analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
τελικα παιδια αυτη την Καρολάιν να την δοκιμάσουμε η οχι?
τραγικο να μην σαφηνεις να πιανειςτελικα παιδια αυτη την Καρολάιν να την δοκιμάσουμε η οχι?
τραγικο να μην σαφηνεις να πιανεις
οτι χειροτερο τυπε
ΑΥΤΑ ΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ
Άμα ο καθένας που βγάζει ένα 50άρι πει σε όλους τι δουλειά κάνει, δε θα βγάζει πια ένα 50άρι... στο κάτω-κάτω, αν δουλεύει πολλά χρόνια, σε οποιοαδήποτε ειδικότητα (όχι ανειδίκευτος ή υπάλληλος γραφείου), μπορεί να παίρνει ένα 50άρι...παιρνεις 50ε την ημερα???τι δουλεια κανεις? να την κανω και εγω.
Άμα ο καθένας που βγάζει ένα 50άρι πει σε όλους τι δουλειά κάνει, δε θα βγάζει πια ένα 50άρι... στο κάτω-κάτω, αν δουλεύει πολλά χρόνια, σε οποιοαδήποτε ειδικότητα (όχι ανειδίκευτος ή υπάλληλος γραφείου), μπορεί να παίρνει ένα 50άρι...
Και δεν στα είπα και όλα. Οι πρωταγωνίστριες μου λέγανε "Θέλω και εγώ..." , οι άντρες ζητούσαν αυτόγραφα...τρελά σκηνικά...μιλάμε
{Βουλγάρα Αngela; Καλύτερα να 'δινα σε ζητιάνα τα 15ευρώ, Δευτέρα 03 Αυγ 2009, στις 04:33
Γράφτηκε από τον Ζορό - Link κριτικής Στους Top 50 αξιολογητές
Πριν 10-15 μέρες, επισκέφθηκα το παρόν σπίτι. Μεταμεσονύχτια ώρα. Πέρασα στο δωμάτιο γιατί ήταν το πιό ωραίο κορίτσι αυτή την ώρα. Δεν είμαι σίγουρος γιά το όνομα, αλλά ήταν Βουλγάρα λεπτή μελαχρινή. Ο τσάτσος "βαρύς" κι αμίλητος! Γελάστηκα από την μέτρια ομορφιά της, & πέρασα. Μέσα όμως υπήρξε δραματική αλλαγή. Η κοπέλα είχε την απαίτηση να μου σηκωθεί με το που θα τον κοιτάξε. Ούτε χάδια, τίποτα. Νευρική, σχεδόν υστερική συμπεριφορά. Τον "σκούφωσε" άμεσα & τον έβαλε στο στόμα. Πίπα 22 δευτερολέπτων!!! Αν έπαιζα 21, θα καιγόμουν! Επειδή έκανα το λάθος & πέρασα, στα 2-3 λεπτά που ήταν στο δωμάτιο αντελήφθην πως δεν θα τελειώσω με την μηδενική συμμετοχή της & με με τελείως χαλαρό πούτσο. Μόνο από ευγένεια, & γιά να γλυτώσω από χειρότερα, της είπα να φύγει γιατί έχω στυτικό πρόβλημα. Έφυγα χωρίς να καταθέσω κι αηδιασμένος από την συμπεριφορά της.}
Γιατί;;; Είσαι μαζοχιστικά ευγενικός...
Νιώθεις ένοχος επί παντός επιστητού για κάποια αιτία που δεν κατάλαβες ποτέ και την κρίσιμη στιγμή αναδύονται αυτές οι ενοχές απαξιώνοντας τον εαυτό σου;
Σου υπέβαλλε με το γνωστό δόλιο,άνευ αμφισβητίσεως ύφος την ιδέα οτι αυτή τα κάνει όλα καλά και φταις εσύ;.Και ένοιωσες την υποχρέωση να καβλώσεις από το πουθενά;
Ενώ η λογική σου έλεγε οτι κανένας άντρας δεν καβλώνει έτσι.
Γιατί δεν της είπες απλά να φύγει αλλά χρεώθηκες και το πρόβλημα εσύ;
Αυτά βλέπουν, κακομαθαίνουν,σε βγάζουν ανίκανο στον-στην τσάτσο-τσατσά και κάνουν τα ίδια και στους επόμενους.
Να αγιάσει το στόμα σου!Παιδιά το έχω ξαναγράψει [ας γίνομαι επαναλαμβανόμενος].
Κράζουμε την ιερόδουλο μέσα στο δωμάτιο άγρια. Τί κάνεις εκεί? στην χώρα σου έτσι το κάνουνε? απαράδεκτο, μάλιστα αν πονάς στην πίπα είναι καταστροφικό για τον ανδρισμό σου.
Στη συνέχεια την δίνουμε στην τσατσά με τα χειρότερα λόγια, και φυσικά απαιτούμε τα φράγκα πίσω. όσοι πελάτες είναι εκεί τα λέμε και σε αυτούς αλλά και στο σιτε τσεκουρώνουμε!! μόνο έτσι καταλαβαίνουμε θα μας πουν και μαλάκες στο τέλος
κανα τριωρο περιπου αλλα αναλογα και την ωρα που γραφεις...νυχτα αργουν πιο πολυΓενικα ποσο καιρο θελει να δημοσιευτει μια κριτικη?
οκ. τοτε θα κανω υπομονη να τις δω!κανα τριωρο περιπου αλλα αναλογα και την ωρα που γραφεις...νυχτα αργουν πιο πολυ
εισαι σιγουρος?η μια κριτικη μου ανεβηκε και η αλλη οχι.κανα τριωρο περιπου αλλα αναλογα και την ωρα που γραφεις...νυχτα αργουν πιο πολυ
υπομονη εκτος αν εγραψες καμια χοντραδα ή πολυ μαλακια..γιατι δεν στελνεις ενα πμ σε κανεναν administrator?εισαι σιγουρος?η μια κριτικη μου ανεβηκε και η αλλη οχι.
οχι δεν νομιζω να εβαλα καμια μαλακιαυπομονη εκτος αν εγραψες καμια χοντραδα ή πολυ μαλακια..γιατι δεν στελνεις ενα πμ σε κανεναν administrator?