Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Δεν γράφω πλέον στις κριτικές δεδομένου ότι είναι προσβάσιμο σημείο και στους επισκέπτες (πράγμα το οποίο μου είναι σχετικά μη ..."αποδεκτό") 
καλησπερα
θες να μας το αναλυσεις λιγο αυτο?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπέρα Iblis

Δεν θα ήθελα να το αναλύσω

ή μάλλον δεν γνωρίζω να το αναλύσω δεδομένου ότι αφορά ζήτημα προσωπικής μου αίσθησης ή άνεσης (αν το θέλεις) για την συμμετοχή μου στις κριτικές που είναι προσβάσιμες στους επισκέπτες

:dunno:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Καλησπέρα Iblis

Δεν θα ήθελα να το αναλύσω

ή μάλλον δεν γνωρίζω να το αναλύσω δεδομένου ότι αφορά ζήτημα προσωπικής μου αίσθησης ή άνεσης (αν το θέλεις) για την συμμετοχή μου στις κριτικές που είναι προσβάσιμες στους επισκέπτες

:dunno:
θα ελεγα οτι σε τιμα το γεγονος
οτι δε σχολιαζεις κριτικες των αλλων ενω εχεις
καταληξει σε αυτην την αποφαση.
Το αντιθετο δε θα σε τιμουσε.

nikolas9

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα γιατι αφου μιλαμε για κεφαλαιο σιγουρα καποιοι εχουν συμφεροντα και καλα κανουν αφου ετσι εξυπηρετουν το κερδος τους .Ομως το να λεγονται  ανακριβειες δε μου αρεσει οχι μονο για το ατομο μου αλλα γενικα .Η φαση <<για μενα που ειναι αναγκαστικα υποκειμενικο>> ξεκινησε σα ξεπετα λιγο χαδι οπως απλωνει το αλευρι η βεφα και κοιταει αλλου και μετα πιπα τοτε οπως εγραψα στην κριτικη μου της αγγιξα τα βυζια ουδεποτε δαγκωσα η ειχα τετοια προθεση και αναφορικα ουτε το χω κανει στο παρελθον και αυτη εκανε ολο μορφασμους και μου πε με υφος να σταματησω να το κανω .Σεβομαι τις κοπελες και τα σπιτια και οπως σε καθε αγορα ετσι και εδω πιστευω πως ισχυουν καποιοι κανονες.Υπαρχει η διαφημιση στο ιντερνετ κυρια γλυκεια μου αντζελα που οπως φαινεται το δουλευετε καλα και υπαρχει απο στομα σε στομα .Αν τελειωνα στο δωματιο η αν ακομα και οχι αλλα εβλεπα πως η κοπελα ειχε διαθεση να το καταφερει απλα θα εγραφα μια κριτικη και μπορει και οχι και θα φευγα .Οταν ομως μου κανει μαθημα με υφος το πως το θελει καιμη τυχον βγει εξω και ξαναμπει το θεωρω γελοιο να πληρωνω για κατι τετοιο ειδικα απο επαγκελματια του χωρου .Αν με πληρωνε εκεινη και το χαμε διαλεξει και οι δυο αυτο μονο τοτε θα καθομουνα .Αλλα ειναι και θεμα ατμοσφαιρας που γι αυτο παμε σ αυτα τα μαγαζια αλλιως θα βρισκαμε τιποτα μηχανες να μας ζουλανε και επειδη εχει και το αναλογο οχι φτηνο κοστος studio αν θυμασαι ?περιμενω και την αναλογη αντιμετωπιση και για να τελειωνουμε με το σιριαλ οταν βγηκα χωρις να χω τελειωσει ζητησα απλα τα λεφτα μου πισω γιατι απλα οπως ολοι τα βρησκω δυσκολα και οχι και καλα δεν υπηρχε χημεια αλλα οπως τους ειπα ξεχασανε να μου κανουν <<μαθημα>> εξω για το που  και ποσο θελει και μπορει η κοπελα και μου κανε μαθημα μεσα που ειναι ακυρο .Παντως εγω θεωρησα καλο πως δοθηκε το ποσο και γι αυτο το ανεφερα στην κριτικη μου .Τωρα για μελανιες και μελανωματα ενταξει μονο ο ευαγγελατος λειπει με κρυφει καμερα .. .και γενικα πιστευω πως ειναι μαλακιες οι απειλες και τα νταβατζιλικια ειδικα πισω απο μια κονσολα αλλα ειναι πιο χοντρο να παραποιουμε την αληθεια για να σωσουμε το μαγαζι μας η το συμφερον που χουμε απ αυτο το μαγαζι.οσον αφορα εμενα αν και ειμαι καιρο στο χωρο και στο σαιτ δε γραφω κριτικες γιατι δε μου παει τοσο ,αν αυτο απαγορευεται να φυγω αλλα μη ξαφνικα βγω και κουγιας των κριτικων ημαρτων οπως θα λεγε και ο τετοιος . .

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα γιατι αφου μιλαμε για κεφαλαιο σιγουρα καποιοι εχουν συμφεροντα και καλα κανουν αφου ετσι εξυπηρετουν το κερδος τους .Ομως το να λεγονται  ανακριβειες δε μου αρεσει οχι μονο για το ατομο μου αλλα γενικα .Η φαση <<για μενα που ειναι αναγκαστικα υποκειμενικο>> ξεκινησε σα ξεπετα λιγο χαδι οπως απλωνει το αλευρι η βεφα και κοιταει αλλου και μετα πιπα τοτε οπως εγραψα στην κριτικη μου της αγγιξα τα βυζια ουδεποτε δαγκωσα η ειχα τετοια προθεση και αναφορικα ουτε το χω κανει στο παρελθον και αυτη εκανε ολο μορφασμους και μου πε με υφος να σταματησω να το κανω .Σεβομαι τις κοπελες και τα σπιτια και οπως σε καθε αγορα ετσι και εδω πιστευω πως ισχυουν καποιοι κανονες.Υπαρχει η διαφημιση στο ιντερνετ κυρια γλυκεια μου αντζελα που οπως φαινεται το δουλευετε καλα και υπαρχει απο στομα σε στομα .Αν τελειωνα στο δωματιο η αν ακομα και οχι αλλα εβλεπα πως η κοπελα ειχε διαθεση να το καταφερει απλα θα εγραφα μια κριτικη και μπορει και οχι και θα φευγα .Οταν ομως μου κανει μαθημα με υφος το πως το θελει καιμη τυχον βγει εξω και ξαναμπει το θεωρω γελοιο να πληρωνω για κατι τετοιο ειδικα απο επαγκελματια του χωρου .Αν με πληρωνε εκεινη και το χαμε διαλεξει και οι δυο αυτο μονο τοτε θα καθομουνα .Αλλα ειναι και θεμα ατμοσφαιρας που γι αυτο παμε σ αυτα τα μαγαζια αλλιως θα βρισκαμε τιποτα μηχανες να μας ζουλανε και επειδη εχει και το αναλογο οχι φτηνο κοστος studio αν θυμασαι ?περιμενω και την αναλογη αντιμετωπιση και για να τελειωνουμε με το σιριαλ οταν βγηκα χωρις να χω τελειωσει ζητησα απλα τα λεφτα μου πισω γιατι απλα οπως ολοι τα βρησκω δυσκολα και οχι και καλα δεν υπηρχε χημεια αλλα οπως τους ειπα ξεχασανε να μου κανουν <<μαθημα>> εξω για το που  και ποσο θελει και μπορει η κοπελα και μου κανε μαθημα μεσα που ειναι ακυρο .Παντως εγω θεωρησα καλο πως δοθηκε το ποσο και γι αυτο το ανεφερα στην κριτικη μου .Τωρα για μελανιες και μελανωματα ενταξει μονο ο ευαγγελατος λειπει με κρυφει καμερα .. .και γενικα πιστευω πως ειναι μαλακιες οι απειλες και τα νταβατζιλικια ειδικα πισω απο μια κονσολα αλλα ειναι πιο χοντρο να παραποιουμε την αληθεια για να σωσουμε το μαγαζι μας η το συμφερον που χουμε απ αυτο το μαγαζι.οσον αφορα εμενα αν και ειμαι καιρο στο χωρο και στο σαιτ δε γραφω κριτικες γιατι δε μου παει τοσο ,αν αυτο απαγορευεται να φυγω αλλα μη ξαφνικα βγω και κουγιας των κριτικων ημαρτων οπως θα λεγε και ο τετοιος . .

Λοιπόν, εγώ το βλέπω ως εξής:

1. Νικολάκη αγόρι μου, όταν η κοπέλα δε σου κάνει τελικά, ή σου αρχίζει τις κόνξες, δεν περιμένεις να κάνεις πρώτα 15 στάσεις και μετά να πεις "τα λεφτά μου πίσω". Αυτό είναι συμπεριφορά λαμόγιου! Τελεία!

2. Κακώς η υπηρεσία (sorry, ξεχνάω το όνομα), σου επέστρεψε το οποιοδήποτε ποσό. Από τη στιγμή που έχεις κάνει και εγώ δεν ξέρω πόση ώρα στο δωμάτιο, είτε τελείωσες, είτε όχι, η αμοιβή πρέπει να πληρωθεί. Όπως και να είναι, πληρώνουμε τις υπηρεσίες και όχι το τελείωμα. Βέβαια, το θέμα είναι ότι ούτε η υπηρεσία το χειρίστηκε σωστά, αφού αν όντως η κοπέλα είχε δαγκωνιές (άρα αν αυτό ισχύει θα έπρεπε να υπάρχει ερεθισμός στο σημείο), όχι μόνο δεν έπρεπε να σου επιστρέψει έστω και ένα ευρώ, αλλά και να σε πετάξει έξω με τις κλωτσιές. Εξυπακούεται, ότι αυτά τα λέω ΕΦ' ΟΣΟΝ ισχύουν αυτά που λέει η υπηρεσία στο σχόλιό της.

3. Τη συγκεκριμένη υπόθεση, τη χειρίστηκε λάθος και η κοπέλα (αν πιστέψουμε όσα είπε η υπηρεσία). Κανονικά, θα έπρεπε από την στιγμή που ο πελάτης δε συμπεριφέρεται καλά, να αφήσει τους επαγγελματισμούς κατά μέρος και να τον πετάξει έξω από το δωμάτιο με τις κλωτσιές (και να του επιστρέψει και το μεγαλύτερο μέρος του ποσού, π.χ. τα 40 ευρώ).

Να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί, ενώ το έχω επισκεφθεί, δεν το έχω τιμήσει, είτε επειδή δεν βρήκα κάτι που να με ικανοποιεί, είτε επειδή δεν είχα χρόνο για να περιμένω.

Just my 2 cents...

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Πέρα από τα παραπάνω, όποιος και αν ήταν ο παπάρας, και μόνο που χρησιμοποίησε το όνομα του site για να πάρει πίσω έστω και ένα γαμημένο Ευρώ είναι τελείως ξεφτίλας.

Το έχουμε πει 1000 φορές: αν η κοπέλα στο δωμάτιο σου κάνει νερά, καλύτερα σήκω και φύγε, παρά να αυτοσχεδιάσεις (έχω διαβάσει διάφορα: π.χ. πολλοί μόλις βλέπουν ότι η κοπέλα δεν αφήνει πιασίματα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, αντί να σηκωθούν να φύγουν, κοιτάνε σα γνήσιοι αρχιμαλάκες να βγάλουν το άχτι τους, βάζοντας όλη τους τη δύναμη). Κάτι τέτοιοι (και μάλιστα έχουν το θράσος να το περηφανεύονται κιόλας στις κριτικές τους) είναι σκέτα ζώα, και σαν ζώα που είναι θέλουν κράξιμο ομαδικό (κανονικά μπουκέτα θέλουν, αλλά δεν έχει εφευρεθεί ακόμα η ψηφιακή φάπα).

Έλεος δηλαδή! Και τα κορίτσια άνθρωποι είναι, άσχετα με τη δουλειά που κάνουν. Όταν δηλαδή εσύ αρχιμαλάκα που και καλά παίρνεις την εκδίκησή σου, όταν ο εργοδότης σου σου συμπεριφέρεται σα ζώο (άρα ξέρεις πώς είναι να τρως το λούκι), είσαι θύμα και εκείνος μαλάκας.. όταν έρχεται η ώρα που ΕΣΥ συμπεριφέρεσαι ακόμα χειρότερα από τον εργοδότη σου, τότε τι σκατά είσαι;

Επισκέπτης
Πέρα από τα παραπάνω, όποιος και αν ήταν ο παπάρας, και μόνο που χρησιμοποίησε το όνομα του site για να πάρει πίσω έστω και ένα γαμημένο Ευρώ είναι τελείως ξεφτίλας.

Το έχουμε πει 1000 φορές: αν η κοπέλα στο δωμάτιο σου κάνει νερά, καλύτερα σήκω και φύγε, παρά να αυτοσχεδιάσεις (έχω διαβάσει διάφορα: π.χ. πολλοί μόλις βλέπουν ότι η κοπέλα δεν αφήνει πιασίματα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, αντί να σηκωθούν να φύγουν, κοιτάνε σα γνήσιοι αρχιμαλάκες να βγάλουν το άχτι τους, βάζοντας όλη τους τη δύναμη). Κάτι τέτοιοι (και μάλιστα έχουν το θράσος να το περηφανεύονται κιόλας στις κριτικές τους) είναι σκέτα ζώα, και σαν ζώα που είναι θέλουν κράξιμο ομαδικό (κανονικά μπουκέτα θέλουν, αλλά δεν έχει εφευρεθεί ακόμα η ψηφιακή φάπα).

Έλεος δηλαδή! Και τα κορίτσια άνθρωποι είναι, άσχετα με τη δουλειά που κάνουν. Όταν δηλαδή εσύ αρχιμαλάκα που και καλά παίρνεις την εκδίκησή σου, όταν ο εργοδότης σου σου συμπεριφέρεται σα ζώο (άρα ξέρεις πώς είναι να τρως το λούκι), είσαι θύμα και εκείνος μαλάκας.. όταν έρχεται η ώρα που ΕΣΥ συμπεριφέρεσαι ακόμα χειρότερα από τον εργοδότη σου, τότε τι σκατά είσαι;
πεστα ρε μεγαλε γιατι εχω φριξει με ολα αυτα που βλεπω εδω περα και μετα εγω γινομαι ''εριστικος''

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

οτι ειχα να σου γραψω αγορι μου στο εγραψα
και οτι ειπα ισχυει και το ξερεις πολυ καλα
τωρα επειδη οπως λες βγαζεις τα λεφτα σου δυσκολα, εγω δεν ξερω κανεναν που να τα βγαζει ευκολα
η νικολ και η καθε νικολ ΓΑΜ.... με ολη τη σημασια της λεξεως για να τα βγαλει, και μαζι σου οπως ξερεις γαμ... για τουλαχιστον 15 ολοκληρα λεπτα της ωρας
και εσυ σαν γνησιος πονηρος και θρασυς νεοελληνας με παιδιαριστικες απειλες του τυπου "θα σας γραψω κακη κριτικη" (λες και δεν μας εχουν ξαναγραψει ή λες και αμα το κανεις θα πεινασουμε και θα βγουμε στο δρομο να ζητιανεψουμε) σαν γνησιος γυφτος (ειναι πολυ κακο κουσουρι στον αντρα νικολακι μου η γυφτια, προσεξε το)  ζητησες και τα ρεστα
δε πειραζει εισουν τυχερος που επεσες σε <<χαζη>> υπηρεσια που φοβηθηκε οτι η κριτικη σου θα με στεναχωρουσε
μπορει η κοπέλα στη τελικη να εχασε το μεροκαματο της
αλλα σαν μαγαζι κερδισμενοι βγηκαμε γιατι σε χασουμε απο πελατη μια για παντα ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
αγαπητέ nikolas9 από την όλη συμπεριφορά σου θα σε χαρακτήριζα με την κοινότερη λέξη της νεοελληνικής γλώσσας.
για να μην έχουν πρόβλημα όμως  οι διαχειριστές του site θα τολμήσω να σε αποκάλεσω φανατικό πεοκρούστη διότι προφανώς παρουσιάζεις έλλειμμα σεβασμού ως προς τους συναθρώπους σου (αυτό είναι η Νικόλ όσο και αν δεν σου περνάει από το μυαλό) με ανάλογη αύξηση κακομοιριάς (πήδηξες και ήθελες τα λεφτά πίσω, απειλώντας πως θα γράψεις κακή κριτική που ούτε αυτό κατάφερες να κάνεις σωστά).
γνωρίζοντας μια σταλιά παραπάνω την Άντζελα - όχι ως επαγγελματία - έχω ως αξίωμα την ειλικρίνεια της και διαβάζοντας τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω τι έγινε. αν μπορούσα να σε δω, μόνο κρίμα θα σου έλεγα. 

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Τσόντα και standing ovation!, Κυριακή 02 Αυγ 2009, στις 12:24
Γράφτηκε από τον Πουτανγαμών  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές

Ξανά χθες βράδυ πήγα στην Άννα από τη Σερβία. Ας τη φάμε όσο μπορούμε πριν πάει σε στούντιο. Της πουτάνας στο σαλόνι, κυριολεκτικά. Μπήκα στο δωμάτιο και άρχισε το πανηγύρι. Έπεσε τέτοια πούτσα που το όλο σκηνικό θύμιζε τσόντα και μάλιστα τσόντα του Σιφρέντι. Με το που ανοίγει το πόμολο της επιτίθεμαι με φουλ στύση ... "Ο λα λα " είπε και γέλασε . Το τί έγινε στην πόρτα δεν περιγράφεται. Χαστουκάκια, τρελά σκηνικά και άλλα . Μετά την οδηγώ στο κρεβάτι που συνεχίζεται το παιχνίδι . Εγώ να βγάζω μουγγρητά , να τη γλείφω πατόκορφα. Μετά κάθομαι γονατιστός και αρχίζει μια απίστευτη πίπα . Της χαϊδευα άγρια το κεφάλι όσο πίπωνε. Μετά από πολύ παιχνίδι , της λέω "Σεξ!!" . Βάζει καπότα και γίνεται τρελό πανηγύρι . Πολλές εναλλαγές με απίστευτο πάθος. Γρατζουνίσματα στην πλάτη , στα σεντόνια , στο κεφάλι μου . πώς δεν σπάσαμε το κρεβάτι
Ήθελα να τελειώσω στο στόμα της , αλλά είχα πάρει τέτοια φόρα που φοβήθηκα ότι θα ξενέρωνε... Τέλειωσα στην μουνάρα της. Με χαιρέτησε και έφυγε. Εγώ έκατσα λίγο να συνέλθω γιατί ήμουνα λαχανιασμένος
Όταν ντύθηκα και πριν φύγω άκουσα χειροκροτήματα . Ήταν από την τηλεόραση . Ακόμα και οι πρωταγωνιστές της τσόντας που έπαιζε είχαν σταματήσει και χάζευαν το σκηνικό με εμένα και την Άννα . Είχε μαζευτεί όλο το καστ και με αποθέωνε σε standing ovation. Χαχχαχα
Συγγνώμη για την Ιονεσκική περιγραφή , αλλά ειλικρινά έπαιξα σε τσόντα . Πώς αλλιώς να το περιγράψω ? Αν συνεχίσει έτσι αυτή η μουνάρα θα κλείσουν τα άλλα σπίτια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα με πεθανεις Αρχοντα!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
:2funny: :2funny: :2funny:

Oι κριτικές του Πουτανγαμών, του germaon και του Νitro θα μείνουν στην μπουρδελοιστορία! :rockon:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Τσόντα και standing ovation!, Κυριακή 02 Αυγ 2009, στις 12:24
Γράφτηκε από τον Πουτανγαμών  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές

Ξανά χθες βράδυ πήγα στην Άννα από τη Σερβία. Ας τη φάμε όσο μπορούμε πριν πάει σε στούντιο. Της πουτάνας στο σαλόνι, κυριολεκτικά. Μπήκα στο δωμάτιο και άρχισε το πανηγύρι. Έπεσε τέτοια πούτσα που το όλο σκηνικό θύμιζε τσόντα και μάλιστα τσόντα του Σιφρέντι. Με το που ανοίγει το πόμολο της επιτίθεμαι με φουλ στύση ... "Ο λα λα " είπε και γέλασε . Το τί έγινε στην πόρτα δεν περιγράφεται. Χαστουκάκια, τρελά σκηνικά και άλλα . Μετά την οδηγώ στο κρεβάτι που συνεχίζεται το παιχνίδι . Εγώ να βγάζω μουγγρητά , να τη γλείφω πατόκορφα. Μετά κάθομαι γονατιστός και αρχίζει μια απίστευτη πίπα . Της χαϊδευα άγρια το κεφάλι όσο πίπωνε. Μετά από πολύ παιχνίδι , της λέω "Σεξ!!" . Βάζει καπότα και γίνεται τρελό πανηγύρι . Πολλές εναλλαγές με απίστευτο πάθος. Γρατζουνίσματα στην πλάτη , στα σεντόνια , στο κεφάλι μου . πώς δεν σπάσαμε το κρεβάτι
Ήθελα να τελειώσω στο στόμα της , αλλά είχα πάρει τέτοια φόρα που φοβήθηκα ότι θα ξενέρωνε... Τέλειωσα στην μουνάρα της. Με χαιρέτησε και έφυγε. Εγώ έκατσα λίγο να συνέλθω γιατί ήμουνα λαχανιασμένος
Όταν ντύθηκα και πριν φύγω άκουσα χειροκροτήματα . Ήταν από την τηλεόραση . Ακόμα και οι πρωταγωνιστές της τσόντας που έπαιζε είχαν σταματήσει και χάζευαν το σκηνικό με εμένα και την Άννα . Είχε μαζευτεί όλο το καστ και με αποθέωνε σε standing ovation. Χαχχαχα
Συγγνώμη για την Ιονεσκική περιγραφή , αλλά ειλικρινά έπαιξα σε τσόντα . Πώς αλλιώς να το περιγράψω ? Αν συνεχίσει έτσι αυτή η μουνάρα θα κλείσουν τα άλλα σπίτια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα με πεθανεις Αρχοντα!!!!
:2funny: :2funny: Και δεν στα είπα και όλα. Οι πρωταγωνίστριες μου λέγανε "Θέλω και εγώ..." , οι άντρες ζητούσαν αυτόγραφα...τρελά σκηνικά...μιλάμε
:2funny: :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Δεν ξέρω πόση ώρα του πήρε του φίλου να τη γράψει την κριτική αλλά απλά τα έσπασε!!!!! Ειδικά στη τελευταία στροφή δε μου έμεινε άντερο! Είπαμε γαμήσια γαμήσια αλλά να μην ξεχνάμε και το χιούμορ μας!! Τώρα για το θέμα που έχει μονοπωλήσει τις τελευταίες σελίδες αυτού του thread, οι συναγωνιστές τα είπαν όλα. Καλώς ή κακώς η αξιοπιστία εδώ μέσα κερδίζεται μέσα από τα ποσταρίσματα και τις real life διαπιστώσεις είτε αυτές είναι το αν τηρεί το λόγο της η Αντζελα ή η οποιαδήποτε Άντζελα είτε το αν κάποιος γράφει κριτικές που όταν βρίσκεται ο καθένας από εμάς στη "ζώνη του πυρός" τις βλέπει να επαληθεύονται. Χρήστης με 5 10 ή ακόμα και 50 σαν κι εμένα μηνύματα δεν μπορεί να θέλει την εμπιστοσύνη των συναγωνιστών του ειδικά όταν ο αντίλογος γίνεται με άτομο το οποίο, είτε έχει είτε δεν έχει προσωπικό κέρδος, έχει καταφέρει με κόπο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνforumιστών. C'est la vie που λέν και στου χουριό μ'.

Επισκέπτης
Σιγά μην μασήσουμε…, Κυριακή 02 Αυγ 2009, στις 03:41
Γράφτηκε από τον vdgle  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές
(Mandy) 

{Δεν θα ξαναέγραφα για την συγκεκριμένη αλλα καποια πραγματα μου τσιμπάνε ασχημα τα νευρα και ετσι να ‘μαι παλι με νεα ενημέρωση .
Ένα μηνα έλειπε περιπου η Μαντυ από το στεκι της Φριξου και αρκετος λογος εγινε ολο αυτό το διάστημα περισσότερο από σύντεκνους που άκουσαν αλλα δεν την δοκιμασαν..
Όπως εχει αναφερθεί ηδη στο θεμα που αφορά τα μαγαζια της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες μερες επέστρεψε και μαλιστα με γεματες της μπαταριες της για να προσφέρει απλοχερα ευχαρίστηση όπως λιγες ξερουν να κανουν αυτόν τον καιρο στην πολη μας …...}

Μην σου τσιμπάνε άσχημα στα νεύρα.Απόλαυσέ το με την Μάντυ στον αντίποδα άλλων που δεν το απολαμβάνουν και μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Το πως συμπεριφέρεται σε κάθε πελάτη δεν μπορείς να το ξέρεις.Η Μάντυ είναι με τις ώρες της...
Απολαύσαμε την τύχη :badair: να υποστούμε ενίοτε τις υστερίες της και τις ξεπέτες της στην Αθήνα και πριν κάνει την πλαστική στα βυζιά.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Domo arigato Gushallo-san.
applause-038.gif

Δεν ξέρω πόση ώρα του πήρε του φίλου να τη γράψει την κριτική αλλά απλά τα έσπασε!!!!!

Πολλή γιατί γράφω με κουλό σύστημα. :cheesy:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Και να σου βγαίνει η κοκόνα
μ'ένα βυζί μέχρι το χώμα,
ο τσάτσος ήτανε ευθύς
δίνει και κώλο η δεσποινίς.
:2funny: :2funny: :zfuck:

Ένα μεγαλο βυζορισπεκτ στον τιτανομεγιστοτεραστιο μερακλη της πισω πορτας των βυζοπουλεν του μεταξουργειου!!!!!!!!
Τυπε τα σπας!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ένα μεγαλο βυζορισπεκτ στον τιτανομεγιστοτεραστιο μερακλη της πισω πορτας των βυζοπουλεν του μεταξουργειου!!!!!!!!
Τυπε τα σπας!!!!

Κι εσύ δεν πας πίσω!!! Ηδονικέ νεφεληγερέτη τσαχπινογαργαλιάρικων κορασίδων πρώην ανατολικού μπλοκ και γηραιάς Αλβιώνας μεγάλε μεγάλε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ουτε ο πρεκας τετοια ποηση τυπε μου βυζο :2funny:
τελικα ηταν απτην βραζιλια?
εχεις μια αδυναμια στο σπιτακι αυτο ε? :2funny:

Λες να'ταν Κωλομβιανή κολλητέ; :2funny:

Επισκέπτης
Kαλησπέρα καταρχήν συναγωνιστές!!!!, Κυριακή 02 Αυγ 2009, στις 16:51
Γράφτηκε από τον makis268   -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

καλησπερα καταρχην συναγωνιστες!!!!πηγα στο εν λογο στουντιο σημερα και ωρα 2και 15 και εφυγα στις 4!!!το κοριτσι (Βανέσσα μου ειπε αλλα μαλλον ειναι η χριστινα!!) αλλα πραγμα!!ακομα ζαλιζομαι!πληρωσα για ενα γρηγορο 20 ευροπουλα αλλα με τρελανε και μπηκα και για δευτερο γυρο!κορμι απιστευτο!!!μυρωδια τρελη!!ωραια τατοο!!δυο για την ακριβεια τοσα ειδα!!εθγενεστατη και μονο που σε κοιταει στα ματια χυνεισ!γαλαζοπρασινοκιτρινο!!!!μαυρο μαλλι!καυλα η κοπελα!ισωσ ημουνα τυχεροσ επειδη δεν ειχε ψυχη την ωρα που πηγα και με περιποιηθηκε!τησ ειπα οτι θα γραψω κριτικη εδω και φρικαρε η γκομενα!!ειπε να μη γραψω αλλα δεν αντεξα!!πρεπει να την τιμισετε παιδεσ!!απιστευτα μαμισια!!αυτα!!κυριακη στισ 2 πηγα αλλα μαλλον δουλευει απογευματα απο οτι μου πε 5 με 12!!!εκατσε σημερα γιατι η αλλη ειχε περιοδοη γκομενα ηταν για γλυψιμο ωρεσ ατελειοτεσ!!!!

Αφού δεν έγραψες κριτική!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ακούσατε,ακούσατε, εδώ "τα απιστευτα μαμισια!!"

Σου είπε οτι την λένε Βανέσσα ενώ είναι η Χριστίνα; Γιατί άραγε; Ακούνε Χριστίνα και φεύγουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom