gamikoulien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 45
- Πόντοι
- 5.760
Στούντιο Άρτεμις (Κωνσταντινουπόλεως 61)
Aλεξάνδρα και πάσης Τσεχίας!!!, Κυριακή 03 Ιαν 2010, στις 01:12
Γράφτηκε από τον thrilos07
Πήγαινα στον συγκεκριμένο χώρο Σάββατο απόγευμα γύρω στις 05:00 νομίζοντας ότι θα ήταν η LANA αλλά δεν πρόσεξα τελικά οτι θα ήταν αύριο. Χωρίς να έχω χρόνο και διάθεση για να πάω σε άλλο Στούντιο, δοκιμάζω την Αλεξάνδρα. Ψηλό ξανθό Milf από Τσεχία που έχει ωραίες καμπύλες και δεν λέει όχι σε τίποτα. Το πρόγραμμα περιείχε παιχνίδια (φετιχιστικά & αυταρχικά)και στην πορεία προχωρήσαμε σε στάση 69 με ισπανικό και αλλάζοντας 3 στάσεις πρίν τελειώσω. Αυτό που σου μένει είναι το άψογο Deepthroat που σου τον εξαφανίζει, η όρεξη που επιδεικνύει η κοπέλα και τέλος οι πραγματικοί οργασμοί της αφού τα υγρά της ήταν περισσότερα από τα δικά μου. Πιστεύω πως μαζί με την Lana και την Ηρα-Τατάρα συνθέτουν το καλύτερο τρίο σε Value for Money για εμάς τους μιλφάκηδες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show • Ποδολαγνεία
Όνομα κοπέλας: Αλεξάνδρα
Ημερ/νια επίσκεψης: 02.01.2010
ποιοι οργασμοι ρε μεγαλε? τιγκα στους μυκητες ειναι η γκομενα και τρεχει το μουνι της ολη την ωρα,
ρε ποσο αθωοι ειστε μερικοι .. τη γκομενα σας νομιζετε οτι γαματε και καυλωνει?
για τσεκαρε το μπουτσο σου για τιποτα κοκκινιλες
Aλεξάνδρα και πάσης Τσεχίας!!!, Κυριακή 03 Ιαν 2010, στις 01:12
Γράφτηκε από τον thrilos07
Πήγαινα στον συγκεκριμένο χώρο Σάββατο απόγευμα γύρω στις 05:00 νομίζοντας ότι θα ήταν η LANA αλλά δεν πρόσεξα τελικά οτι θα ήταν αύριο. Χωρίς να έχω χρόνο και διάθεση για να πάω σε άλλο Στούντιο, δοκιμάζω την Αλεξάνδρα. Ψηλό ξανθό Milf από Τσεχία που έχει ωραίες καμπύλες και δεν λέει όχι σε τίποτα. Το πρόγραμμα περιείχε παιχνίδια (φετιχιστικά & αυταρχικά)και στην πορεία προχωρήσαμε σε στάση 69 με ισπανικό και αλλάζοντας 3 στάσεις πρίν τελειώσω. Αυτό που σου μένει είναι το άψογο Deepthroat που σου τον εξαφανίζει, η όρεξη που επιδεικνύει η κοπέλα και τέλος οι πραγματικοί οργασμοί της αφού τα υγρά της ήταν περισσότερα από τα δικά μου. Πιστεύω πως μαζί με την Lana και την Ηρα-Τατάρα συνθέτουν το καλύτερο τρίο σε Value for Money για εμάς τους μιλφάκηδες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show • Ποδολαγνεία
Όνομα κοπέλας: Αλεξάνδρα
Ημερ/νια επίσκεψης: 02.01.2010
ποιοι οργασμοι ρε μεγαλε? τιγκα στους μυκητες ειναι η γκομενα και τρεχει το μουνι της ολη την ωρα,
ρε ποσο αθωοι ειστε μερικοι .. τη γκομενα σας νομιζετε οτι γαματε και καυλωνει?
για τσεκαρε το μπουτσο σου για τιποτα κοκκινιλες