
Όταν ομως ξεκινησαμε τη διεισδυση, μετα απο 2 λεπτα αρχισε να μου πρηζει τα αρχιδια οτι πρεπει να φυγει και <<αντε τελειωνε>>.
Πολλη μουρμουρα η φωλα  ...
Στα 5-6 λεπτά, η Έυα αρχίζει να σου σπάει τ'αρχίδια:
Έυα-"Να σε βοηθήσω μωρό μου να τελειώνεις;"
Εγώ-"Όχι δεν χρειάζεται,5-6 λεπτά κάναμε μόνο"
Μετά από μισό λεπτό:"Να σε βοηθήσω μωρό μου να τελειώνεις;".Εννοούσε να μου τραβήξει μαλακία.
                           Εγώ:"Όχι από τώρα σου είπα,μην με ξενερώνεις"
Ακολούθησε ένα λεπτό αγγαρείας από την Έυα οπότε έλεγε κάποια γελοία σπαστικά "ναι,ναι,ναι" σαν να απαντά σε ερωτήσεις εφοριακού.Κάτι σπαστικά για να σου δώσει εν ψυχρώ και σκοπίμως να καταλάβεις οτι κάνει αγγαρεία.
Και μετά πάλι τα ίδια:"Να σε βοηθήσω μωρό μου να τελειώνεις;"

Μετά από κάποιο καιρό την πέτυχα πάλι εκεί και της τά'πα.
Η απάντησή της σε υψηλή ένταση φωνής:"Σε μπουρδέλο βρίσκεσαι,ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ"
Και η τσατσά που άκουγε,ψιθύρησε συμφωνώντας με τη Έυα:"Έτσι πες του!"

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το μηχανισμό άμεσης-αυτόματης ανάγνωσης νέων κριτικών του ιστότοπου και ως εκ τούτου μόλις τώρα είδαμε για πρώτη φορά τις κριτικές Ιανουαρίου του κυρίου Μπακάλη.

Πρόκειται για κοσμήματα γραπτού λόγου, όπου συνυπάρχουν η αποχαλίνωση του σαρκικού πάθους, η εκφραστικότητα, η ακολασία, η ακρίβεια, η ασωτία, η περιεκτικότητα, η διαφθορά, η ιστορία της Ελλάδας, ο εκμαυλισμός, η έκλυση ηθών, η ελευθεριότητα, η ιστορία της Τέχνης, η ανηθικότητα, η ασέλγεια, η λαγνεία, ο εκτραχηλισμός, η ερωτομανία, η αμαρτία, η αδιάντροπη έκφραση, και άλλα πολλά, όλα ωραία και καλά.

Εύγε αγαπητέ!

Επισκέπτης
Φυλής 71 πάνω:
Ανάμεικτα συναισθήματα, Παρασκευή 08 Ιαν 2010, στις 17:36
Γράφτηκε από τον sarouman 
(Μπάρμπορα) 
Μετά από όλη αυτή τη Μπαρμπορο-μανία, αποφάσισα να κατέβω Φυλής να δοκιμάσω και εγώ τη πολυδιαφημισμένη αυτή κορασίδα.
Όταν μπήκα στο σπιτάκι περίμεναν ήδη αρκετά άτομα.. περίπου 6-7 στο σύνολο. Μετά από κανα 10λεπτο βγαίνει η Μπάρμπορα (υπέθεσα) χωρίς να πει το όνομα της, έκανε μια γρήγορη πασαρέλα στο σαλόνι, ολόγυμνη, φορώντας μαύρες κάλτσες μέχρι το γόνατο και ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες.
Η πρώτη εικόνα, αδυνατούλα, ικανοποιητικό βυζάκι, μικροκαμωμένο προσωπάκι έντονα βαμμένο, βαριά (σαν σλάβικη μου φάνηκε) προφορά, μας αυτοπαρουσιάστηκε για 3 δευτερόλεπτα, είπε πως κάνει και πολλά extra και ξαναγύρισε μέσα. Σηκώθηκα να φύγω αλλά κάτι με κράτησε, ίσως επειδή δίνει την εντύπωση ότι έχει κέφι και κάνει τρελά πράγματα.
Αυτό που παρατήρησα ότι ψιλοειρωνεύεται αυτούς που φεύγουν και η τσατσα επίσης (ρώτησε κάποιος όταν ξαναβγήκε ντυμένη - Αυτή είναι η κοπέλα? και του απάντησε η τσατσά - Μήπως θέλεις να σου παραγγείλουμε άλλη?) Τέλος πάντων αφήνουν μια κακή εντύπωση όταν ειρωνεύονται τον άλλο που δε θέλει να περάσει και δικαίωμα του είναι! Αυτό πρέπει να το χωνέψουν οι χοντροκώλες τσατσάδες!Περίμενα περίπου 45λεπτά να αδειάσει δωμάτιο, όταν μπήκα είχα ήδη βαρεθεί… ψιλοάθλιο δωμάτιο, δεν είχε ούτε μια καρέκλα..κάπου λίγο χαρτί κλπ
Μετά από κανα τέταρτο επίσης αναμονής μπήκε η Μπάρμπορα με το τσιγάρο στο χέρι.. με κοιτάει ρουφάει δυο τζούρες κοιτάζοντας τον εαυτό της στο καθρέπτη και μου λέει : - Εσένα δε σ’εχω ξαναδεί, είσαι καινούργιος…
Για να γράφω και τα θετικά, (κάπου διάβαζα ότι αρχίζει ακάποτα τσιμπούκια αιφνιδιαστικά) με ρώτησε θες τσιμπούκι με προφυλακτικό ή χωρίς γιατί κάποιοι μου παραπονέθηκαν! Τέλος πάντων είπα άνευ αν και επικίνδυνο, η πίπα της μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο, βιαστική σίγουρα του ενός λεπτού, γύρισε και 69, αλλά δεν έγλειψα, και της έβαλα κωλοδάχτυλο το οποίο δεν της άρεσε..
Γύρισε στα 4 (αφού μου στραβο-έβαλε επίσης βιαστικά λάστιχο) και της το έβαλα στην πίσω τρυπούλα της (συμμετοχή πολλή χλιαρή) μετά γύρισε ανάσκελα για την μπροστινή τρυπούλα (συμμετοχή ακόμα πιο χλιαρή)....}

Την έχει ψωνίσει με τον εαυτό της.
Όσο για την τσατσά...το δωμάτιο βρώμικο και τα σεντόνια επίσης.Πρωί μιλάμε.
Η ανάγωγη χοντρή ξανθιά τσατσά είναι υπόδειγμα ειρωνίας.Έτσι συμβαίνει πάντα.
Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά.Η άλλη μισή είναι στην ψυχή.Γι'αυτό αυτή δεν έχει ίχνος αρχοντιάς!
Και βέβαια συνήθως η πουτάνα έχει την τσατσά που της ταιριάζει...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η τσατσα ειναι οντως υποδειγμα ειρωνιας,αλλα μεχρι να δωσεις το 20αρικο,μετα στρωνει και σοθ λεει και ευχαριστω...τωρα,ο φιλος ειχε κανονικο,πρωκτικο,ακαποτο,τελειωτικο,ε ενταξει...τι αλλο περισσοτερο με 20 ευρω μπορει να ζητησει κανεις?

Επισκέπτης
Aχιλλέως 40:
Του Ασώτου, Κυριακή 31 Ιαν 2010, στις 21:28
Γράφτηκε από τον ΠΥΡΑΥΛΟΣ   

Κύριε Πύραυλε,κάνετε εκτενή αναφορά στις υπηρεσίες των κορασίδων και στα τεκταινόμενα του δωματίου αξιοποιώντας στο έπακρο τον αφηγηματικό σας λόγο.Και μην απαντήσετε οτι αυτά είναι προσωπικά.
Εμπειρίκο έχετε διαβάσει;

Επισκέπτης
Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το μηχανισμό άμεσης-αυτόματης ανάγνωσης νέων κριτικών του ιστότοπου και ως εκ τούτου μόλις τώρα είδαμε για πρώτη φορά τις κριτικές Ιανουαρίου του κυρίου Μπακάλη.

Πρόκειται για κοσμήματα γραπτού λόγου, όπου συνυπάρχουν η αποχαλίνωση του σαρκικού πάθους, η εκφραστικότητα, η ακολασία, η ακρίβεια, η ασωτία, η περιεκτικότητα, η διαφθορά, η ιστορία της Ελλάδας, ο εκμαυλισμός, η έκλυση ηθών, η ελευθεριότητα, η ιστορία της Τέχνης, η ανηθικότητα, η ασέλγεια, η λαγνεία, ο εκτραχηλισμός, η ερωτομανία, η αμαρτία, η αδιάντροπη έκφραση, και άλλα πολλά, όλα ωραία και καλά.

Εύγε αγαπητέ!

Χμμ... εὐχαριστῶ ἀλλὰ θὰ ἐπροτίμουν νὰ εὕρισκον 1 - 2 καλὰς ἱεροδούλους παρὰ νὰ διακωμωδῶ τὰ ἀνίδεα πορνίδια. Δυστυχῶς αἱ ὑπάρχουσαι καλαὶ μετρῶνται εἰς τὰ δάκτυλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom