Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 700K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αλκιβιάδου 16Γ-Έυα:
{Γενικά καλή, Τετάρτη 30 Δεκ 2009, στις 22:15
Γράφτηκε από τον harry86   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου
μου έχουν πάρει μέχρι στιγμής. Μου τον έκανε πέτρα αμέσως και στήθηκε με ανοιχτά τα πόδια. Και τώρα το αρνητικό: την γάμαγα το πολύ 5 λεπτά και μου λέει σε μια στιγμή θες να σου πάρω πίπα να τελειώσεις; Της λέω δεν θα κάνουμε άλλη στάση και δε μου απάντησε. Εγώ ξενέρωσα μετά από αυτό και άρχισα να βιάζομαι για να τελειώσω και μου ψιλοέπεσε οπότε με έβαλε κάτω και άρχισε να μου παίρνει μια ακόμα καταπληκτική πίπα όπου και μετά από κανά 3λεπτο τελείωσα με μεγάλη ευχαρίστηση. Στη συνέχεια σηκώθηκε και απλά μου είπε καλή πρωτοχρονιά. Μου φάνηκε κάπως παράξενο γιατί οι περισσότες (λόγω υποτιθέμενης πρώτης φοράς) μου λένε δυο λόγια. Δεν θέλω όμως να κατηγορώ καμιά κοπέλα γιατί μπορεί να φταίω κι εγώ λόγω του ότι είμαι ντροπαλός γενικά και δεν της μίλαγα ούτε εγώ,             
αρχηγε μηπως ηθελες να κοψετε και βασιλοπιτα με την γκομενα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σάρα εκ Σλοβενίας, Πέμπτη 31 Δεκ 2009, στις 16:07
Γράφτηκε από τον ΠΥΡΑΥΛΟΣ  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Περαστικοί, χτυπήσαμε το κουδούνι του καταστήματοςς, κυρίως από περιέργεια, παρά από διάθεση να ασελγήσουμε.
Αντικρύζοντας τη Σάρα, η χρόνια επιρρέπειά μας στη λαγνεία μας κατάκλυσε για μια ακόμη φορά και τα αυτόματα ανακλαστικά μας έβαλαν το χέρι στην τσέπη.
Η Σάρα είναι από τη ΣΛοβενία, είναι 23 ετών και έχει υποδεχθεί τις ωθήσεις μας δις εις το παρελθόν.
Η φρεσκάδα του σώματός της είναι εξαιρετική, ο κορμός της είναι υψηλός και καλοσχηματισμένος, ομιλεί την Αγγλική άπταιστα.
Συνουσιάζεται ελαφρώς αποστασιοποιημένα.
Δίνει την εντύπωση ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει επί μακρόν αυτή την εργασία.
Φαίνεται σκεπτόμενο, έξυπνο και καλλιεργημένο άτομο, εξωστρεφές, με εμφανή ροπή προς συζήτηση, τόσο πριν, όσο και μετά τη συνουσία.

Εχω παθει πλακα διαβαζοντας την κριτικη και αυτο γιατι η περιγραφη της κοπελας ταιριαζει γαντι με τη Σαρα απο τη Σλοβενια που δουλευε στη Φυλης το 2006. Ημουν σχεδον ερωτευμενος μαζι της, το εχω ξαναγραψει στο φορουμ αυτο. Ηξερα οτι ειχε παει πισω στη Σλοβενια, ξαναγυρισε αραγε?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Τελευταια ημερα του χρονου και ειπα να ριξω και τον τελευταιο για φετος. Λογω πιεσης χρονου και περιοχης το συγκεκριμενο στουντιακι (θα καταλαβατε μετα γιατι το λεω ετσι)το εχω επισκεφτει αρκετες φορες με την θρυλικη στεφανια και εχω περασει καλα.Σημερα ειχε μια Μαρια. Σχετικα καλοβαλμενο μιλφ ξανθια με καμπυλες , 3αρι βυζι, κατω του μεσου ορου προσωπο. Την ψιλιαζομαι αμεσως οτι ειναι ξεπετα γιατι της λεω εχεις υπομονη? μμμμ σημερα εχουμε λιγο δουλιτσα μου απαντα αλλα λογω πιεσης γενικοτερα λεω δεν γαμιεται ας μπω. Δινω στην αμιλητη , μα αμιλητη τσατσα το εισητηριο των 50 και περιμενω. Σε 10 λεπτα σκαει μυτη η εν λογω, βγαζει μονο το σλιπ της και ερχεται καθετα 90 μοιρες προς εμενα στο υψος των γονατων μου. [size=10pt]Λεω γιατι δεν βγαζεις το σουτιεν? ντρεπεσαι? Λεει οχι περιμενω να αδιαθετησω και δεν μπορω να μου τα πιανουν. Της λεω και εγω κανω χειρονακτικη εργασια, αλλα δεν λεω στο αφεντικο οτι μπορει να τραυματιστω σημερα και δεν δουλευω. Οταν τραυματιστω (μακρυα απο εμας) τοτε θα εχω απαιτησεις. Φαινεται οτι της αρεσε το επιχειρημα και το εβγαλε. [/size]Αυτα μεχρι εκει. Μετα εκανε 2-3 κινησεις κατι σαν χαδι απο πανω μου, σαν να εδιωχνε μυγες απο το κρεας, και μου φοραει το σκουφακι.Το δε βυζι για να το πιασω επρεπε να σηκωθω τουλαχιστον 45 μοιρες. Μου λεει σε ποναω? λεω εσυ τι λες? αφου ακομα ειναι χαλαρο (και πως να σηκωθει το παντερημο?) Λεει τωρα τελειωνω. Τελικα με 3 (τρεις) προσπαθειες εβαλε ολο το σκουφι μεσα και με μια χειροπιπα εχυσα. Παιδια, α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-η με ολα τα γραμματα κεφαλαια. Τετοιο επιπεδο ουτε στο μεταξι στα 10-15 ευρα. Το δε στουντιακι χωρις νιπτηρα, χωρις στοιχειωδεις κανονες υγιεινης,χωρις εστω καποια αντισηπτικα χαρτομαντηλα. Ο δε εξωτερικος χωρος (ασχετο με το πηδημα απλα το αναφερω) ταυτοσημος με τον εσωτερικο. Η ενδοξη καφετερια που ειχε στα δεξια του ερημωμενη και ερειπωμενη, η δε εκθεση αυτοκινητων που ειχε αριστερα του, τα ιδια χαλια. Μακρυα οταν βλεπετε οτι εχει βαρδια η Μαρια..Μακρυα και απο εκει και στην Θαρυπου 10 στο Νεο κοσμο.Το χειροτερο 50νηνταρι της μπουρδελικης καριερας. Ας οψεται η πιεση γμτ.Αυτα ελπιζω να βοηθησα μη την πατησει και αλλος.

[size=10pt]όλα τα φταλέ η ατάκα που πέταξε ο παλήκαρος...αχαχαχαχαχαχαχα[/size]

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Τελευταια ημερα του χρονου και ειπα να ριξω και τον τελευταιο για φετος. Λογω πιεσης χρονου και περιοχης το συγκεκριμενο στουντιακι (θα καταλαβατε μετα γιατι το λεω ετσι)το εχω επισκεφτει αρκετες φορες με την θρυλικη στεφανια και εχω περασει καλα.Σημερα ειχε μια Μαρια. Σχετικα καλοβαλμενο μιλφ ξανθια με καμπυλες , 3αρι βυζι, κατω του μεσου ορου προσωπο. Την ψιλιαζομαι αμεσως οτι ειναι ξεπετα γιατι της λεω εχεις υπομονη? μμμμ σημερα εχουμε λιγο δουλιτσα μου απαντα αλλα λογω πιεσης γενικοτερα λεω δεν γαμιεται ας μπω. Δινω στην αμιλητη , μα αμιλητη τσατσα το εισητηριο των 50 και περιμενω. Σε 10 λεπτα σκαει μυτη η εν λογω, βγαζει μονο το σλιπ της και ερχεται καθετα 90 μοιρες προς εμενα στο υψος των γονατων μου. [size=10pt]Λεω γιατι δεν βγαζεις το σουτιεν? ντρεπεσαι? Λεει οχι περιμενω να αδιαθετησω και δεν μπορω να μου τα πιανουν. Της λεω και εγω κανω χειρονακτικη εργασια, αλλα δεν λεω στο αφεντικο οτι μπορει να τραυματιστω σημερα και δεν δουλευω. Οταν τραυματιστω (μακρυα απο εμας) τοτε θα εχω απαιτησεις. Φαινεται οτι της αρεσε το επιχειρημα και το εβγαλε. [/size]Αυτα μεχρι εκει.[glow=red,2,300] Μετα εκανε 2-3 κινησεις κατι σαν χαδι απο πανω μου, σαν να εδιωχνε μυγες απο το κρεας,[/glow] και μου φοραει το σκουφακι.Το δε βυζι για να το πιασω επρεπε να σηκωθω τουλαχιστον 45 μοιρες. Μου λεει σε ποναω? λεω εσυ τι λες? αφου ακομα ειναι χαλαρο (και πως να σηκωθει το παντερημο?) Λεει τωρα τελειωνω. Τελικα με 3 (τρεις) προσπαθειες εβαλε ολο το σκουφι μεσα και με μια χειροπιπα εχυσα. Παιδια, α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-η με ολα τα γραμματα κεφαλαια. Τετοιο επιπεδο ουτε στο μεταξι στα 10-15 ευρα. Το δε στουντιακι χωρις νιπτηρα, χωρις στοιχειωδεις κανονες υγιεινης,χωρις εστω καποια αντισηπτικα χαρτομαντηλα. Ο δε εξωτερικος χωρος (ασχετο με το πηδημα απλα το αναφερω) ταυτοσημος με τον εσωτερικο. Η ενδοξη καφετερια που ειχε στα δεξια του ερημωμενη και ερειπωμενη, η δε εκθεση αυτοκινητων που ειχε αριστερα του, τα ιδια χαλια. Μακρυα οταν βλεπετε οτι εχει βαρδια η Μαρια..Μακρυα και απο εκει και στην Θαρυπου 10 στο Νεο κοσμο.Το χειροτερο 50νηνταρι της μπουρδελικης καριερας. Ας οψεται η πιεση γμτ.Αυτα ελπιζω να βοηθησα μη την πατησει και αλλος.

[size=10pt]όλα τα φταλέ η ατάκα που πέταξε ο παλήκαρος...αχαχαχαχαχαχαχα[/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και αυτή :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αρχηγε μηπως ηθελες να κοψετε και βασιλοπιτα με την γκομενα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καταρχάς Καλή Χρονιά σε όλους τους συναγωνιστές.

Καλά θά'τανε να κόβαμε μια τουρτοειδή βασιλόπιτα με την "γκόμενα" και μετά να μου έπαιρνε βασιλική πίπα (βασιλόπιπα) πασαλείβοντας τον πούτσο με την σαντιγύ της τουρτοειδούς βασιλόπιτας... :dancing:

Στα σοβαρά τώρα, αυτό που πρέπει να απαιτούμε όλοι στα μπουρδέλα είναι 10 λεπτά και χωρίς σπάσιμο αρχιδιών.Αυτές τα "συμφέροντά" τους όπως νομίζουν οτι τα εξυπηρετούν αλλά κάνουν λάθος και εμείς τα δικά μας:ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ,εκεί που δεν κτυπάνε πόρτα, εκεί που η κοπέλα δεν κάνει ξεπέτα.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Εχω παθει πλακα διαβαζοντας την κριτικη και αυτο γιατι η περιγραφη της κοπελας ταιριαζει γαντι με τη Σαρα απο τη Σλοβενια που δουλευε στη Φυλης το 2006. Ημουν σχεδον ερωτευμενος μαζι της, το εχω ξαναγραψει στο φορουμ αυτο. Ηξερα οτι ειχε παει πισω στη Σλοβενια, ξαναγυρισε αραγε?

Συναγωνιστή την ίδια απορία έχω και εγώ,γιατί την είχα τιμήσει στο παρελθόν.Αν ξέρει κάποιος ας μας πει.

Επισκέπτης
Θησέως 365-Καλλιθέα:
{Μαρία = Αγγαρεία, Πέμπτη 31 Δεκ 2009, στις 23:38
Γράφτηκε από τον athal}

Πράγματι όπως τα γράφει ο  athal είναι για το "στούντιο" αυτό και επιπρόσθετα έχει κάμερες και στο σαλόνι (εμφανείς) και στο δωμάτιο (αφανείς μέσα στο ημίφως).

Τελευταία μέρα του 2009 μπήκες στην μηχανή του χρόνου και γύρισες πίσω στο 1980:
Μαλακισμένες Ελλεϊνίδες που έμπαιναν στο δωμάτιο και κάθονταν στο κρεβάτι στα πλάγια προς τα κάτω για να μην μπορείς να πιάνεις τίποτα, σου έλεγαν να οριζοντιωθείς τελείως ("ακούμπησε το κεφάλι σου στο μαξιλάρι") και με πλάτη προς εσένα, έβαζαν κατ'ευθείαν καπότα σε χαλαρό πούτσο.Στο μουνί τους αν πόναγες, αν μάγκωνε η πόσθη της βαλάνου στην καπότα και έχανες στύση από τον πόνο.Και αν μετά απ'όλα αυτά τους έλεγες να κάνουν πίπα για να σηκωθεί πάλι, σου λέγανε:"Αααα...δεν γίνεται τώρα, μπήκε στο μουνί".

Όση πίεση και νά'χεις δεν δικαιολογήσαι.Και μάλιστα την είχες ψυχολογήσει από το σαλόνι.Δίνεις λόγο ύπαρξης έστω στο κομμάτι που σου αναλογεί σε μια απαράδεκτη ιερόδουλη. 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Σάρα εκ Σλοβενίας, Πέμπτη 31 Δεκ 2009, στις 16:07
Γράφτηκε από τον ΠΥΡΑΥΛΟΣ   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Περαστικοί, χτυπήσαμε το κουδούνι του καταστήματοςς, κυρίως από περιέργεια, παρά από διάθεση να ασελγήσουμε.
Αντικρύζοντας τη Σάρα, η χρόνια επιρρέπειά μας στη λαγνεία μας κατάκλυσε για μια ακόμη φορά και τα αυτόματα ανακλαστικά μας έβαλαν το χέρι στην τσέπη.
Η Σάρα είναι από τη ΣΛοβενία, είναι 23 ετών και έχει υποδεχθεί τις ωθήσεις μας δις εις το παρελθόν.
Η φρεσκάδα του σώματός της είναι εξαιρετική, ο κορμός της είναι υψηλός και καλοσχηματισμένος, ομιλεί την Αγγλική άπταιστα.
Συνουσιάζεται ελαφρώς αποστασιοποιημένα.
Δίνει την εντύπωση ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει επί μακρόν αυτή την εργασία.
Φαίνεται σκεπτόμενο, έξυπνο και καλλιεργημένο άτομο, εξωστρεφές, με εμφανή ροπή προς συζήτηση, τόσο πριν, όσο και μετά τη συνουσία.

Συναγωνιστή την ίδια απορία έχω και εγώ,γιατί την είχα τιμήσει στο παρελθόν.Αν ξέρει κάποιος ας μας πει.

Αγαπητοί κύριοι, όπως αναφέραμε ήδη, την εν λόγω νεαρά την έχουμε συναντήσει άλλες δυο φορές (ήτοι συνολικά τρεις φορές) εντός του 2009, στον οίκο Τριγγέτα.

Επισκέπτης
Ναι φιλε μου, πρεπει να ειναι η ιδια κοπελα που επαιρνα το 2006 αρχικα στο Φυλης 80 και υστερα στο Φυλης 134, μεχρι που εφυγε πισω για τη χωρα της στις αρχες του 2007. Ψηλη, με ασπρο δερμα, γλυκια φατσουλα, πεντακαθαρη, με τελεια αγγλικα και πολυ ομιλητικη. Θα την τσεκαρω σιγουρα τις προσεχεις ημερες, εχουμε αφησει κατι στη μεση απο τοτε.  :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα ρε τυπε ακορεστε τα 2 χειροτερα σε σενα πεσανε?
η κρεμα στο μουνι
και η γνωστη σταση που δεν μπορεις να πιασεις τιποτα
μην μου πεις οτι παιζεις τιποτα τυχερα παιχνιδια τωρα στις γιορτες? :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
καλα ρε τυπε ακορεστε τα 2 χειροτερα σε σενα πεσανε?
η κρεμα στο μουνι
και η γνωστη σταση που δεν μπορεις να πιασεις τιποτα
μην μου πεις οτι παιζεις τιποτα τυχερα παιχνιδια τωρα στις γιορτες? :2funny: :2funny:

Αφού δε μπαίνει σ'αυτά που του προτείνω. :tits:
Όσο δε μ'ακούει μερέντα θα τρώει. :badair:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αφού δε μπαίνει σ'αυτά που του προτείνω. :tits:
Όσο δε μ'ακούει μερέντα θα τρώει. :badair:
ρε τυπε μερεντα καλα θαταν να τρωγε
αλλα κρεμα στο μουνι και να μην πιανεις?
και που το προσπαθησε ηρωας ειναι
εγω αν πεσω σε τετοια την διωχνω αμεσως

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ρε τυπε μερεντα καλα θαταν να τρωγε
αλλα κρεμα στο μουνι και να μην πιανεις?
και που το προσπαθησε ηρωας ειναι
εγω αν πεσω σε τετοια την διωχνω αμεσως
Α εγω δεν τις αφηνω να λουφαρουν.....

Όσο καριολοσταση και να τηρουν απεναντι στον πελατη,προσπαθω να τις κανω να τα δουλεψουν τα λεφτα τους,να ζοριστουνε λιγο ρε παιδι μου....
Ασεπρωτοχρονιατικο ουτε τον λθγοντα δεν επιασα παλι,φουλ στην γκαντεμια ο τυπος.
Παντως επεσα και σε κακες μερες,ειχαν φυγει οι καλες!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ωχ τυπε!
ηταν στο κωλο-κυνθους?
εβγαλες ξυλακι παγωτο μερεντα? :2funny: :2funny:
Μη μου μερεντιάζεις τη φαντασίωση ρε τύπε.
vomit.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom