Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Όταν η Αλέξια είχε πρωτοεμφανισθεί στο Αγαθουπόλεως 54, την είχα ρωτήσει αν κάνει προκαταρκτικά γλυψίματα."No" απάντησε.
Μπα εγω δεν ρωτησα τπτ! Ειχα κανει ποδαροδρομο την ειδα κ ετσι κ λεω απο μεσα μου "ε του πουστη μουναρος ειναι θα τελειωσω"!!! Αλλα εμεινα με το πουλι στο χερι! Πολυ κρεμα λεμε! Σκετο πηγαδι!!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
www.bourdela.tv/content/view/2599/224/#jreview_12022]http://www.bourdela.tv/content/view/2599/224/#jreview_12022[/url]

Η Κλίμακα Ρίχτερ (Richter scale) είναι μια διαδεδομένη λογαριθμική κλίμακα μέτρησης του ποσοτικού μεγέθους ενός σεισμού. Κάθε μονάδα της κλίμακας αντιπροσωπεύει δεκαπλάσια αύξηση στο μέγεθος του σεισμού, δηλαδή οι αριθμοί της κλίμακας Ρίχτερ είναι ανάλογοι των δεκαδικών λογαρίθμων των μεγεθών.

Απο αυτα που διαβαζω καπως ετσι πρεπει να κοστολογει τις υπηρεσιες της η Αννα!

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Φυλής 80:
{Άννα, μιλάμε για ΤΟ SEX !!!, Κυριακή 20 Δεκ 2009, στις 13:18
Γράφτηκε από τον gamikoulien
Εμφανισιακα ειναι pre-milf ξανθια αδυνατη ρωσιδα γυρω στο 1.73 με καλο σφιχτο κορμι μικρο στηθος και αδιαφορη φατσα. Μπαινει μεσα και ξεκιναει να χωρευει επανω μου σα να ειχα παρει prive σε κωλομπαρο για αρκετη ωρα και με εναλλαγες θεσεων. Με εγλυφε απο το λαιμο μεχρι κατω και τις μπαλες. Συνεχισαμε με εναλλαγες στασεων που ηταν πολυ προθημη και συμμετοχικη. Σε καποια φαση την τον ξαναδινω στο στομα και της λεω θελω να τελειωσω ετσι και μου λεει οχι ελα να κανουμε αλλη μια στατη, εμεινα μαλακας, ειναι απλα η θεα του σεξ, το καλυτερο γαμησι της 10ετιας. Με τελειωσε με τρελη λυσασμενη πιπα χωρις χερια ενω σπαρταραγα απο τη καβλα. Τετοιο service δεν μου εχουνε κανει ουτε ct των 250ευρω, καλα για τα πεταμενα 50ευρα στα studio δε το συζηταμε. Θα φυγει σε λιγες για γιορτες, τρεχτε να προλαβετε!}

Σου έγλειψε τ'αρχίδια;
Επειδή ξέρω οτι δεν έγλειφε αρχίδια.Την είχα πηδήξει κι εγώ.

ναι αλλα μη φανταστεις καραμελωμα, τη γλωσσα της περνουσε απο επανω και τα εγλυφε..
και ημουνα ξυρισμενος και παρφουμαρισμενος ε .. μπορει να παιζει ρολο

illy

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
νταξ. τι να λεμε τωρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΠΡΟ - ΣΚΥ - ΝΩ !

'Αφου λοιπον εφτασα στο αμην μου εβγαλε την καποτα και τα πηρε στο στομα. Μου ειπε οτι ειχαν πολυ ωραια γευση τα υγρα μου και με ρωτησε τί τρωω!Καταληξαμε λοιπον ότι οφειλεται στο τζατζικι που βαζω στα σουβλακια.
Στην σχεση αποδοσης τιμης θα εβαζα 10,αφου με κερασαν οι συναδελφοι οπως μου ειχαν ταξει!Αφου λοιπον την αποχαιρετισα,εκανα σαν αγριμι για μια νοστιμη σουβλακοπιτα και αμεσως πηγαμε στην περγαμου στο ''τορινο'',όπου χλαπακιασα 3 με διπλό τζατζίκι ;) .Εγγυηση το μαγαζι αν και με πηγε νουτέλα μετα,συστηνεται για δυσκοιλιους.αυτα...'

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Την Κολονοσκόπησα!, Παρασκευή 18 Δεκ 2009, στις 23:33

Γράφτηκε από τον zeloteip   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία 7.5
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0

Γεια σας και παλι απο τον αβράμη σας.Χαιρετω ολους τους απανταχου σουβλακοφιλους πουτανιαρηδες του φορουμ.Μετα λοιπον την παρθενικη μου επισκεψη σε γαμω-οικο της Θεσσαλονικης με την αρωγη του gl,περιμενα πως και πως την 2η εμπειρια μου.Το Σαββατο στις 7/11 ειχα ''φτιαχτει'' αφανταστα στο τσατ με την ερι και αλλες εκφυλες χυστριες που καβλαντιζα. Ξαφνου χτυπαει το τηλεφωνο και με προσκαλεσαν σε τσαρκα ο Ακόρεστος και ο Βυζολάγνος...αυτη ηταν η ευκαιρια μου!Αφου λοιπον με πηραν με το τυπαμαξο του Βυζολαγνου φτασαμε στην Αχαρνων. Ο Βύζος μου προτεινε να γαμησω Ζανα,το καλυτερο τρομπονι όπως μου ειπε,αλλά δεν μου αρεσε γιατι δεν μου ειπε την ηλικια της(50-60 την κανω)οταν ρωτησα στο σαλονι και επισης δεν με εφτιαχνε το στυλ του περουκινι της.Αφου λοιπον ειχα απογοητευθει και σκεφτομουν πότε θα παμε για σουβλακοπιτες,ήρθε και η προταση του Ακόρεστου, ο οποίος τελικα ηταν πολυ πιο καλογουστος.Κατηφορισαμε προς την διδυμου με την κουρσαρα του βυζο και καταληξαμε εδω.Ειδα τη Ναταλι η Οποία ειναι πολυ ομορφη Ρωσσιδα και μου θυμησε μια γειτονισσα 40αρα ζουμερη,για την οποια εχω κανει πολλα εργοχειρα.Μπαινω στο δωματιο και ερχεται μετα απο λιγο και αυτη.Δεν μου ειπε την ηλικια της κι αυτη,αλλα τι να κανουμε...Στο σεξ τι να λεμε?Ωραια γυναικα με μεγαλες βυζαρες τις οποιες εγλειφα διαρκως,ενω παραλληλα την χεριαζα μπρος και πισω.Ωραια πιπα και σεξ σε ολες τις στασεις απο τον κωλο, γλωσσοφιλα και στο πισωκολλητο με παροτρυνε να τις σκαμπιλιζω τα κωλομαγουλα!Αφου λοιπον εφτασα στο αμην μου εβγαλε την καποτα και τα πηρε στο στομα. Μου ειπε οτι ειχαν πολυ ωραια γευση τα υγρα μου και με ρωτησε τί τρωω!Καταληξαμε λοιπον ότι οφειλεται στο τζατζικι που βαζω στα σουβλακια.
Στην σχεση αποδοσης τιμης θα εβαζα 10,αφου με κερασαν οι συναδελφοι οπως μου ειχαν ταξει!Αφου λοιπον την αποχαιρετισα,εκανα σαν αγριμι για μια νοστιμη σουβλακοπιτα και αμεσως πηγαμε στην περγαμου στο ''τορινο'',όπου χλαπακιασα 3 με διπλό τζατζίκι ;) .Εγγυηση το μαγαζι αν και με πηγε νουτέλα μετα,συστηνεται για δυσκοιλιους.αυτα...

Ειμαι ο Αβραμης σας και μόλις τελειωσα!!

Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Ποδολαγνεία
Όνομα κοπέλας: Ναταλί
Ημερ/νια επίσκεψης: 07.11.2009

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eπιτέλους πήρες το μερεντοβάπτισμα του πυρός ακόρεστε ;) αβράμη-ζελοτέιπ. :rockon: :rockon: :rockon:
Η τελική δοκιμασία για να γίνεις άνθρωπος είναι να καβλαντίσεις την αλλήθωρη στην Αχιλλέως. :zfuck: :2on1: :lheel:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Όταν η Αλέξια είχε πρωτοεμφανισθεί στο Αγαθουπόλεως 54, την είχα ρωτήσει αν κάνει προκαταρκτικά γλυψίματα."No" απάντησε.

Jockerx σε χαίρομαι γιατί γράφεις πάντα την ..."αλήθεια"  ;)

έστω και αυτήν ..."που πλησιάζει το ψέμα"  ;)

Επισκέπτης
Γράφω την αλήθεια χωρίς εισαγωγικά.
Δεν σε καταλαβαίνω...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Γράφω την αλήθεια χωρίς εισαγωγικά.
Δεν σε καταλαβαίνω...

Αν μου επιτρέπετε να παρέμβω κύριοι Φαρκέλη και Ντζόκερεξ, θα έλεγα ότι η μεταξύ σας επικοινωνία είναι ελαφρώς δυσχερής, καθότι εσχάτως ο κύριος Φαρκέλης ευρίσκεται σε περίοδο εξέλιξης του τρόπου σκέψης και γραφής του.
Εγκαταλείπει προοδευτικά τον πεζό λόγο και μεταβαίνει προοδευτικά στην ποίηση. Ειδικότερα, από αφηγημετικός χρονογράφος τείνει να γίνει λυρικός - επικός ποιητής, με αποτέλεσμα να καθίσταται δυσνόητος ενίοτε.
Η περίοδος είναι μεταβατική, υπομονή λοιπόν.

illy

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
η περιοδος ειναι μεταβατικη για αυτον ή για μας;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
"Χθες ήταν η τελευταία απογευματινή βάρδια της Σαμπρίνας και δεν μπορούσε να περάσει έτσι...Απλά δεν το χορταίνω αυτό το κορίτσι... Ξανά έκανα το μακρύ ταξίδι για το στούντιο. Πήρα το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ. Η Σαμπρίνα μπήκε μέσα και μου είπε "Θα περιμένεις αγάπη μου, να κάνω ένα ντουζάκι"
Ενώ έμπαινε στο ντους δέχτηκε την πρώτη ...επίθεση.
Ε, είναι δυνατόν να κάνει η Σαμπρινάρα ντους και εγώ απλά να κοιτάω ?
Με τα πολλά ολοκλήρωσε το ντους και της είπα να μην σκουπιστεί τελείως για να το αναλάβω εγώ. Η γυναίκα από τις πιο καθαρές...Μοσχοβόλαγε ... Μετά πέσαμε στο κρεβάτι και παίχτηκε hardcore τσόντα. Πίπα και σεξ σε κάθε δυνατή στάση με βογγητά και φωνές...
Αφού τελειώσαμε ξαπλώσαμε λίγο να τα πούμε . Και όπως μιλάγαμε για το πώς θα περάσουμε τα Χριστούγεννα άρχισε να μου τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά το τραγούδι της Βανδή "Χριστούγεννα ευτυχισμένα".
Τότε σκέφτηκα ότι έγινε πραγματικότητα αυτό που λέμε "Θα σε γαμήσω και θα πεις κι ένα τραγούδι"
Την γάμησα και είπε και το τραγούδι..."

χθεσινή κριτική κωνσταντάρα για σαμπρίνα-αντιοχείας........αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αν μου επιτρέπετε να παρέμβω κύριοι Φαρκέλη και Ντζόκερεξ, θα έλεγα ότι η μεταξύ σας επικοινωνία είναι ελαφρώς δυσχερής, καθότι εσχάτως ο κύριος Φαρκέλης ευρίσκεται σε περίοδο εξέλιξης του τρόπου σκέψης και γραφής του.
Εγκαταλείπει προοδευτικά τον πεζό λόγο και μεταβαίνει προοδευτικά στην ποίηση. Ειδικότερα, από αφηγημετικός χρονογράφος τείνει να γίνει λυρικός - επικός ποιητής, με αποτέλεσμα να καθίσταται δυσνόητος ενίοτε.
Η περίοδος είναι μεταβατική, υπομονή λοιπόν.
Κύριε πύραυλε, έχετε φιλολογικές σπουδές;
Μήπως ο κ.farkeli απλά διέρχεται το μεταβατικό στάδιο της ανδρικής κλιμακτηρίου και η περίπτωσή του αφορά την ιατρική επιστήμη;
Και οι λόγιες επιστήμες απλά περιγράφουν μία μετεξέλιξη ενός συμπτώματος;
Πάντως ως παλαιότερος στον ιστότοπο πρέπει να σας πω οτι ο κ.farkeli ανέκαθεν γράφει σαν Πυθεία ζαλισμένη από τους καπνούς.
Οπότε μάλλον, άπασες οι επιστήμες σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Επισκέπτης
Δὲν εὐσταθεῖ ἡ ἄποψις ὅτι ὁ κ. Farkeli εἶναι ἀκατανόητος ὡς ἡ ...Πυθία. Ἀντιθέτως αἱ ἐνημερώσεις του χαρακτηρίζονται ὑπὸ σαφηνείας μέχρι σημείου τυποποιήσεως θὰ ἐλέγαμεν εἰς ὅ,τι ἀφορᾶ τὰς περιγραφὰς τῆς ἐμφανίσεως τῶν ἱεροδούλων.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
AN o farkeli ειναι η πυθια τοτε εγω ειμαι ο bob marley.Ολες οι ενημερωσεις και οι περιγραφες του ειναι αντικειμενικες και καθολου δυσνοητες.Το ιδιο ισχυει και για τον μπακαλογατο που αν μη τι αλλο οταν τον διαβαζεις ειναι σαν να εισαι και συ μεσα στο ντελο.
Αν τα γουστα διαφερουν οσον αφορα καποιες κοπελες,δε σημαινει οτι δεν ειναι κατατοπιστικοι και οι δυο συναγωνιστες.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...ὁ κ. Farkeli ... αἱ ἐνημερώσεις του χαρακτηρίζονται ὑπὸ σαφηνείας μέχρι σημείου τυποποιήσεως θὰ ἐλέγαμεν εἰς ὅ,τι ἀφορᾶ τὰς περιγραφὰς τῆς ἐμφανίσεως τῶν ἱεροδούλων.

Ορθά κ. Μπακάλη, ωστόσο είναι εμφανές ότι εσχάτως ο κ. Φαρκελής ρέπει προς την ποίηση.
Ορίστε και ρήμα: Φαρκελής ο ποιητής

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ορθά κ. Μπακάλη, ωστόσο είναι εμφανές ότι εσχάτως ο κ. Φαρκελής ρέπει προς την ποίηση.
μην κουραζεσαι....εγω νομιζω οτι ειναι κλωνοι...παντως αλληλουποστηριζονται με σθενος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Δὲν διαβλέπω τοιοῦτον τι ἀλλὰ ἐὰν συμβαίνῃ θὰ πρόκειται περὶ ποιήσεως ποιότητος, παρασἀγγας ἀνώτερον τῶν ἐμμέτρων ὁμοιοκαταλήκτων ἐμφανιζομένων κατὰ καιροὺς

Επισκέπτης
Δὲν εὐσταθεῖ ἡ ἄποψις ὅτι ὁ κ. Farkeli εἶναι ἀκατανόητος ὡς ἡ ...Πυθία. Ἀντιθέτως αἱ ἐνημερώσεις του χαρακτηρίζονται ὑπὸ σαφηνείας μέχρι σημείου τυποποιήσεως θὰ ἐλέγαμεν εἰς ὅ,τι ἀφορᾶ τὰς περιγραφὰς τῆς ἐμφανίσεως τῶν ἱεροδούλων.
Οι ενημερώσεις του κ.Farkeli πράγματι διέπονται από υπερθεματίζουσα τυποποιημένη σαφήνεια.
Τα λοιπά μηνύματα και οι κριτικές αποπνέουν την "αίσθηση" ενός ομιχλώδους φιλμ νουάρ(Χόμφρεϊ Μπόγκαρντ-Λορίν Μπακόλ) που ο κ.Farkeli υποδύεται τον ρόλο του Ιταλογενούς μαφιόζου Farkeli αποδημούντος στις Η.Π.Α. για να ενσωματωθεί στην μαφία της χώρας.

Οπότε κ.Πύραυλε αναθεωρήσατε τις απόψεις σας περί ποιητικής στροφής του κρινόμενου και εκτιμήστε τις σεναριογραφικές του ανησυχίες. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom