Βραζιλίζουσα για βράσιμο, Σάββατο 16 Ιαν 2010, στις 09:39
Γράφτηκε από τον jockerx - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 100 αξιολογητές
Ένω ντυνόμουν της εξηγούσα οτι αυτά τα κάνανε οι ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΕΪΝΙΔΕΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980.Συνέχιζε να προσπαθεί να με κρατήσει στο δωμάτιο.Όταν είδε και απόειδε φώναξε την τσατσά.
Της εξήγησα και μη έχοντας τι άλλο πει άρχισε το γνωστό τσαμπουκαλεμένο νταβατζιλίδικο υφάκι:"Άντε,άντε, άντε φύγε από δω να μην σε βλέπω".
Μπας και φοβηθώ και φύγω χωρίς να μου δώσει τα 20 ευρώ.
Εγώ:"Εμένα δεν θα μου μιλάς σ'αυτό το ύφος!!!.Θα μου μιλάς στον τόνο που σου μιλάω."
Τσατσά:"Και ποιος είσαι εσύ που δεν θα σου μιλάω σ'αυτό το ύφος;"
Εγώ:"Τι,ποιος είμαι γω;"
Τσατσά:"Ναι,ποιος είσαι εσύ;"
Εγώ:"Εγώ είμαι ο οποιοσδήποτε πελάτης που έρχεται για να περάσει καλά."
Το κριτήριό της για το αν θα μιλήσει σωστά είναι ο φόβος:"Ποιος είσαι εσύ".Σε όποιον φοβάται,κλάνει πατάτες και μιλάει σωστά.
Σ'αυτό το σημείο η "Βραζιλίζουσα" της ψιθυρίζει από δίπλα της:
"Έχει δίκιο,άργησα να κλείσω το κλιματιστικό,δεν έβγαλα το κομπινεζόν στην αρχή και του είπα να βάλει καπότα σε πεσμένο πούτσο,δώστου τα λεφτά να φύγει."
Μου επιστρέφει τα 20 ευρώ και κατά την έξοδό μου, η Ελληνίδα τσατσά αποδεικνύει πάλι το προφανές του χαρακτήρα της υψώνοντας φωνή με το γνωστό τσαμπουκαλεμένο υφάκι.Πήρε μία απάντηση από τα ίδια στο ίδιο ύφος και έφυγα.
ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΛΕΪΝΙΔΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ 1980-1990 ΠΕΘΑΝΑΝΕ!!!
Πάρτε το χαμπάρι!!!
Θα βρείτε κοροϊδα-πελάτες...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!
Αυτοί που σέβονται τον πελάτη καθ'ολοκληρίαν:Συμπεριφορά-υπηρεσίες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Προκαταρκτικά: Όχι
Ημερ/νια επίσκεψης: 15.01.2010
Βάρδια επίσκεψης: 1η (πρωινή)
Σωστός τύπος
Βαλε στη θεση τους τις ξεβρακωτες