Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα μωρό μου!
Ναι μωρό,σε αναγνώρισα άπω κριτική...... Καλά είσαι;;και σου ζήτω συγγνώμη για το μπέρδεμα...δεν νομίζω να με τιμωρήσεις εεεεεεε?????? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  
γλυκια τιμωρια μονο σου ταιριαζει!πολλα φιλια!!παντου...

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Πάντως το Φραντζη δεν έχει... :rockon: :rockon: :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ρε σεις... φωτος της μαριας σε ποιο studio εχει...?
Ακομα σε κανενα.Καποιες φωτογραφιες της Μαριας, προς το παρον, υπαρχουν στο thread tης.

Στις σελιδες 115-113-112

ΥΓ: Και με λενε αδιαβαστο....Που να ημουνα και  διαβασμενος.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

ματια μου γλυκα αν οι συνθηκες ηταν διαφορετικες θα σου εδινα 1000 δικια αλλα δεν ηταν

η Μαρινα ήδη ηταν στο μαγαζι ετοιμη να ξεκινησει τη βαρδια της και επρεπε και μονος σου λογικα να σκεφτεις οτι το να περασεις με τη Σοφια στις 11 και 5 η οποια ήδη δουλευε απ τις 5 θα ηταν κατι  συγουρα κατι πιο περιορισμενο αγχομενο και γρηγορο ποσο μαλλον σε ενα απλο προγραμμα των 40 ευρω τα οποια δεν αντιλεγω οτι βγαινουν δυσκολα για τον οποιονδηποτε στις μερες μας γιαυτο και καλυτερα καποιος να τα ξοδευει οταν οι συνθηκες ειναι ιδανικες

και οι υπηρεσιες αλλα και η σοφια δεν προκειτε ποτε να διωξουν κανενα πελατη γιατι αφενος στις μερες μας την δουλεια δεν μπορεις να τη διωχνεις και αφετερου ειναι και δικοπο μαχαιρι τωρα λες οτι δεν περασες καλα με τη σοφια αν σου λεγανε να φυγεις θα μπορουσες να ελεγες οτι με διωξαν ,η σοφια εκει ηταν , γιατι δεν με πηρε κτλ κτλ κτλ (αν ψαξεις καλα στο φορουμ θα δεις οτι καποιο αλλο παιδι πολυ προσφατα εκανε ολοκληρο θεμα γιατι η κοπέλα δεν τον περασε δωματιο στο τελος της βαρδιας της)

παρολαυτα ηταν επιλογη σου, δεν σε αναγκασε κανενας να μπεις στο δωματιο

οπως επιλογη μου αυριο μπορει να ειναι να παραγγειλω πχ φαγητο delivery απο καποιο εστιατοριο αργα το βραδυ ελαχιστα λεπτα πριν κλησει η κουζινα με αποτελεσμα η ποιοτητα του φαγητου να ειναι πιο χαμηλη απο τα γνωριμα στανταρ του

δεν εχει να κανει λοιπον με επαγγελματικες δεοντολογιες που λες αλλα με απλα πρακτικα θεματα λειτουργειας καταστηματος ειτε αυτο ειναι ενα εστιατοριο ειτε ειναι ενας οικος ανοχης

παρολαυτα εσυ βγαζεις ενα μενος αρκετα αδικο για τη κοπέλα
το οτι η κοπέλα αλλαξε προφυλακτικο ειναι προς τιμην της, επαγγελματιας ειναι
το οτι δεν ηθελε τη δεδομενη στιγμη να της βαλεις μεσα δαχτυλο χωρις βεβαια να σου απαγορεψει γενικα να την πιασεις παλι καλα εκανε δεδομενου οτι λιγο καποιος να εχει απλυτα χερια, νυχια φαγωμενα κτλ πολυ ευκολα μπορει να παθει μια μικρη μολυνση πχ ουρολοιμοξη στον κολπο με αποτελεσμα για εναν πελατη να μην μπορει να δουλεψει για μερες

το οτι η ταμπελα μας ηταν εξω κληστη παντα ειναι οταν γινετε αλλαγη βαρδιας
το οτι το στενο ηταν σκοτεινο, ειχαμε παλια προβολεα με ανιχνευση κινησης που φωτιζε αλλα αμα ψαξεις στο θρεντ μας θα δεις πολλα ποστ που μας κανατε παραπονα οτι ειχε πολυ φως, δεν ηταν διακριτικα κτλ οποτε τον βγαλαμε

το οτι συγκρινεις κοπέλες διαφορετικες μεταξυ τους μαναρι ουτε ευγενικο το βρισκω ουτε γενικοτερα σωστο πρωτα απ ολα ως προς τον ιδιο σου τον εαυτο  :-

παρολαυτα η Σοφια σου ειπε η ιδια στο τελος αντιγραφω τα λογια σου.... ''Στο τελος μου ειπε οτι αν περασω καποια αλλη στιγμη θα ειναι καλυτερη''  κατι που επρεπε να το δεχτεις και να το καταλαβεις, ουτε σε ειρωνευτικε ουτε σου φερθηκε ασχημα ουτε τιποτα αλλο παρολαυτα η κοπελα σου ειπε οτι με 5-6 λεξεις οτι δεν ηταν οπως θα ηθελες ισως να ειναι για τους λογους που σου γραφω πιο πανω.

Οπως και ναχει η Σοφια δεν παυει να ειναι μια απο τις καλυτερες κοπέλες και με αρκετη πελατεια με τις καλυτερες εντυπωσεις γιαυτην, το οτι δεν ταιριαξες μαζι της ανθρωπινο ειναι μπορει να ταιριαξεις με καποια αλλη δεν ειναι εκει το ζητουμενο απλα μωρε καποιες φορες καλο ειναι το μενος μας να το βγαζουμε εκει που πραγματικα πρεπει και οχι σε καποιον/καποια που εκεινη τη συγκεκριμενη στιγμη εχει τους 1000 δυο λογους να μην ειναι οπως εμεις τον ονειρευομαστε, πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι με τις αδυναμιες μας τα ελλατωματα μας ανθρωποι καλοι ,ανθρωποι κακοι και εγω ξερω οτι η Σοφια ειναι ενας καλος ανθρωπος και μου αρκει ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945

Δυστυχώς, δεν ξέρω τι άλλη ανοησία θα ακούσουμε εδώ μέσα.
Φαίνεται για μία ακόμη φορά ότι οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν τις ιερόδουλες σαν μηχανές παραγωγής σεξ.
Λες και αυτές δεν έχουν διάθεση, κούραση, συναισθήματα.
Δηλαδή, γίνεται η κλασική ρητορική ερώτηση "Αφού έδωσα π.χ. 40, 50, 100, 300 ή 1.000 ευρώ, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω ό,τι θέλω;".
Όχι, μαλάκα Έλληνα, δεν θα κάνεις ό,τι θέλεις.
Ούτε θα πεις στην κοπέλα να δέχεται δάχτυλο (εσύ, αλήθεια, θα δεχόσουν;) ούτε θα αντιδράσεις αν αλλάξει προφυλακτικό (εσύ, δηλαδή, δεν θα σιχαινόσουν αν έγλειφες τα υγρά σου;).
Να πω ότι δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου τη Σοφία, ούτε ξέρω την Άντζελα.
Όσοι είναι πιο παλιοί εδώ μέσα (μιας και κλείνω 5 χρόνια), γνωρίζουν αν είμαι αντικειμενικός ή όχι.
Αυτά τα λίγα.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.404
Πόντοι
456
Σε ποιο θεμα αναφερεσαι?

:think: :think: :think: :think:
Αν αναφερεσαι στην κριτικη του gl για την Μαρια ο πρωτος ημουν που ειπα τι η Μαρια δεν κανει πρωκτικο.
Και απ΄οτι λεει και ο ιδιος δεν ειναι 100% σιγουρος.

Που με βρισκεις αδιαβαστο λοιπον?
Εκτος εαν αναφερεσαι σε καποιο αλλο θεμα.
Εφόσον έδωσε διευκρινίσεις η Μαρία εγώ το βουλώνω.
:grin:

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Το θέμα είναι να είμαστε όσο μπορούμε αντικειμενικοί ,... :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Προσωπικά κατανοώ για ποιό λόγο η Σοφία είχε πεσμένη απόδοση τη συγκεκριμένη στιγμή.

Αλλά...

1)Ας έλεγε στον φίλο ότι "ξέρεις κάτι, είναι τέλος βάρδιας, είμαι κουρασμένη και αν μπεις δεν θα είμαι τόσο καλή". Προσωπικά θα εκτιμούσα την ειλικρίνια της και θα ξαναπέρναγα μια άλλη στιγμή.
Αντ'αυτού τον "παρέσυρε" με τον τρόπο της στο δωμάτιο για να μη χάσει το 40άρι, με αποτέλεσμα όμως να τον τσαντίσει και τον χάσει εντελώς για το μέλλον.

Μα δεν ειναι θεμα κουρασης, ειναι αλλαγη βαρδιας η επομενη κοπέλα βρισκετε ηδη στο μαγαζι ετοιμη να ξεκινησει και το παιδι παιρναει δωματιο με τη Σοφια που σχολαει στις 11 κ 5
Τωρα αυτο με το ''παρεσυρε'' που γραφεις τι να πω?
τα ανηλικα τα παρασερνουν αμα θεωρειτε τους εαυτους σας ανηλικα που η καθε κοπέλα σας παρασερνει.........πασο

2)Οι αληθινές επαγγελματίες αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο και τον πρώτο και τον τελευταίο πελάτη τους. Αυτό ήταν που έκανε την Πάολα και την Ντάρια τα τοπ ονόματα στην πιάτσα και γινόταν λαϊκό προσκύνημα σε κάθε τους βάρδια.
ΠΟΤΕ δεν έπεσαν στην παγίδα της ξεπέτας, ακόμη κι'αν είχε προηγηθεί ένας λόχος από πελάτες.

αυτο το συμπερασμα ειναι θεωριτικό ή εχεις προσωπικη εμπειρια με αληθινη επαγγελματια που πηγες μαζι της σε χρονο που ανηκει στην επομενη βάρδια?

Και κάτι τελευταίο. Συμφωνώ απόλυτα στα όσα λέει ο φίλος για παραπληροφόρηση από διάφορους αβανταδόρους. Πήγα κι'εγώ χτες και ξενέρωσα άσχημα όταν διαπίστωσα ότι η κοπέλα είναι σιλικονάτη.
Κι'επειδή αδυνατώ να πιστέψω πως ακόμη κι'ένας αδαής στο σεξ μπορεί να μπερδέψει το φυσικό βυζί με το φτιαχτό, μπαίνουν άλλες ιδέες στο μυαλό μου.

αστο 104..........
και στο αλλο studio που δουλευε η Σοφια και εκει παραπληροφορηση? :think:
ή εχεις την εντυπωση οτι στα 3000 ποστ που εχεις γραψει ολες σου οι αποψεις για κοπέλες μαγαζια ειναι 1000% πραγματικες και αληθινες (που δεν αντιλεγω απλα εκφραζουν τον εαυτο σου και μονο) και ενας 3ος δεν θα μπορουσε να σε πει και εσενα αβανταδορο
ο καθενας εχει την προσωπικη του αποψη το γουστο του τα θελω του και το στυλ του εσενα μπορει να μην σου αρεσει τι γραφει καποιος, καποιος αλλος μπορει να μην του αρεσει τι γραφεις εσυ
οι σερλοκς χολμς ειναι για τα village οχι για εδω

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Εφόσον δεν γούσταρε η εν λόγω κοπέλα να κάτσει μετά τη βάρδια της ας το έλεγε στον φίλο. Ουδείς την έβαλε να τον εξυπηρετήσει με το ζόρι.
Το παρέσυρε το έβαλα σε εισαγωγικά για κάποιο λόγο. Αν δε σ'αρέσει αντικατέστησε το με το ρήμα "ξεγέλασε".  

και επαναλαβανω δεν ειστε ανηλικα για να σας παρασυρουν ειτε για να σας ξεγελασουν
εκτος και αν θεωρηστε.
τωρα αν δε γουσταρε η κοπέλα οπως λες, ψαξε στην ημερησια ενημερωση για στουντιο στις αρχες του ιανουαριου και δες τη θεμα εκανε ενα παιδι και εκει και στο θρεντ του αντιστοιχου studio γιατι η κοπέλα δεν τον δεχτηκε στο δωματιο στο τελος της βαρδιας της.
Τελικα οταν τελιωνει η βαρδια να σας δεχομαστε ή να σας διωχνουμε?
οταν αποφασισετε μας το λετε.....
μηπως ομως ειναι καλυτερο να ερχεστε σε πιο νορμαλ ωρες και οχι τελευταια στιγμη?

Φυσικά και ΔΕΝ είναι θεωρητικό. Έχω τύχει τουλάχιστον δύο φορές που ενώ η κοπέλα σχόλαγε στις 11 αυτή έκατσε μέχρι τις 11:30 προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες.
Και βέβαια ούτε υποψία ξεπέτας ή δυσανασχέτησης.

και πολυ καλα κανανε την πελατεια δεν πρεπει να τη διωχνεις αλλιως σε διωχνει αυτη
απο κει και περα εισουνα ήδη γνωστος τους πελάτης ή τελειος αγνωστος?
κοσμο ειχε εκεινη την ωρα το μαγαζι?
η αλλη κοπέλα ειχε ερθει?

Η κριτική που δημοσίευσες είναι άσχετη. Εγώ μιλάω για τους παραμυθάδες που μας έλεγαν ότι η Σοφία έχει φυσικό στήθος. Αυτό δεν είναι υποκειμενικό ζήτημα, όπως η ποιότητα των υπηρεσιών, αλλά αντικειμενικό.
Και επιμένω, δε νομίζω να υπάρχει κανείς ΤΟΣΟ αδαής που να ξεγελάστηκε και να μην πήρε χαμπάρι τις σιλικόνες.    

παλι χρησιμοποιεις χαζες εκφρασεις :-
στα 3000 ποστ σου σου ξαναλεω ειναι συγουρο οτι και εσυ και οποιοσδηποτε αλλος θα εχει γραψει παραμυθια το αλαθητο του παπα δεν το εχει ουτε καν ο ιδιος ο πάπας.
τωρα για το ποσο μπορει καποιος να ξεγελαστει............ξερω κοπέλα τραβεστι αχειρουργητη που βαζει πελατες στο δωματιο, της κανουν πρωκτικο ερωτα και οταν φευγουν οχι μονο δεν εχουν καταλαβει οτι αντι για κολπο εκαναν διυσδηση σε πρωκτο αλλα ουτε καν εχουν καταλαβει τιποτα οτι η κοπέλα ειναι ουσιαστικα τραβεστι και πιστευουν οτι πηγαν με κανονικη γυναικα οποτε τι μου λες για τις σιλικονες, αν καποιος δεν πιασει το στηθος της κοπέλας, πανω στο παθος της στιγμης δεν δωσει τοση σημασια, δεν εχει πολυ πειρα μες το σκοταδι που να το καταλαβει?

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ειλικρινά, px75, δεν καταλαβαίνω την επιμονή σου (ή μάλλον την εμμονή σου).
Όποιος πηγαίνει στο τέλος της βάρδιας οποιασδήποτε κοπέλας, γνωρίζει ότι η κοπέλα είναι καταπονημένη και δεν θα είναι στα ίδια στάνταρ απόδοσης με άλλες ώρες. Αν ο αντίλογος είναι "μα πήγα με την τάδε στο τέλος της βάρδιας και ήταν εκπληκτική, χωρίς ίχνος κούρασης", τότε η απάντηση είναι "πήγαινε πάλι στην τάδε".
Όποιου δεν του αρέσει το στήθος με σιλικόνη, ας αναζητήσει φυσικό στήθος. Όπως και νάχει, καμία κοπέλα δεν σας αναγκάζει να μπείτε μέσα, είτε έχει σιλικόνη είτε όχι. Εκτός κι αν μπαίνετε στο δωμάτιο μόνο με βάση ό,τι διαβάζετε στο σάιτ. Προσωπικό κριτήριο ανύπαρκτο, δηλαδή.
Γενικά, σοβαρευτείτε και μην κάνετε σαν παιδάκια που σας έκλεψαν 40 ευρώ. Ναι, ξέρω πώς βγαίνουν τα 40 ευρώ, γιατί κι εγώ γαμιέμαι μέσα στη μέρα για να τα βγάλω. Μην κάνετε σαν κακομοίρηδες όμως, γιατί χάνετε όποιο δίκιο έχετε (που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχετε).

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Τώρα κάνεις σίγουρα πλάκα, έτσι;
Όσο για τον τύπο που έγραψε την κριτική, τον θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που  όλοι φαίνονται να έχουν κάποια δίκια.
Θεωρητικά οι σωστές επαγγελματίες φέρονται είτε στον πρώτο , είτε στον τελευταίο πελάτη το ίδιο. Αλλά κακά τα ψέματα αυτό δεν μπορεί να γίνει... Άνθρωποι είναι. Ούτε φυσικά μπορούν να τον διώξουν.
Οπότε ας έχει επίγνωση και ο ίδιος ο πελάτης...

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Για ηρέμησε λίγο ρε μεγάλε. Μέτοχος του καταστήματος είσαι;
Και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Άλλα γράψαμε και οι δύο, άλλα σχολίασες εσύ.

Ρε είσαι με τα καλά σου; Καταλαβαίνεις ότι γράφεις ασύλληπτες ανοησίες; Αυτό σου λέω τόση ώρα, κι εσύ με βγάζεις μέτοχο.
Σου λέω από την αρχή ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται όλα αυτά τα κορίτσια σαν ζώα ή μηχανές. Ακόμα να το καταλάβεις;
Ακούς εκεί "μέτοχος"... Τι άλλη μαλακία θα ακούσω εδώ μέσα.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Δεν έχω καμία διάθεση να τσακωθώ με κανέναν. Δυστυχώς, ΟΥΤΕ αυτό καταλαβαίνεις. Απλώς σιχαίνομαι την κουτοπονηριά (δεν μιλάω για σένα - εσύ απλώς αδυνατείς να κατανοήσεις τα στοιχειώδη).
Ο τύπος που έκανε κριτική δυσανασχέτησε επειδή η κοπέλα δεν δέχτηκε δάχτυλο στον κόλπο και επειδή του άλλαξε προφυλακτικό στη διάρκεια της συνουσίας (για τα αυτονόητα, δηλαδή).
Κι επειδή ξενέρωσε, άρχισε να λέει για το ψεύτικο στήθος της (ούτε το έχω δει ούτε με ενδιαφέρει να το δω), για τη βιασύνη της κ.λπ.
Ε, αυτές τις ελεεινές συμπεριφορές, τύπε, δεν μπορώ να τις βλέπω. Ξενερώνω, σιχαίνομαι.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Διάβασε πρώτα τι έγραψε στην κριτική του ο φίλος και μετά εγώ, και τότε έλα να τα ξαναπούμε.

ποιο ειναι το τοσο τρομερο που πρεπει να διαβασουμε για να τα ξαναπουμε :think:
πηγε ο ανθρωπος 11 ηωρα στο τελος της βαρδιας
του ειπανε οτι η σοφια εχει μολις τελιωσει και ειναι η μαρινα
βγηκε η σοφια και επειπε στο παιδι αν θελει να περασει ειναι οκ αλλιως μπορει καποια αλλη φορα
και πηρε το παιδι την αποφαση να περασει
μπηκε η κοπέλα στο δωματιο
τον χαιδεψε στην κοιλια
του εκανε στοματικο το οποιο δεν αρεσε στο παιδι (δικαιωμα του ειναι)
του ζητησε η κοπέλα ευγενικα να μην της βαλει δαχτυλο αλλα μπορει αν θελει να την χαιδεψει
κανανε σεξ το παιδι για καποιο λογο δεν του αρεσε και ζητησε ξανα στοματικο
η κοπέλα προς τιμην της του ξαναεκανε στοματικο (πραγμα το οποιο δεν ειναι και υποχρεωμενη να ξανακανει) εκανε βεβαια το μεγα λαθος να αλλαξει προφυλακτικο :headbang:
τελιωσε το παιδι και εφυγε
και η κοπέλα παλι προς τιμην της του ειπε οτι σορρυ αν δεν περασες καλα αν ξαναερθεις θα ειμα καλυτερη
που ειναι δηλ το τοσο τρομερο που βρισκεις?
απο τους 100 που θα παρει η καθε κοπέλα παντα θα υπαρχουν 10-20 που δεν θα περασουν καλα για τον α ή β λογο, λογικο ειναι και ανθρωπινο
το παιδι ουτε το εβρισε κανεις
ουτε το ειρωνευτηκε κανεις
ουτε πληρωσε κατι που δεν του το κανανε ουτε τιποτα
απλα δεν περασε καλα, δικαιωμα του

Για ηρέμησε λίγο ρε μεγάλε. Μέτοχος του καταστήματος είσαι;
Και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Άλλα γράψαμε και οι δύο, άλλα σχολίασες εσύ.

παλι βλεπεις συνωμοσιες και παιζεις με τους χαρακτηρισμους :-
οχι δεν ειναι το παιδι στο μετοχολογιο :-
εσυ στα συγκεκριμενα μαγαζια που κατακαιρους για αυτα σταζεις μελι εισαι μετοχος?
αμα ειναι παντως να σου βγαλουμε και εμεις μερικες μετοχες για το 104 μπας και ηρεμησεις γιατι οπου σταθεις και οπου βρεθεις και τωρα και παλιοτερα τη σποντα σου για μας την πετας

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που  όλοι φαίνονται να έχουν κάποια δίκια.
Θεωρητικά οι σωστές επαγγελματίες φέρονται είτε στον πρώτο , είτε στον τελευταίο πελάτη το ίδιο. Αλλά κακά τα ψέματα αυτό δεν μπορεί να γίνει... Άνθρωποι είναι. Ούτε φυσικά μπορούν να τον διώξουν.
Οπότε ας έχει επίγνωση και ο ίδιος ο πελάτης...

+1000
απ τις πιο σωστες παρατηρησεις

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως ενώ ο πελάτης προσφέρθηκε να έρθει άλλη στιγμή, η κοπέλα ήταν αυτή που επέμενε και διαβεβαίωνε πως δεν υπάρχει πρόβλημα, μόνο και μόνο για να κάνει την ξεπέτα. Αυτό ήταν που τσάντισε τον φίλο και εγώ συμφώνησα μαζί του.

ο πελατης προσφερθηκε να ερθει αλλη στιγμη μπροστα στην υπηρεσια χωρις να εχει δει την κοπέλα
μολις ειδε την κοπέλα θελησε και δικαιωμα του να περασει, δεν μπηκε με το ζορι
και να εισαι συγουρος οτι το συγκεκριμενο παιδι ειτε μπηκε χθες ειτε εμπαινε καποια αλλη στιγμη παλι δεν θα περναγε καλα με τη σοφια, απλα δεν ταιριαζουν τα χνωτα τους λογικο και ανθρωπινο ειναι που ειναι το κακο?
ασε που εγω δεν ειδα καμια επιμονη οπως λες της σοφιας μεσα απ τα γραπτα του φιλου, μια χαρα του ειπε αν θελησεις να πετασεις περνα αν οχι περνα καποια αλλη στιγμη
που την ειδες την επιμονη?
απ το μπατζακι τον τραβηξε και τον εβαλε μεσα?

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
συμφωνω παιδια οτι η κοπελα εφόσον ηταν στα τελειωματα θα μπορουσε να πει τελειωσε η βαρδια μου ελα καποια αλλη φορα,παρα να τον δεχτει και η αποδοση της να ειναι κατω του μετριου(ετσι κανουν τουλάχιστον οι επαγγελματίες)τωρα για τα δάχτυλα και την αλλαγη καποτας φυσικα και καλα εκανε!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
συμφωνω παιδια οτι η κοπελα εφόσον ηταν στα τελειωματα θα μπορουσε να πει τελειωσε η βαρδια μου ελα καποια αλλη φορα,παρα να τον δεχτει και η αποδοση της να ειναι κατω του μετριου(ετσι κανουν τουλάχιστον οι επαγγελματίες)τωρα για τα δάχτυλα και την αλλαγη καποτας φυσικα και καλα εκανε!

συγουρα μαναρι
απλα οταν καποιος θεωρει συνηφασμενη (και δικαιωμα του να λεμε και του στραβου το δικιο)την καλη αποδοση μιας ιεροδουλης με το δαχτυλο στον κολπο στον πρωκτο ή δεν ξερω και εγω που αλλου και με το στοματικο μετα απο σεξ με το ιδιο προφυλακτικο τοτε ειτε ειναι τελος της βαρδιας ειτε αρχη της η αποδοση της κοπέλας με βαση τα δικα του κριτηρια θα ειναι χαμηλη. :-
δοξα το θεο υπαρχουν τοσες κοπέλες και σε τοσα μαγαζια και με το μισο αντιτοιμο των 40ε που ειναι το απλο μας προγραμμα που τα δεχοντε αυτα ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, άμα μιά κοπέλα είναι στο τέλος της βάρδιας της, καλό είναι να μην περνάμε μαζί της,...!

Κι όμως ρε παίδες, δεν είναι το τέλος της βάρδιας ή ότι άλλο, αλλά αυτή η ίδια η κοπέλα, που μπορεί να κάνει τη διαφορά !
Εν ολίγοις με κάποια -πιό παλιά-, είχα δεί αστράκια κι ας ήμουν ο τελευταίος της βάρδιας της. Τι να λέμε τώρα,...τα πάντα όλα, τόνα τ άλλο,... και κάθησε και κανά μισάωρο μαζί μου -απο τη βάρδια της επόμενης-, και το σαλόνι είχε και κόσμο στην αναμονή και γάματα λέμε,....δεν υπάρχουν πλέον τέτοια μωρά,....δυστυχώς,....

Αλλά να πώ και την αλήθεια, ποτέ δεν της έβαλα δάχτυλο,- γιατι ηξερα πως δεν ήθελε, για λόγους υγιεινής- και πάντα τη σεβόμουνα σα γυναίκα. Νομίζω οτι έτσι πρέπει να ξηγιέται ο καθένας απο μας και να μην απαιτεί πράματα επικίνδυνα για την υγεία των κοριτσιών. Νομίζω,....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom