apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σορυ τυπε ο γιασου ελεγε κατι παρομοιο και παρασυρθηκαΜη μου μερεντιάζεις τη φαντασίωση ρε τύπε.
σορυ τυπε ο γιασου ελεγε κατι παρομοιο και παρασυρθηκαΜη μου μερεντιάζεις τη φαντασίωση ρε τύπε.
σορυ τυπε ο γιασου ελεγε κατι παρομοιο και παρασυρθηκα
τρωει μερεντα με ολους τους πιθανους και απιθανους τροπους τυπεΌποια μερέντα κι αν σηκώσεις εκεί ο δικός μας.
τρωει μερεντα με ολους τους πιθανους και απιθανους τροπους τυπε
μεγαλη μορφη
Εν τω μεταξύ πρέπει να τον έχουν μερεντιάσει όλες γιατί όταν βγαίνουν στο σαλόνι λένε "giasou". Το'χεις προσέξει μεγάλε τύπε;
τύποι η γνωστη ρενάτα δεν έχει πλαστικά βυζιά πάντως...ισα ισα έχει από τα πιο τέλεια βυζιά που παίζουν...
Όχι ρε φιλε τα βυζια ειναι καγκελο,δεν υπαρχουν τετοια φυσικα βυζια και δεν ειναι και 18 ετων η κοπελα να ειχε τοσο στητα φυσικά μασταρια...τύποι η γνωστη ρενάτα δεν έχει πλαστικά βυζιά πάντως...ισα ισα έχει από τα πιο τέλεια βυζιά που παίζουν...
καλύτερα σερενάτα
η ρενάτα που δούλευε και ξανθίππης?φυσικότατο τέλειο βυζίΌχι ρε φιλε τα βυζια ειναι καγκελο,δεν υπαρχουν τετοια φυσικα βυζια και δεν ειναι και 18 ετων η κοπελα να ειχε τοσο στητα φυσικά μασταρια...
εχει 2 μοχλους εναν που ριχνει νερο απο πανω
και εναν που ριχνει νερο απ τα πλαγια αν καθεσε στο καθισμα
και εναν 3ο μοχλο που ανοιγει την πιεση του νερου, αυτος για να λειτουρησει και να ανοιξει το νερο πρεπει να τον σηκωσεις πανω και μετα να τον γυρισεις αριστερα-δεξια αναλογα αν θες ζεστο ή κρυο νερο ;)
αμα εισαι λιωμα πως να μην μπερδευτεις με τοσους διακοπτες???Μαναρι φανταζομαι θα μπηκες στο ισογειο στο δωματιο νο1
εκει η ντουζιερα ειναι λιγο πολυπλοκη στη χρηση μιας και περα απο ντουζιερα ειναι και καμπηνα υδρομασαζ ;)
εχει 2 μοχλους εναν που ριχνει νερο απο πανω
και εναν που ριχνει νερο απ τα πλαγια αν καθεσε στο καθισμα
και εναν 3ο μοχλο που ανοιγει την πιεση του νερου, αυτος για να λειτουρησει και να ανοιξει το νερο πρεπει να τον σηκωσεις πανω και μετα να τον γυρισεις αριστερα-δεξια αναλογα αν θες ζεστο ή κρυο νερο ;)
Ούτε τα caterpillar δεν έχουν τόσους μοχλούς
Ναι την ιδια λεμε!η ρενάτα που δούλευε και ξανθίππης?φυσικότατο τέλειο βυζί
Για αυτο ειμαστε εδω,για να γλιτωσουμε και κανενα άλλο υποψηφιο θυμα να μην την πατησει ;) .Φυλής 86 πάνω:
{Για τον πούτσο μας...ΔΕΝ είναι!, Κυριακή 03 Ιαν 2010, στις 01:57
Γράφτηκε από τον Ακόρεστος
Έπειτα από πολυ μετριες καταθεσεις σε ψυχρες και ξεπετατζουδες κοπελες την προηγουμενη μερα,κατηφορισα στην φυλης το πρωι της τριτης ψαχνωντας κατι αξιολογο για να παρω το αιμα μου πισω!
Που να φανταζομουν...
Βλεπω σε αυτο το σπιτι την λαουρα,20χρονο κοντο και λεπτο μαυρομαλλικο ρουμανακι,αβυζο αλλά με πολυ ομορφη φατσουλα!
Κανω να φυγω αλλά ακουσα την τσατσα να λεει οτι κανει και ακαποτο τρομπόνι, συν το ότι με αλλη μια κοπελα που ειχα συνευρεθει σε αυτο το μαγαζι παλια( Κατια),ειχα περασει παρα πολυ καλα μαζι της.
20 ευρω και περναω στο δωματιο. Ερχεται κι αυτη.Ελληνικά δεν ήξερε καθολου.Περναει καποτα αμεσως,χωρις να ρωτησει και κανει ενα πολυ συντομο και ρηχο τσιμπουκι.Στη συνεχεια αδειασε 100ml απο το λιπαντικο της στο πηγαδι της και ξεκινησαμε ιεραποστολικο οπου με τοση κρεμα δεν ειχε καθολου αισθηση το μουνι της. Της λεω γλειψε με λιγο στο λαιμο,λεει ΌΧΙ.
Στο γαμησι εβαζε κοντρα για να μην μπαινω βαθεια,ενω μασουσε και τσιχλα επιδεικτικα,κατι που με εξοργισε και ξενερωσε.Την βαζω πισωκολλητο για να μην την βλεπω,όπου δεν αντεχε καθολου διεισδυση,οπότε την ξαναεβαλα ιεραποστολικο όπου δεν υπηρχε περιπτωση να τελειωσω μου φαινεται.Καπου εκει και ενω ειχε περασει κανα 8λεπτο-10λεπτο της χτυπαει πορτα η τσατσα και μου λεει φευγω.Της λεω σε παρακαλω παρε πιπα να τελειωσω,ΌΧΙ Μου λεει πρεπει να φυγω και έτρεξε...
Ξέχεσα λοιπόν καλά καλά την τσατσά και την εκανα.
Να σας πληροφορησω ότι την επομενη μερα πετυχα συναγωνιστη στον ιδιο οικο που εβγαινε απο το δωματιο,ο οποίος απο ότι μου διηγηθηκε,πέρασε το ίδιο τραγικα.
ΡΕ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟ}
Μόλις μπήκε και είδες οτι βάζει κατ'ευθείαν καπότα έπρεπε να την διώξεις και να πάρεις τα λεφτά πίσω.Στον πληρωμένο έρωτα δεν σηκώνει συζήτηση.Ο χρόνος τρέχει...
Πλήρωσες για να καταπιέσεις τον εαυτό σου.
καμια φορα ομως πανω στην καυλα αλλα και με την ψευδεσθηση οτι σε λιγο ισως ειναι καλυτερη δεν σκεφτεσαι τοσο καθαρα!Μόλις μπήκε και είδες οτι βάζει κατ'ευθείαν καπότα έπρεπε να την διώξεις και να πάρεις τα λεφτά πίσω.Στον πληρωμένο έρωτα δεν σηκώνει συζήτηση.Ο χρόνος τρέχει...
Πλήρωσες για να καταπιέσεις τον εαυτό σου.