καλησπεραΔεν γράφω πλέον στις κριτικές δεδομένου ότι είναι προσβάσιμο σημείο και στους επισκέπτες (πράγμα το οποίο μου είναι σχετικά μη ..."αποδεκτό")
θες να μας το αναλυσεις λιγο αυτο?
καλησπεραΔεν γράφω πλέον στις κριτικές δεδομένου ότι είναι προσβάσιμο σημείο και στους επισκέπτες (πράγμα το οποίο μου είναι σχετικά μη ..."αποδεκτό")
θα ελεγα οτι σε τιμα το γεγονοςΚαλησπέρα Iblis
Δεν θα ήθελα να το αναλύσω
ή μάλλον δεν γνωρίζω να το αναλύσω δεδομένου ότι αφορά ζήτημα προσωπικής μου αίσθησης ή άνεσης (αν το θέλεις) για την συμμετοχή μου στις κριτικές που είναι προσβάσιμες στους επισκέπτες
Ετσι για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα γιατι αφου μιλαμε για κεφαλαιο σιγουρα καποιοι εχουν συμφεροντα και καλα κανουν αφου ετσι εξυπηρετουν το κερδος τους .Ομως το να λεγονται ανακριβειες δε μου αρεσει οχι μονο για το ατομο μου αλλα γενικα .Η φαση <<για μενα που ειναι αναγκαστικα υποκειμενικο>> ξεκινησε σα ξεπετα λιγο χαδι οπως απλωνει το αλευρι η βεφα και κοιταει αλλου και μετα πιπα τοτε οπως εγραψα στην κριτικη μου της αγγιξα τα βυζια ουδεποτε δαγκωσα η ειχα τετοια προθεση και αναφορικα ουτε το χω κανει στο παρελθον και αυτη εκανε ολο μορφασμους και μου πε με υφος να σταματησω να το κανω .Σεβομαι τις κοπελες και τα σπιτια και οπως σε καθε αγορα ετσι και εδω πιστευω πως ισχυουν καποιοι κανονες.Υπαρχει η διαφημιση στο ιντερνετ κυρια γλυκεια μου αντζελα που οπως φαινεται το δουλευετε καλα και υπαρχει απο στομα σε στομα .Αν τελειωνα στο δωματιο η αν ακομα και οχι αλλα εβλεπα πως η κοπελα ειχε διαθεση να το καταφερει απλα θα εγραφα μια κριτικη και μπορει και οχι και θα φευγα .Οταν ομως μου κανει μαθημα με υφος το πως το θελει καιμη τυχον βγει εξω και ξαναμπει το θεωρω γελοιο να πληρωνω για κατι τετοιο ειδικα απο επαγκελματια του χωρου .Αν με πληρωνε εκεινη και το χαμε διαλεξει και οι δυο αυτο μονο τοτε θα καθομουνα .Αλλα ειναι και θεμα ατμοσφαιρας που γι αυτο παμε σ αυτα τα μαγαζια αλλιως θα βρισκαμε τιποτα μηχανες να μας ζουλανε και επειδη εχει και το αναλογο οχι φτηνο κοστος studio αν θυμασαι ?περιμενω και την αναλογη αντιμετωπιση και για να τελειωνουμε με το σιριαλ οταν βγηκα χωρις να χω τελειωσει ζητησα απλα τα λεφτα μου πισω γιατι απλα οπως ολοι τα βρησκω δυσκολα και οχι και καλα δεν υπηρχε χημεια αλλα οπως τους ειπα ξεχασανε να μου κανουν <<μαθημα>> εξω για το που και ποσο θελει και μπορει η κοπελα και μου κανε μαθημα μεσα που ειναι ακυρο .Παντως εγω θεωρησα καλο πως δοθηκε το ποσο και γι αυτο το ανεφερα στην κριτικη μου .Τωρα για μελανιες και μελανωματα ενταξει μονο ο ευαγγελατος λειπει με κρυφει καμερα .. .και γενικα πιστευω πως ειναι μαλακιες οι απειλες και τα νταβατζιλικια ειδικα πισω απο μια κονσολα αλλα ειναι πιο χοντρο να παραποιουμε την αληθεια για να σωσουμε το μαγαζι μας η το συμφερον που χουμε απ αυτο το μαγαζι.οσον αφορα εμενα αν και ειμαι καιρο στο χωρο και στο σαιτ δε γραφω κριτικες γιατι δε μου παει τοσο ,αν αυτο απαγορευεται να φυγω αλλα μη ξαφνικα βγω και κουγιας των κριτικων ημαρτων οπως θα λεγε και ο τετοιος . .
πεστα ρε μεγαλε γιατι εχω φριξει με ολα αυτα που βλεπω εδω περα και μετα εγω γινομαι ''εριστικος''Πέρα από τα παραπάνω, όποιος και αν ήταν ο παπάρας, και μόνο που χρησιμοποίησε το όνομα του site για να πάρει πίσω έστω και ένα γαμημένο Ευρώ είναι τελείως ξεφτίλας.
Το έχουμε πει 1000 φορές: αν η κοπέλα στο δωμάτιο σου κάνει νερά, καλύτερα σήκω και φύγε, παρά να αυτοσχεδιάσεις (έχω διαβάσει διάφορα: π.χ. πολλοί μόλις βλέπουν ότι η κοπέλα δεν αφήνει πιασίματα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, αντί να σηκωθούν να φύγουν, κοιτάνε σα γνήσιοι αρχιμαλάκες να βγάλουν το άχτι τους, βάζοντας όλη τους τη δύναμη). Κάτι τέτοιοι (και μάλιστα έχουν το θράσος να το περηφανεύονται κιόλας στις κριτικές τους) είναι σκέτα ζώα, και σαν ζώα που είναι θέλουν κράξιμο ομαδικό (κανονικά μπουκέτα θέλουν, αλλά δεν έχει εφευρεθεί ακόμα η ψηφιακή φάπα).
Έλεος δηλαδή! Και τα κορίτσια άνθρωποι είναι, άσχετα με τη δουλειά που κάνουν. Όταν δηλαδή εσύ αρχιμαλάκα που και καλά παίρνεις την εκδίκησή σου, όταν ο εργοδότης σου σου συμπεριφέρεται σα ζώο (άρα ξέρεις πώς είναι να τρως το λούκι), είσαι θύμα και εκείνος μαλάκας.. όταν έρχεται η ώρα που ΕΣΥ συμπεριφέρεσαι ακόμα χειρότερα από τον εργοδότη σου, τότε τι σκατά είσαι;
Ετσι για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα γιατι αφου μιλαμε για κεφαλαιο σιγουρα καποιοι εχουν συμφεροντα και καλα κανουν αφου ετσι εξυπηρετουν το κερδος τους .Ομως το να λεγονται ανακριβειες δε μου αρεσει οχι μονο για το ατομο μου αλλα γενικα .Η φαση <<για μενα που ειναι αναγκαστικα υποκειμενικο>> ξεκινησε σα ξεπετα λιγο χαδι οπως απλωνει το αλευρι η βεφα και κοιταει αλλου και μετα πιπα τοτε οπως εγραψα στην κριτικη μου της αγγιξα τα βυζια ουδεποτε δαγκωσα η ειχα τετοια προθεση και αναφορικα ουτε το χω κανει στο παρελθον και αυτη εκανε ολο μορφασμους και μου πε με υφος να σταματησω να το κανω .Σεβομαι τις κοπελες και τα σπιτια και οπως σε καθε αγορα ετσι και εδω πιστευω πως ισχυουν καποιοι κανονες.Υπαρχει η διαφημιση στο ιντερνετ κυρια γλυκεια μου αντζελα που οπως φαινεται το δουλευετε καλα και υπαρχει απο στομα σε στομα .Αν τελειωνα στο δωματιο η αν ακομα και οχι αλλα εβλεπα πως η κοπελα ειχε διαθεση να το καταφερει απλα θα εγραφα μια κριτικη και μπορει και οχι και θα φευγα .Οταν ομως μου κανει μαθημα με υφος το πως το θελει καιμη τυχον βγει εξω και ξαναμπει το θεωρω γελοιο να πληρωνω για κατι τετοιο ειδικα απο επαγκελματια του χωρου .Αν με πληρωνε εκεινη και το χαμε διαλεξει και οι δυο αυτο μονο τοτε θα καθομουνα .Αλλα ειναι και θεμα ατμοσφαιρας που γι αυτο παμε σ αυτα τα μαγαζια αλλιως θα βρισκαμε τιποτα μηχανες να μας ζουλανε και επειδη εχει και το αναλογο οχι φτηνο κοστος studio αν θυμασαι ?περιμενω και την αναλογη αντιμετωπιση και για να τελειωνουμε με το σιριαλ οταν βγηκα χωρις να χω τελειωσει ζητησα απλα τα λεφτα μου πισω γιατι απλα οπως ολοι τα βρησκω δυσκολα και οχι και καλα δεν υπηρχε χημεια αλλα οπως τους ειπα ξεχασανε να μου κανουν <<μαθημα>> εξω για το που και ποσο θελει και μπορει η κοπελα και μου κανε μαθημα μεσα που ειναι ακυρο .Παντως εγω θεωρησα καλο πως δοθηκε το ποσο και γι αυτο το ανεφερα στην κριτικη μου .Τωρα για μελανιες και μελανωματα ενταξει μονο ο ευαγγελατος λειπει με κρυφει καμερα .. .και γενικα πιστευω πως ειναι μαλακιες οι απειλες και τα νταβατζιλικια ειδικα πισω απο μια κονσολα αλλα ειναι πιο χοντρο να παραποιουμε την αληθεια για να σωσουμε το μαγαζι μας η το συμφερον που χουμε απ αυτο το μαγαζι.οσον αφορα εμενα αν και ειμαι καιρο στο χωρο και στο σαιτ δε γραφω κριτικες γιατι δε μου παει τοσο ,αν αυτο απαγορευεται να φυγω αλλα μη ξαφνικα βγω και κουγιας των κριτικων ημαρτων οπως θα λεγε και ο τετοιος . .
Και δεν στα είπα και όλα. Οι πρωταγωνίστριες μου λέγανε "Θέλω και εγώ..." , οι άντρες ζητούσαν αυτόγραφα...τρελά σκηνικά...μιλάμεΤσόντα και standing ovation!, Κυριακή 02 Αυγ 2009, στις 12:24
Γράφτηκε από τον Πουτανγαμών - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 10 αξιολογητές
Ξανά χθες βράδυ πήγα στην Άννα από τη Σερβία. Ας τη φάμε όσο μπορούμε πριν πάει σε στούντιο. Της πουτάνας στο σαλόνι, κυριολεκτικά. Μπήκα στο δωμάτιο και άρχισε το πανηγύρι. Έπεσε τέτοια πούτσα που το όλο σκηνικό θύμιζε τσόντα και μάλιστα τσόντα του Σιφρέντι. Με το που ανοίγει το πόμολο της επιτίθεμαι με φουλ στύση ... "Ο λα λα " είπε και γέλασε . Το τί έγινε στην πόρτα δεν περιγράφεται. Χαστουκάκια, τρελά σκηνικά και άλλα . Μετά την οδηγώ στο κρεβάτι που συνεχίζεται το παιχνίδι . Εγώ να βγάζω μουγγρητά , να τη γλείφω πατόκορφα. Μετά κάθομαι γονατιστός και αρχίζει μια απίστευτη πίπα . Της χαϊδευα άγρια το κεφάλι όσο πίπωνε. Μετά από πολύ παιχνίδι , της λέω "Σεξ!!" . Βάζει καπότα και γίνεται τρελό πανηγύρι . Πολλές εναλλαγές με απίστευτο πάθος. Γρατζουνίσματα στην πλάτη , στα σεντόνια , στο κεφάλι μου . πώς δεν σπάσαμε το κρεβάτι
Ήθελα να τελειώσω στο στόμα της , αλλά είχα πάρει τέτοια φόρα που φοβήθηκα ότι θα ξενέρωνε... Τέλειωσα στην μουνάρα της. Με χαιρέτησε και έφυγε. Εγώ έκατσα λίγο να συνέλθω γιατί ήμουνα λαχανιασμένος
Όταν ντύθηκα και πριν φύγω άκουσα χειροκροτήματα . Ήταν από την τηλεόραση . Ακόμα και οι πρωταγωνιστές της τσόντας που έπαιζε είχαν σταματήσει και χάζευαν το σκηνικό με εμένα και την Άννα . Είχε μαζευτεί όλο το καστ και με αποθέωνε σε standing ovation. Χαχχαχα
Συγγνώμη για την Ιονεσκική περιγραφή , αλλά ειλικρινά έπαιξα σε τσόντα . Πώς αλλιώς να το περιγράψω ? Αν συνεχίσει έτσι αυτή η μουνάρα θα κλείσουν τα άλλα σπίτια
θα με πεθανεις Αρχοντα!!!!
Δεν ξέρω πόση ώρα του πήρε του φίλου να τη γράψει την κριτική αλλά απλά τα έσπασε!!!!!
ουτε ο πρεκας τετοια ποηση τυπε μου βυζο
Ένα μεγαλο βυζορισπεκτ στον τιτανομεγιστοτεραστιο μερακλη της πισω πορτας των βυζοπουλεν του μεταξουργειου!!!!!!!!
Τυπε τα σπας!!!!
ουτε ο πρεκας τετοια ποηση τυπε μου βυζο
τελικα ηταν απτην βραζιλια?
εχεις μια αδυναμια στο σπιτακι αυτο ε?