Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
ΤΙΤΛΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.

Το οδοιπορικό ενός χαμένου πηδήματος!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νομίζω ψάχνει ο Ζούγκλας μερικούς...ρεπόρτερς :S
..θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα....
Δε κατεβάζετε και καμιά συνταγή μαγειρικής?...έτσι λόγω ψυχρού Σ/Κ!

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
μολις διαβασα κριτικη τζορκεξ? θεος ρε παληκαρι ειχες το κουραγιο εν μεσω μαχης να διαπραγματευσε συνδικαλιστικα τις υ ποχρεωσεις και τα δικαιωματα σου στους χωρους της ηδονης?εισαι απιστευτος δυο πελατες τετοιους να ειχε το καθε μπουρδελο και ολες οι πουτανες θα εκαναν αιτησεις στο δημοσιο για καθαριστριες.Αφου ειχα αρχισει να πιστευω οτι θα της εκανες και μηνυση για ψυχικη οδυνη της ιεροδουλης,αρχηγε σημερα εγραψες ιστορια θα πρεπει να ποσταρετε καθημερινως αυτο το θρεντ και διαβαζετε ανελλιπως απο ολους τους συναγωνιστες πριν την επισκεψη τους στα κοριτσια,για κανε μια προσπαθεια να θυμηθεις το ονομα της μηπως την λεγανε συλβανα?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Βραζιλίζουσα για βράσιμο, Σάββατο 16 Ιαν 2010, στις 09:39

Γράφτηκε από τον jockerx  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Ένω ντυνόμουν της εξηγούσα οτι αυτά τα κάνανε οι ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΕΪΝΙΔΕΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980.Συνέχιζε να προσπαθεί να με κρατήσει στο δωμάτιο.Όταν είδε και απόειδε φώναξε την τσατσά.
Της εξήγησα και μη έχοντας τι άλλο πει άρχισε το γνωστό τσαμπουκαλεμένο νταβατζιλίδικο υφάκι:"Άντε,άντε, άντε φύγε από δω να μην σε βλέπω".
Μπας και φοβηθώ και φύγω χωρίς να μου δώσει τα 20 ευρώ.

Εγώ:"Εμένα δεν θα μου μιλάς σ'αυτό το ύφος!!!.Θα μου μιλάς στον τόνο που σου μιλάω."
Τσατσά:"Και ποιος είσαι εσύ που δεν θα σου μιλάω σ'αυτό το ύφος;"
Εγώ:"Τι,ποιος είμαι γω;"
Τσατσά:"Ναι,ποιος είσαι εσύ;"
Εγώ:"Εγώ είμαι ο οποιοσδήποτε πελάτης που έρχεται για να περάσει καλά."

Το κριτήριό της για το αν θα μιλήσει σωστά είναι ο φόβος:"Ποιος είσαι εσύ".Σε όποιον φοβάται,κλάνει πατάτες και μιλάει σωστά.

Σ'αυτό το σημείο η "Βραζιλίζουσα" της ψιθυρίζει από δίπλα της:
"Έχει δίκιο,άργησα να κλείσω το κλιματιστικό,δεν έβγαλα το κομπινεζόν στην αρχή και του είπα να βάλει καπότα σε πεσμένο πούτσο,δώστου τα λεφτά να φύγει."
Μου επιστρέφει τα 20 ευρώ και κατά την έξοδό μου, η Ελληνίδα τσατσά αποδεικνύει πάλι το προφανές του χαρακτήρα της υψώνοντας φωνή με το γνωστό τσαμπουκαλεμένο υφάκι.Πήρε μία απάντηση από τα ίδια στο ίδιο ύφος και έφυγα.

ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΛΕΪΝΙΔΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ 1980-1990 ΠΕΘΑΝΑΝΕ!!!
Πάρτε το χαμπάρι!!!
Θα βρείτε κοροϊδα-πελάτες...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!
Αυτοί που σέβονται τον πελάτη καθ'ολοκληρίαν:Συμπεριφορά-υπηρεσίες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Προκαταρκτικά: Όχι
Ημερ/νια επίσκεψης: 15.01.2010
Βάρδια επίσκεψης: 1η (πρωινή)

Σωστός τύπος  :rockon: :rockon: :rockon:

Βαλε στη θεση τους τις ξεβρακωτες  :zfuck: :zfuck:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πολυ παραξενη κριτικη...

Μπορει να μου εξηγησει καποιος εαν πηγε με καποια κοπελα, με ποια κοπελα πηγε, και τι του εκανε ?
Από οτι καταλαβα γλιτωσε το 50αρι(ή και παραπανω)  :grin: :grin: :grin:

Πάντως οντως ισως θα επρεπε να σβηστει απο τους διαχειριστες αυτη η ''κριτικη''.....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Επισκέπτης
Χωματιανού 11 κάτω:
μολις διαβασα κριτικη τζορκεξ? θεος ρε παληκαρι ειχες το κουραγιο εν μεσω μαχης να διαπραγματευσε συνδικαλιστικα τις υ ποχρεωσεις και τα δικαιωματα σου στους χωρους της ηδονης?εισαι απιστευτος δυο πελατες τετοιους να ειχε το καθε μπουρδελο και ολες οι πουτανες θα εκαναν αιτησεις στο δημοσιο για καθαριστριες.Αφου ειχα αρχισει να πιστευω οτι θα της εκανες και μηνυση για ψυχικη οδυνη της ιεροδουλης,αρχηγε σημερα εγραψες ιστορια θα πρεπει να ποσταρετε καθημερινως αυτο το θρεντ και διαβαζετε ανελλιπως απο ολους τους συναγωνιστες πριν την επισκεψη τους στα κοριτσια,για κανε μια προσπαθεια να θυμηθεις το ονομα της μηπως την λεγανε συλβανα?
Νομίζω Συλβάνα, τώρα που το είπες.

Επισκέπτης
Φυλής 86 κάτω:
{Κρίμα, κουκλί τσιγγανάκι μεν, ΚΟΜΟΔΙΝΟ δε, μακριά!!!, Κυριακή 17 Ιαν 2010, στις 07:31
Γράφτηκε από τον Womanaholic...}

Womanaholic, αυτά έχουν συμβεί σε όλους.Πιστεύω να κατάλαβες ποιο ήταν το λάθος σου από την στιγμή που μπήκες μέσα στο δωμάτιο.
Από τα πρώτα δευτερόλεπτα αεροψευτόπιπας έπρεπε να σηκωθείς αμέσως να ντυθείς και να της εξηγείς οτι το πρόβλημα το έχει αυτή.Με απαίτηση επιστροφής χρημάτων.
Η Σαμάνθα προέβηκε για μία ακόμα φορά σε προμελετημένες τακτικίστικες κινήσεις που κάνει σε όλους τους πελάτες με αποκορύφωμα να καταλήξει οτι το πρόβλημα το έχεις εσύ!
Δημιούργησε έτσι τις συμφέρουσες γι'αυτήν εντυπώσεις για να δικαιολογηθεί στην τσατσά αν πήγαινες και έκανες παράπονα.Για να σιγουρέψει οτι δεν θα σου επιστραφούν τα χρήματα.

Και την κρίσιμη στιγμή που ήσουν χάλια ψυχολογικά στο πέταξε προμελετημένα όπως κάνει σε όλους,δείχνοντας την "μεγαλοθυμία" της και την "κατανόησή" της :headbang: :headbang: :headbang::"Δεν πειράζει που δεν μπορούσες σήμερα"!!!

Γιατί να ξέρεις, είναι πολλοί αυτοί που πάνε στην Σαμάνθα και δεν τους σηκώνεται.Και η τσατσά το ξέρει σίγουρα.
Μηχανή έχουν στήσει και δουλεύουν τον κόσμο  

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
θα σταθω σε ενα σημειο μονο που μου κανει μεγαλη εντυπωση, στην κριτικη  του διακεκριμενου gl :

Επισκεφτηκα σημερα κατά τις 12 το στουντιο της οδου φρατζη 47 αναζητωντας την αννα μαρια/γνωστη και ως σαλονικια από περιγραφες και πραγματι δεν βγηκα ζημιωμενος.η πινακιδα του στουντιο κατω κλειστη αλλα πανω ευτυχως ανοιχτο.στο πολυτελες σαλονακι ετερος συναγωνιστης,τα δωματια όλα φουλ και στην τιβι να παιζει τσοντουλα των 90ς και το χριστουγεννιατικο δεντρο ακομη στολισμενο….χαχα/η τσατσα εξαφανιστηκε και τα προγραμματα μου τα εξηγησε η μαρια η οποια βγηκε πολύ ναζιαρα στο σαλονι και με καυλωσε προκαταβολικα.50 απλο,70 με σεξσοου ή 69 και [size=15pt]μεχρι πρωκτικο με 100[/size].τεσπα μπαινοντας προς το δωματιοτης ζητησα ένα φουλ με σεξσοου και 69 και δεν με χρεωσε παραπανω η κοπελα παρα 70......

H Αννα-Μαρια πρωκτικο ?
Θυμασαι καλα?
Επειδη δεν το αναφερεις σαν παρεχομενη προς εσενα υπηρεσια στο δωματιο, μηπως παρανοησες τα λεγομενα της κατα την παρουσιαση?
Μηπως ειπε φουλ προγραμμα και το παρερμηνευσες, γιατι απο οσο ξερω η Μαρια δεν το κανει.
Εκτος εαν αλλαξαν τα πραγματα απο την τελευταια φορα που την ειδα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Νομιζω για πρωκτικο ειπε,ναι...εγω δεν το ζητησα ετσι κι αλλιως γιατι δεν πολυγουσταρω...ζητησα εναν συνδυασμο 69 και σεξσοου που μου βγηκε τελικα στα 70ευρω !ορκο δεν παιρνω γιατι εχω ενα μειον δεν συγκρατω λεπτομερειες που δεν με αφορουν ιδιαιτερα...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Νομιζω για πρωκτικο ειπε,ναι...εγω δεν το ζητησα ετσι κι αλλιως γιατι δεν πολυγουσταρω...ζητησα εναν συνδυασμο 69 και σεξσοου που μου βγηκε τελικα στα 70ευρω !ορκο δεν παιρνω γιατι εχω ενα μειον δεν συγκρατω λεπτομερειες που δεν με αφορουν ιδιαιτερα...
Τυπε μετακομισες Αθήνα? :rockon: :rockon:

Άξιος πορνοανταποκριτής  :zfuck: :zfuck: :2on1:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μου εκανε φοβερη εντυπωση, γιατι ξερω οτι δεν το κανει.

Μαλλον θα παρακουσες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ηρθα για ΣΚ και ως στερημενος μπουρδελιαρης εβαλα ενα προγραμμα με 2 ημερησιες επισκεψεις...μαλλον θα βγω βραδι και αυριο πρωι ...δυο κοριτσια ακομα τα προλαβαινω να τα δοκιμασω πριν φυγω

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ηρθα για ΣΚ και ως στερημενος μπουρδελιαρης εβαλα ενα προγραμμα με 2 ημερησιες επισκεψεις...μαλλον θα βγω βραδι και αυριο πρωι ...δυο κοριτσια ακομα τα προλαβαινω να τα δοκιμασω πριν φυγω
Ναι ρε καβλερμαν κανε δουλεια σου  :zfuck: :zfuck: :pipa2: :fuck2: , η Αθήνα σαν μπουρδελομανα ενδεικνυται για πορνοεκδρομες  :rockon: .

Και εγω οταν ερχομαι,ριχνω οσους μπορω  :zfuck: :zfuck: :sperm: .

Παντως σε συμβουλευω να μην υποτιμας και την φυλης  ;) .

Θα βρεις διαμαντακια αμα πας καμια μπουρδελοτσαρκα...

Εγω περα απο 2 στσνταρακια στουντιακες που εχω, οι περισσοτερες μου βγαινουν φωλες, πιο καλα περναω στα ταπεινα ρδελακια  :P

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
CHEYENNE Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟ

Stories