Επίσκεψη στις 8/1 ώρα 8:00 το βράδυ στη βάρδια η Νανά για την οποία τόσα ακούγονται εδώ μέσα. Γενικά δεν το συνηθίζω να πηγαίνω σε τέτοια παρακμιακά μπουρδέλα αλλά απ' τη μια η αφραγκιά των ημερών, απ' την άλλη ότι ήθελα να πάρω κώλο οπωσδήποτε & γενικά να κάνω βρώμικα πράγματα & δεδομένης της πρόκλησης να προσθέσω στο βιογραφικό μου μία Ελληνίδα πουτάνα με ιστορία ετών στην πλάτη της αν & στη δύση της καριέρας της (εντελώς δύση όμως) με έκαναν να πάω στον cult χώρο της Καλύμνου. Με το που μπαίνω βγαίνει ο τσάτσος, ευγενικότατος ομολογουμένως & μου ανακοινώνει τα προγράμματα. Του λέω "έχω ακούσει πολλά για τη Νανά αλλά δεν την έχω δει ποτέ από κοντά" & μου λέει "περίμενε να βγει απ' το δωμάτιο". Μετά από κανα τέταρτο βγαίνει η Νανά σφαίρα απ' το μεσαίο δωμάτιο, ούτε που πρόλαβα να τη δω, μπορεί να το κάνει & επίτηδες για να μην προλαβαίνουν να τη βλέπουν & την κάνουν όλοι με ελαφρά πηδηματάκια. Κοντοστέκομαι, του λέω "θέλω να την ξαναδώ" & ξαναβγαίνει στιγμιαία, μου λέει "Να 'μαι μωρό μου" & ξαναμπαίνει. Τέλος πάντων δεν την είδα καλά, έτσι λίγο που την είδα μου φάνηκε ότι τρώγεται & δίνω τα 25 ευρώ (Τί το 'θελα ο μαλάκας!!!). Μπαίνω στο δωμάτιο, καλύτερο απ' ό,τι περίμενα, τρωγόταν, η
μόνη παραφωνία ένα καλαμάκι του φραπέ στο σελοφάν του πάνω στο κρεβάτι :-) (Πού βρέθηκε;). Ξεντύνομαι μετά από λίγο μπαίνει η Νανά, πρώτη φρίκη. Ρε μάγκες ειλικρινά απορώ πώς μερικοί εδώ μέσα την προτείνουν έστω & για έσχατη λύση! Άσχημη, ζαρωμένη στη φάτσα όσο δεν πάει, μικρό βυζί, αξύριστο μουνί, σώμα γερασμένο & ταλαιπωρημένο, μόνο καλό στοιχείο πάνω της ο κώλος της που είναι αρκετά καλοσχηματισμένος αν & ξεσκισμένος. Εν τω μεταξύ είναι υπερβολικά αδύνατη, η γκόμενα μπορεί να είναι & πρεζού. Αρχίζει να με φιλάει από πάνω μέχρι κάτω, αηδίασα. Μου λέει στ' αυτί [glow=red,2,300]"θες να σου ρουφήξω τα χυσάκια;;;[/glow]" Λέω πάλι καλά τουλάχιστον αυτό ίσως αποσβέσει τα 25 ευρώ. Πάω να της πιάσω τις ρώγες μου λέει "όχι τις ρώγες, μόνο το βυζάκι" (Έλα μου;;; Αυτό δε μου το έχει πει 20άρα, το λες εσύ;) Προς στιγμήν το σκέφτομαι αν θα την αφήσω για ακάποτη πίπα, παρασυρμένος από μερικούς εδώ μέσα που λένε ότι κάνει καλή πίπα λέω δε γαμιέται, θα την αφήσω. Αρχίζει να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο & μετά να μου παίρνει μια χλιαρή πίπα με μόνο καλό ότι έγλειφε & τα παπάρια. Με το ζόρι μου σηκώθηκε μετά από γλείψιμο 10 λεπτών. Εν τω μεταξύ έβηχε συνέχεια πάνω απ' τόν πούτσο μου μου ερχόταν να της την πω, τέλος πάντων λέω ας δώσω τόπο στην οργή. Ανά διαστήματα σταματούσε & έφτυνε σε ένα χαρτί, άλλη αηδία από εκεί. Κάποια στιγμή που έβλεπε ότι δε μου σηκωνόταν επειδή είχα ξενερώσει μου λέει "έλα παίξ' τον κι εσύ λίγο". Τί λες μωρή μαλάκω αν ήταν να τον παίξω μόνος μου για να μου σηκωθεί θα τον έπαιζα & σπίτι μου & δε θα πέταγα τα 25 ευρώ. Τέλος πάντων μετά από λίγο της λέω "έλα κάτσε εσύ από πάνω". 5' έψαχνε να βρει τη σωστή θέση. Τέλος πάντων γαμάω λίγο, μούφα στο γαμήσι. Μετά της λέω "έλα να σε πάρω πισωκολλητό". Την παίρνω πισωκολλητό & μετά της λέω "έλα να σε πάρω κι απ' τον κώλο". Σκουπίζει τον κώλο της, γυρνάει & βλέπω μια τόσο ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα που ήταν για λύπηση. Ένα κομμάτι χαρτί είχε κολλήσει πάνω (είπαμε η γκόμενα το 'χει κάψει τελείως). Χώνω τον πούτσο μου αρχίζω να τη σφυροκοπάω "αχ μου λέει όχι τόσο δυνατά". Βρε δε γαμιέσαι. Εν τω μεταξύ είτε πήδαγα κώλο είτε σωλήνα πλαστικό ένα & το αυτό, κομοδίνο η Νανά τελείως. Κάποια στιγμή λέω[glow=red,2,300] άντε να τη χύσω στη μάπα ή στο στόμα αφού αφήνει παντού μπας & βγει & κάτι καλό απ' αυτό το άθλιο γαμήσι. Της το λέω & τί μου απαντάει;;; "Όχι σήμερα στο πρόσωπο ή στόμα"!!! Της λέω "γιατί;" Και μου ψελλίζει μια δικαιολογία που ούτε που την άκουσα, κάτι για σπυράκι (παπαριές)[/glow]. Της λέω "στον κώλο τουλάχιστον;" "Ούτε εκεί μου λέει, μόνο στα βυζιά μου αν θες, εξ' άλλου τα κάναμε όλα σήμερα". Γιατί έχεις & ταρίφα μωρή;;; Αλλά το ξενέρωμα δεν τελειώνει εδώ. Προσωπικά το σπέρμα το εκσφενδονίζω όπως & το 30% περίπου των αντρών. Οπότε στήνεται & περιμένει να τη χύσω. Με το που χύνω λοιπόν & της πάνε οι πρώτες χυσιές τραβιέται, πάει να βάλει το χέρι της μπροστά, πέφτουν κι άλλα φλόκια πάνω της & γυρνάει & μου λέει το κορυφαίο: "Κάν' το να σταματήσει, τρέχει σαν βρύση & θα λερώσει το κρεβάτι"!!! Σταματάει μωρή ηλίθια ο πούτσος να χύνει άμα αρχίσει;;; Τί άλλο θ' ακούσω. Τέλος πάντων πάω πλένομαι στο νιπτήρα, αυτή απλώς σκουπίζεται απ' τα χύσια, με χαιρετάει με χαμόγελο & πάει στον επόμενο πελάτη. Πρώτη φορά μάγκες που έφυγα σφαίρα για το σπίτι σιχάθηκα τον εαυτό μου. Αν είναι να πάω σε MILF πάω στη θεά Αντριάνα στη Διδύμου & με κάνει σένιο, πιο φτηνά, πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, τρελή πίπα & αλογίσιο γαμήσι. Και φυσικά πολύ πιο ευχάριστη, μόνο που δε δίνει κώλο. Αν δε σέβεται η Νανά τον εαυτό της ως πουτάνα (το πρόβλημα μου δεν είναι ότι είναι γερασμένη, είναι ότι είναι για λύπηση από κάθε άποψη) & κατ' επέκταση τον πελάτη ας σεβαστούμε τουλάχιστον εμείς τον πούτσο μας. Μοναδικό θετικό απ' αυτή μου την επίσκεψη το ότι πήρα μια ιστορική Ελληνίδα πουτάνα σε έναν ιστορικό cult χώρο & σίγουρα το γεγονός ότι μετά κι απ' αυτό το γαμήσι θα έχω να λέω "Έχω πάρει & κάτι μπάζα εγώ!!!". Λευτεριά στο μπουρδελάκι Καλύμνου 36Α, σφραγίστε τη νανά στο χρονοντούλαπο της μπουρδελοϊστορίας, ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!
τυπε ηθελε να σου ρουφηξει τα χυσακια αλλα οχι να τη χυσεις στο στομα η στο προσωπο γι αυτο και το καλαμακι