Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μη μου μερεντιάζεις τη φαντασίωση ρε τύπε.
vomit.gif
σορυ τυπε ο γιασου ελεγε κατι παρομοιο και παρασυρθηκα :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τρωει μερεντα με ολους τους πιθανους και απιθανους τροπους τυπε
μεγαλη μορφη :rockon:

Εν τω μεταξύ πρέπει να τον έχουν μερεντιάσει όλες γιατί όταν βγαίνουν στο σαλόνι λένε "giasou". Το'χεις προσέξει μεγάλε τύπε; :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τύποι η γνωστη ρενάτα δεν έχει πλαστικά βυζιά πάντως...ισα ισα έχει από τα πιο τέλεια βυζιά που παίζουν... :tits2: :tits2: :tits2:
καλύτερα σερενάτα  :2funny: :2funny:
Όχι ρε φιλε τα βυζια ειναι καγκελο,δεν υπαρχουν τετοια φυσικα βυζια και δεν ειναι και 18 ετων η κοπελα να ειχε τοσο στητα φυσικά μασταρια...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Όχι ρε φιλε τα βυζια ειναι καγκελο,δεν υπαρχουν τετοια φυσικα βυζια και δεν ειναι και 18 ετων η κοπελα να ειχε τοσο στητα φυσικά μασταρια...
η ρενάτα που δούλευε και ξανθίππης?φυσικότατο τέλειο βυζί

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Για λίγο ένιωσα σαν Αδάμ....!, Σάββατο 02 Ιαν 2010, στις 12:19

Γράφτηκε από τον FRM   

(δεν λειτουργούσε το ντους ...(βαθμ 9))

Μαναρι φανταζομαι θα μπηκες στο ισογειο στο δωματιο νο1 :cheesy:
εκει η ντουζιερα ειναι λιγο πολυπλοκη στη χρηση μιας και περα απο ντουζιερα ειναι και καμπηνα υδρομασαζ ;)
εχει 2 μοχλους εναν που ριχνει νερο απο πανω
και εναν που ριχνει νερο απ τα πλαγια αν καθεσε στο καθισμα
και εναν 3ο μοχλο που ανοιγει την πιεση του νερου, αυτος για να λειτουρησει και να ανοιξει το νερο πρεπει να τον σηκωσεις πανω και μετα να τον γυρισεις αριστερα-δεξια αναλογα αν θες ζεστο ή κρυο νερο ;)
Επρεπε βρε κουκλί να ρωτησεις την υπηρεσια ή ακομα και την κοπέλα στο δωματιο για το πως ανοιγει ;)
και γενικα οτιδηποτε μελλοντικα μπορει να ληπει απ το δωματιο μπορεις να το ζητησεις απ την υπηρεσια ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
και εναν 3ο μοχλο που ανοιγει την πιεση του νερου, αυτος για να λειτουρησει και να ανοιξει το νερο πρεπει να τον σηκωσεις πανω και μετα να τον γυρισεις αριστερα-δεξια αναλογα αν θες ζεστο ή κρυο νερο ;)

Ούτε τα caterpillar δεν έχουν τόσους μοχλούς  :grin:

URL]]

Επισκέπτης
Μαναρι φανταζομαι θα μπηκες στο ισογειο στο δωματιο νο1 :cheesy:
εκει η ντουζιερα ειναι λιγο πολυπλοκη στη χρηση μιας και περα απο ντουζιερα ειναι και καμπηνα υδρομασαζ ;)
αμα εισαι λιωμα πως να μην μπερδευτεις με τοσους διακοπτες???

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ούτε τα caterpillar δεν έχουν τόσους μοχλούς  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειναι τοσο δυσκολο βρε
με το πανω απλα ρυθμιζεις αν θελεις να πεφτει το νερο απο πανω ή απ τα πλαγια
και με το κατω ανοιγεις την πιεση του νερου, απλα για να το ανοιξεις πρεπει να το σηκωσεις πρωτα προς τα πανω ;) :cheesy:

By antzela

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
η ρενάτα που δούλευε και ξανθίππης?φυσικότατο τέλειο βυζί
Ναι την ιδια λεμε!
Κάποια επεμβαση εχει κανει σιγουρα,ίσως να εχει κανει μονο ανορθωση στηθους.
Και η στελλα η Ρωσσιδα στο φ109(για την οποια θα γραψω κριτικη αποψε) που εχει πολυ τουμπανιασμενους βυζους μου ελεγε οτι ειναι φυσικοτατα,αλλά στη συνεχεια μου ομολογησε οτι εχει κανει ανορθωση στηθους,όχι ότι με χαλανε τα βυζια της  :tits2: :cum: :tits:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
επέστρεψα απο την μόνικα σημερα απο το κασσάνδρας 4. περισσοτερα στην κριτική μου που υποθέτω λόγο της ώρας θα δημοσιευθεί αύριο. σε γενικες γραμμες μετρια πράγματα συνάδελφοι.
θα μπορούσε το 2010 να έχει μπεί και πολύ καλύτερα!΄
είδομεν!

Επισκέπτης
Φυλής 86 πάνω:
{Για τον πούτσο μας...ΔΕΝ είναι!, Κυριακή 03 Ιαν 2010, στις 01:57
Γράφτηκε από τον Ακόρεστος

Έπειτα από πολυ μετριες καταθεσεις σε ψυχρες και ξεπετατζουδες κοπελες την προηγουμενη μερα,κατηφορισα στην φυλης το πρωι της τριτης ψαχνωντας κατι αξιολογο για να παρω το αιμα μου πισω!
Που να φανταζομουν...
Βλεπω σε αυτο το σπιτι την λαουρα,20χρονο κοντο και λεπτο μαυρομαλλικο ρουμανακι,αβυζο αλλά με πολυ ομορφη φατσουλα!
Κανω να φυγω αλλά ακουσα την τσατσα να λεει οτι κανει και ακαποτο τρομπόνι, συν το ότι με αλλη μια κοπελα που ειχα συνευρεθει σε αυτο το μαγαζι παλια( Κατια),ειχα περασει παρα πολυ καλα μαζι της.
20 ευρω και περναω στο δωματιο. Ερχεται κι αυτη.Ελληνικά δεν ήξερε καθολου.Περναει καποτα αμεσως,χωρις να ρωτησει και κανει ενα πολυ συντομο και ρηχο τσιμπουκι.Στη συνεχεια αδειασε 100ml απο το λιπαντικο της στο πηγαδι της και ξεκινησαμε ιεραποστολικο οπου με τοση κρεμα δεν ειχε καθολου αισθηση το μουνι της. Της λεω γλειψε με λιγο στο λαιμο,λεει ΌΧΙ.
Στο γαμησι εβαζε κοντρα για να μην μπαινω βαθεια,ενω μασουσε και τσιχλα επιδεικτικα,κατι που με εξοργισε και ξενερωσε.Την βαζω πισωκολλητο για να μην την βλεπω,όπου δεν αντεχε καθολου διεισδυση,οπότε την ξαναεβαλα ιεραποστολικο όπου δεν υπηρχε περιπτωση να τελειωσω μου φαινεται.Καπου εκει και ενω ειχε περασει κανα 8λεπτο-10λεπτο της χτυπαει πορτα η τσατσα και μου λεει φευγω.Της λεω σε παρακαλω παρε πιπα να τελειωσω,ΌΧΙ Μου λεει πρεπει να φυγω και έτρεξε...

Ξέχεσα λοιπόν καλά καλά την τσατσά και την εκανα.
Να σας πληροφορησω ότι την επομενη μερα πετυχα συναγωνιστη στον ιδιο οικο που εβγαινε απο το δωματιο,ο οποίος απο ότι μου διηγηθηκε,πέρασε το ίδιο τραγικα.

ΡΕ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟ}

Μόλις μπήκε και είδες οτι βάζει κατ'ευθείαν καπότα έπρεπε να την διώξεις και να πάρεις τα λεφτά πίσω.Στον πληρωμένο έρωτα δεν σηκώνει συζήτηση.Ο χρόνος τρέχει...
Πλήρωσες για να καταπιέσεις τον εαυτό σου.

Επισκέπτης
Φυλής 134 όροφος:
Well done Αννούλα, Σάββατο 02 Ιαν 2010, στις 23:14
Γράφτηκε από τον Gurologos

Η ξανθιά Άννα από την Μολδαβία ή η καστανή πιπινοειδής Άννα από την Ρουμανία;
Ή κάποια άλλη;.Δώσε περιγραφή.   

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Φυλής 86 πάνω:
{Για τον πούτσο μας...ΔΕΝ είναι!, Κυριακή 03 Ιαν 2010, στις 01:57
Γράφτηκε από τον Ακόρεστος

Έπειτα από πολυ μετριες καταθεσεις σε ψυχρες και ξεπετατζουδες κοπελες την προηγουμενη μερα,κατηφορισα στην φυλης το πρωι της τριτης ψαχνωντας κατι αξιολογο για να παρω το αιμα μου πισω!
Που να φανταζομουν...
Βλεπω σε αυτο το σπιτι την λαουρα,20χρονο κοντο και λεπτο μαυρομαλλικο ρουμανακι,αβυζο αλλά με πολυ ομορφη φατσουλα!
Κανω να φυγω αλλά ακουσα την τσατσα να λεει οτι κανει και ακαποτο τρομπόνι, συν το ότι με αλλη μια κοπελα που ειχα συνευρεθει σε αυτο το μαγαζι παλια( Κατια),ειχα περασει παρα πολυ καλα μαζι της.
20 ευρω και περναω στο δωματιο. Ερχεται κι αυτη.Ελληνικά δεν ήξερε καθολου.Περναει καποτα αμεσως,χωρις να ρωτησει και κανει ενα πολυ συντομο και ρηχο τσιμπουκι.Στη συνεχεια αδειασε 100ml απο το λιπαντικο της στο πηγαδι της και ξεκινησαμε ιεραποστολικο οπου με τοση κρεμα δεν ειχε καθολου αισθηση το μουνι της. Της λεω γλειψε με λιγο στο λαιμο,λεει ΌΧΙ.
Στο γαμησι εβαζε κοντρα για να μην μπαινω βαθεια,ενω μασουσε και τσιχλα επιδεικτικα,κατι που με εξοργισε και ξενερωσε.Την βαζω πισωκολλητο για να μην την βλεπω,όπου δεν αντεχε καθολου διεισδυση,οπότε την ξαναεβαλα ιεραποστολικο όπου δεν υπηρχε περιπτωση να τελειωσω μου φαινεται.Καπου εκει και ενω ειχε περασει κανα 8λεπτο-10λεπτο της χτυπαει πορτα η τσατσα και μου λεει φευγω.Της λεω σε παρακαλω παρε πιπα να τελειωσω,ΌΧΙ Μου λεει πρεπει να φυγω και έτρεξε...

Ξέχεσα λοιπόν καλά καλά την τσατσά και την εκανα.
Να σας πληροφορησω ότι την επομενη μερα πετυχα συναγωνιστη στον ιδιο οικο που εβγαινε απο το δωματιο,ο οποίος απο ότι μου διηγηθηκε,πέρασε το ίδιο τραγικα.

ΡΕ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟ}

Μόλις μπήκε και είδες οτι βάζει κατ'ευθείαν καπότα έπρεπε να την διώξεις και να πάρεις τα λεφτά πίσω.Στον πληρωμένο έρωτα δεν σηκώνει συζήτηση.Ο χρόνος τρέχει...
Για αυτο ειμαστε εδω,για να γλιτωσουμε και κανενα άλλο υποψηφιο θυμα να μην την πατησει  ;) .
Δεν ειχε και κατι αλλο καλο στην περιοχη με τις καλες να εχουν φυγει για γιορτες κι ειπα να δοκιμασω την τυχη μου(ή την γκαντεμια μου καλυτερα)!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
καμια φορα ομως πανω στην καυλα αλλα και με την ψευδεσθηση οτι σε λιγο ισως ειναι καλυτερη δεν σκεφτεσαι τοσο καθαρα!

και εγω αυτο σκεφτηκα στην δικια μου περιπτωση αλλα ειπα να δω που θα παει και την εφαγα τελικα την ξενερα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom