Μιλάει για κρεμαστα βυζια οπότε αν εννοεις την γνωστη χριστινα,τότε μαλλον δεν ειναι αυτη,γιατι αυτη δεν εχει βυζι...Φτηνό κωλαράκι το Χριστινάκι!, Τρίτη 04 Αυγ 2009, στις 14:50
Γράφτηκε από τον ka1os
Ειχα ορεξη για φτηνο κωλαρακι.Αφου εκανα μια συντομη βολτα, οσο αντεχα μεσα στη ζεστη βρηκα την οαση μου στη Χριστινα.Βγηκε στο σαλονι με βαρειστημενο υφος, μουτρωμενη δεν σε προιδεαζει με τιποτα ότι θα περασεις καλα αλλα με 25 εδινε κωλαρακι.Οποτε αντε λεω.Είναι μελαχρινη και ελαφρως σκουροχρωμη στο δερμα.Δεν μπορω να πω ότι περασα ασχημα αλλά θα μπορουσα και καλυτερα. Ωραιο κρεμαστο βυζακι, και πιπα αρκετα καλη ώστε να με σηκωσει.Αυτό που ηθελα ηταν ο κωλος και τον πηρα! Καλο κωλαρακι, κραυγες από μερους της, εχυσα, όλα μια χαρα. Δεν ξερω όμως αν θα ξαναπηγαινα…
Το Χριστινάκι από Φυλής 69 ξεκίνησε την ...όπισθεν ? :o
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 689K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Είναι μελαχρινη και ελαφρως σκουροχρωμη στο δερμα ???Φτηνό κωλαράκι το Χριστινάκι!, Τρίτη 04 Αυγ 2009, στις 14:50
Γράφτηκε από τον ka1os
Ειχα ορεξη για φτηνο κωλαρακι.Αφου εκανα μια συντομη βολτα, οσο αντεχα μεσα στη ζεστη βρηκα την οαση μου στη Χριστινα.Βγηκε στο σαλονι με βαρειστημενο υφος, μουτρωμενη δεν σε προιδεαζει με τιποτα ότι θα περασεις καλα αλλα με 25 εδινε κωλαρακι.Οποτε αντε λεω.Είναι μελαχρινη και ελαφρως σκουροχρωμη στο δερμα.Δεν μπορω να πω ότι περασα ασχημα αλλά θα μπορουσα και καλυτερα. Ωραιο κρεμαστο βυζακι, και πιπα αρκετα καλη ώστε να με σηκωσει.Αυτό που ηθελα ηταν ο κωλος και τον πηρα! Καλο κωλαρακι, κραυγες από μερους της, εχυσα, όλα μια χαρα. Δεν ξερω όμως αν θα ξαναπηγαινα…
Το Χριστινάκι από Φυλής 69 ξεκίνησε την ...όπισθεν ? :o
Καμια σχεση με το Χριστινακι που ολοι εχουμε τιμησει το οποιο ειναι ανοιχτοχρωμο με ασιατικα χαρακτηριστικά
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Προφανώς θα είναι άλλο ένα τρικ με τα ονόματα για να κερδίσουν/ξεγελάσουν πελάτες!Είναι μελαχρινη και ελαφρως σκουροχρωμη στο δερμα ???
Καμια σχεση με το Χριστινακι που ολοι εχουμε τιμησει το οποιο ειναι ανοιχτοχρωμο με ασιατικα χαρακτηριστικά
Εψές εγύρευα κοκό
κατά προτίμησιν λοκώ,
Μεταξουργείο και Φυλής
να βρω πουλέν νέας κοπής.
Το λάγνο άτι μου παρκάρω
και αρειμάνιος μπουκάρω,
στη Αχιλλέως το μπουρδέλο
όχι να παίξω τον Οθέλο.
Και να σου βγαίνει η κοκόνα
μ'ένα βυζί μέχρι το χώμα,
ο τσάτσος ήτανε ευθύς
δίνει και κώλο η δεσποινίς.
Το χρήμα έκανε φτερά
και στο δωμάτιο χαλαρά,
έβγαλα ρούχα και σκελέα
κι εξάφνου μπαίνει η ωραία.
Γεια σου, μου λέει, είμαι η Μαρία
και ήρθα από Βραζιλία,
η σκούφια μου από που βαστάει
όνομα κι ηλικία ρωτάει.
Κι αφού τελειώσαν οι συστάσεις
αρχίσαν της ψωλής συσπάσεις,
τον Κίτσο μου έβαλε η γαλιάντρα
μες των βυζιών της τη χαράδρα.
Μετά του φόρεσε σκουφί
και τον ρουφούσε η τρελή,
αυτός βαράει προσοχή
στην τρύπα έτοιμος να μπει.
Της κάνω έλα από πάνω
τα βυζουμπίδια θε' να πιάνω,
τα έγλυφα σαν γλυφιτζούρι
εγίναν ένα με τη μούρη.
Τη βάζω να ξεκαβαλήσει
γιατί ο πούτσος να ερευνήσει,
ήθελε ο δόλιος κουλουράκι
να γράψει κριτική καπάκι.
Αλοίφει κρέμα στην οπή
μάγκες θα πάθω συγκοπή,
χώνω στεντόρειο το παπάρι
στα κωλομάγουλα όλο χάρη.
Και μπάσε-βγάλε, μέσα-έξω
άνθρωπας είμαι πώς ν'αντέξω;
το peo juice σφύριξε τέλος
και έπεσε γενναία το βέλος.
Καθώς φορούσε το βρακί της
χάζευα το γυμνό κορμί της,
της λέω έχεις ωραίο χρώμα
Κόπα Καμπάνα τσαπερδόνα;
Με κοίταξε με απορία
σα να 'δε ιπτάμενο ξιφία,
αν είναι αυτή απ'τη Βραζιλία
εγώ είμαι απ'τον πλανήτη Δία.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Μαρία
Ημερ/νια επίσκεψης: 01.08.2009
και μονο που εκατσε για πουτανα να γραψει ποιημα με ομοιοκαταληξια ειναι αξιος συγχαρητηριων...πολυ καλο...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
και μονο που εκατσε για πουτανα να γραψει ποιημα με ομοιοκαταληξια ειναι αξιος συγχαρητηριων...πολυ καλο...
Μη το λες. Έχω ξαναγράψει για την αγαπητή σε όλους Ντενίζα.
ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΟΜε κοίταξε με απορία
σα να 'δε ιπτάμενο ξιφία,
αν είναι αυτή απ'τη Βραζιλία
εγώ είμαι απ'τον πλανήτη Δία.
Επισκέπτης
{Καταγγέλω την τάνα για απαράδεκτη συμπεριφορά!!, Σάββατο 08 Αυγ 2009, στις 14:29
Γράφτηκε από τον notorius - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
(Ρενάτα)
Συνολική βαθμολογία 3.8
Εμφάνιση κοπέλας 3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 4.0
Πρόσβαση/Parking 6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 3.0
Βραδινη βαρδια ονομα ρενατα. Παλιογρια,ασχημι γυρω στα 40 με σφιχτο κορμι που πανω στις καβλες μου την πηρα. Μπαινει μεσα και μου κανει "ελα ελα..ξαπλωσε!!". Τις λεω βιαζεσαι? και μου απανταει.Ναι αγορι μου! Απο μεσα αρχισα να ριχνω καντηλια.Μου εκανε την χειροτερη πιπα της ζωης μου κατι μεταξυ δαγκωματος-μαλακιας...οτι ναναι! Ανεβαινει πανω πρωτα αυτη και μετα στα 4 οπου νομιζα οτι τον εβαζα μεσα σε ποτηρι!! δεν καταλαβαινα τιποτα! Παω να της αλλαξω σταση και μου λεει ακομα ενα λεπτο με αποτελεσμα να της πω "Γεια σου τα λεμε..." χωρις να τελειωσω. Συναδελφοι μην δινεται τα λεφτα σας σε καθε μαλακισμενη που νομιζει οτι κατι ειναι γιατι ειμαστε πελατες και η συμπεριφορα τους πρεπει να σταζει μελι αλλιως να αλλαξουνε επαγγελμα.Η συγκεκριμενη πρεπει να σκεφτει σοβαρα να κανει την δουλεια της τσατσας παρα να γαμιεται γιατι αν και κωλογρια δεν το εχει. Με το που εφυγε κατι ελεγε στην κωλογλωσσα της και αφησε και ανοικτη την πορτα.Ειπα να κανω φασαρια αλλα λεω θα την χεσω στο site κανονικα!!
Πεταμενα λεφτα...Μακρια!!!}
ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ:Όταν από την αρχή η πουτάνα σου μιλάει με το γνωστό εκνευριστικό-αγχωτικό υφάκι ("ελα ελα..ξαπλωσε!!") και πόσο μάλλον όταν σου λέει "Ναι βιάζομαι",
αμέσως ντύνεσαι,ζητάς τα λεφτά σου,ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ και φεύγεις.
Εκεί πήγες για να περάσεις ωραία.Όχι για να αναγκαστείς να ρίχνεις καντήλια από μέσα σου καταπιέζοντας τον εαυτό σου.
Γράφτηκε από τον notorius - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
(Ρενάτα)
Συνολική βαθμολογία 3.8
Εμφάνιση κοπέλας 3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 4.0
Πρόσβαση/Parking 6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 3.0
Βραδινη βαρδια ονομα ρενατα. Παλιογρια,ασχημι γυρω στα 40 με σφιχτο κορμι που πανω στις καβλες μου την πηρα. Μπαινει μεσα και μου κανει "ελα ελα..ξαπλωσε!!". Τις λεω βιαζεσαι? και μου απανταει.Ναι αγορι μου! Απο μεσα αρχισα να ριχνω καντηλια.Μου εκανε την χειροτερη πιπα της ζωης μου κατι μεταξυ δαγκωματος-μαλακιας...οτι ναναι! Ανεβαινει πανω πρωτα αυτη και μετα στα 4 οπου νομιζα οτι τον εβαζα μεσα σε ποτηρι!! δεν καταλαβαινα τιποτα! Παω να της αλλαξω σταση και μου λεει ακομα ενα λεπτο με αποτελεσμα να της πω "Γεια σου τα λεμε..." χωρις να τελειωσω. Συναδελφοι μην δινεται τα λεφτα σας σε καθε μαλακισμενη που νομιζει οτι κατι ειναι γιατι ειμαστε πελατες και η συμπεριφορα τους πρεπει να σταζει μελι αλλιως να αλλαξουνε επαγγελμα.Η συγκεκριμενη πρεπει να σκεφτει σοβαρα να κανει την δουλεια της τσατσας παρα να γαμιεται γιατι αν και κωλογρια δεν το εχει. Με το που εφυγε κατι ελεγε στην κωλογλωσσα της και αφησε και ανοικτη την πορτα.Ειπα να κανω φασαρια αλλα λεω θα την χεσω στο site κανονικα!!
Πεταμενα λεφτα...Μακρια!!!}
ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ:Όταν από την αρχή η πουτάνα σου μιλάει με το γνωστό εκνευριστικό-αγχωτικό υφάκι ("ελα ελα..ξαπλωσε!!") και πόσο μάλλον όταν σου λέει "Ναι βιάζομαι",
αμέσως ντύνεσαι,ζητάς τα λεφτά σου,ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ και φεύγεις.
Εκεί πήγες για να περάσεις ωραία.Όχι για να αναγκαστείς να ρίχνεις καντήλια από μέσα σου καταπιέζοντας τον εαυτό σου.
Φυλής 84Α
Άννα καλό, Δευτέρα 10 Αυγ 2009, στις 22:01
Γράφτηκε από τον keratouklhs
Αγαπητοί συνμπουρδελιάρηδες αυτό που διαβάζω τώρα τί είναι ;
Πραγματικότητα ή Όνειρο και με ποιά 'Άννα' την γνωστή 'ξυνή' 'ποντικοπολωνέζα' ή κάποια άλλη ;
Εγώ 'καράφλιασα' πάντως (εκτός κι αν είναι καμμιά 'καινούργια' Άννα) ιδίως στην αναφορά οτι
μετά το κωλαράκι το ξανάβαλε στο μουνάκι (μου φάνηκε επιστημονική φαντασία, δεν ξέρω σε σας).
Άννα καλό, Δευτέρα 10 Αυγ 2009, στις 22:01
Γράφτηκε από τον keratouklhs
Συνολική βαθμολογία 6.0
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 5.0
Πρόσβαση/Parking 5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
Εχθες το βραδυ, περασα απο το συγκεκριμενο σπιτι που εργαζεται αυτη η ξανθια κοπελα.Ακουσα εκπληκτος, να κανει τα παντα μονο με 20 ευρο.Περνω στο δωματιο χωρις δισταγμο, και χωρις πολυ αναμονη, μπαινει και η ιδια λεγοντας να μην αργησουμε πολυ, επειδη την περιμενουν και αλλοι σε δωματιο για να κανουνε παρτουζα.Αρχισε τσιμπουκι γυμνο και στη συνεχεια το επαιζε με της μεγαλες της βυζαρες της.Γυρισε στα τεσσερα, και της το εχωσα στο μικρο μουνακι της νιωθοντας τετοια ηδονη, που ετρεμαν τα γονατα μου.Μετα το εβαλα στην κωλοτρυπιδα της λεγοντας οτι επρεπε να ειχα αρχισει απο εκει.Γουσταρω να με γαμανε απο πισω φωναζε,ενω εγω της το εχωνα οσω ποιο γρηγορα μπορουσα.Μετα το βαζω παλι στο μουνακι της και χυνω μετα απο μερικα λεπτα υστερα απο το συνεχη το σπρωξιμο.Γενικα περασα καλα τρεξται να προλαβεται τωρα που εχει εκπτωσεις.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Άννα
Ημερ/νια επίσκεψης: 09.08.2009
Αγαπητοί συνμπουρδελιάρηδες αυτό που διαβάζω τώρα τί είναι ;
Πραγματικότητα ή Όνειρο και με ποιά 'Άννα' την γνωστή 'ξυνή' 'ποντικοπολωνέζα' ή κάποια άλλη ;
Εγώ 'καράφλιασα' πάντως (εκτός κι αν είναι καμμιά 'καινούργια' Άννα) ιδίως στην αναφορά οτι
μετά το κωλαράκι το ξανάβαλε στο μουνάκι (μου φάνηκε επιστημονική φαντασία, δεν ξέρω σε σας).
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Eγώ κάνα δυο φορές που πέρασα από εκεί (χωρίς να μπω στο δωμάτιο...) δεν άκουσα τέτοια προγράμματα. Τώρα πού τα ακούν οι διάφοροι συναθλητές δεν ξέρω...Πραγματικότητα ή Όνειρο και με ποιά 'Άννα' την γνωστή 'ξυνή' 'ποντικοπολωνέζα' ή κάποια άλλη ;
Σαν να έχει υφάκι η συγκεκριμένη... Ελπίζω να μην το έχει και στο δωμάτιο
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Απλά ΕΥΑ !!!!!, Τρίτη 11 Αυγ 2009, στις 04:26
Γράφτηκε από τον lucky_striker - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Eύα)
Συνολική βαθμολογία 8.8
Εμφάνιση κοπέλας 9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 8.0
Πρόσβαση/Parking 8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 9.0
Καλησπέρα αγαπητοί συναγωνιστές!!! Μόλις επέστρεψα από το ίδρυμα Φ104 όπου επισκέφτηκα την Εύα. Άδεια η Αθήνα, ψιλογεμάτος εγώ (οικονομικά και σπερματικά) χτύπησα το κουδούνι κατά τις δύο τα ξημερώματα. Η τσατσά ευγενική μεν τυπική δε, χωρίς να κάνει τη διαφορά όπως μία άλλη κυρία που πέτυχα την πρώτη μου φορά εκεί. Προγράμματα 40 απλό, 50 με 69 ΚΑΙ μασάζ παρακαλώ, τα ενδιάμεσα δε τα θυμάμαι, 90 πρωκτικό 100 φουλ (χωρίς πρωκτικό). Δεν κρατήθηκα και τσίμπησα πρωκτικό. Την κοπέλα ΔΕΝ την είδα στο σαλόνι γιατί ήμουν αποφασισμένος ότι θα πέρναγα (και καλά έκανα απ'ότι αποδείχτηκε). Μπαίνω στο δωμά. Ντουζιέρα, νιπτήρας, μαντηλάκια, ιστορίες τα πάντα.Αράζω κανά δεκάλεπτο χαζεύοντας αμεικάνικη gonzo τσόντα (το αγαπημένο μου είδος!) και τσουπ ανοίγει η πόρτα. Άμα αρχίσω πάλι να λέω για πρόσωπο θα ακουστώ γραφικός μιας και είπα τα ίδια για την Κλαούντια. Ρε πούστη μου δεν ξέρω αν φταίει το ότι είναι Ελληνίδα (θα επανέλθω σε αυτό) αλλά πραγματικά με μάγεψε η φατσούλα της. Πολύ γλυκιά κοπέλα που αν την πετύχαινα κάπου 10000000% θα της την έπεφτα (αν έβρισκα το κουράγιο). Ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από το average face των βορειοανατολικών μπλοκ που συνήθως παίζουν στα στούντιο. Στο σώμα ήταν busty η Ευούλα. Σόρρυ για τον αγγλικό όρο αλλά δε μου έρχεται ελληνικός. Ζουμπουρλούδικη ας το πω. Ακριβώς στα γούστα μου δηλαδή. Βυζί ατελείωτο και στητο-σφηχτό που με έστειλε αδιάβαστο! Γαμάτη πεταχτή ρώγα. Ύψος δεν ξέρω να υπολογίζω. Νορμάλ θα την έλεγα, 1.60-165 μπορεί να πέφτω κι έξω. Κωλαράκι σένιο και σφιχτό. Ξεκινάμε με χαδάκια και πίπα. Μαστόρισσα η Εύα. Και deep throat και παιχνίδια με γλώσσα και λίγα δοντάκια όσο χρειάζεται και μάλιστα για αρκετή ώρα. Να σημειώσω εδώ ότι για πρώτη φορά με ρωτάει επαγγελματίας αν θέλω να μπω ή να συνεχίσει την πίπα κάτι το οποίο με χαροποίησε. Ανεβαίνει στην αρχή από πάνω, μετά ιεραπόστολος και μετά 4. Στύση φουλ μία είχα μία δεν είχα αλλά δε μου φταίει η Εύα. (μου φταίει ο καριόλης που γέμισε τον κόσμο αφροδίσια και φοράμε όλοι σκουφί να μην κρυώσουμε). Ωραίες κραυγούλες ωραίες κουβέντες ωραία προσποίηση γενικότερα. Περνάμε στο κουλουράκι της. Σφιχτό και στενό κι ωραίο γενικά. Δε με φρέναρε αλλά κι εγώ δεν την έσκισα ένεκα ελλειψης σκληρότητας. Υπερφιλότιμες προσπάθεις κατά τη διάρκεια όλης της πράξης να με σηκώσει μία με στόμα μία με χέρια τόσο που άρχισα να ντρέπομαι για το χρόνο που αφιέρωνε σε αυτό. Με τα πολλά της λέω να τελειώσω στο στήθος της πράγμα το οποίο δέχτηκε. Βγάζω τον καταραμένο σκΌΦΙ και δως του!!! Εκεί το χάρηκα. Άδειασα πάνω στις βυζάρες της και το ευχαριστήθηκα. Μπήκε για μπανάκι, κανα πεντάλεπτο κουβεντούλα να της λέω εγώ τον πόνο μου κι αυτή να δίνει συμβουλές (αρκετά καλές μπορώ να πω..) φιλάκι και γεια σας. Κι επανέρχομαι στο ότι είναι Ελληνίδα που ανέφερα πιο πάνω. Οκ ελεεινήδες ελειινήδες και όλοι έχουμε φάει τα μούτρα μας αλλά εμένα με έφτιαξε που πήδηξα ένα κοριτσάκι από τη μαμά πατρίδα αφ'ενός σαν ιδέα, αφετάιρου σαν πρόσωπο, τύπο σώματος και λοιπά και ίσως το πιο σημαντικό λόγω γλώσσας. Ούτε να στήνω αυτί να καταλάβω τι μου λέει με τα σπαστά ελληνικά, ούτε να ψάχνω τις πιο απλές λέξεις για να καταλάβει τι θα της πω και προπάντων, να μη με πιάνουν τα γέλια όταν ακούω ατάκες του στυλ "σκίσει του μονί μο μουρό μου. ακ ναι γκαύλα είσι" ΕΛΕΟΣ! Συνοψίζω. Κατ'εμέ πολύ όμορφη κοπέλα στο πρόσωπο και busty στο σώμα που από υπηρεσίες είναι αστέρι και λόγω γλώσσας υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία! Κι όπως είπα και της ίδιας " Βάλε φωτό το πρόσωπο σου να σου ερχόμαστε κάθε μέρα και να μην προλαβαίνεις!!!" Θα ξαναπάω όταν ξαναγεμίσω.... Καληνύχτα συναγωνιστές.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας: Eύα
Ημερ/νια επίσκεψης: 11.08.2009
Σχολιάζω εδώ τη δική μου κριτική για να διορθώσω ένα λάθος μιας και (απ'οσο ξέρω) δε γίνεται edit στις κριτικές. Με ενημέρωσε σήμερα η ΑΝτζελα ότι [size=10pt]στο φουλ με τα 100 ευρά περιλαμβάνεται ΚΑΙ το πρωκτικο και όλα τα άλλα[/size]. Για δέκα γαμωευρώ έχασα μασάζ και 69 γαμώ την άγνοια μου μέσα γαμώ!
Γράφτηκε από τον lucky_striker - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Eύα)
Συνολική βαθμολογία 8.8
Εμφάνιση κοπέλας 9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 10.0
Πρόσβαση/Parking 8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 9.0
Καλησπέρα αγαπητοί συναγωνιστές!!! Μόλις επέστρεψα από το ίδρυμα Φ104 όπου επισκέφτηκα την Εύα. Άδεια η Αθήνα, ψιλογεμάτος εγώ (οικονομικά και σπερματικά) χτύπησα το κουδούνι κατά τις δύο τα ξημερώματα. Η τσατσά ευγενική μεν τυπική δε, χωρίς να κάνει τη διαφορά όπως μία άλλη κυρία που πέτυχα την πρώτη μου φορά εκεί. Προγράμματα 40 απλό, 50 με 69 ΚΑΙ μασάζ παρακαλώ, τα ενδιάμεσα δε τα θυμάμαι, 90 πρωκτικό 100 φουλ (χωρίς πρωκτικό). Δεν κρατήθηκα και τσίμπησα πρωκτικό. Την κοπέλα ΔΕΝ την είδα στο σαλόνι γιατί ήμουν αποφασισμένος ότι θα πέρναγα (και καλά έκανα απ'ότι αποδείχτηκε). Μπαίνω στο δωμά. Ντουζιέρα, νιπτήρας, μαντηλάκια, ιστορίες τα πάντα.Αράζω κανά δεκάλεπτο χαζεύοντας αμεικάνικη gonzo τσόντα (το αγαπημένο μου είδος!) και τσουπ ανοίγει η πόρτα. Άμα αρχίσω πάλι να λέω για πρόσωπο θα ακουστώ γραφικός μιας και είπα τα ίδια για την Κλαούντια. Ρε πούστη μου δεν ξέρω αν φταίει το ότι είναι Ελληνίδα (θα επανέλθω σε αυτό) αλλά πραγματικά με μάγεψε η φατσούλα της. Πολύ γλυκιά κοπέλα που αν την πετύχαινα κάπου 10000000% θα της την έπεφτα (αν έβρισκα το κουράγιο). Ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από το average face των βορειοανατολικών μπλοκ που συνήθως παίζουν στα στούντιο. Στο σώμα ήταν busty η Ευούλα. Σόρρυ για τον αγγλικό όρο αλλά δε μου έρχεται ελληνικός. Ζουμπουρλούδικη ας το πω. Ακριβώς στα γούστα μου δηλαδή. Βυζί ατελείωτο και στητο-σφηχτό που με έστειλε αδιάβαστο! Γαμάτη πεταχτή ρώγα. Ύψος δεν ξέρω να υπολογίζω. Νορμάλ θα την έλεγα, 1.60-165 μπορεί να πέφτω κι έξω. Κωλαράκι σένιο και σφιχτό. Ξεκινάμε με χαδάκια και πίπα. Μαστόρισσα η Εύα. Και deep throat και παιχνίδια με γλώσσα και λίγα δοντάκια όσο χρειάζεται και μάλιστα για αρκετή ώρα. Να σημειώσω εδώ ότι για πρώτη φορά με ρωτάει επαγγελματίας αν θέλω να μπω ή να συνεχίσει την πίπα κάτι το οποίο με χαροποίησε. Ανεβαίνει στην αρχή από πάνω, μετά ιεραπόστολος και μετά 4. Στύση φουλ μία είχα μία δεν είχα αλλά δε μου φταίει η Εύα. (μου φταίει ο καριόλης που γέμισε τον κόσμο αφροδίσια και φοράμε όλοι σκουφί να μην κρυώσουμε). Ωραίες κραυγούλες ωραίες κουβέντες ωραία προσποίηση γενικότερα. Περνάμε στο κουλουράκι της. Σφιχτό και στενό κι ωραίο γενικά. Δε με φρέναρε αλλά κι εγώ δεν την έσκισα ένεκα ελλειψης σκληρότητας. Υπερφιλότιμες προσπάθεις κατά τη διάρκεια όλης της πράξης να με σηκώσει μία με στόμα μία με χέρια τόσο που άρχισα να ντρέπομαι για το χρόνο που αφιέρωνε σε αυτό. Με τα πολλά της λέω να τελειώσω στο στήθος της πράγμα το οποίο δέχτηκε. Βγάζω τον καταραμένο σκΌΦΙ και δως του!!! Εκεί το χάρηκα. Άδειασα πάνω στις βυζάρες της και το ευχαριστήθηκα. Μπήκε για μπανάκι, κανα πεντάλεπτο κουβεντούλα να της λέω εγώ τον πόνο μου κι αυτή να δίνει συμβουλές (αρκετά καλές μπορώ να πω..) φιλάκι και γεια σας. Κι επανέρχομαι στο ότι είναι Ελληνίδα που ανέφερα πιο πάνω. Οκ ελεεινήδες ελειινήδες και όλοι έχουμε φάει τα μούτρα μας αλλά εμένα με έφτιαξε που πήδηξα ένα κοριτσάκι από τη μαμά πατρίδα αφ'ενός σαν ιδέα, αφετάιρου σαν πρόσωπο, τύπο σώματος και λοιπά και ίσως το πιο σημαντικό λόγω γλώσσας. Ούτε να στήνω αυτί να καταλάβω τι μου λέει με τα σπαστά ελληνικά, ούτε να ψάχνω τις πιο απλές λέξεις για να καταλάβει τι θα της πω και προπάντων, να μη με πιάνουν τα γέλια όταν ακούω ατάκες του στυλ "σκίσει του μονί μο μουρό μου. ακ ναι γκαύλα είσι" ΕΛΕΟΣ! Συνοψίζω. Κατ'εμέ πολύ όμορφη κοπέλα στο πρόσωπο και busty στο σώμα που από υπηρεσίες είναι αστέρι και λόγω γλώσσας υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία! Κι όπως είπα και της ίδιας " Βάλε φωτό το πρόσωπο σου να σου ερχόμαστε κάθε μέρα και να μην προλαβαίνεις!!!" Θα ξαναπάω όταν ξαναγεμίσω.... Καληνύχτα συναγωνιστές.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας: Eύα
Σχολιάζω εδώ τη δική μου κριτική για να διορθώσω ένα λάθος μιας και (απ'οσο ξέρω) δε γίνεται edit στις κριτικές. Με ενημέρωσε σήμερα η ΑΝτζελα ότι [size=10pt]στο φουλ με τα 100 ευρά περιλαμβάνεται ΚΑΙ το πρωκτικο και όλα τα άλλα[/size]. Για δέκα γαμωευρώ έχασα μασάζ και 69 γαμώ την άγνοια μου μέσα γαμώ!
Επισκέπτης
{Βικτώρια-απαράδεκτη ξεπέτα, Τρίτη 11 Αυγ 2009, στις 16:38
Γράφτηκε από τον tin_kanw_sfentona
(Βικτώρια)
Συνολική βαθμολογία 4.3
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 2.0
Πρόσβαση/Parking 3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 2.0
Επισκεφτηκα το στουντιο μεσημεριανη ωρα,με ελαχιστο κοσμο να κυκλοφορει λογω Αυγουστου.Αυτο το λεω για να τονισω οτι ηταν μια χαλαρη μερα,χωρις κοσμο(ειχε ενα πελατη μεσα οταν μπηκα μονο,και οση ωρα ημουν εκει δεν μπηκε ουτε ενας),δηλαδη δεν υπηρχε κανενας λογος για βιασυνη ,ουτε λογω κουρασης κοπελας ουτε λογω φορτου εργασιας.
Επειδη παντα ειμαι αντικειμενικος,η Βικτωρια σαν παρουσια ηταν αξιολογη,οχι βεβαια κατι φοβερο.Ξανθια,μετριο αναστημα,ωραιο προσωπακι,ειχε ενα διαμαντακι στο δοντι,το ατου για το οποιο μπηκαμε κιολας το φυσικο βυζακι-χωρις να ειναι στητο,απλα μεγαλουτσικο,δερμα βορειοευρωπαικο με λιγες φακιδες.
Αφου ξεπεταξε τον διπλα συναγωνιστη,πραγμα για το οποιο εγω αρχικα χαρηκα(αλλα μετα καταλαβα οτι θα ερχοταν και η σειρα μου),μπηκε αμεσως στο δωματιο και κατευθειαν πηγε και θρονιαστηκε στο κρεβατι.Εγω ημουν φιλικος κ χαλαρος και της ειπα να ρθει λιγο μπροστα στο καθρεφτη για κανα μπαλαμουτακι και ισως καμια πιπα (δεν ειναι κατι τραγικο οπως καταλαβαινετε και δεν μου χει τυχει καμια να μην δεχτει).Μου ειπε πληρωσες για το απλο και δεν εχεις πολυ χρονο για τετοια"if you want something romantic,go with your girl"μπλα μπλα μπλα.Της λεω το καταλαβαινω και δεν νομιζω οτι σου πα κατι τοσο φοβερο.Εν πασει περιπτωσει δεν ηθελα να το κουρασω και πηγα στο κρεβατι,επαιξε μια πιπα καλη,της ακουμπησα λιγο το χερι κ ειπα "no hands baby" και αυτη μου το διωξε πισω, με αφησε να χαιδεψω για πολυ λιγο το μουνακι και μετα μου βγαλε το χερι.Κ παλι σπασιμο δλδ.Ε μετα γαμησα ιεραποστολικο και στα 4 διεκπεραιωτικα.Με ειχε ηδη ξενερωσει.Στο τελος της ειπα σε χαλαρο οχι τσαντισμενο υφος-οριστε τελειωσα νωρις δεν νομιζω να χεις παραπονο.Κ αρχισε να μου ξαναλεει οχι αυτο ειναι το νορμαλ και αμα θελεις "romantic" πηγαινε σε κανα κλαμπ "to find a girl".
Οι κριτικες που χα διαβασει εδω για Βικτωρια ηταν καλες και με ειχαν ψησει(αν και παιζουν ΠΑΡΑ πολλες fake κριτικες τελευταια).Δεν ξερω αν πετυχα την κοπελα σε ασχημη μερα,παντως δεν δικαιολογειται ουτε απο την κουραση ουτε απο φορτο εργασιας.Για μενα ηταν παντως ενα πεταμενο πενηνταρικο.Καλο ειναι απο δω και περα να δινετε περισσοτερη προσοχη σε οσα γραφονται στις κριτικες γιατι εγω σημερα την πατησα.}
tin_kanw_sfentona, το καρφωτό αστραποβαρεμένο βλέμμα δεν το πρόσεξες στο σαλόνι;
Η της το είπαν και το κρύβει;
Ένα βλέμμα αλαζονικό του ύφους:"Αγγαρεία κάνω,δεν είμαι εγώ για δω..."
Πειράματα στην Γερμανική αλυσίδα δεν κάνουμε.
Συναγωνιστές,προσέχετε τα παπαγαλάκια που ομιλούν την γερμανικήν...
(Βικτώρια)
Συνολική βαθμολογία 4.3
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Πρόσβαση/Parking 3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 2.0
Επισκεφτηκα το στουντιο μεσημεριανη ωρα,με ελαχιστο κοσμο να κυκλοφορει λογω Αυγουστου.Αυτο το λεω για να τονισω οτι ηταν μια χαλαρη μερα,χωρις κοσμο(ειχε ενα πελατη μεσα οταν μπηκα μονο,και οση ωρα ημουν εκει δεν μπηκε ουτε ενας),δηλαδη δεν υπηρχε κανενας λογος για βιασυνη ,ουτε λογω κουρασης κοπελας ουτε λογω φορτου εργασιας.
Επειδη παντα ειμαι αντικειμενικος,η Βικτωρια σαν παρουσια ηταν αξιολογη,οχι βεβαια κατι φοβερο.Ξανθια,μετριο αναστημα,ωραιο προσωπακι,ειχε ενα διαμαντακι στο δοντι,το ατου για το οποιο μπηκαμε κιολας το φυσικο βυζακι-χωρις να ειναι στητο,απλα μεγαλουτσικο,δερμα βορειοευρωπαικο με λιγες φακιδες.
Αφου ξεπεταξε τον διπλα συναγωνιστη,πραγμα για το οποιο εγω αρχικα χαρηκα(αλλα μετα καταλαβα οτι θα ερχοταν και η σειρα μου),μπηκε αμεσως στο δωματιο και κατευθειαν πηγε και θρονιαστηκε στο κρεβατι.Εγω ημουν φιλικος κ χαλαρος και της ειπα να ρθει λιγο μπροστα στο καθρεφτη για κανα μπαλαμουτακι και ισως καμια πιπα (δεν ειναι κατι τραγικο οπως καταλαβαινετε και δεν μου χει τυχει καμια να μην δεχτει).Μου ειπε πληρωσες για το απλο και δεν εχεις πολυ χρονο για τετοια"if you want something romantic,go with your girl"μπλα μπλα μπλα.Της λεω το καταλαβαινω και δεν νομιζω οτι σου πα κατι τοσο φοβερο.Εν πασει περιπτωσει δεν ηθελα να το κουρασω και πηγα στο κρεβατι,επαιξε μια πιπα καλη,της ακουμπησα λιγο το χερι κ ειπα "no hands baby" και αυτη μου το διωξε πισω, με αφησε να χαιδεψω για πολυ λιγο το μουνακι και μετα μου βγαλε το χερι.Κ παλι σπασιμο δλδ.Ε μετα γαμησα ιεραποστολικο και στα 4 διεκπεραιωτικα.Με ειχε ηδη ξενερωσει.Στο τελος της ειπα σε χαλαρο οχι τσαντισμενο υφος-οριστε τελειωσα νωρις δεν νομιζω να χεις παραπονο.Κ αρχισε να μου ξαναλεει οχι αυτο ειναι το νορμαλ και αμα θελεις "romantic" πηγαινε σε κανα κλαμπ "to find a girl".
Οι κριτικες που χα διαβασει εδω για Βικτωρια ηταν καλες και με ειχαν ψησει(αν και παιζουν ΠΑΡΑ πολλες fake κριτικες τελευταια).Δεν ξερω αν πετυχα την κοπελα σε ασχημη μερα,παντως δεν δικαιολογειται ουτε απο την κουραση ουτε απο φορτο εργασιας.Για μενα ηταν παντως ενα πεταμενο πενηνταρικο.Καλο ειναι απο δω και περα να δινετε περισσοτερη προσοχη σε οσα γραφονται στις κριτικες γιατι εγω σημερα την πατησα.}
tin_kanw_sfentona, το καρφωτό αστραποβαρεμένο βλέμμα δεν το πρόσεξες στο σαλόνι;
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Μακριά από τα συγκεκριμένα σπίτια της αλυσίδας, με τα γερμανικά καθαρόαιμα.
Καλύτερα να μην κόψετε το εισιτήριο στο μετρό και να πληρώσετε 50 ευρώ πρόστιμο.
Λιγότερο χαμένα θα είναι τα λεφτά, από το να δώσετε 50 ευρώ στην Ισμήνης και στο Συγγρού 144.
Καλύτερα να μην κόψετε το εισιτήριο στο μετρό και να πληρώσετε 50 ευρώ πρόστιμο.
Λιγότερο χαμένα θα είναι τα λεφτά, από το να δώσετε 50 ευρώ στην Ισμήνης και στο Συγγρού 144.
Επισκέπτης
VFM-VICTORIA, Σάββατο 01 Αυγ 2009, στις 14:21
Γράφτηκε από τον aplamouareseitosite
...το πολωνικό ροστεράκι... ΒΙΚΤΩΡΙΑ. Η κοπέλλα που θέλουμε όλοι εμείς που μας αρέσουν οι σλάβες.GFE σίγουρα, ίσως να είναι κρυφό ταλέντο και σε PSE, αλλά δεν τό'ψαξα. Χαίρομαι κάθε φορά που την παίρνω, είναι υπέρ το δέον VFM, μακάρι νά'χαν όλα τα στουντιάκια τέτοιες. Συστήνεται για αρχάριους, "καλά παιδιά" και για να πάτε τον "γιό σας" για πρώτη φορά σε γυναίκα !!! μόνο μην την ερωτευτεί :-))) θα τα πούμε λίαν συντόμως Βίκα..!!
ΤΟ ΠΕ - ΤΟ ΠΕ,Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ...γεια σου Λευτέρη Πανταζή με τα ωραία σου!!!
Εδώ η καλή Βικτώριαααα!!! Όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει!!!
Εδώ ο καλός ο μύλος που τα αλέθει όλα:αρχάριους, "καλά παιδιά",παρθένους,πατεράδες,γιους!!!
Παρθένο παιδάκι να παει στην Βικτώρια!
Ψυχικό έγκλημα σε βάρος ανηλίκου.
...το πολωνικό ροστεράκι... ΒΙΚΤΩΡΙΑ. Η κοπέλλα που θέλουμε όλοι εμείς που μας αρέσουν οι σλάβες.GFE σίγουρα, ίσως να είναι κρυφό ταλέντο και σε PSE, αλλά δεν τό'ψαξα. Χαίρομαι κάθε φορά που την παίρνω, είναι υπέρ το δέον VFM, μακάρι νά'χαν όλα τα στουντιάκια τέτοιες. Συστήνεται για αρχάριους, "καλά παιδιά" και για να πάτε τον "γιό σας" για πρώτη φορά σε γυναίκα !!! μόνο μην την ερωτευτεί :-))) θα τα πούμε λίαν συντόμως Βίκα..!!
ΤΟ ΠΕ - ΤΟ ΠΕ,Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ...γεια σου Λευτέρη Πανταζή με τα ωραία σου!!!
Εδώ η καλή Βικτώριαααα!!! Όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει!!!
Εδώ ο καλός ο μύλος που τα αλέθει όλα:αρχάριους, "καλά παιδιά",παρθένους,πατεράδες,γιους!!!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Επισκέπτης
Ένας φίλος ήρθε απόψε απ'τά παλιά φορτωμένος με Βικτωριανές αναμνήσεις...
ΤΟ ΠΕ - ΤΟ ΠΕ,Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ...
ΤΟ ΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕ...
{Το' πα και το 'κανα,
Παρασκευή 31 Ιούλ 2009, στις 11:43
(Βικτώρια)
..τελικά εγώ τό'πα και τό'κανα.. έγινα πελατάκι της.. Δεν ξέρω για τους άλλους συναγωνιστές, αλλά εμένα η Βικτώρια μ' αρέσει, όπερ και εντός 3ημέρου επανέκαμψα δριμύτερος..!! φυσικά και με θυμήθηκε, φυσικά και πέρασα " αξιοπρεπέστατα", οπότε θα με ξαναδεί !!! κι' εγώ αυτήν. Για τα δικά μου γούστα είναι" γλυκιά και τριανταφυλλένια".. στην κυριολεξία. Βέβαια αφήνω "φούλ πακέτο", αλλά ότι δίνεις - παίρνεις σ' αυτή την ζωή. Συνιστάται είτε για αρχάριους GFE, είτε για μπουχτισμένους κάποιας ηλικίας ( like me ), που τους αρέσουν οι ξανθές σλαβόφατσες. Οι άλλοι που σας αρέσουν PSE και μεσογειακές , ψάξτε για κάτι άλλο. Αμεσα υπολογίζω να γευτώ Μάρτα και Κάτια, του ιδίου ομίλου, οπότε θα επανέλθω με κριτική και εκλογή ρόστερ από τις εν λόγω τρείς ( Βικ. Μαρτ.Κατ. )..!!}
Εύγε παιδί μου!!! Χαρακτηρίζεσαι από συνέπεια λόγων και έργων!!!
Να επανέλθεις με κριτική και εκλογές,πάρε μικρόφωνα,ντουντούκες και κάνε και προεκλογική συγκέντρωση:"ΑΚΟΥΣΑΤΕ,ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΠΕΛΑΤΑΚΙΑΑΑΑ,ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟΟΟΟΟ!!!
"Βέβαια αφήνω "φούλ πακέτο", αλλά ότι δίνεις - παίρνεις σ' αυτή την ζωή."
Το πιάσατε το μήνυμα παίδες; Να είστε γεναιόδωροι στην Γερμανική αλυσίδα!!!
Μην παραπονιέστε μετά!!!.Το κατάστημα είναι επιπέδου!!!
Αντισθένη, είναι η δεύτερη - ΤΟΤΕ - περί ανέμων και υδάτων χωρίς περιγραφή πράξεων κριτική του aplamouareseitosite
Αντισθένη, τα παρθένα παιδάκια δεν τα λυπάσαι;;;
ΤΟ ΠΕ - ΤΟ ΠΕ,Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ...
ΤΟ ΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕ...
{Το' πα και το 'κανα,
Παρασκευή 31 Ιούλ 2009, στις 11:43
(Βικτώρια)
..τελικά εγώ τό'πα και τό'κανα.. έγινα πελατάκι της.. Δεν ξέρω για τους άλλους συναγωνιστές, αλλά εμένα η Βικτώρια μ' αρέσει, όπερ και εντός 3ημέρου επανέκαμψα δριμύτερος..!! φυσικά και με θυμήθηκε, φυσικά και πέρασα " αξιοπρεπέστατα", οπότε θα με ξαναδεί !!! κι' εγώ αυτήν. Για τα δικά μου γούστα είναι" γλυκιά και τριανταφυλλένια".. στην κυριολεξία. Βέβαια αφήνω "φούλ πακέτο", αλλά ότι δίνεις - παίρνεις σ' αυτή την ζωή. Συνιστάται είτε για αρχάριους GFE, είτε για μπουχτισμένους κάποιας ηλικίας ( like me ), που τους αρέσουν οι ξανθές σλαβόφατσες. Οι άλλοι που σας αρέσουν PSE και μεσογειακές , ψάξτε για κάτι άλλο. Αμεσα υπολογίζω να γευτώ Μάρτα και Κάτια, του ιδίου ομίλου, οπότε θα επανέλθω με κριτική και εκλογή ρόστερ από τις εν λόγω τρείς ( Βικ. Μαρτ.Κατ. )..!!}
Εύγε παιδί μου!!! Χαρακτηρίζεσαι από συνέπεια λόγων και έργων!!!
Να επανέλθεις με κριτική και εκλογές,πάρε μικρόφωνα,ντουντούκες και κάνε και προεκλογική συγκέντρωση:"ΑΚΟΥΣΑΤΕ,ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΠΕΛΑΤΑΚΙΑΑΑΑ,ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟΟΟΟΟ!!!
"Βέβαια αφήνω "φούλ πακέτο", αλλά ότι δίνεις - παίρνεις σ' αυτή την ζωή."
Το πιάσατε το μήνυμα παίδες; Να είστε γεναιόδωροι στην Γερμανική αλυσίδα!!!
Μην παραπονιέστε μετά!!!.Το κατάστημα είναι επιπέδου!!!
Αντισθένη, είναι η δεύτερη - ΤΟΤΕ - περί ανέμων και υδάτων χωρίς περιγραφή πράξεων κριτική του aplamouareseitosite
Αντισθένη, τα παρθένα παιδάκια δεν τα λυπάσαι;;;
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
ρε παιδιά πάλι τα ίδια ['οταν έλεγα εγώ για fake κριτικές και συγκεκριμένα πρόσωπα κάποιοι μου την έλεγαν]. Επί του θέματος καλός γνωστός στην Ισμήνης έδωσε 60 ευρώ απλό πρόγραμμα και μασάζ. Ξέρετε τί ήταν αυτο το μασάζ 1,5 λεπτό τρίψιμο στην πλάτη@!!
Ούστ από δε που προσπαθούν να γίνουν πλούσιοι σε λίγες βδομάδες από τους πεινασμένους για έρωτα έλληνες ;)
Ούστ από δε που προσπαθούν να γίνουν πλούσιοι σε λίγες βδομάδες από τους πεινασμένους για έρωτα έλληνες ;)
{Βικτώρια-απαράδεκτη ξεπέτα, Τρίτη 11 Αυγ 2009, στις 16:38
(Βικτώρια)
Συνολική βαθμολογία 4.3
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Πρόσβαση/Parking 3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 2.0
Επισκέπτης
Και να ήταν αυτό μόνο:50 ευρώ-10 λεπτά, 90 ευρώ-15 λεπτά, αγγαρείας συμπεριφορά για να ξενερώσεις και να τελειώνεις.ρε παιδιά πάλι τα ίδια ['οταν έλεγα εγώ για fake κριτικές και συγκεκριμένα πρόσωπα κάποιοι μου την έλεγαν]. Επί του θέματος καλός γνωστός στην Ισμήνης έδωσε 60 ευρώ απλό πρόγραμμα και μασάζ. Ξέρετε τί ήταν αυτο το μασάζ 1,5 λεπτό τρίψιμο στην πλάτη@!!
10 ευρώ φιλοδώρημα έδωσε ο άλλος στην Μάρθα-Μάρτα-Marta και του είπε να τελειώνει,"στα 50 ευρώ 10 λεπτά είναι μόνο".Ψυχρότητα και εμπαιγμός!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
verstehen?
Eγώ κάνα δυο φορές που πέρασα από εκεί (χωρίς να μπω στο δωμάτιο...) δεν άκουσα τέτοια προγράμματα. Τώρα πού τα ακούν οι διάφοροι συναθλητές δεν ξέρω...
Σαν να έχει υφάκι η συγκεκριμένη... Ελπίζω να μην το έχει και στο δωμάτιο
Αγαπητέ Πουτανγαμών η 'Άννα η Πολωνέζα' το υφάκι το έχει και στο δωμάτιο,
μια φορά είχα κάνει το ατόπημα πριν πάρα πάρα πολύ πολύ καιρό και την είχα
τιμήσει στο Φυλής 84 ισόγειο με πράσινη πόρτα και είχε και το υφάκι και για
κάτι που της ζήταγα μου έλεγε μαλακίες 'για το αγόρι της' και για πράσινα άλογα.
Ένα 20-άρικο έκλαψα γι΄αυτήν και πολύ της ήταν. Εννοείται πολύ καλύτερη επένδυση
να το φάει κανείς σε σουβλάκια με φίλους.
Αγαπητέ συναγωνιστή με το που το διάβασα οτι έδωσες 80 ευρώπουλα στην Εμμανουέλα ! ! !
Δηλαδή ΕΛΕΟΣ ! ! ! Διαβάζετε ρε παιδιά και καμμιά κριτική για την κοπέλα ! ! !
Δηλαδή βγήκα από τα ρούχα μου ! ! ! Δια ταύτα και η 'καταρροή' θαυμαστικών.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι κουράγιο και όταν διάβασα την κριτική σου 'σφίχτηκα'
μέσα μου σαν να τα έχασα εγώ. Δηλαδή ρε παιδιά τί τον έχουμε αυτόν τον μπουρδελο-ιστοτόπο
αν όχι για να ξεστραβώνονται και τα στραβάδια πριν τα 'δαγκώσουνε' οι κάργιες.
Δηλαδή ΕΛΕΟΣ ! ! ! Διαβάζετε ρε παιδιά και καμμιά κριτική για την κοπέλα ! ! !
Δηλαδή βγήκα από τα ρούχα μου ! ! ! Δια ταύτα και η 'καταρροή' θαυμαστικών.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι κουράγιο και όταν διάβασα την κριτική σου 'σφίχτηκα'
μέσα μου σαν να τα έχασα εγώ. Δηλαδή ρε παιδιά τί τον έχουμε αυτόν τον μπουρδελο-ιστοτόπο
αν όχι για να ξεστραβώνονται και τα στραβάδια πριν τα 'δαγκώσουνε' οι κάργιες.
Κεφαλληνίας 75
Άντε από εδώ μωρή Τιτίκα!!!!!, Τρίτη 11 Αυγ 2009, στις 20:57
Γράφτηκε από τον saras - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Εμμανουέλα)
Συνολική βαθμολογία 5.5
Εμφάνιση κοπέλας 6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 3.0
αντε να αλλαξεις δουλεια μωρη γαλοτσα!!!δυστυχως συνμπουρδελιαρηδες δεν ακουσα το ενστικτο μου και την πατησα...παω κατα τις 5 το απογευμα και η τσατσα μου εμφανιζει την εμμανουελλα.ωραιο προσωπακι, ξανθια, γυρω στα 28, 3αρι σιλικονατο βυζακι...το ενστικτο μου μου λεει να μην μπω, αλλα το ναζι της και το κουνημα της με εριξαν...παιρνω το προγραμμα των 80 ευρω (ακαποτη πιπα) και ανεβαινω στο δωματιο.κανω το ντουζακι μου και μετα απο λιγο ερχεται η εμμανουελλα.πιανουμε κουβεντουλα, χαμογελαστη, ωπα λεω καλα θα περασουμε...ξεκιναει πιπα μετρια με πολυ χρηση χεριου, της λεω ευγενικα να μην βαζει πολυ χερι και μου λεει οτι ετσι την κανει...το παραβλεπω...μετα απο 2 λεπτα σταματαει την πιπα και πριν προλαβω να της πω να συνεχισει λιγο ακομα, βαζει 1 τονο κρεμα στο μουνι της καιμε ρωταει πωσ θελω να πηδηχτουμε...ψιλοστραβωνω, αλλα δεν το συνεχιζω...της λεω ελα απο πανω...ερχεται και βαζει τα χερια με τετοιο τροπο που ελαχιστα μπορουσα να πιασω το στηθος της και φυσικα ουτε να γλειψω καμια ρωγα...σταματαει στα 30 δευτερολεπτα και κατεβαινει και μου λεει πωσ θελω να συνεχισουμε.της λεω πισοκολλητο.ξεκιναμε, βγαζει κατι ψευτικα ψιλοβογκητα και βαζει και το χερι της μπροστα απο το μουνι της με αποτελεσμα να μπαινει ο μισος πουτσος μεσα (εχω φυσιολογικο μεγεθος).εχω ηδη ξενερωσει πολυ, απο την πολυ κρεμα δεν ενιωθα τιποτα, με το χερι εμπαινα ελαχιστα μεσα, σταματαω και εγω και βγαζω και το προφυλακτικο για να τον παιξω μπας και τελειωσω.με βλεπει οτι τον παιζω και καθεται διπλα.της λεω, δεν μου γλειεφεις λιγο τα αρχιδια για να βοηθησεις λιγο?και τι μου απανταει??πληρωσες για αν σου γλειψω τον πουτσο και οχι για να σου γλειψω τα αρχιδια!!τι λες μωρη της λεω??δηλαδη αν ηθελα να μου γλειψεις την ρωγα μου θα μου ελεγες οτι δεν εχω πληρωσει για αυτο οποτε δεν το κανεις??σηκωιηκα την διαολοστειλα, της ειπα οτι ηταν η χειροτερη τανα που εχω παει και οτι πληρωσα 80 ευρω και οτι πρεπει να το σεβεται οπως την σεβομαι και εγω.δεν καθεισαι ουτε 5 λεπτα μεσα κυριολεκτικα και της λςω οτι στην φυλης με 20 ευρω θα καθοταν πιο πολυ.και μου λεει να πηγαινω στην φυλης.κατεβηκα κατω, τα εχωσα χοντρα και στην τσατσα και μου ζηταγε συγνωμη...να σεβομαστε τα κοριτσια που κανουν αυτη την δουλεια, αλλα να σεβονται και εκεινες τα χρηματα που δινουμε!ακομα τα κλαιω τα 80 ευρω που εδωσα...ουστ μωρη!!!μακρια παιδια!!!!αν μπορουσα θα εβαζα 2 στην συμμετοχη της...ουστ!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • Αυταρχικό
Όνομα κοπέλας: Εμμανουέλα
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17