berlouskoni(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι βαθεια Πολυ βαθει σχεση. Ορμα συναδελφε Συλβιο και μην αφηνεις τιποτα.Μονο που αυτος γαμαει μοντελα και εγω Πατσαβουρες.
Όχι ρε τυπε,αμα δεις κατι και ξενερωσεις πριν σε αρχισει στην πιπα και την διωξεις κατευθειαν,εννοειται ότι πας και ζητας τα λεφτα σου πισω.το χανεις υπερ πιστεως και καυλας τυπε
αλλη φορα ομως ξερεις ;)
ρε ειδα στις ειδησεις οτι ο συλβιο γυροφερνει μια ιταλιδα μιλφ παλι
αυτη δηλωνει οτι εχουν βαθεια πολιτικη σχεση μονο
καλα ρε κοροιδα δεν την ξερατε οτι ειναι γιδορουμανα ετσι ζευγαρωνουν ....αυτες μιλαμε γελαω μεχρι λιποθυμιας θαθελα να την παρω ματι την σκηνη....εμπειρια ζωης λεμε χαχααχαχαααααχαααχα
φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα. εμενα μαλιστα μου εσκασε και κουτουλια οποτε εισαι τυχερος που απλα σου χτυπησε το χερι!
κριμα γιατι το στηθος της ειναι πολυ ωραιο. λιγο σκληρο αλλα οκ.
και εχω μια απορια! αφου δεν θελει να της πιανουν το στηθος, γιατι εκανε πλαστικη; απλα για να ψηνονται οι πελατες απο το σαλονι και να μπαινουν μεσα; ελεος πια! σκεφτηκα να την ρωτησω οταν εφευγε αλλα εδωσα τοπο στην οργη.
γαμησε τα. βασικα δεν ηξερα καν πως να αντιδρασω αλλα το πηρα και λιγο εγωιστικα εκεινη την στιγμη και ειπα οτι αν χαλαστω και την διωξω δεν εχω να κερδισω τιποτα οποτε συνεχισα!καλα ρε κοροιδα δεν την ξερατε οτι ειναι γιδορουμανα ετσι ζευγαρωνουν ....αυτες μιλαμε γελαω μεχρι λιποθυμιας θαθελα να την παρω ματι την σκηνη....εμπειρια ζωης λεμε χαχααχαχαααααχαααχα
α μπραβο. εμεις δεν χαρακτηριζουμε την βικη. γενικα ακουγονται καλα σχολια για τις επιδοσεις της. απλα λεμε και κατι το οποιο ισως δεν ειναι γνωστο σε πολλους!Πρωτα απο'ολα δεν την κακοχαρακτηρισαμε.....ουτε για τις υπηρεσιες της ειπαμε κατι κακο!!!Ισα ισα ειπαμε οτι ειναι και πολυ καλη!!!
Απλα ειπαμε οτι ειναι τρανς, για να γνωριζουν και αυτοι που δεν μπορουν να το ξεχωρισουν!!!
α μπραβο. εμεις δεν χαρακτηριζουμε την βικη. γενικα ακουγονται καλα σχολια για τις επιδοσεις της. απλα λεμε και κατι το οποιο ισως δεν ειναι γνωστο σε πολλους!
Τελικά ρε συ φιλαράκο δεν μας λες την είχες παίξει πριν ή όχι?
Γιατι όμως στράβωσες που σου την είπε?
Τελικά ρε συ φιλαράκο δεν μας λες την είχες παίξει πριν ή όχι?
Γιατι όμως στράβωσες που σου την είπε?
κριτική LION7 για θησέως 40....
"Κυριακή απόγευμα, επίσκεψη στην Αλεξία, καλούλα παρουσία στο σαλόνι λόγω σώματος κυρίως κι ωραίου βλέματος, στήθος δυάρι φυσικό, κώλος ωραίος δυνατός, γενικά μπαμπάτσικο μωρό.
Ώσπου ήρθε η ώρα που άνοιξε το στόμα της και διέκρινα τον ισθμό της Κορίνθου σε μικρογραφία...[size=10pt]εμφανές διάστημα μεταξύ των μπροστινών δοντιών(3 space στο πληκτρολόγιο για να φανταστείτε την απόσταση)[/size]
Τέσπα, προχωράμε λέω αρκεί να μη γίνει το πουλί μου σαν τουλούμπα στην πίπα.
Στα του κρεβατιού καλή στα "προκαταρτικά", πίπα καλή αρκετής ώρας, άνευ γλυψίματος μπαλών.
Στάσεις πάνω κάτω, γενικά δε δυσανασχετούσε αλλά στο τέλος είχε ένα κόλλημα με το ρολόι."
Eίναι η γνωστή Μαρία? Ή αρχίσαν τις γνωστές παπαριές με τα ονόματα ? Γιατί με τη Μαρία στα αγγλικά συνεννοούμασταν