Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Στούντιο Άρτεμις (Κωνσταντινουπόλεως 61)
Aλεξάνδρα και πάσης Τσεχίας!!!, Κυριακή 03 Ιαν 2010, στις 01:12

Γράφτηκε από τον thrilos07

Πήγαινα στον συγκεκριμένο χώρο Σάββατο απόγευμα γύρω στις 05:00 νομίζοντας ότι θα ήταν η LANA αλλά δεν πρόσεξα τελικά οτι θα ήταν αύριο. Χωρίς να έχω χρόνο και διάθεση για να πάω σε άλλο Στούντιο, δοκιμάζω την Αλεξάνδρα. Ψηλό ξανθό Milf από Τσεχία που έχει ωραίες καμπύλες και δεν λέει όχι σε τίποτα. Το πρόγραμμα περιείχε παιχνίδια (φετιχιστικά & αυταρχικά)και στην πορεία προχωρήσαμε σε στάση 69 με ισπανικό και αλλάζοντας 3 στάσεις πρίν τελειώσω. Αυτό που σου μένει είναι το άψογο Deepthroat που σου τον εξαφανίζει, η όρεξη που επιδεικνύει η κοπέλα και τέλος οι πραγματικοί οργασμοί της αφού τα υγρά της ήταν περισσότερα από τα δικά μου. Πιστεύω πως μαζί με την Lana και την Ηρα-Τατάρα συνθέτουν το καλύτερο τρίο σε Value for Money για εμάς τους μιλφάκηδες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show • Ποδολαγνεία
Όνομα κοπέλας: Αλεξάνδρα
Ημερ/νια επίσκεψης: 02.01.2010

ποιοι οργασμοι ρε μεγαλε? τιγκα στους μυκητες ειναι η γκομενα και τρεχει το μουνι της ολη την ωρα,
ρε ποσο αθωοι ειστε μερικοι  :uglystupid: .. τη γκομενα σας νομιζετε οτι γαματε και καυλωνει?
για τσεκαρε το μπουτσο σου για τιποτα κοκκινιλες

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Φ95

[size=14pt]Μονο  με ένα εξηντάρι, τρείς σου πιάνουν το παπάρι!!!![/size]  :rockon: :rockon:

Στη συνέχεια με βάλαν στη μέση του κρεβατιού οι δύο και η τρίτη η ξανθιά τσατσά έδωσε ρέστα με στοματικό, τι έκατσε πάνω μου με γυρισμένη τη πλάτη να βλέπω τις κολλάρες της ενώ η γεματούλα μελαχρινή με έγλυφε σε όλο το σώμα και η τρίτη απλά προσπαθούσε να μιμιθεί τις άλλες. Στη συνέχεια κόλαση ( βέβαια πάντα αλλαγή προφυλακτικού όταν τον έβαζα στην επόμενη κοπέλα ) , έκατσε στα τέσσερα η γεματούλα με την ωραία κολάρα της, η άλλη να την έχει καβαλήσει και να τρίβεται στο πρόσωπό μου και η τρίτη να τρίβει τα βιζιά της με μανία στη πλάτη μου, να με γύφει από κάτω και να τα πασπατεύει. ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΡΜΠΟ. Οταν τέλειωσα δεν μπορούσα να ξελαχανιάσω από τη λύσσα που μας είχε πιάσει και δεν μου "έπεφτε" με τίποτα.

Απίστευτος ο Σάκης!!!!!  :thumbsup:
Αν ο χώρος του πολυμπουρδέλου έλεγε λίγο, τύφλα νάχαν τα ct και τα studios.  :headbang:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
125
Πόντοι
6
χθες βραδυ μπατσοι τρεχαν στη Φυλης,και το 95 εδειχνε ερημο και ερειπωμενο..Ετσι δεν μπηκα να σας μεταφερω κριτικες

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ρε μπας και είναι αυτο που ανέφερε η Lady Angie που έσπασαν τις πόρτες τα στρούμφ και εκαναν ντού!!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310

φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα. εμενα μαλιστα μου εσκασε και κουτουλια οποτε εισαι τυχερος που απλα σου χτυπησε το χερι!

κριμα γιατι το στηθος της ειναι πολυ ωραιο. λιγο σκληρο αλλα οκ.
και εχω μια απορια! αφου δεν θελει να της πιανουν το στηθος, γιατι εκανε πλαστικη; απλα για να ψηνονται οι πελατες απο το σαλονι και να μπαινουν μεσα; ελεος πια! σκεφτηκα να την ρωτησω οταν εφευγε αλλα εδωσα τοπο στην οργη.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Μπήκε και η τρίτη με το κομπινεζόν και κάθισε στο άθλιο κρεβατάκι που υπήρχε στο βρώμικο ήδη δωμάτιο. Αφού είδε οτι δεν της δίνουμε σημασία, γδύθηκε και πήρε και εκείνη μέρος.

:2funny: :2funny:
"Μαμά δεν με παίζουν..."

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Φ95

[size=14pt]Μονο  με ένα εξηντάρι, τρείς σου πιάνουν το παπάρι!!!![/size]  :rockon: :rockon:

Στη συνέχεια με βάλαν στη μέση του κρεβατιού οι δύο και η τρίτη η ξανθιά τσατσά έδωσε ρέστα με στοματικό, τι έκατσε πάνω μου με γυρισμένη τη πλάτη να βλέπω τις κολλάρες της ενώ η γεματούλα μελαχρινή με έγλυφε σε όλο το σώμα και η τρίτη απλά προσπαθούσε να μιμιθεί τις άλλες. Στη συνέχεια κόλαση ( βέβαια πάντα αλλαγή προφυλακτικού όταν τον έβαζα στην επόμενη κοπέλα ) , έκατσε στα τέσσερα η γεματούλα με την ωραία κολάρα της, η άλλη να την έχει καβαλήσει και να τρίβεται στο πρόσωπό μου και η τρίτη να τρίβει τα βιζιά της με μανία στη πλάτη μου, να με γύφει από κάτω και να τα πασπατεύει. ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΡΜΠΟ. Οταν τέλειωσα δεν μπορούσα να ξελαχανιάσω από τη λύσσα που μας είχε πιάσει και δεν μου "έπεφτε" με τίποτα.

Απίστευτος ο Σάκης!!!!!  :thumbsup:
Αν ο χώρος του πολυμπουρδέλου έλεγε λίγο, τύφλα νάχαν τα ct και τα studios.  :headbang:
ρε παιδια τι γινετε σαυτο το φ95 σοδομα και γομορα? :huh:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ρε παιδια τι γινετε σαυτο το φ95 σοδομα και γομορα? :huh:
Πισω απο την κεντρικη αθλια εισοδο "κρυβονται" τρια αθλια ιδρυματα , που στο καθε ενα παιζουν απο 2 εως 3 κοπελες προθυμες για "ομαδικα".....

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μόνο που μετά δεν πας ομαδικά στο Συγγρός για εξετάσεις, αλλά ατομικά.  :tickedoff:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Ήδη το έκλεισαν και μάζεψαν τις κοπέλες, κατά τα λεγόμενα.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
βρώμικο? αν υπήρχε πιο "βαριά" λέξη για το βρώμικο...  :headbang: :headbang: :headbang: Τεςπα... Σόδομα και γόμορα γίνονται εκεί μέσα...αλλά κατά καιρούς έχω δει κάτι "καλά" κοριτσάκια... αλλά δεν είναι να το ρισκάρεις!

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
125
Πόντοι
6
παντως Φυλης χθες ολο ακουγα στα αλβανικα
pese minuta
Δηλαδη 5 λεπτα..Γεματη απο αλβανους η πιατσα οπως καταλαβαινετε..

berlouskoni(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Και το σχετικο παραβολο που εχεις κοψει τι γινεται ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και το σχετικο παραβολο που εχεις κοψει τι γινεται ?
το χανεις υπερ πιστεως και καυλας τυπε
αλλη φορα ομως ξερεις ;)
ρε ειδα στις ειδησεις οτι ο συλβιο γυροφερνει μια ιταλιδα μιλφ παλι
αυτη δηλωνει οτι εχουν βαθεια πολιτικη σχεση μονο :2funny: :2funny:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16