You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 689K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Έναν πύραυλο θέλαμε να μας εκτοξεύσει.Σε αυτόν τον ιστότοπο, δημιουργοί, ποιητές, συνθέτες!
Ύμνος εις την Πορνείαν.
Καλώς ήλθατε κ. πύραυλε!
hardWired_
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ἕλενα: Ἐγκλήματα κατὰ συρροὴν, Σάββατο 19 Δεκ 2009, στις 01:46
Γράφτηκε από τον bakalhs - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 50 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ἕλενα)
Συνολική βαθμολογία 4.2
Εμφάνιση κοπέλας 6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 2.0
Οἱ πειραματισμοὶ ἐμπεριέχουν κινδύνους καὶ ἐχθὲς ἀντιμετωπίσαμεν τὴν χειροτέραν δυνατὴν κατάστασιν. Κατ΄ ἀρχὰς ἡ ἐκδιδομενη, ὀνόματι Ἕλενα, καίτοι ἐδήλωνε Μολδαβὴ δὲν ὡμιλοῦσε καθόλου τὴν Ρουμανικήν, ὁδηγούσα ἡμᾶς εἰς 2 συμπεράσματα: Εἴτε ὅτι τὸ ἐκπαιδευτικὸν σύστημα τῆς Μολδαβίας εὑρίσκεται ἐν πλήρῃ διαλύσει, μὴ δυνάμενον νὰ διδάξῃ εἰς τοὺς νέους πολίτας τῆς χώρας τὴν γλώσσαν των, εἴτε ὅτι ἡ βραχύσωμος σφριγηλὰ ἐκδιδομένη μὲ τὸ μικρὸν στῆθος ἦτο Ἀλβανίς.
Κατὰ τὰ λοιπὰ ἡ 25ετὴς προέβη εἰς ἐγκλήματα κατὰ συρροὴν:
- Δὲν ἐπροχώρησεν εἰς ἀπολύτως καμμίαν προκαταρκτικὴν ἐνέργειαν
- Ἐτοποθέτησεν προφυλακτικὸν ἐπὶ πέους εὑρισκομένου ἐν πλήρῃ χαλάσει
- Προέβη εἰς πεολειχίαν ἀποδεκτὴν μέν, διαρκείας 30’’ δε
- Δὲν ἐπέδειξεν οὐδεμίαν προθυμίαν πρὸς ἐναλλαγήν στάσεων
- Προσεπάθη νὰ ἐπιταχύνῃ τὴν κορύφωσιν ὅταν, παρὰ τὰ τεχνάσματἀ της, ἐπετεύχθη στύσις καὶ διείσδυσις
Την έχω πατήσει κ εγώ με αυτή την Έλενα. Εμένα με πείραξε ιδιαίτερα που έπαιρνε τέτοια στάση ώστε να μην μπορείς να το βάλεις όλο μέσα (και βάζει και λιπαντικό). Απλώς το αναφέρω να ξέρουν κι οι υπόλοιποι γιατί είναι καινούρια στο χώρο.
Επισκέπτης
Ιάσωνος 1 πάνω:
{Γράφτηκε από τον johnvts - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Η κοπέλα που δουλεύει ίσως είναι από τις πιό όμορφες που έχουν περάσει από το Μεταξουργείο, Ψηλή , όμορφο πρόσωπο καλές αναλογίες. Ετσι είπα να περάσω (20€ ) αλλά τι το ήθελα : από τις χειρότερες εμπειρίες. Με το που μπαίνει μέσα την ρωτάω πως την΄λένε (Ελληνικά , Αγγλικά ) τίποτα , ούτε μιά κίνηση να πεί "δεν καταλαβαίνω" μου έδειξε το κρεββάτι στο στυλ "έλα να τελειώνουμε". Μετά με απότομο τρόπο μου κάνει νόημα να ξαπλώσω στην άκρη του κρεβατιού γιά να βολευτεί άνετα, κάθεται με τρόπο που δεν μπορείς να πιάσεις και πολλά πράμματα και η χλιαρή πίπα διακόπτεται συνεχώς γιά να φτιάξει τάχα τα μαλλιά της. Καμμιά έκφραση ενα κρύο άτομο που σου δείχνει καθαρά ότι κάνει αγγαρεία. Μετά από 2 λεπτά διακοπτόμενη πίπα μου κάνει νόημα να έλθω από πάνω. Τι να κάνω είπα "μαλάκα την πάτησες" μόνο που δεν της πέταξα το προφυλακτικό στην μούρη. Απορώ που τις βρίσκουν και γιά πόσο διάστημα θα νομίζει ότι μας κοροιδεύει. Στην υπηρεσία που της είπα τα σχετικά δεν είδα καμμία αντίδραση η απορία που σημαίνει ότι μάλλον το ήξερε. Μακριά λοιπόν}
Δώσε όνομα και πλήρη περιγραφή της κοπέλας.
{Γράφτηκε από τον johnvts - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Η κοπέλα που δουλεύει ίσως είναι από τις πιό όμορφες που έχουν περάσει από το Μεταξουργείο, Ψηλή , όμορφο πρόσωπο καλές αναλογίες. Ετσι είπα να περάσω (20€ ) αλλά τι το ήθελα : από τις χειρότερες εμπειρίες. Με το που μπαίνει μέσα την ρωτάω πως την΄λένε (Ελληνικά , Αγγλικά ) τίποτα , ούτε μιά κίνηση να πεί "δεν καταλαβαίνω" μου έδειξε το κρεββάτι στο στυλ "έλα να τελειώνουμε". Μετά με απότομο τρόπο μου κάνει νόημα να ξαπλώσω στην άκρη του κρεβατιού γιά να βολευτεί άνετα, κάθεται με τρόπο που δεν μπορείς να πιάσεις και πολλά πράμματα και η χλιαρή πίπα διακόπτεται συνεχώς γιά να φτιάξει τάχα τα μαλλιά της. Καμμιά έκφραση ενα κρύο άτομο που σου δείχνει καθαρά ότι κάνει αγγαρεία. Μετά από 2 λεπτά διακοπτόμενη πίπα μου κάνει νόημα να έλθω από πάνω. Τι να κάνω είπα "μαλάκα την πάτησες" μόνο που δεν της πέταξα το προφυλακτικό στην μούρη. Απορώ που τις βρίσκουν και γιά πόσο διάστημα θα νομίζει ότι μας κοροιδεύει. Στην υπηρεσία που της είπα τα σχετικά δεν είδα καμμία αντίδραση η απορία που σημαίνει ότι μάλλον το ήξερε. Μακριά λοιπόν}
Δώσε όνομα και πλήρη περιγραφή της κοπέλας.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε το σωστο ειναι ποτε ξανα πουτανα με κρεμα στο μουνι
δεν υπαρχει χειροτερο απο αυτο δικε μου
εφαγες μεγαλο πακετο
δεν υπαρχει χειροτερο απο αυτο δικε μου
εφαγες μεγαλο πακετο
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
"ΤΙΜΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ...
Δεν θα σας αφησω ποτε οσο εισαι ΕΛΛΑΔΑ μεχρι να τα φτιαξω με καποια η να νοικοκυρευτω......"
Και να τα φτιάξεις με καμία και να νοικοκυρευτείς , πάλι μην τις αφήσεις ...
Δεν θα σας αφησω ποτε οσο εισαι ΕΛΛΑΔΑ μεχρι να τα φτιαξω με καποια η να νοικοκυρευτω......"
Επισκέπτης
Ρεμούνδου 21 κάτω:
{ΤΙΜΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ...Ευχαριστώ Ντενίζα και τσατσά}
Η κυρία της υπηρεσίας απέδειξε οτι πράγματι είναι κυρία.
Η θετική εντύπωση που σχημάτισα για την κυρία και εγώ σήμερα που πέρασα από εκεί αλλά και τις προάλλες, αποδεικνύεται οτι έχει βάθος.
Η θετική εντύπωση που σχημάτισα για την κυρία και εγώ σήμερα που πέρασα από εκεί αλλά και τις προάλλες, αποδεικνύεται οτι έχει βάθος.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Ρεμούνδου 21 κάτω:
Κύριε Τζόκερεξ, αν μου επιτρέπετε, σας συνιστώ να ενεργήσετε άμεσα, απλά, θετικά και ανταποδοτικά με τέτοιο τρόπο, ώστε να το θυμόσαστε για πάντα τόσο εσείς, όσο και η υπηρέτρια του οίκου.
Π.χ. δώρο στην υπηρέτρια με ελαφρά υπόκλιση, λίγα σκηνοθετημένα λόγια και φιλί στην παρειά ή στη χείρα. Το δώρο μπορεί να είναι μια απλή ανθοδέσμη.
Θα το θυμάστε σε όλη σας τη ζωή, αυτή και εσείς.
Επισκέπτης
Γιατί;
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Κύριε Τζόκερεξ, αν μου επιτρέπετε, σας συνιστώ να ενεργήσετε άμεσα, απλά, θετικά και ανταποδοτικά με τέτοιο τρόπο, ώστε να το θυμόσαστε για πάντα τόσο εσείς, όσο και η υπηρέτρια του οίκου.
Π.χ. δώρο στην υπηρέτρια με ελαφρά υπόκλιση, λίγα σκηνοθετημένα λόγια και φιλί στην παρειά ή στη χείρα. Το δώρο μπορεί να είναι μια απλή ανθοδέσμη.
Θα το θυμάστε σε όλη σας τη ζωή, αυτή και εσείς.
ΦΙΛΕ γιαυτο να εισαι σιγουρος....
μιλαμε επεσα απο την ακροπολη και δεν επαθα τιποτα
σκηνοθετημενα λογια δεν λεω ....
οτι πω ειναι περα για περα αληθινο γιατι εκφραζω τα συναισθηματα μου
Σκεφτομαι να τους χαρισω ελπιδα για ενα καλυτερο μελλον
να τους δωρισω μερικα λαχεια σαν ελαχιστη ανταποδωση για την χειρονομια τους αυτην.....
Και η Ντενισσα ειναι πολυ ψυχαρα και πολυ γλυκεια περαν απο το κρεβατι
σου μιλαει και νιωθεις οτι μιλας με την κοπελα σου......
Μακαρι να κανει οτι κανει και να ζησει οπως επιθυμει...
εχω συγκινηθει πολυ ρε παιδια ...........
καλα λεω οτι τα διαμαντια τα βρισκεις στον βουρκο
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
"ΤΙΜΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ...
Εαν βρω κοριτσι που θα με νιωθει ναι φιλε θα τα αφησω ολα
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΩΘΕΙ και παλι θα κρατησω την θεση μου διπλα της μεχρι την διαλυση εφοσον τα εχουμε....
Ειμαι τετοιος...
Επισκέπτης
Συναγωνιστή axaxouxas, ο κ.Πύραυλος νόμισε οτι εγώ ήμουν δέκτης αυτής της ευγενούς χειρονομίας.
Η κυρία της υπηρεσίας πράγματι θα μπορούσε να πει ψέματα οτι δεν είδε κανέναν χαρτοφύλακα (μέσα στο ημίφως) και οτι, πολυ πιθανόν, ο επόμενος πελάτης που μπήκε στο δωμάτιο τον πήρε:
"Μέσα στα σκοτάδια δεν είδα τίποτα!"
"Τόσοι πελάτες μπήκαν μετά από εσάς σ'αυτό το δωμάτιο!"
Η κυρία της υπηρεσίας πράγματι θα μπορούσε να πει ψέματα οτι δεν είδε κανέναν χαρτοφύλακα (μέσα στο ημίφως) και οτι, πολυ πιθανόν, ο επόμενος πελάτης που μπήκε στο δωμάτιο τον πήρε:
"Μέσα στα σκοτάδια δεν είδα τίποτα!"
"Τόσοι πελάτες μπήκαν μετά από εσάς σ'αυτό το δωμάτιο!"
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
σκηνοθετημενα λογια δεν λεω ....
οτι πω ειναι περα για περα αληθινο γιατι εκφραζω τα συναισθηματα μου
Σκεφτομαι να τους χαρισω ελπιδα για ενα καλυτερο μελλον
να τους δωρισω μερικα λαχεια σαν ελαχιστη ανταποδωση για την χειρονομια τους αυτην.....
καλα λεω οτι τα διαμαντια τα βρισκεις στον βουρκο
Κύριε Αχαχούχα,
Πιστεύω ότι για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με τον καλύτεροδυνατό τρόπο προς τις κυρίες πρέπει να προετοιμάσετε την ομιλία, και να μην αυτοσχεδιάσετε εκείνη τη στιγμή.
Μπορούμε αν θέλετε, να συντάξουμε από κοινού μια μικρή ομιλία, εδώ, σε αυτό το πεδίο του ιστότοπου, με συμμετοχή και άλλων εθελοντών κυρίων.
Όσον αφορά το δώρο, τα λαχεία που σκέπτεστε να δωρίσετε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κερδίσουν.
Καλύτερα να τους δωρίσετε άνθη.
Είναι πιο ρομαντικό.
Σχετικά με το βούρκο, ο αείμνηστος Γιώργος Ζαμπέτας στην αυτοβιογραφία του ανέφερε ότι όταν η γυναίκα του τον έπιασε επ’ αυτοφώρω με τραγουδίστρια-πορνίδιο, αυτός της είπε: «Τι φοβάσαι ρε γυναίκα; Μην αφήσω εσένα, το γάμο μου, για να πάω να ζήσω με αυτήν εδώ; Τρελός είμαι, να αφήσω τα σκατά για να πάω στο βόθρο;»
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Περγάμου 1:
{Πιπίνα με ροζ δίχτυα και τακούνια, Δευτέρα 28 Δεκ 2009, στις 09:20
Γράφτηκε από τον heellover
Παιδιά δυστυχώς δεν συγκράτησα όνομα
Είναι πιπίνι με σούπερ σέξυ ντύσιμο.
Ροζ fishnet και μαύρα ψηλοτάκουνα.
Την πήρα απόγευμα στον πάνω όροφο αλλά
δουλεύει και στον κάτω. Πίπα αργή και υγρή
και ωραίο στήσιμο στον καθρέφτη. Τελείωσα στα όρθια
με πίπα. Απολαυστική.}
heellover, η περιγραφή σου ταιριάζει με αυτήν που είδα σήμερα το πρωί εκεί.Τζούλια είπε η τσατσά.Πες μας λεπτομέρειες.
{Πιπίνα με ροζ δίχτυα και τακούνια, Δευτέρα 28 Δεκ 2009, στις 09:20
Γράφτηκε από τον heellover
Παιδιά δυστυχώς δεν συγκράτησα όνομα
Είναι πιπίνι με σούπερ σέξυ ντύσιμο.
Ροζ fishnet και μαύρα ψηλοτάκουνα.
Την πήρα απόγευμα στον πάνω όροφο αλλά
δουλεύει και στον κάτω. Πίπα αργή και υγρή
και ωραίο στήσιμο στον καθρέφτη. Τελείωσα στα όρθια
με πίπα. Απολαυστική.}
heellover, η περιγραφή σου ταιριάζει με αυτήν που είδα σήμερα το πρωί εκεί.Τζούλια είπε η τσατσά.Πες μας λεπτομέρειες.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
στο πάνω ή στο κάτω;
δεν έχω λεπτομέρειες, αφού κατά την προσφιλή μου τακτική τον τελευταίο καιρό ζητάω μια πιπα στα όρθια και γειά σας.
δεν έχω λεπτομέρειες, αφού κατά την προσφιλή μου τακτική τον τελευταίο καιρό ζητάω μια πιπα στα όρθια και γειά σας.
Επισκέπτης
Στο κάτω.Το πάνω ήταν κλειστό σήμερα το πρωί.
Επισκέπτης
Αλκιβιάδου 16Γ-Έυα:
{Γενικά καλή, Τετάρτη 30 Δεκ 2009, στις 22:15
Γράφτηκε από τον harry86 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Εύα)
Πήγα στην πρωινή βάρδια και ήταν η Εύα. Είχα ακούσει καλά λόγια οπότε αν μου άρεσε εμφανισιακά θα την δοκίμαζα. Να ξεκαθαρίσω ότι αν και είμαι 23 μικροδείχνω αρκετά οπότε λέω πάντα ότι είναι η πρώτη μου φορά για καλύτερη περιποίηση (όχι ότι είμαι έμπειρος, καμιά 10ρια φορές έχω πάει σε μπουρδέλο). Η Εύα θα την έλεγα καλή έως πολύ καλή εμφανισιακά, σώμα τέλειο, αρκετά ωραίο πρόσωπο, ψηλή, μαύρα μακριά μαλλιά και γύρω στα 35-40, γενικά γυναικάρα. Μόλις μπήκε δε μου είπε τίποτα μόνο με ρώτησε την ηλικία μου (της είπα 20) κάτι που με ψιλοχάλασε. Άρχισε τα προκαταρκτικά που ήταν τα καλύτερα που μου έχουν κάνει. Έτριβε τον πούτσο με τα βυζιά της και ταυτόχρονα μου έγλειφε τις ρώγες, ήταν τέλειο. Μου σηκώθηκε χωρίς να μου τον έχει ακουμπήσει ακόμα. Μετά βάζει καπότα και άρχισε πίπα.. Ξαναλέω δεν είμαι έμπειρος γενικά στο σεξ οπότε για μένα ήταν η καλύτερη πίπα που μου έχουν πάρει μέχρι στιγμής. Μου τον έκανε πέτρα αμέσως και στήθηκε με ανοιχτά τα πόδια. Και τώρα το αρνητικό: την γάμαγα το πολύ 5 λεπτά και μου λέει σε μια στιγμή θες να σου πάρω πίπα να τελειώσεις; Της λέω δεν θα κάνουμε άλλη στάση και δε μου απάντησε. Εγώ ξενέρωσα μετά από αυτό και άρχισα να βιάζομαι για να τελειώσω και μου ψιλοέπεσε οπότε με έβαλε κάτω και άρχισε να μου παίρνει μια ακόμα καταπληκτική πίπα όπου και μετά από κανά 3λεπτο τελείωσα με μεγάλη ευχαρίστηση. Στη συνέχεια σηκώθηκε και απλά μου είπε καλή πρωτοχρονιά. Μου φάνηκε κάπως παράξενο γιατί οι περισσότες (λόγω υποτιθέμενης πρώτης φοράς) μου λένε δυο λόγια. Δεν θέλω όμως να κατηγορώ καμιά κοπέλα γιατί μπορεί να φταίω κι εγώ λόγω του ότι είμαι ντροπαλός γενικά και δεν της μίλαγα ούτε εγώ, μπορεί σε κάποιον ομιλητικό να είναι μια χαρά. Η κοπέλα γενικά δεν φαίνεται ξεπέτα αλλά από την άλλη αυτό που ήθελε μόνο μια στάση δε μ'άρεσε. Πήρα το απλό πρόγραμμα των 20 ευρώ. Θα ξαναπάω κάποια στιγμή για τα προκαταρκτικά της και την καταπληκτική της πίπα.Συγνώμη για τα πολλά λόγια.}
Μην ζητάς συγνώμη για τα πολλά λόγια.Παραθέτεις λεπτομέρειες ουσίας.Έτσι πρέπει να κάνεις.Διαφορετικά οι κριτικές δεν έχουν νόημα.
Με δεδομένο το σπάσιμο που σου έκανε, η Έυα δεν είναι "γενικά καλή".Βάλε τον πήχυ ψηλότερα.
Τα ίδια έκανε και σε μένα, στα 30 ευρώ-ακάποτο.Στο πεντάλεπτο:
"Να σε βοηθήσω να τελειώσεις;"
"Όχι δεν χρειάζεται,πέντε λεπτά κάναμε μόνο"
Μετά από μισό λεπτό:"Να σε βοηθήσω να τελειώσεις;"
"'Οχι ακόμα, μην με ξενερώνεις στα 5 λεπτά"
Και πάλι τα ίδια εν συνεχεία, μου έπρηξε τ'αρχίδια, γι'αυτό την έβαλα να μου τα ρουφήξει,χύσιμο στα βυζιά δεν ήθελε,τράβηξα χειροκίνητο και η παράσταση έλαβε τέλος.
Κατοπινή δήλωση Έυας σε μένα:"Σε μπουρδέλο βρίσκεσαι, πέντε λεπτά μόνο είναι"
Και η τσατσά που άκουγε την στιχομυθία,σχολίασε με χαμηλότερη ένταση φωνής για να μην ακούγεται:"Έτσι πες του,σωστά"
Υπάρχουν ωραία κορίτσια στα μπουρδέλα, Έυα, που κάθονται 10 και 15 λεπτά στο δωμάτιο χωρίς να σου σπάνε τ'αρχίδια.Στην δύση της καρριέρας σου και με εμφανή τα σημάδια ωρίμανσης-γήρανσης στο πρόσωπό σου, χάνεις πελάτες με τα καμώματα αυτά.
{Γενικά καλή, Τετάρτη 30 Δεκ 2009, στις 22:15
Γράφτηκε από τον harry86 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Εύα)
Πήγα στην πρωινή βάρδια και ήταν η Εύα. Είχα ακούσει καλά λόγια οπότε αν μου άρεσε εμφανισιακά θα την δοκίμαζα. Να ξεκαθαρίσω ότι αν και είμαι 23 μικροδείχνω αρκετά οπότε λέω πάντα ότι είναι η πρώτη μου φορά για καλύτερη περιποίηση (όχι ότι είμαι έμπειρος, καμιά 10ρια φορές έχω πάει σε μπουρδέλο). Η Εύα θα την έλεγα καλή έως πολύ καλή εμφανισιακά, σώμα τέλειο, αρκετά ωραίο πρόσωπο, ψηλή, μαύρα μακριά μαλλιά και γύρω στα 35-40, γενικά γυναικάρα. Μόλις μπήκε δε μου είπε τίποτα μόνο με ρώτησε την ηλικία μου (της είπα 20) κάτι που με ψιλοχάλασε. Άρχισε τα προκαταρκτικά που ήταν τα καλύτερα που μου έχουν κάνει. Έτριβε τον πούτσο με τα βυζιά της και ταυτόχρονα μου έγλειφε τις ρώγες, ήταν τέλειο. Μου σηκώθηκε χωρίς να μου τον έχει ακουμπήσει ακόμα. Μετά βάζει καπότα και άρχισε πίπα.. Ξαναλέω δεν είμαι έμπειρος γενικά στο σεξ οπότε για μένα ήταν η καλύτερη πίπα που μου έχουν πάρει μέχρι στιγμής. Μου τον έκανε πέτρα αμέσως και στήθηκε με ανοιχτά τα πόδια. Και τώρα το αρνητικό: την γάμαγα το πολύ 5 λεπτά και μου λέει σε μια στιγμή θες να σου πάρω πίπα να τελειώσεις; Της λέω δεν θα κάνουμε άλλη στάση και δε μου απάντησε. Εγώ ξενέρωσα μετά από αυτό και άρχισα να βιάζομαι για να τελειώσω και μου ψιλοέπεσε οπότε με έβαλε κάτω και άρχισε να μου παίρνει μια ακόμα καταπληκτική πίπα όπου και μετά από κανά 3λεπτο τελείωσα με μεγάλη ευχαρίστηση. Στη συνέχεια σηκώθηκε και απλά μου είπε καλή πρωτοχρονιά. Μου φάνηκε κάπως παράξενο γιατί οι περισσότες (λόγω υποτιθέμενης πρώτης φοράς) μου λένε δυο λόγια. Δεν θέλω όμως να κατηγορώ καμιά κοπέλα γιατί μπορεί να φταίω κι εγώ λόγω του ότι είμαι ντροπαλός γενικά και δεν της μίλαγα ούτε εγώ, μπορεί σε κάποιον ομιλητικό να είναι μια χαρά. Η κοπέλα γενικά δεν φαίνεται ξεπέτα αλλά από την άλλη αυτό που ήθελε μόνο μια στάση δε μ'άρεσε. Πήρα το απλό πρόγραμμα των 20 ευρώ. Θα ξαναπάω κάποια στιγμή για τα προκαταρκτικά της και την καταπληκτική της πίπα.Συγνώμη για τα πολλά λόγια.}
Μην ζητάς συγνώμη για τα πολλά λόγια.Παραθέτεις λεπτομέρειες ουσίας.Έτσι πρέπει να κάνεις.Διαφορετικά οι κριτικές δεν έχουν νόημα.
Με δεδομένο το σπάσιμο που σου έκανε, η Έυα δεν είναι "γενικά καλή".Βάλε τον πήχυ ψηλότερα.
Τα ίδια έκανε και σε μένα, στα 30 ευρώ-ακάποτο.Στο πεντάλεπτο:
"Να σε βοηθήσω να τελειώσεις;"
"Όχι δεν χρειάζεται,πέντε λεπτά κάναμε μόνο"
Μετά από μισό λεπτό:"Να σε βοηθήσω να τελειώσεις;"
"'Οχι ακόμα, μην με ξενερώνεις στα 5 λεπτά"
Και πάλι τα ίδια εν συνεχεία, μου έπρηξε τ'αρχίδια, γι'αυτό την έβαλα να μου τα ρουφήξει,χύσιμο στα βυζιά δεν ήθελε,τράβηξα χειροκίνητο και η παράσταση έλαβε τέλος.
Κατοπινή δήλωση Έυας σε μένα:"Σε μπουρδέλο βρίσκεσαι, πέντε λεπτά μόνο είναι"
Και η τσατσά που άκουγε την στιχομυθία,σχολίασε με χαμηλότερη ένταση φωνής για να μην ακούγεται:"Έτσι πες του,σωστά"
Υπάρχουν ωραία κορίτσια στα μπουρδέλα, Έυα, που κάθονται 10 και 15 λεπτά στο δωμάτιο χωρίς να σου σπάνε τ'αρχίδια.Στην δύση της καρριέρας σου και με εμφανή τα σημάδια ωρίμανσης-γήρανσης στο πρόσωπό σου, χάνεις πελάτες με τα καμώματα αυτά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις