Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης
Δεύτερη φορά και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!, Κυριακή 02 Αυγ 2009, στις 17:40
Γράφτηκε από τον Jonhy-21  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές
{...την εχω ξανατιμησει την Καρολαιν και το ξαναεκανα μηπως και δεν την ειχα πετηχει σε καλη μερα αλλα και ειχα ορεξη για κωλογαμησακι. Την πρωτη φορα δεν ειχα δοκιμασει την πισω πορτα της.
Ξαναδιαβαζα και τις κριτικες των συναγωνιστων που ειχαν περασει καλα και ημουν αποφασισμενος να παρω μεγαλο προγραμμα μηπως δεν αποδιδει στα μικρα και τα δινει ολα οταν τα σκασεις.
Και εσκασα 150 ευρωπουλα για φουλ προγραμμα(!!) στοματικο ελευθερο, 69 και πρωκτικο με ελπιδα οτι αυτη τη φορα θα περασω ζαχαρη.

Η Καρολαιν ειναι σκετη καυλα οπως παντα! Εχει εμφανιση πορνοσταρ! Εντυπωσιακη οταν την ξαναειδα στο ιδρυμα στον χωρο υποδοχης. Δυστυχως ομως και παρα το μεγαλο και ακριβο προγραμμα που ειχα πληρωσει ηταν ακομα χειροτερα απο την πρωτη φορα. Στο γλυψιμο ρωγας τραβιοτανε σαν να ηλεκτριζοταν "Μη έτσι, πιο μαλακά". στο γλυφομουνι τα ιδια. Τραβιοτανε που και που σαν να τη χτυπουσε ρευμα (εγω κανονικα το πηγαινα ουτε βιαιες κινησεις ουτε δαγκωματιες ουτε τιποτα προσεχω παρα πολυ και απορησα και παρα πολυ κι ολας). Και ολα αυτα να συνοδευονται απο στραβωμενη φατσα και παρμενη. Στο τελος πεταξε και μια στιγγλια! Και επαναλαμβανω δεν ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΡΑ ΚΑΚΟ! Δεν ειμαι και χτεσινος! Αντε να φταχτω απο καυλα ετσι. Το αντιθετο αρχισα να ξενερωνω και στο τελος την πηρα απο κωλο για να αδειασω και να την κανω μετανειωμενος για τα λεφτα που πεταξα σαν κοροιδο.

Αυτο δεν ειναι εμπειρια με πορνοσταρ αλλα με κακομαθημενη πριγκιπεσσα που θελει να σπαει αρχιδια ετσι γιατι ειναι το χουι της.
Σε κακη μερα? Να μου το ελεγε απο την αρχη, να μου εδινε πισω τα λεφτα και ολα καλα!
Δε με γουσταρε και σιχαινοταν και να την πιανω κι ολας?? Και αυτο να μου το ελεγε και να μου εδινε πισω τα λεφτα και παλι ολα μελι-γαλα. Οχι ετσι ομως κυρια Καριολαιν! Αντε γαμησου στην τελικη! 150 ευρωπουλα πεταξα και "μη το ενα μη το αλλο οχι ετσι οχι αλλιώς" μου σπασε τα αρχιδια και μου χαλασε ολη την καυλα του Σαββατοβραδου. Ουτε 20 ευρω δεν αξιζεις!}

Φίλε μου, πειράματα της τάξης των 150 ευρώ όταν έχουμε ιδία πείρα - ας γράφουν παππάδες-και πόσο μάλλον για τη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ δεν κάνουμε.
Όταν η πουτάνα για να έχει σταθερά καλή απόδοση πρέπει να πάρει 150 ευρώ, χέστηνα!!!
Εδώ της τά'σκασες τα 150 και σ'έκλασε!!!

Σκέψου μόνο και  :headbang:
ότι με 150 ευρώ σου ερχόταν παραγγελία στον χώρο σου μία της επιλογής σου βάσει φωτογραφιών,σχολιασμών και κριτικών,για ΜΙΑ ΩΡΑ,ΔΥΟ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ,ΧΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ-ΣΤΟΜΑ και extra κώλο.

Προς γνώση και συμμόρφωση.

Για τα 150 ευρώ.Όταν από την αρχή κατάλαβες οτι "πάει μούφα η δουλειά" έπρεπε να της πεις:
Δεν θες να κάνεις την δουλειά σου, κράτα συμβολικά "αυτό" το ποσό και δώσε μου τα άλλα πίσω.
Και άσε τον κάθε θεωριτολογούντα εδώ μέσα που επιδεικνύει ανωτερότητα να πει οτι είσαι γύφτος...

ΑΥΤΑ ΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
παιρνεις 50ε την ημερα???τι δουλεια κανεις? να την κανω και εγω.
Άμα ο καθένας που βγάζει ένα 50άρι πει σε όλους τι δουλειά κάνει, δε θα βγάζει πια ένα 50άρι... στο κάτω-κάτω, αν δουλεύει πολλά χρόνια, σε οποιοαδήποτε ειδικότητα (όχι ανειδίκευτος ή υπάλληλος γραφείου), μπορεί να παίρνει ένα 50άρι...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Άμα ο καθένας που βγάζει ένα 50άρι πει σε όλους τι δουλειά κάνει, δε θα βγάζει πια ένα 50άρι... στο κάτω-κάτω, αν δουλεύει πολλά χρόνια, σε οποιοαδήποτε ειδικότητα (όχι ανειδίκευτος ή υπάλληλος γραφείου), μπορεί να παίρνει ένα 50άρι...

μην τα παιρνεις στα σοβαρα.πλακιτσα κανουμε.καλα κανει και μακαρι να παιρνει και 100 την ημερα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Επισκέπτης
{Βουλγάρα Αngela; Καλύτερα να 'δινα σε ζητιάνα τα 15ευρώ, Δευτέρα 03 Αυγ 2009, στις 04:33
Γράφτηκε από τον Ζορό   -  Link κριτικής  Στους Top 50 αξιολογητές

Πριν 10-15 μέρες, επισκέφθηκα το παρόν σπίτι. Μεταμεσονύχτια ώρα. Πέρασα στο δωμάτιο γιατί ήταν το πιό ωραίο κορίτσι αυτή την ώρα. Δεν είμαι σίγουρος γιά το όνομα, αλλά ήταν Βουλγάρα λεπτή μελαχρινή. Ο τσάτσος "βαρύς" κι αμίλητος! Γελάστηκα από την μέτρια ομορφιά της, & πέρασα. Μέσα όμως υπήρξε δραματική αλλαγή. Η κοπέλα είχε την απαίτηση να μου σηκωθεί με το που θα τον κοιτάξε. Ούτε χάδια, τίποτα. Νευρική, σχεδόν υστερική συμπεριφορά. Τον "σκούφωσε" άμεσα & τον έβαλε στο στόμα. Πίπα 22 δευτερολέπτων!!! Αν έπαιζα 21, θα καιγόμουν! Επειδή έκανα το λάθος & πέρασα, στα 2-3 λεπτά που ήταν στο δωμάτιο αντελήφθην πως δεν θα τελειώσω με την μηδενική συμμετοχή της & με με τελείως χαλαρό πούτσο. Μόνο από ευγένεια, & γιά να γλυτώσω από χειρότερα, της είπα να φύγει γιατί έχω στυτικό πρόβλημα. Έφυγα χωρίς να καταθέσω κι αηδιασμένος από την συμπεριφορά της.}

Γιατί;;; Είσαι μαζοχιστικά ευγενικός...
Νιώθεις ένοχος επί παντός επιστητού για κάποια αιτία που δεν κατάλαβες ποτέ και την κρίσιμη στιγμή αναδύονται αυτές οι ενοχές απαξιώνοντας τον εαυτό σου;
Σου υπέβαλλε με το γνωστό δόλιο,άνευ αμφισβητίσεως ύφος την ιδέα οτι αυτή τα κάνει όλα καλά και φταις εσύ;.Και ένοιωσες την υποχρέωση να καβλώσεις από το πουθενά;
Ενώ η λογική σου έλεγε οτι κανένας άντρας δεν καβλώνει έτσι.

Γιατί δεν της είπες απλά να φύγει αλλά χρεώθηκες και το πρόβλημα εσύ;
Αυτά βλέπουν, κακομαθαίνουν,σε βγάζουν ανίκανο στον-στην  τσάτσο-τσατσά και κάνουν τα ίδια και στους επόμενους.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά το έχω ξαναγράψει [ας γίνομαι επαναλαμβανόμενος].

Κράζουμε την ιερόδουλο μέσα στο δωμάτιο άγρια.  Τί κάνεις εκεί? στην χώρα σου έτσι το κάνουνε? απαράδεκτο, μάλιστα αν πονάς στην πίπα είναι καταστροφικό για τον ανδρισμό σου.
Στη συνέχεια την δίνουμε στην τσατσά με τα χειρότερα λόγια, και φυσικά απαιτούμε τα φράγκα πίσω.  όσοι πελάτες είναι εκεί τα λέμε και σε αυτούς αλλά και στο σιτε τσεκουρώνουμε!!  μόνο έτσι καταλαβαίνουμε θα μας πουν και μαλάκες στο τέλος

{Βουλγάρα Αngela; Καλύτερα να 'δινα σε ζητιάνα τα 15ευρώ, Δευτέρα 03 Αυγ 2009, στις 04:33
Γράφτηκε από τον Ζορό    -  Link κριτικής   Στους Top 50 αξιολογητές

Πριν 10-15 μέρες, επισκέφθηκα το παρόν σπίτι. Μεταμεσονύχτια ώρα. Πέρασα στο δωμάτιο γιατί ήταν το πιό ωραίο κορίτσι αυτή την ώρα. Δεν είμαι σίγουρος γιά το όνομα, αλλά ήταν Βουλγάρα λεπτή μελαχρινή. Ο τσάτσος "βαρύς" κι αμίλητος! Γελάστηκα από την μέτρια ομορφιά της, & πέρασα. Μέσα όμως υπήρξε δραματική αλλαγή. Η κοπέλα είχε την απαίτηση να μου σηκωθεί με το που θα τον κοιτάξε. Ούτε χάδια, τίποτα. Νευρική, σχεδόν υστερική συμπεριφορά. Τον "σκούφωσε" άμεσα & τον έβαλε στο στόμα. Πίπα 22 δευτερολέπτων!!! Αν έπαιζα 21, θα καιγόμουν! Επειδή έκανα το λάθος & πέρασα, στα 2-3 λεπτά που ήταν στο δωμάτιο αντελήφθην πως δεν θα τελειώσω με την μηδενική συμμετοχή της & με με τελείως χαλαρό πούτσο. Μόνο από ευγένεια, & γιά να γλυτώσω από χειρότερα, της είπα να φύγει γιατί έχω στυτικό πρόβλημα. Έφυγα χωρίς να καταθέσω κι αηδιασμένος από την συμπεριφορά της.}

Γιατί;;; Είσαι μαζοχιστικά ευγενικός...
Νιώθεις ένοχος επί παντός επιστητού για κάποια αιτία που δεν κατάλαβες ποτέ και την κρίσιμη στιγμή αναδύονται αυτές οι ενοχές απαξιώνοντας τον εαυτό σου;
Σου υπέβαλλε με το γνωστό δόλιο,άνευ αμφισβητίσεως ύφος την ιδέα οτι αυτή τα κάνει όλα καλά και φταις εσύ;.Και ένοιωσες την υποχρέωση να καβλώσεις από το πουθενά;
Ενώ η λογική σου έλεγε οτι κανένας άντρας δεν καβλώνει έτσι.

Γιατί δεν της είπες απλά να φύγει αλλά χρεώθηκες και το πρόβλημα εσύ;
Αυτά βλέπουν, κακομαθαίνουν,σε βγάζουν ανίκανο στον-στην  τσάτσο-τσατσά και κάνουν τα ίδια και στους επόμενους.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εψές εγύρευα κοκό
κατά προτίμησιν λοκώ,
Μεταξουργείο και Φυλής
να βρω πουλέν νέας κοπής.

Το λάγνο άτι μου παρκάρω
και αρειμάνιος μπουκάρω,
στη Αχιλλέως το μπουρδέλο
όχι να παίξω τον Οθέλο.

Και να σου βγαίνει η κοκόνα
μ'ένα βυζί μέχρι το χώμα,
ο τσάτσος ήτανε ευθύς
δίνει και κώλο η δεσποινίς.

Το χρήμα έκανε φτερά
και στο δωμάτιο χαλαρά,
έβγαλα ρούχα και σκελέα
κι εξάφνου μπαίνει η ωραία.

Γεια σου, μου λέει, είμαι η Μαρία
και ήρθα από Βραζιλία,
η σκούφια μου από που βαστάει
όνομα κι ηλικία ρωτάει.

Κι αφού τελειώσαν οι συστάσεις
αρχίσαν της ψωλής συσπάσεις,
τον Κίτσο μου έβαλε η γαλιάντρα
μες των βυζιών της τη χαράδρα.

Μετά του φόρεσε σκουφί
και τον ρουφούσε η τρελή,
αυτός βαράει προσοχή
στην τρύπα έτοιμος να μπει.

Της κάνω έλα από πάνω
τα βυζουμπίδια θε' να πιάνω,
τα έγλυφα σαν γλυφιτζούρι
εγίναν ένα με τη μούρη.

Τη βάζω να ξεκαβαλήσει
γιατί ο πούτσος να ερευνήσει,
ήθελε ο δόλιος κουλουράκι
να γράψει κριτική καπάκι.

Αλοίφει κρέμα στην οπή
μάγκες θα πάθω συγκοπή,
χώνω στεντόρειο το παπάρι
στα κωλομάγουλα όλο χάρη.

Και μπάσε-βγάλε, μέσα-έξω
άνθρωπας είμαι πώς ν'αντέξω;
το peo juice σφύριξε τέλος
και έπεσε γενναία το βέλος.

Καθώς φορούσε το βρακί της
χάζευα το γυμνό κορμί της,
της λέω έχεις ωραίο χρώμα
Κόπα Καμπάνα τσαπερδόνα;

Με κοίταξε με απορία
σα να 'δε ιπτάμενο ξιφία,
αν είναι αυτή απ'τη Βραζιλία
εγώ είμαι απ'τον πλανήτη Δία.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Μαρία
Ημερ/νια επίσκεψης: 01.08.2009

και μονο που εκατσε για πουτανα να γραψει ποιημα με ομοιοκαταληξια ειναι αξιος συγχαρητηριων...πολυ καλο... :thumbsup:

Επισκέπτης
Παιδιά το έχω ξαναγράψει [ας γίνομαι επαναλαμβανόμενος].

Κράζουμε την ιερόδουλο μέσα στο δωμάτιο άγρια.  Τί κάνεις εκεί? στην χώρα σου έτσι το κάνουνε? απαράδεκτο, μάλιστα αν πονάς στην πίπα είναι καταστροφικό για τον ανδρισμό σου.
Στη συνέχεια την δίνουμε στην τσατσά με τα χειρότερα λόγια, και φυσικά απαιτούμε τα φράγκα πίσω.  όσοι πελάτες είναι εκεί τα λέμε και σε αυτούς αλλά και στο σιτε τσεκουρώνουμε!!  μόνο έτσι καταλαβαίνουμε θα μας πουν και μαλάκες στο τέλος
Να αγιάσει το στόμα σου! :thumbsup:

Η πλάκα είναι οτι θα σε πούνε μαλάκα και γύφτο που το έκανες θέμα και ζήτησες τα λεφτά, κάποια μέλη του site υπερασπιζόμενα την ψυχολογία της κοπέλας και το δύσκολο του επαγγέλματός της!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Δηλαδή άσ'την να κονομάει τρελά μεροκάματα που καθηγητής πανεπιστημίου δεν γνωρίζει,πουλώντας ψέμματα με το γνωστό δόλιο υφάκι χωρίς να κάνει την δουλειά της και εις υγείαν τα κορόϊδα!!!

ka1os

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Γενικα ποσο καιρο θελει να δημοσιευτει μια κριτικη?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εισαι σιγουρος?η μια κριτικη μου ανεβηκε και η αλλη οχι. :think:
υπομονη εκτος αν εγραψες καμια χοντραδα ή πολυ μαλακια..γιατι δεν στελνεις ενα πμ σε κανεναν administrator?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Φτηνό κωλαράκι το Χριστινάκι!, Τρίτη 04 Αυγ 2009, στις 14:50
Γράφτηκε από τον ka1os 

Ειχα ορεξη για φτηνο κωλαρακι.Αφου εκανα μια συντομη βολτα, οσο αντεχα μεσα στη ζεστη βρηκα την οαση μου στη Χριστινα.Βγηκε στο σαλονι με βαρειστημενο υφος, μουτρωμενη δεν σε προιδεαζει με τιποτα ότι θα περασεις καλα αλλα με 25 εδινε κωλαρακι.Οποτε αντε λεω.Είναι μελαχρινη και ελαφρως σκουροχρωμη στο δερμα.Δεν μπορω να πω ότι περασα ασχημα αλλά θα μπορουσα και καλυτερα. Ωραιο κρεμαστο βυζακι, και πιπα αρκετα καλη ώστε να με σηκωσει.Αυτό που ηθελα ηταν ο κωλος και τον πηρα! Καλο κωλαρακι, κραυγες από μερους της, εχυσα, όλα μια χαρα. Δεν ξερω όμως αν θα ξαναπηγαινα…

Το Χριστινάκι από Φυλής 69 ξεκίνησε την ...όπισθεν ?  :o :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom